HG Spot - rasprodaja! zaključana tema

poruka: 174
|
čitano: 61.324
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HGspot pred izlazom, a Vemil?, Vemil se preuređuje, u HG Spotu rasprodaja, a Tech
16 godina
protjeran
RE: HG Spot - rasprodaja!
AlterEgo kaže...

Pogledajte ovaj video http://www.kapital.tv/content/show/ContentId/8229 dosta korisnih informacija cete saznati o rasprodaji, trenutnom stanju firme itd....

..jesus..!!! pa ovaj lik sa linka ne zna posložiti smisleno deset rečenica....on bi trebao hg spot izvući???...ajde uspješan posao želim....

15 godina
neaktivan
Assassin kaže...
Assassin kaže...

Sve je to lijepo i krasno, i HG spot se ponovno radja ko feniks, i ostale gluposti...

Ali imam par pitanja za koja mi nije jasno zasto ih nitko do sada nije pitao:

1. zasto ste se odlucili za veliku rasprodaju? To da hocete popuniti trgovine novom robom je glupost, jer ako cete sad nesto prodati u pola cijene samo zato da bi kasnije jos nesto mogli prodati (a i to je upitno, hocete li kasnije nesto prodati uopce) je besmisleno. Ako vam hitno trebaju novci, pa sad prodajete sve sto imate, onda znaci da HG spot umire, i da je ovo potez ocajnika. Jedini moguci razlog je vracanje kupaca, ali s time ste zakasnili kojih 6-10 mjeseci.

2. Sto ce biti sa garancijama kupljenih proizvoda ako HG spot propadne? Vjerojatno ce se dogoditi isto sto se dogodilo i u Vemilu pa u tom slucaju mislim da je kupovati u ovoj rasprodaji cista lutrija.

p.s. sa HG spotom sam dosada imao jako puno iskustava i gotovo sva su bila negativna. Iz Osijeka sam, pa su i sva moja iskustva vezana uz vas prodajni centar u OS. Svakim danom je trgovina sve siromasnija, stalno se nesto preuredjivalo, a nikada nista nije bilo, prodavaci su nezainteresirani, nestrucni, i cesto puta su me znali nazivcirati sa svojim glupim komentarima, tako da sam u zadnje vrijeem prestao ulaziti u HG spot, i sve kupujem u Linksu.

Mozete li mi molim vas odgovoriti na moja 2 pitanja. Nisu valjda toliko teska?

Rasprodaju smo napravili iz više razloga, jedan je da riješimo pitanje likvidnosti i isplatimo ljudima plaće, što nam je i uspjelo, drugi je da maknemo asortiman bijele tehnike i malih kućanskih aparata koji nam je zauzimao oko 30% prostora i doista da napravimo mjesta za nove proizvode. Rasprodaja je privremena mjera koju smo morali poduzeti. Kupci se neće vratiti zbog rasprodaje. To nikad ne funkcionira tako, niti se od rasprodaje može dugoročno živjeti. Da bismo vratili kupce i privukli nove, napravili smo neke druge poteze, koji imaju više veze s kvalitetom usluge.

Kao odgovor na drugo pitanje, najprije da kažem da itekako dajemo sve od sebe da do takvog nečeg uopće niti ne dođe. No, i u tom slučaju, zakon štiti potrošača i firma je dužna ostaviti servis u funkciji dok i zadnji artikl ne izađe iz garantnog roka.

Mihaela Bajkovac
16 godina
neaktivan
HG Spot - rasprodaja!
Imam i ja par pitanja... 1.) Zašto ne postanete najbolji web shop u Hrvatskoj, a HGspot centre pretvorite u servisne ispostave umjesto da forsirate ovakve "zastarjele" načine prodaje IT proizvoda? 2.) Jeste li svjesni da bar 50% kupaca provjerava raspoloživost i karakteristike robe putem interneta i hoćete li zato bolje paziti na to da vaša web stranica (poput stranice od Linksa) odražava stvarno stanje robe koja je raspoloživa? 3.) Hoćete li umjesto šturih i često netočnih opisa proizvoda radije staviti link na web stranicu na kojoj je proizvođač dao točan opis i karakteristike proizvoda (kao što radi ADM) ili ću i dalje morat po pol sata guglati da saznam o kojem se uistinu proizvodu radi? 4.) Kad se otvara "novi" HGspot Utrine?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Živi bili pa vidjeli!Belji se

magog
17 godina
protjeran
TYRAEL kaže...
AlterEgo kaže...

Pogledajte ovaj video http://www.kapital.tv/content/show/ContentId/8229 dosta korisnih informacija cete saznati o rasprodaji, trenutnom stanju firme itd....

..jesus..!!! pa ovaj lik sa linka ne zna posložiti smisleno deset rečenica....on bi trebao hg spot izvući???...ajde uspješan posao želim....

Jel ti uopce znas ko je taj lik????

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
neaktivan
Mihaela Bajkovac kaže...
Assassin kaže...
Assassin kaže...

Sve je to lijepo i krasno, i HG spot se ponovno radja ko feniks, i ostale gluposti...

Ali imam par pitanja za koja mi nije jasno zasto ih nitko do sada nije pitao:

1. zasto ste se odlucili za veliku rasprodaju? To da hocete popuniti trgovine novom robom je glupost, jer ako cete sad nesto prodati u pola cijene samo zato da bi kasnije jos nesto mogli prodati (a i to je upitno, hocete li kasnije nesto prodati uopce) je besmisleno. Ako vam hitno trebaju novci, pa sad prodajete sve sto imate, onda znaci da HG spot umire, i da je ovo potez ocajnika. Jedini moguci razlog je vracanje kupaca, ali s time ste zakasnili kojih 6-10 mjeseci.

2. Sto ce biti sa garancijama kupljenih proizvoda ako HG spot propadne? Vjerojatno ce se dogoditi isto sto se dogodilo i u Vemilu pa u tom slucaju mislim da je kupovati u ovoj rasprodaji cista lutrija.

p.s. sa HG spotom sam dosada imao jako puno iskustava i gotovo sva su bila negativna. Iz Osijeka sam, pa su i sva moja iskustva vezana uz vas prodajni centar u OS. Svakim danom je trgovina sve siromasnija, stalno se nesto preuredjivalo, a nikada nista nije bilo, prodavaci su nezainteresirani, nestrucni, i cesto puta su me znali nazivcirati sa svojim glupim komentarima, tako da sam u zadnje vrijeem prestao ulaziti u HG spot, i sve kupujem u Linksu.

Mozete li mi molim vas odgovoriti na moja 2 pitanja. Nisu valjda toliko teska?

Rasprodaju smo napravili iz više razloga, jedan je da riješimo pitanje likvidnosti i isplatimo ljudima plaće, što nam je i uspjelo, drugi je da maknemo asortiman bijele tehnike i malih kućanskih aparata koji nam je zauzimao oko 30% prostora i doista da napravimo mjesta za nove proizvode. Rasprodaja je privremena mjera koju smo morali poduzeti. Kupci se neće vratiti zbog rasprodaje. To nikad ne funkcionira tako, niti se od rasprodaje može dugoročno živjeti. Da bismo vratili kupce i privukli nove, napravili smo neke druge poteze, koji imaju više veze s kvalitetom usluge.

Kao odgovor na drugo pitanje, najprije da kažem da itekako dajemo sve od sebe da do takvog nečeg uopće niti ne dođe. No, i u tom slučaju, zakon štiti potrošača i firma je dužna ostaviti servis u funkciji dok i zadnji artikl ne izađe iz garantnog roka.

Puno hvala na odgovoru. Iskreno, i ja se nadam da do propadanja nece doci. Kao sto sam i mislio, rasprodaja je tu zbog nedostatka novaca pa zato zahvaljujem na iskrenosti.

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
HG Spot - rasprodaja!

Želim vam i ja dati par savjeta:

Vidim da se i drugi žale na vaše prodavače:

1.Nije baš dobro ni za HG-spot ni za kupca koji dođe u trgovinu i pita nešto prodavača a on ko da na tržnice prodaje krumpire nema pojma o ničemu,prodavači koji prodaju u vašim trgovinama u odjelu za elektroniku(kompjutere)mora znati nešto i objasniti i preručiti kupcu.Netreba prodavač biti informatičar ili nešto slično ali bar ukratko bi morao zanati nešto za svaku stvar koju prodaje.

Problem reklamacije i servis:

Ja sam osobno prije godinu dana u vašoj poslovnici kupio gotovu konfiguraciju i onda prve kritike su mi , na kućištu otraga je su bile zaljepljene dvije etikete na svakom poklopcu jedna i prodavač mi je rekao da je to garancija i da je u slučaju da su etikete poderane tj. da ako ja otvorim kućište gubim garanciju , sto ako ja  za par mjeseci kupim npr. još jedan hard disk ili optički čitač ja trebam otvarat kućište te gubim garanciju(tako je vaš prodavač rekao dali je tako ili nije mene to nezanima) mislim da su ljudi u servisu dovoljno stručni i obrazovani da skuže , što je mogući razlog kvara pojedine komponente (te dali priznati garanciju ili ne.(nije mi nikad trebala garancije jer sve još radi)Nekužim kako možete prodati gotovu konfiguraciju bez da kupac dobije neki papir ili nešto gdje točno piše koje su komponente u komjuteru(moj slučaj). Ove godine preku ljeta sam puno napredovao što se tiče moga znanja o kopjutoru i skinuo ja jedan programčić zan everes da ja vidim što je to meni u kućištu i pao mi je mrak na oči kad sam vidio temprature pogotovo matične ploče od 70c , pa kako neće doći do kvara ako se komponente pregrijavaju , stoga ko god da slaže te gotove konfiguracije za svaku gotovu konfiguraciju (nemislim doslovnu svaku nego prvu od svake serije npr. gotova konfigucija bla,bla cjena npr. 3000kn) Neka izmjere temperature , ako su previsoke nešto promjenit (proizvođači imaju preporučene temperature za svaku komponentu ako je temp. viša životni vjek se normalno smanjuje. Preporuke općenito za komponente koje prodajete , probajte se malo više orijentirati na one kvalitenije proizvode ,  gigabyte,asus,asrock,msi,dfi(a ne biostar),sapphire,xfx,(a ne poit of view) coirsair,kingston,G.skill,chiftec,forton i sl.(naravno uvijek treba imati i jeftinija riješenja tj. ona manje kvalitetna za manje zahtjevne kupce).Netreba imati neku ogromnu ponudu da bi se prodavalo samo treba imati prave svari , pa ti mihaela malo baci oko na teme o slaganju konfiguracija ovdje na forumu pa pogledaj koje se komponente najviše traže i kupuju(ili netko drugi ne samo ovdje nego općenito po webu) i kada se izvučete iz krize smanjite cjene i kupci će se sa vremenom opet vratiti i prikupit ćete nove.

Sretno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TYRAEL kaže...
AlterEgo kaže...

Ako itko moze izvuc firmu na stare slave to je Hrvoje. Dok je on bio u upravi HG spot je bio na samom vrhu... Tako da vjerujem da ce hg opet uspjet IMO.

Heh, sad kad se sjetim moj prvi PC je bio kupljen u hg spotu `96 ( imam jos racun ) i to u njegovom privatnom stanu, on i njegova zena su otvorili tu firmu i poceli od nicega, sastavljali djelove iz vana i prodavali najprije po plavom oglasniku s mogucnoscu na 5 rata :) good ol days.

Sretno HG spot !

16 godina
neaktivan

Dobra stvar,morat cu nesto piknut :D

17 godina
protjeran
n!Cola kaže...
TYRAEL kaže...
AlterEgo kaže...

Ako itko moze izvuc firmu na stare slave to je Hrvoje. Dok je on bio u upravi HG spot je bio na samom vrhu... Tako da vjerujem da ce hg opet uspjet IMO.

Heh, sad kad se sjetim moj prvi PC je bio kupljen u hg spotu `96 ( imam jos racun ) i to u njegovom privatnom stanu, on i njegova zena su otvorili tu firmu i poceli od nicega, sastavljali djelove iz vana i prodavali najprije po plavom oglasniku s mogucnoscu na 5 rata :) good ol days.

Sretno HG spot !

Hehe, ja sam svoje prvo racunalo kupil isto kod njega (01.09.1997.) i jos nije postojala firma HGspot, vec sam isao po racunalo

u neku knaufom ogradenu prostoriju u hodniku zgrade.

Soba je bila velicine oko 2*3 metra, unutra sve puno racunala i dva tipa (vjerojatno je bio jedan od njih Hrvoje).

Za vrijeme preuzimanja racunala (10 min) telefon je zvonio nonstop kolka je bila navala s narudzbama :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
neaktivan
HG Spot - rasprodaja!

Nije Links zaradio 20000 kuna na tebi nego možda 500 do 1000, al' i to je upitno...

Informiraj se malo dečec. Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
n!Cola kaže...
TYRAEL kaže...
AlterEgo kaže...

Sretno HG spot !

Prpi kapa dolje za sve ono što je napravio do 2007 godine. Imao je i dobrog financijaša koji je to sve dobro upakirao i prodao na burzi kad je burza bila na vrhuncu. Idealan potez! Oni koji nisu slušali glavnog stratega i ostali u firmi da "surfaju" na valovima rasta IT sektora od 20% i zarade još više, izgubili su gotovo sve. Ali to je igra recesije i prosperiteta. Kupi kad je nisko izađi kad si na vrhuncu. Jedini zaj.. je da banke i primarno tržište CD nisu previdili rizik likvidnosti tvrtke i ugradili u premiju :-) ali eto svi se bave svojim rizikom, i vrijeme je da i banke osjete dio recesije.

Hoće li Prpa uspjeti ponoviti isti uspjeh, iskreno teško jer uvjeti na tržištu su drugačiji. Konkurencija je velika, a nema više 90 god. kad su se komponente vukle iz Austije i nije se plaćao PDV pa su se sastavljale ovdje i prodavale za duplu cijenu :-) Da nebude zabune to su svi IT dućani radili u 90' i obogatili se jer zakon je imao rupa.  Danas Državi morate dati 50% jer morate platiti razliku rada od 14 sati (kad državni namjestenici idu doma) pa do 18 dati kad drugi u privatnom sektoru idu doma, pa 23% Šukeru, pa Kosorki pa tako dalje...

good luck!

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob"_ TS2:eurots1.clanservers.com:8820
16 godina
neaktivan

Zaradili u smislu zasluzili, a i zaradili su vise od toga (neracunajuci odbitke za struju,

vodu itd...)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Zaradili u smislu zasluzili, a i zaradili su vise od toga (neracunajuci odbitke za struju,

vodu itd...)

Naravno :-) da su zaslužili. Ali to sto su investitori izgubili na vrijednosti kad su preuzeli dionice, jer HG spot je imao pogrešnu strategiju širenja na franšizama i skrivene gubitke, te se nije mogao boriti sa recesijom, to je malo i zasluga bivših managera jer su uspjeli upakrati i i dobre i loše stvari i prodati sve skupa na tržištu i prenjeti rizik na novog investitora. I to je ok. idemo dalje... 

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob"_ TS2:eurots1.clanservers.com:8820
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

1. Odusevio me g. Prpić.

2. Da HGspot pocne djeliti stvari ne bih uzeo nista od njih! NIKAD VISE U ZIVOTU NECU UCI U HG SPOT!!!! Cemu reskirati i isprobavati HG spot kada postoji tvrtka kao sto je LINKS?

U HG spotu sam kupio racunalo za 14.700kn +2500 kn dodatnih komponenti prilikom preuzimanja istog.

Zbog NESPOSOBNIH servisera, neorganiziranosti ,nezainteresiranih i bezobraznih djelatnika djelatnika moje racunalo je bilo 100 dana po servisima

(2007-2008, nije kako se pise da su problemi samo u 2009). Bile su mjenjane komponente(druga vrsta) bez izdavanja novih racuna (krsenje nekoliko tocaka zakona), nakon 40 dana se vrati ali pokidano samo da ne istekne zakonski period od 45 dana... MA VI STE SMECE OD TVRTKE!

Ne nasjedajte na njihove fore, kada im PR ne zna sto je to AUKCIJA pa se izvlaci! I tko onda moze govoriti o strucnosti i osposobljenosti njihovih ljudi? Ona?

Vi ste stvarno olos koji mulja, i dok god postoji i H od HG srota ja nikad necu kupiti nista od njih! A svima govorim protiv HGspota(samo istinu), cak sam krenuo organizirati prosvejd pred (tada) novo otvorenim Hg srotom u Utrinama (ali zbog neceg poslovno uvijetovanog sam morao odustati).

Hvala Bogu na Linksu , i rado platim 100 kn vise i to sa smjeskom jer sam doslovno ODUSEVLJEN SA USLUGOM, decki u Osijeku su prva liga!

Jednostavno za nepovjerovat da postoji takva tvrtka. I da se je onda zaj....m sa HG srotom?

Zadnji put sam bio u HG srotu u 4. ili 5. mj. kada sam kupio tipkovnicu i mis za cca 1300kn, i to samo sto sam ja htio ostati korektan i platiti ono sto samo narucio iako je racunalo doslo osteceno sa servisa i sa istom greskom!

Od tada sam u Linksu Osijek ostavio cca 20000 - 25000kn (plus Razer Megalodon i novu graficku karticu koju cu sada uzeti)

I to samo za raspon od nekih 8 mjeseci, eto to je nesto sto je HG srot izgubio a LINKS zaradio (i to stvarno zaradio sa svojom uslugom)

Kad propadne HG Srot ja sve castim picem!

Ako mozete odgovorite na ovo gospođo!

Nemam Vam na što odgovoriti jer niste postavili nikakvo pitanje. Mogu komentirati, mogu se ispričati u ime firme za sve nepravde koje ste doživjeli. Na Vama je želite li i dalje kupovati u HGspotu ili ne.

Mihaela Bajkovac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Interesantno ce biti vidjeti da li ce se popraviti kvaliteta usluge! Ja sam prvo kupovao u HG spotu jer je bilo najjefitnije, a onda sam prestao jer ako nesto crklo bilo je skoro pa nemoguec dobiti novi (ili popravljeni) dio.

17 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...
Preporuke općenito za komponente koje prodajete , probajte se malo više orijentirati na one kvalitenije proizvode ,  gigabyte,asus,asrock,msi,dfi(a ne biostar),sapphire,xfx,(a ne poit of view) coirsair,kingston,G.skill,chiftec,forton i sl.(naravno uvijek treba imati i jeftinija riješenja tj. ona manje kvalitetna za manje zahtjevne kupce).

Oprosti, ali ASROCK su bezvezne ploče, kao što je i Point of View vrhunska marka. To što ti nisi u nas čuo za njih, kao ni većina u nas, ne znači da su loši. Imaju jedan od najkvalitetnijih podrški i RMA model u svijetu.

Problem s "markama" je što se u nas neke stvari guraju, a neke uopće nisu dostupne, bez obzira na kvalitetu i jednih i drugih.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
shanshu kaže...

Interesantno ce biti vidjeti da li ce se popraviti kvaliteta usluge! Ja sam prvo kupovao u HG spotu jer je bilo najjefitnije, a onda sam prestao jer ako nesto crklo bilo je skoro pa nemoguec dobiti novi (ili popravljeni) dio.

Pa naravno da neće. Pa ljudi, pogledajte im cjenik! Više kumica ima hardvera na placu od njih!  Smijeh A to što rasprodaju je smeće koje im je ostalo i ne mogu ga se riješiti nego rasprodajom. A da ne govorim da su im ostali artikli kojima su nabijali cijene! Ja sam iz SB i trenutno naručujem stvari iz ADM-a. Da gospođo ADM-a pogotovo kad HGspot u Brodu nije radio pravo ni mjesec dana. Onda u ih selili sa jedne lokacije na drugu i na kraju ode HGspot iz SB. Doduše postoji još uvijek natpis i prazne kutije. I očekuje se grande otvorenje! Moš mislit!

magog
16 godina
neaktivan
HG Spot - rasprodaja!

Htio bi i ja postavit jedno pitanje gosđi Mihaeli.U poslovnici u utrinama sam ostavio prije 8 dana grafičku karticu na servisu.Ista je pod garancijom.Tip na reklamacijama mi je rekao da če me netko nazvat nakon tjedan dana da me obavjesti kakva je situacija.Međutim od nikog ni glasa,na telefon se nitko ne javlja,na mail ne odgovara i vidim da je poslovnica u utrinama zatvorena radi preuređenja.Sad neznam kaj dalje.Dali da se čemu nadam ili sam ostao bez grafičke kartice.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ajoj pa moraš biti strpljiv jer Mihaeli i HGspotu je tjedan dana = 365 dana - 12 dana + 60 dana - 36 dana + 789 dana...  Smijeh U prijevodu, ponovo svoje korisnike povlače za nos. Nisam htio biti prost!

magog
16 godina
neaktivan
HG Spot - rasprodaja!

Nema odgovora?

Nema opravdanja?

Nema brige za kupca i obestecenja?

Ah...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ispricavam se, preformulirat cu:

Da li znate sto je aukcija?

Aukcija – Poziv na ponudu za predmet(e) ili posao. Proces javnog
natječaja je zasnovan na samo jednom parametru (obično Cijeni), no a pravila određuje osoba koja vodi aukciju.

Na temelju cega ocijenjujete koliko imate kvalitetan (sposoban) kadar?

Na temelju uspijesnosti obavljanja zadataka, posla? (Hg spot propao!)

Na temelju znanja? (mislim da ovo nije potrebno komentirati)

Sto se dogadja sa onima u vasoj tvrtci koji ne postuju zakon?

(Bile su mjenjane komponente(druga vrsta) bez izdavanja novih racuna

(krsenje nekoliko tocaka zakona), nakon 40 dana se vrati ali pokidano samo da ne istekne zakonski period od 45 dana)

Da li jos suradjujete sa SENSO+ i da li ce te suradjivati u buducnosti?

(preuzeto sa stranice)
 SERVIS

Zbog problema koje je HGspot imao s likvidnošću, odjel servisa je bio u potpunosti zapostavljen...

(NETOCNO,KUPCI SU BILI TOTALNO ZAPOSTAVLJENI)!

Zasto lazete?

ZOVITE NAS NA 01/6611-555
Poštovani kupci,  kako bismo poboljšali kvalitetu usluge, od sada vam možemo garantirati javljanje na svaki vaš poziv. Zovite nas na 01/6611-555. U slučaju da su svi telefoni inside prodaje zauzeti, možete očekivati povratni poziv u roku od 5 minuta, a ponudu unutar 15 minuta. Javljati se možete i putem maila prodaja@hgspot.hr ili poslati upit na fax: 01/6611-531.

Probao sam i nitko se nije javio niti me je itko nazvao poslije!

(Pozivam sve druge da probaju, pa se sami osvjedoce).

Da li planirate obestetiti kupce do kojih vam je navodno stalo(a propatili su znatno) ili samo ponuditi praznu ispriku i tko ih j...... kad su odabrali HGspot?

Moj primjer:
Kupio sam racunalo po komponentama sa maticnom plocom ABIT 680i 32 max WiFi. A ugradjena mi je BULK i to bez drivera, bez WL mrezne... Kuciste mi je doslo bez ladice itd...

100 primjera samo vezano za mene!

Eto to su samo neka pitanja... Vjerovatno ih drugi imaju jos.

Hvala

Za početak da kažem da ne držim nimalo do ovakve vrste napada i vrijeđanja. To je u startu zlonamjerno i što god da Vam odgovorim, Vi ste već stvorili svoje mišljenje.

Vi ste nezadovoljan bivši kupac, kako ste sami napisali. Meni je žao što je to tako i ništa osim isprike Vam ne mogu ponuditi. Nije prazna, iskrena je. Da se meni nešto slično dogodilo, vrlo vjerojatno bih bila ljuta. No, evo dobili ste priliku izraziti što mislite. Ja ću Vam pokušati odgovoriti i na pitanja koja ste postavili na drugim temama ili dati komentare koje ste tražili.

Mi smo itekako svjesni svojih problema i propusta. Da, ne bismo bili u ovakvoj situaciji da ih nije bilo i da, zaista radimo na tome da ih popravimo. Anketa o HGspotu je nažalost dala porazne rezultate no i materijala za razmišljanje. Što mislite, želimo li popraviti svoje poslovanje? Što bi bilo tko u ovakvoj poziciji napravio.

Ja nisam ovdje da uvjeravam ljude da kupuju u HGspotu. Ovdje sam da čujem što imate za reći. Informacije koje su nam prenijeli forumaši su nam u velikoj mjeri pomogle, one konstruktivne. Pitali ste npr. za aukciju - taj interni naziv se više ne koristi nakon male rasprave na forumu. Osobno, nisam bila zadovoljna njime, ali ga nisam ja izmislila.

Isto tako niti ne određujem cjelokupnu politiku firme, dajem vam točne informacije da ne bude nagađanja.

Vi ste napomenuli da Vam se nitko nije javio na telefon. Moje je da provjerim s odjelom inside prodaje zašto, da se to ne ponavlja.

Vezano uz servis, SENSOplus više nije naše servisno mjesto. U ovom prijelaznom razdoblju nastojimo riješiti probleme koji se pojavljuju na zadovoljavajući način i u interesu kupca.

Srdačan pozdrav,

Mihaela

Mihaela Bajkovac
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 14:14 (Mihaela Bajkovac).

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
TYRAEL kaže...
AlterEgo kaže...

Jel ti uopce znas ko je taj lik????

jedno je sigurno-bog nije....da ne bude rasprave....ŽELIM MU DA USPIJEOsmijeh...ali od 96-97..puno se toga promjenilo....tržišni,ekonomski uvjeti i tko zna što sve ne....sada drugi igrači postavljaju pravila...prvo treba zaraditi 50-60 milijuna kuna..pa to vratiti...danas marža na IT tehnologiju nije velika..devedesetih se još dalo zaraditi...zarada se danas temelji više na održavanju(više software-skom) a što se tiče hardware-a,ako hoćeš iole zaraditi,moraš na veliko snabdjevati tržište...zarada od pojedinaca..to više ne postoji...tamo gdje je zarada su veliki igrači..HP..CISCO...etc,etc....samo da pitam..da tko od vas slaže opremu za firmu,reda veličine 1-5 mio.eura...kupio bi servere i mrežnu opremu više  uHG spotu???..mislim da ne bi...a nema više života firmama od poštovanih entuzijasta...Namigiva

17 godina
neaktivan

Gospođo Mihaela,ja sam jučer u 9 ujutro bio u vašem dućanu u Škorpikovoj na tzv. rasprodaji.Kao prvo, neljubazni trgovci(pitao za neke stvari-odgovor uz mrke poglede i sl.),postavili neke trake na pola dućana i nisu dozvolili ulazak u taj dio u kojem je još uvijek bilo dosta proizvoda.Čak je neki gospodin trgovac svojim tijelom blokirao ulaz u taj dio a bilo je i tjeranja.Pa se pitam je li ta roba tamo bila čuvana za nekog i kako to možete nazivati rasprodajom kada ne želite ustvari prodati?

16 godina
neaktivan
Mihaela Bajkovac kaže...
Mihaela Bajkovac kaže...

Za početak da kažem da ne držim nimalo do ovakve vrste napada i vrijeđanja. To je u startu zlonamjerno i što god da Vam odgovorim, Vi ste već stvorili svoje mišljenje.

Vi ste nezadovoljan bivši kupac, kako ste sami napisali. Meni je žao što je to tako i ništa osim isprike Vam ne mogu ponuditi. Nije prazna, iskrena je. Da se meni nešto slično dogodilo, vrlo vjerojatno bih bila ljuta. No, evo dobili ste priliku izraziti što mislite. Ja ću Vam pokušati odgovoriti i na pitanja koja ste postavili na drugim temama ili dati komentare koje ste tražili.

Mi smo itekako svjesni svojih problema i propusta. Da, ne bismo bili u ovakvoj situaciji da ih nije bilo i da, zaista radimo na tome da ih popravimo. Anketa o HGspotu je nažalost dala porazne rezultate no i materijala za razmišljanje. Što mislite, želimo li popraviti svoje poslovanje? Što bi bilo tko u ovakvoj poziciji napravio.

Ja nisam ovdje da uvjeravam ljude da kupuju u HGspotu. Ovdje sam da čujem što imate za reći. Informacije koje su nam prenijeli forumaši su nam u velikoj mjeri pomogle, one konstruktivne. Pitali ste npr. za aukciju - taj interni naziv se više ne koristi nakon male rasprave na forumu. Osobno, nisam bila zadovoljna njime, ali ga nisam ja izmislila.

Isto tako niti ne određujem cjelokupnu politiku firme, dajem vam točne informacije da ne bude nagađanja.

Vi ste napomenuli da Vam se nitko nije javio na telefon. Moje je da provjerim s odjelom inside prodaje zašto, da se to ne ponavlja.

Vezano uz servis, SENSOplus više nije naše servisno mjesto. U ovom prijelaznom razdoblju nastojimo riješiti probleme koji se pojavljuju na zadovoljavajući način i u interesu kupca.

Srdačan pozdrav,

Mihaela

Evo da se osvrnem na vas odgovor (hvala vam na njemu)!

Mihaela Bajkovac:

"Vi ste nezadovoljan bivši kupac, kako ste sami napisali. Meni je žao što je to tako i ništa osim isprike Vam ne mogu ponuditi. Nije prazna, iskrena je."

Pitanje: Da li smatrate da je to jedino sto su nezadovoljni kupci zasluzili(Ili je to politika HG spota?)? Koliko vrijedi bezbroj sati izgubljeno na servisima zbog vasih gresaka?

Mihaela Bajkovac:

"Mi smo itekako svjesni svojih problema i propusta. Da, ne bismo bili u ovakvoj situaciji da ih nije bilo i da, zaista radimo na tome da ih popravimo."

Pitanje: Da popravite svoju zaradu ili da popravite to sto ste ucinili svojim vjernim kupcim?

Ako ce vama pomoci isprika da vratite dug i da se obestetite, svi cemo vam se ispricati! Ako nece zasto mislite da smo zasluzili samo ispriku?

Mihaela Bajkovac:

"Što mislite, želimo li popraviti svoje poslovanje? Što bi bilo tko u ovakvoj poziciji napravio."

Pitanje: Da popravite svoju zaradu ili da ispravite nepravdu nanesenu kupcim?

Komentar: Netko kome je stvarno stalo do kupaca (a ne svog dzepa), obestetio bi ih.

Mihaela Bajkovac:

"U ovom prijelaznom razdoblju nastojimo riješiti probleme koji se pojavljuju na zadovoljavajući način i u interesu kupca."

Komentar: Isprikom? Necim osim onog sto zakon propisuje (a i toga se ne drzite)?

Evo da vam pokazem vas najveci problem:

Na pitanje kako gleda na budućnost HGspota, Hrvoje Prpić je odgovorio:

"Izuzetno dobro. Nakon prvog dana rada, uvidio sam da nije sve tako crno kako se priča, novčana situacija nije tako strašna, a kvaliteta djelatnika je na osjetno većem nivou nego što se priča po poslovnim kuloarima.

Mogu samo reći da, kada bih osnivao tvrtku ispočetka, svi novi zaposlenici bili bi iz redova današnjeg HGspota."

Eto, hvala vam na dosadasnjim odgovorima, nadam se da ce te tako i nastaviti,

te vas molim da odgovorite na sva pitanja a ne kao u proslom postu samo na neka kao npr:

Na temelju cega ocijenjujete koliko imate kvalitetan (sposoban) kadar?

Na temelju uspijesnosti obavljanja zadataka, posla? (Hg spot propao!)

Na temelju znanja? (mislim da ovo nije potrebno komentirati)

Sto se dogadja sa onima u vasoj tvrtci koji ne postuju zakon?

(Bile su mjenjane komponente(druga vrsta) bez izdavanja novih racuna

(krsenje nekoliko tocaka zakona), nakon 40 dana se vrati ali pokidano samo da ne istekne zakonski period od 45 dana).

Hvala

16 godina
neaktivan
HG Spot - rasprodaja!

Co7 de čovjeće ohladi malo... razumijem da čovjek može bit ljut zbog određene nepravde koja mu je načinjena, ali da baš toliko ogorčenja imaš prema hgspotu koda su ti napravili neznam šta.

idu dva zrna pjeska pustinjom te će prvi drugom: ; u jbte što je danas gužva
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 11:59 (Drakon).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel uopće ima još te rasprodaje u Hgspotu? Ili su cijene one koje su i na netu?

Pitam za poslovnicu u Škorpikovoj:

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
15 godina
neaktivan
Maus kaže...

Jel uopće ima još te rasprodaje u Hgspotu? Ili su cijene one koje su i na netu?

Pitam za poslovnicu u Škorpikovoj:

Rasprodaja traje i dalje u Škorpikovoj s popustom od 50%. Na webu su pune cijene.

Lp,

Mihaela

Mihaela Bajkovac
15 godina
neaktivan
Gogs kaže...

Gospođo Mihaela,ja sam jučer u 9 ujutro bio u vašem dućanu u Škorpikovoj na tzv. rasprodaji.Kao prvo, neljubazni trgovci(pitao za neke stvari-odgovor uz mrke poglede i sl.),postavili neke trake na pola dućana i nisu dozvolili ulazak u taj dio u kojem je još uvijek bilo dosta proizvoda.Čak je neki gospodin trgovac svojim tijelom blokirao ulaz u taj dio a bilo je i tjeranja.Pa se pitam je li ta roba tamo bila čuvana za nekog i kako to možete nazivati rasprodajom kada ne želite ustvari prodati?

Hvala što ste javili. Provjerit ću o čemu je riječ.

Mihaela Bajkovac
16 godina
neaktivan
Mihaela Bajkovac kaže...
Gogs kaže...

Hvala što ste javili. Provjerit ću o čemu je riječ.

Koliko korisnih savjeta, informacija (od mystery shoppera...) tu dobivate Vi bi mogli platit dečkima pivu na ovom forumu

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HGspot pred izlazom, a Vemil?, Vemil se preuređuje, u HG Spotu rasprodaja, a Tech
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice