SCM konzalting

poruka: 1
|
čitano: 1.522
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
SCM konzalting

Nisam siguran da li je ovo dobar forum za tu temu jer se ne snalazim više otkako je rascijepljen na više dijelova...

No, poanta pitanja je sljedeća: ima li zainteresiranih tvrtki za korištenje usluga konzaltinga u postavljanju radne okoline za timove? Zadnjih mjeseci sam dosta interno radio na tome da posložimo internu organizaciju projekata da budemo što "agilniji", a opet da si ne nakopamo veliki administracijski overhead. U sklopu toga prihvatili smo način vođenja projekata koji uključuje karakteristike Scrum frameworka, ponešto eXtreme Programminga te MSF for Agile. Kompletna infrastruktura se bazira na open-source tehnologijama. Inače radimo na Eclipse platformi, za CVS koristimo Subversion,  Bugzillu za task management te Ant skripte za deployment. Kombinacijom sveg ovog dobili smo ono za što smo razmišljali kupiti MS Team Foundation Server, barem u mjeri koliko nam je potrebno.

Zanima me da li postoje tvrtke u Hrvatskoj koje su zainteresirane da uvedu ovakav sustav i da za to unajme konzultante.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice