C6 Firmware za Nokiu 5800

poruka: 202
|
čitano: 60.882
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: C6 Firmware za Nokiu 5800
DamageHigh kaže...
AFK kaže...
DamageHigh kaže...
AFK kaže...

Ako možeš napraviti neki CFW od c6 da se baterija ne troši ko luda i da music player ne usporava mob bi bilo dobro

Što se tiče baterije, to je stvar do nokije, tj. njenog firmware-a za C6. Tu ništa ne može niti PNHT koji je jedno 100 puta veći stručnjak po tom pitanju, tako da niti ja tu ništa ne mogu..ja ga ionako punim svaku večer.

Ovo da music player usporava mob, nisam primjetio..

ja imam cfw koji fixa to za bateriju ali ne i music player

Pa na tu sam i stavio download link..

Inače, nitko se ne žali da mu music player usporava mob...tako da ne znam..meni je ok..

Ali kad se ima malo više pjesama ko ja onda ga stvarno uspori 

17 godina

Svjetlo na bijelom gumbu se pali i gasi svakih 10-15 sec, nije nešto specijalno no da bar toga nema.

Ono što sam mislio za volume:

To nije centrirano na sredinu nego pomaknuto malo na desnu stranu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 11:50 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hyperion kaže...

Svjetlo na bijelom gumbu se pali i gasi svakih 10-15 sec, nije nešto specijalno no da bar toga nema.

Settings => Phone => Notificat. lights => Standby br. light => Breathing light => Off.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan

I ja sam primijetio da music player usporava mobitel. Scrolling je dosta spor.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam neki cfw na mobu sad, jer trebam staviti originalni fw pa onda ovaj cfw ili mogu samo preko ovog ?

0 0 hvala 0
17 godina

Ma mob je dosta brži no negdje sam čitao da je to pod cijenu baterije. Navodno su prije ograničili zauzeće procesora do ~30-40% sa radom u meni-u, broweser itd., a sada su pomakli granicu na 100% pa je sve uber brzo.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Ma mob je dosta brži no negdje sam čitao da je to pod cijenu baterije. Navodno su prije ograničili zauzeće procesora do ~30-40% sa radom u meni-u, broweser itd., a sada su pomakli granicu na 100% pa je sve uber brzo.

Meni je baterija i ovak ionak u qrcu.

Nadam se da nece biti tako strasno...

Nova je 350 kuna....za to dobim novi mob na pretplati. :D

- Psiho246
15 godina
karabaja.0s kaže...

Imam neki cfw na mobu sad, jer trebam staviti originalni fw pa onda ovaj cfw ili mogu samo preko ovog ?

Samo pratiš tutorial..nikakve dodatne radnje ne trebaš poduzimati..

Hyperion kaže...

Moguće..iako mene ne dira..punim svaku večer i miran sam..=)

17 godina

Ja ga prek ljeta nisam koristio puno skoro ništa pa mi je baterija i do 1.5 -2 tj. trajala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jos sam da mogu skinut, nemam acc na rapid sheru pa sere, kao preopterecenost i sad moram cekat -.-"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa skini sa megauploada il neceg drugog.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pa možeš skinut s megaupload-a, deposit file-a, uploading.com-a...itd..ne samo s rapidshare-a...

17 godina

Može tko uploadat/poslat mi melodiju za poruku sa originalnog firmware-a XM-a 5800? Ovaj mi suxxa, a i navikao sam na onaj stari.

Našao sam na netu :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 14:50 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ovako ja imam v50.0.005

Brendiran na vodafone ( kupljen u Vipu ) al otključan na sve mreže, i zanima me u slučaju da mi se ne svidi ovaj c6 jel moguće kasnije vratiti na ovaj izvorni bez komplikacija?

Ili nekak restorat ako pođe po zlu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jer sad mogu ici teme od n97 na njega ili ?

0 0 hvala 0
17 godina
Ivche kaže...

Ovako ja imam v50.0.005

Brendiran na vodafone ( kupljen u Vipu ) al otključan na sve mreže, i zanima me u slučaju da mi se ne svidi ovaj c6 jel moguće kasnije vratiti na ovaj izvorni bez komplikacija?

Ili nekak restorat ako pođe po zlu?

Možeš vratiti nazad originalni firmware bez problema samo ponoviš postupak sa file-ovima originalnog firmware-a i to je to.

15 godina
protjeran

Hvala!

Ne treba sitcky, nakupit će ih se previše.

Napravite teme "Modanje mobitela" i napravite listu

kao i kod "Recenzije by Forumaši",

i povežite te dvije teme.

Tako da stvarno sve korisne teme budu na jednom mjestu.

Lp

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Hvala!

Ne treba sitcky, nakupit će ih se previše.

Napravite teme "Modanje mobitela" i napravite listu

kao i kod "Recenzije by Forumaši",

i povežite te dvije teme.

Tako da stvarno sve korisne teme budu na jednom mjestu.

Lp

Aj napisi tu ideju u ideje , sugestije itd ..

Mislim da ima potencijala .

EDIT : Jesi uspio ?

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 15:40 (xXxBIMBOxXx).
16 godina

A podaci i kontakti? Jel mogu napravit backup pa onda restorat kad vratim svoju karticu? bez obzira što sam backupao sa 5800

15 godina
Ma nema potrebe za sticky-em...
Ona tema o CFWima je sticky, pa ću tamo samo link stavit na ovu temu...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivche kaže...

A podaci i kontakti? Jel mogu napravit backup pa onda restorat kad vratim svoju karticu? bez obzira što sam backupao sa 5800

Najbolje je da backupas na SIM karticu i izvadis ju kod flashanja .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
16 godina
odjavljen
Ivche kaže...

Za podatke na memorijskoj kartici nema problema, a foldere "data", "system" i "private" bi trebalo izbrisati.

Što se imenika tiće, ovako sam ja to riješio (iako vjerojatno postoji jednostavniji način):

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/nokia-5800-cooked-firmware-hrvatskom/1244608.aspx

Možeš i samo vratiti backup, ali ti onda ne rade favoriti (ni contact bar, odabrani kontakti nestaju iz imenika).

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
16 godina

Hm....stavio sam C6 Firmware, al sad na mobu ne radi landscape mod jedino radi u nekim aplikacijama, do sad je sve bilo normalno. Jedino nakon prvog otvaranja mobitela s ovim firmware-om, mi je javilo da se nije nešto instaliralo, te da moram sam....samo neznam gdje....jel ima gdje opcija ili kaj?

I was here. | http://www.bug.hr/forum/topic/44412.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hmmm...čudno...

Znači ne okreće se slika?

Jesi probao restartat mob?

17 godina
Zayc_17 kaže...

Hm....stavio sam C6 Firmware, al sad na mobu ne radi landscape mod jedino radi u nekim aplikacijama, do sad je sve bilo normalno. Jedino nakon prvog otvaranja mobitela s ovim firmware-om, mi je javilo da se nije nešto instaliralo, te da moram sam....samo neznam gdje....jel ima gdje opcija ili kaj?

Trebaš uključit senzor za okretanje. Defaultno je isključen neznam zašto i preporučujem da isključite bjelo svjetlo tj. svjetlo indikatora.

16 godina
DamageHigh kaže...

Hmmm...čudno...

Znači ne okreće se slika?

Jesi probao restartat mob?

Jesam, da.

Hyperion kaže...
Zayc_17 kaže...

Trebaš uključit senzor za okretanje. Defaultno je isključen neznam zašto i preporučujem da isključite bjelo svjetlo tj. svjetlo indikatora.

Uključen je, al sad sam uvidio problem. Tamo kod postavki senzora -> kontrola okretanja -> nije bilo uključeno automatski zakretanje prikaza Sramim se.

Zahvaljujem

EDIT: zapravo je to isto Sramim se. :D

I was here. | http://www.bug.hr/forum/topic/44412.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 22:22 (Zayc_17).
14 godina
neaktivan
AFK kaže...
DamageHigh kaže...
AFK kaže...
DamageHigh kaže...
AFK kaže...

Ako možeš napraviti neki CFW od c6 da se baterija ne troši ko luda i da music player ne usporava mob bi bilo dobro

Što se tiče baterije, to je stvar do nokije, tj. njenog firmware-a za C6. Tu ništa ne može niti PNHT koji je jedno 100 puta veći stručnjak po tom pitanju, tako da niti ja tu ništa ne mogu..ja ga ionako punim svaku večer.

Ovo da music player usporava mob, nisam primjetio..

ja imam cfw koji fixa to za bateriju ali ne i music player

Pa na tu sam i stavio download link..

Inače, nitko se ne žali da mu music player usporava mob...tako da ne znam..meni je ok..

Ali kad se ima malo više pjesama ko ja onda ga stvarno uspori

Ja na svom telu imam 313 pjesama, jucer sam uspio prebaciti ovaj fw na mobitel i fkt i sa toliko pjesama mobitel fercera za 10 ni sec mi ne usporava :D

17 godina
neaktivan
adilav kaže...

Ja na svom telu imam 313 pjesama, jucer sam uspio prebaciti ovaj fw na mobitel i fkt i sa toliko pjesama mobitel fercera za 10 ni sec mi ne usporava :D

Ja imam oko 900 pjesama (5,5 GB oprilike) i radi sasvim pristojno. Doduše imam skuhan FW koji je optimiziran do bola (mislim da se zove Quickie Osmijeh ) i dodao sam sam par fixeva za svijetla i vibraciju. Baterija mi traje oko 2ipol dana, pa ne znam koliko je to dobro ili loše (s tim da zadnjih dana držim i SPB shell jer sam našao dobar dizajn).

Why so serious???
16 godina
neaktivan

Baterija mi trajala sad 1 i pol dan s tim da sam non stop prckao...inace firmware mi se bas dopada, super je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eh.. Problem..

Neznam jer problem u meni ili u cfw :)

Dakle.. Sve napravio prema uputama i sve bilo ok.. i sad mi se zna desiti da mob se ugasi sam od sebe !? :S

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice