Imam jedan problem. Naime posjedujem ZTE Arizonu s androidom i pretpostavljam da mi konstantno neke aplikacije rade promet i skidaju s računa. U par dana već sam izgubio skoro pola iznosa s računa.. U podešenjima sam ugasio background data i automatsku sinkronizaciju i to nije pomoglo tako da neznam što radi toliki promet. Sumnjam na one widgete po ekranu tipa vremenske prognoze i sl. da oni nabijaju račun. Što se mene tiče ugasio bi promet potpuno ali onda ne mogu na 0.facebook. Da li netko ima netko rješenje ili prijedlog što da napravim. Unaprijed hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ako si rootao mob ili imas volju to napraviti, preporucam gore navedenu aplikaciju.
Mobitel nije rootan niti namjeravam ići na nešto tako. Zanima me da li mogu bez takvih postupaka poput rootanja i instaliranja dodatnih aplikacija isključiti neke standardne aplikacije poput vremenske prognoze i sl. gadgeta koji mi ne trebaju a samo mi bespotrebno rade promet?
U tome i jest čar rootanja, što imaš puno veći "pristup" tvom mobitelu :D
Settings-Wireless and network-mobile networks-odznaci "Use packet data"
ima samo opcija data traffic a kad to isključim onda nemogu na 0.facebook tako da mi to baš i nije praktično rješenje..
I nema drugih načina osim gore navedenih a svaka sistem apk ima svoj neki proces i kad je potrebno koristi data paket. Kada bi rootao dobio bi veće ovlasti nad Androidom i mogao bi freezati procese aplikacija koje ti ne trebaji. Root ti je na mobu kao Admin na Pc-u pa razmisli ali ne nagovaram te ns ništa.
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.