Evo u kratkim crtama sta su napravili Co7 (koji je blokiran do 5.12. iako nije prostacio , samo je pisao protiv HG srota).
Slijed dogadjaj:
-Placa 17 000kn racunalo
-Nakon par dana dolazi racunalo iz ZG sa pokidanim kucistem, odmah prijavljuje i obecava mu se da ce biti rijeseno kroz 7 dana...
Niti nakon 3 mjeseca nista unatoc nekoliko mojih poziva i njihovih obecanja
-Potom mi otkazuje plocica rama, odnosim u servis u Osijek i detaljno objasnim sta se dogadja i trazim odmah izmjenu prednje stranice.
-Nakon 17 dana dolazi racunalo samo sa resetiranim BIOS-om i izmjenjenim kucistem (drugo, jeftinije i manje).
-Zbog kraceg kucista prilikom sastavljanja fizicki pokidana graficka kartica jer je nagurana u slot ispred HDD-a
-Kuciste vracam na servis, te mi zamjene plocu (bez pitanja, za jeftiniju, losiju i to bez racuna) te vracaju racunalo nakon 44 dana
-Nakon povratka sa servisa racunalo se gasi prilikom najmanjeg micanja kucista (brze vadjenj usb memorije)
-Nakon toga ponovo odlazi na servis, stoji tamo dva tjedna, zatim se vadi napajanje i NAVODNO je otvarano i skidata je naljepnica (NE ZNAM NISTA O TOME)
-Napajanje odlazi u servis od Tagan-a te se vraca novo, nakon 46 dana racunalo dolazi nazad sa servisa!
-Nakon mjesec dana odlazi ponovo maticna, te na moje inzistiranje odbijam slati racunalo na popravak i trazim izmjenu maticen kao posebne komponente i vracanje PRVOBITNO ugradjenje ali NOVE.
Ne moram ni reci da nisam dobio nikakav racun(te su preksili jos more zakona), jos su zagubili moje racune i papire od racunala na servisu. Tek sam poslije dobio prijepis racuna, nakon dva tjedna zamjenu maticne bez WLan jartice koja je sastavni dio ploce ABIT 680i 32 max WiFi.
Sam ju ugradjujem i od tada nemam problema sa maticnom ili ramima!
(nikad nisu rekli kako su bez mog dopustenja napravili izmjenu maticen ploce i to za losiju)
p.s. Jesam li rekao da sam sam snosio popravak graficke kartice, jer nisam htio ponovo slati karticu od 4000 kn mesarima u ruke?
Ali da, imate pravo... Pretjerujem!
Oprostite zaposlenici HG spota, moja je krivica... ipak ste mi se ispricali!