Android - oduzimanje s računa

poruka: 7
|
čitano: 2.012
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam jedan problem. Naime posjedujem ZTE Arizonu s androidom i pretpostavljam da mi konstantno neke aplikacije rade promet i skidaju s računa. U par dana već sam izgubio skoro pola iznosa s računa.. U podešenjima sam ugasio background data i automatsku sinkronizaciju i to nije pomoglo tako da neznam što radi toliki promet. Sumnjam na one widgete po ekranu tipa vremenske prognoze i sl. da oni nabijaju račun. Što se mene tiče ugasio bi promet potpuno ali onda ne mogu na 0.facebook. Da li netko ima netko rješenje ili prijedlog što da napravim. Unaprijed hvala!

art of simpicity
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Android - oduzimanje s računa
Meni je mobitel rootan, pa uz aplikaciju LBE privacy guard mogu odrediti koje aplikacije mogu na internet, koje mogu pristupiti tvojem IMEI broju, tvojoj lokaciji i slicno.
Pa ako si rootao mob ili imas volju to napraviti, preporucam gore navedenu aplikaciju.
13 godina
neaktivan

Mobitel nije rootan niti namjeravam ići na nešto tako. Zanima me da li mogu bez takvih postupaka poput rootanja i instaliranja dodatnih aplikacija isključiti neke standardne aplikacije poput vremenske prognoze i sl. gadgeta koji mi ne trebaju a samo mi bespotrebno rade promet?

art of simpicity
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Android - oduzimanje s računa
Koliko ja znam - ne.
U tome i jest čar rootanja, što imaš puno veći "pristup" tvom mobitelu :D
14 godina

Settings-Wireless and network-mobile networks-odznaci "Use packet data"

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima samo opcija data traffic a kad to isključim onda nemogu na 0.facebook tako da mi to baš i nije praktično rješenje..

art of simpicity
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Root ili gasi data promet kad nisi na faceu.
I nema drugih načina osim gore navedenih a svaka sistem apk ima svoj neki proces i kad je potrebno koristi data paket. Kada bi rootao dobio bi veće ovlasti nad Androidom i mogao bi freezati procese aplikacija koje ti ne trebaji. Root ti je na mobu kao Admin na Pc-u pa razmisli ali ne nagovaram te ns ništa.
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice