HG Spot - rasprodaja! zaključana tema

poruka: 174
|
čitano: 61.324
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HGspot pred izlazom, a Vemil?, Vemil se preuređuje, u HG Spotu rasprodaja, a Tech
15 godina
protjeran
RE: HG Spot - rasprodaja!

Evo u kratkim crtama sta su napravili Co7 (koji je blokiran do 5.12. iako nije prostacio , samo je pisao protiv HG srota).

Slijed dogadjaj:

-Placa 17 000kn racunalo

-Nakon  par dana dolazi racunalo iz ZG sa pokidanim kucistem, odmah prijavljuje i obecava mu se da ce biti rijeseno kroz 7 dana...

Niti nakon 3 mjeseca nista unatoc nekoliko mojih poziva i njihovih obecanja

-Potom mi otkazuje plocica rama, odnosim u servis u Osijek i detaljno objasnim sta se dogadja i trazim odmah izmjenu prednje stranice.

-Nakon 17 dana dolazi racunalo samo sa resetiranim BIOS-om i izmjenjenim kucistem (drugo, jeftinije i manje).

-Zbog kraceg kucista prilikom sastavljanja fizicki pokidana graficka kartica jer je nagurana u slot ispred HDD-a

-Kuciste vracam na servis, te mi zamjene plocu (bez pitanja, za jeftiniju, losiju i to bez racuna) te vracaju racunalo nakon 44 dana

-Nakon povratka sa servisa racunalo se gasi prilikom najmanjeg micanja kucista (brze vadjenj usb memorije)

-Nakon toga ponovo odlazi na servis, stoji tamo dva tjedna, zatim se vadi napajanje i NAVODNO je otvarano i skidata je naljepnica (NE ZNAM NISTA O TOME)

-Napajanje odlazi u servis od Tagan-a te se vraca novo, nakon 46 dana racunalo dolazi nazad sa servisa!

-Nakon mjesec dana odlazi ponovo maticna, te na moje inzistiranje odbijam slati racunalo na popravak i trazim izmjenu maticen kao posebne komponente i vracanje PRVOBITNO ugradjenje ali NOVE.

Ne moram ni reci da nisam dobio nikakav racun(te su preksili jos more zakona), jos su zagubili moje racune i papire od racunala na servisu. Tek sam poslije dobio prijepis racuna, nakon dva tjedna zamjenu maticne bez WLan jartice koja je sastavni dio ploce ABIT 680i 32 max WiFi.

Sam ju ugradjujem i od tada nemam problema sa maticnom ili ramima!

(nikad nisu rekli kako su bez mog dopustenja napravili izmjenu maticen ploce i to za losiju)

p.s. Jesam li rekao da sam sam snosio popravak graficke kartice, jer nisam htio ponovo slati karticu od 4000 kn mesarima u ruke?

Ali da, imate pravo... Pretjerujem!

Oprostite zaposlenici HG spota, moja je krivica... ipak ste mi se ispricali!

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 14:53 (MM2).
17 godina
neaktivan

Isuse, pa toliko komponenti meni nije riknulo u 20 god, koliko je tebi u 3mj.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
16 godina
protjeran
Drakon kaže...

Co7 de čovjeće ohladi malo... razumijem da čovjek može bit ljut zbog određene nepravde koja mu je načinjena, ali da baš toliko ogorčenja imaš prema hgspotu koda su ti napravili neznam šta.

.ehhh da je u pitanju samo određena nepravda..sve bi se još moglo nekako ispraviti...ali čovjek je ispljunuo znatnu svotu da bi mu malo-pomalo to zamijenili komponentama 4-5 puta jeftinijim...mislim da mu je takav revolt opravdan....ja ga razumijem u potpunosti i zato više ne uzimam opremu takvih šlampera,nego fino uzmem provjereno ime...nikome pare ne padaju sa nebesa..ali odnos unutar dotične eks-firme je takav da se kupac osjeća nesigurno..ne daj bože da nešto još tamo kupi...

15 godina
protjeran

Tako je , do tad mi se to nikad nije dogodilo!

Od kad kupujem u Linksu nije bilo nikakvih problema, i izmjenio sam skoro sve komponente u Linksu tako da sam se napokon rijesio HGspota.

A sve se to moglo izbjeci savjesnim radom i pazljivijom ugradnjom komponenti.

I nitko nije odgovorio na moja pitanja ili da me obestetio! Koliko je samo moje racunalo izgubilo na vrijednosti sjedeci kod njih na servisima!

Nikad nisu produzili garanciju iakonakon 15 dana servisa su obvezni po zakonu.

Nisu dobili moje dopustenje za izmjenju maticne polce za drugu iako su po zakonu duzni.

Nisu mi izdali racune za novougradjene komponente iako su bili duzni po zakonu.

Za sve ovo imam dokumentaciju, primke, racune, kopiju odgovora itd. itd.

I ponavlja da se to sve dogodilo od 9 mjeseca 2007 do 3 mjeseca 2008. Pa vi izvolite kupovati u HG spotu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 14:48 (MM2).
16 godina
protjeran

ja sam sad kupio ovaj HP ELITE 7000 i sve ostalo sam biram,garancija 36 mjeseci...odnos imaju na spram klijenata da je to čudo..kao da si kralj...

17 godina
neaktivan
HG Spot - rasprodaja!

Meni nikada neće biti jasna neprofesionalnost i nesposobnost trgovina računalnom opremom; tu spadaju i HG-Spot i VeMil i skoro sve naše trgovine, dakle ne govorim samo o HGSpotu, iako se i na njih odnosi dio.

Naime, kada kupuješ laptop vani, monitor npr. u Koreji ili Austriji, smiješ ga upaliti da pogledaš kvalitetu ekrana, tipki, monitor pogotovo. Moram li reći da možeš slikavati izložbenim primjerkom fotoaparata koji želiš kupiti?

Što se servisa tiče, vani dobiješ novi hardver odmah, ako je kvar nastupio u roku od 15-tak dana (!), a ako se nešto drastično pokvari iza toga u garantnom roku, možeš pričekati dok serviser utvrdi postoji li zaista kvar i odmah dobijaš novi primjerak. Ako je kvar čudan, sumnjiv ili nedokaziv lako, šalje se na servis, a ti dobivaš zamjenski komad opreme.

U HGSpotu ne smiješ upaliti monitor, makar im ostavljao soma eura, o laptopu da ne govorim (jer im uprava pravda to "prvom instalacijom koja se pokreće čim upališ laptop", naravno jer su neuki pa ne znaju za factory restore).

O servisiranju u našim trgovinama već je sve rečeno: zamjenska roba je fantazija nekih tamo "kulturnih zapadnjaka i istočnjaka" (mi smo valjda u sredini pa...),  a "ispitivanja" na "servisu" traju i traju i traju i često se roba vrati "popravljena" iako nije servisirana, a često ni testirana.

Najbolji su kada kažu da procesor, ploča ili grafička zaista ne radi, ali moraju vidjeti mogu li popraviti (!) - odugovlače, jer niti mogu, niti smiju niti znaju niti će ikada moći ili znati popraviti 45 nanometarski čip.

Lijepljenje naljepnica na kučišta i ilegalno ukidanje garancije koja bi morala važiti po komponentama, nešto je što sam vidio i za što sam čuo samo u nas.

Kako uopće mogu naše firme poslovati? Crkne monitor od par tisuća kuna ili eura čak, 0pod garancijom, pa moraš kupiti novi, jer su naši "trgovci" zaštićeni i zakonom da mogu robu držati kao taoca 45 dana.

Nije ni čudo da propadaju i da ljudi bjesne.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 15:18 (naxeem).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Hg spot i Vemil su zaslužili da propadnu, znam da zvuči nezbiljno s moje strane,  ali  takvo šlampavo ponašanje kod kupovine prema klijentima i još k tome onaj njihov servis ( tu ponajprije mislim za hg spot jer snjima imam najgora iskustva) pa to je nešto za nevjerovat da može uopće postojat a kamoli funkcionirat kako teba !!! Ti njihovi raznorazni ''meneđerčići'' nisu izgleda prešli ''most preko drave'' pa da vide kako se to radi u ostatku Europe !

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina

Jedan od glavnih razloga propadanja Vemila i HGspota je stranica nabava.net

Većina ljudi (uključujući i mene) prije nego nešto kupi, provjeri cijene kod ostalih trgovina. Vrlo zanimljiv podatak je da u zadnje dvije godine od kada sam saznao za ovu stranicu nisam ništa kupio u ova dva navedena dućana, jer uvijek je tražena komponenta u nekom drugom dućanu bila jeftinija od par desetaka pa čak do 100-200 kn.

Na neljubazno osoblje sam se više manje navikao u pošti, banci, poreznoj, lokalnom dućanu... sve je to dio balkana.

15 godina
protjeran

Znam da postoji jeftiniji ducani i od Linksa, ali radje dam i 50 ili 100 kn vise (na odredjenu svotu), ali znam da ce sve biti u najboljem redu.

Ako nesto i ne bude ispravno sve ce se rijesiti u najkracem mogucem roku i to uzimajuci u obzir kupca.

A u Hg srotu da je 400 kn jeftinije ne bih uzeo pa makar umro!!!

Trebamo ih bojkotirati, a ne da opet naprave budale od nas.

Nije mi jasno zasto bi netko uzimao od njih? Skupi, nepouzdani , nikakva usluga... Stvarno mi nije jasno? Cemu reskirati?

p.s. Posaljite linkove ove rasprave na druge forume, ja isto to radim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 17:08 (MM2).
16 godina
MM2 kaže...

Znam da postoji jeftiniji ducani i od Linksa, ali radje dam i 50 ili 100 kn vise (na odredjenu svotu), ali znam da ce sve biti u najboljem redu.

Ako nesto i ne bude ispravno sve ce se rijesiti u najkracem mogucem roku i to uzimajuci u obzir kupca.

A u Hg srotu da je 400 kn jeftinije ne bih uzeo pa makar umro!!!

Trebamo ih bojkotirati, a ne da opet naprave budale od nas.

Nije mi jasno zasto bi netko uzimao od njih? Skupi, nepouzdani , nikakva usluga... Stvarno mi nije jasno? Cemu reskirati?

p.s. Posaljite linkove ove rasprave na druge forume, ja isto to radim.

Links je svakako primjer dobre "offline", ali i online trgovine, jer su uvijek ljubazni i od pomoći, ali ja sam do sada stvarno dosta toga kupio u webshopovima tipa diskont24, optimum online, m-computers... i nikada nisam imao problema... naručim u ponedjeljak, a u srijedu ujutro je dostavljač na vratima... također imaju jako veliku ponudu, a cijene najpovoljnije.

15 godina
protjeran
HG Spot - rasprodaja!

I ja sam kupio projektoru u Diskont24 isto bez ikakvih problema, u nijednoj web trgovini (osim Hardveraja) nisam imao problema.

Nadam se da ce gospodja iz HGspota odgovoriti na moja pitanja i prokomentirati moj slucaj, a ne sutiti i nadati se da ce problem netko drugi rijesiti!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Meni nikada neće biti jasna neprofesionalnost i nesposobnost trgovina računalnom opremom; tu spadaju i HG-Spot i VeMil i skoro sve naše trgovine, dakle ne govorim samo o HGSpotu, iako se i na njih odnosi dio.

Naime, kada kupuješ laptop vani, monitor npr. u Koreji ili Austriji, smiješ ga upaliti da pogledaš kvalitetu ekrana, tipki, monitor pogotovo. Moram li reći da možeš slikavati izložbenim primjerkom fotoaparata koji želiš kupiti?

Što se servisa tiče, vani dobiješ novi hardver odmah, ako je kvar nastupio u roku od 15-tak dana (!), a ako se nešto drastično pokvari iza toga u garantnom roku, možeš pričekati dok serviser utvrdi postoji li zaista kvar i odmah dobijaš novi primjerak. Ako je kvar čudan, sumnjiv ili nedokaziv lako, šalje se na servis, a ti dobivaš zamjenski komad opreme.

U HGSpotu ne smiješ upaliti monitor, makar im ostavljao soma eura, o laptopu da ne govorim (jer im uprava pravda to "prvom instalacijom koja se pokreće čim upališ laptop", naravno jer su neuki pa ne znaju za factory restore).

O servisiranju u našim trgovinama već je sve rečeno: zamjenska roba je fantazija nekih tamo "kulturnih zapadnjaka i istočnjaka" (mi smo valjda u sredini pa...),  a "ispitivanja" na "servisu" traju i traju i traju i često se roba vrati "popravljena" iako nije servisirana, a često ni testirana.

Najbolji su kada kažu da procesor, ploča ili grafička zaista ne radi, ali moraju vidjeti mogu li popraviti (!) - odugovlače, jer niti mogu, niti smiju niti znaju niti će ikada moći ili znati popraviti 45 nanometarski čip.

Lijepljenje naljepnica na kučišta i ilegalno ukidanje garancije koja bi morala važiti po komponentama, nešto je što sam vidio i za što sam čuo samo u nas.

Kako uopće mogu naše firme poslovati? Crkne monitor od par tisuća kuna ili eura čak, 0pod garancijom, pa moraš kupiti novi, jer su naši "trgovci" zaštićeni i zakonom da mogu robu držati kao taoca 45 dana.

Nije ni čudo da propadaju i da ljudi bjesne.

A uuuuuuuu nije me bilo malo duže na ovoj temi pa sam se potrudio procitat sve postove i mogu reci da se sa ovi slažem u potpunosti. SVA ČAST NA POSTU NAXEEM.

Da kod nas puno tog ne funkcionira to definitivno i bez daljnjega stoji i kod god kaže drugačije laže, zakoni su takvi kakvi su i mala šačica "običnih" ljudi na njih nemože utjecati, također vezano uz stanje u Austriji mogu potvrdit da imam IZUZETNO ugodno iskustvo sa jednim servisom iz Austrije. čovjek je bio toliko susretljiv da smo se razgovarali na Njemačko-engleskom (naravno ja i Njem smo na Vi) ali kod njih su zakoni drugačiji i oni si nemogu i šta je najvažnije NE ŽELE priuštiti niti jednog nezadovoljnog kupca, naravno opet zbog zakona koji štiti kupca ali isto tako i prodavača ili servisera.

A kaj sad budemo se strpili još par godina da udjemo u EU pa će onda i te famozne naljepnice i zakoni bit usklađeni.

E onda cemo vidjet u kojem zecu leži grm!!

PS

A bogami i ove zamjene konponenti sa novima bez izdavanje racuna ili barem garancije....LOL neznam kaj bi reko.

My box said, Requires Windows 98 or better. So I installed Linux.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 23:11 (moTo).
15 godina
neaktivan
Gogs kaže...

Gospođo Mihaela,ja sam jučer u 9 ujutro bio u vašem dućanu u Škorpikovoj na tzv. rasprodaji.Kao prvo, neljubazni trgovci(pitao za neke stvari-odgovor uz mrke poglede i sl.),postavili neke trake na pola dućana i nisu dozvolili ulazak u taj dio u kojem je još uvijek bilo dosta proizvoda.Čak je neki gospodin trgovac svojim tijelom blokirao ulaz u taj dio a bilo je i tjeranja.Pa se pitam je li ta roba tamo bila čuvana za nekog i kako to možete nazivati rasprodajom kada ne želite ustvari prodati?

Pozdrav,

žao mi je zbog trgovaca s mrkim pogledima. Dobili su upozorenje za to.

Roba nije bila čuvana ni za koga. Stigla je iz drugih poslovnica i nije još bila zaprimljena na stanje pa nije mogla uću u prodaju.

Mihaela Bajkovac
15 godina
protjeran

Cudno je to kako svaki put kad postavim ovako pitanje post nestane?

Ovo je vec treci put da sam ga mora repostat!

Cudno zar ne?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pitanje PR dami...da li su radnici u HG Spot-u solidno plaćeni za svoj rad? Možda su potplaćeni pa se zato mrče?...

16 godina
protjeran
MM2 kaže...

Cudno zar ne?

moraš biti realan...HG Ono je potencijalni oglašivač u BUG-u,i kao takav daleko vrijedniji(čitaj:korisniji),nego ti kao nebitni anonimac...(ovo zadnje nije moje mišljenje)

17 godina
neaktivan
TYRAEL kaže...
MM2 kaže...

Cudno zar ne?

moraš biti realan...HG Ono je potencijalni oglašivač u BUG-u,i kao takav daleko vrijedniji(čitaj:korisniji),nego ti kao nebitni anonimac...(ovo zadnje nije moje mišljenje)

budimo realni BUG časopis može preživjeti bez HG spota ali nemože bez čitatelja zato ne trkeljaj bzvz, postove mu brišu moderatori.

17 godina
moderator
MM2 kaže...

Cudno zar ne?

Ništa nije čudno - napravio si multi acc (zabranjeno pravilima foruma) i glumiš kao da pišeš u ime "onoga koji nema pristup"!

Vrijeđaš i vodiš neke svoje ratove krajnje agresivnim nastupom, a tome nema mjesta na ovom forumu!

Jedno je biti razočarani kupac, a drugo javno i osobno nekoga vrijeđati i ponižavati.

17 godina
neaktivan
MM2 kaže...

Cudno zar ne?

Zato što se ponavljaš i što već treći ili četvrti put gledamo isti žučni post. Mislim da nema smisla da budeš tako uporan, jer to smatramo spamom.

Ups, Miro me preduhitrio kako sporo pišem i ostavljam edit ekrane dugo upaljene, ali svakako stvar stoji.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 12:24 (naxeem).
17 godina
moderator
TYRAEL kaže...
MM2 kaže...

Cudno zar ne?

Ti želiš reći da je HGspot zaštićen na ovom forumu od kritika? Argumentiraj to ili nam se ispričaj!

16 godina
protjeran
moTo kaže...
TYRAEL kaže...
MM2 kaže...

Cudno zar ne?

budimo realni BUG časopis može preživjeti bez HG spota ali nemože bez čitatelja zato ne trkeljaj bzvz, postove mu brišu moderatori.

kvantno si ograničen..:da ti naslikam: jedna firma će uvijek biti financijski bitnija oglašivaču nego npr.mediokritet poput tebe..dovoljno jednostavno da shvatiš?...a nisam baš primjetio da me brišu....tvoj stil je:pljucni po dugom da se osjećaš većim i moćnijim??Belji se

16 godina
protjeran
Miro kaže...
TYRAEL kaže...
MM2 kaže...

Cudno zar ne?

Ti želiš reći da je HGspot zaštićen na ovom forumu od kritika? Argumentiraj to ili nam se ispričaj!

argumentirano

17 godina
neaktivan
TYRAEL kaže...
moTo kaže...
TYRAEL kaže...
MM2 kaže...

Cudno zar ne?

kvantno si ograničen..:da ti naslikam: jedna firma će uvijek biti financijski bitnija oglašivaču nego npr.mediokritet poput tebe..dovoljno jednostavno da shvatiš?...a nisam baš primjetio da me brišu....tvoj stil je:pljucni po dugom da se osjećaš većim i moćnijim??Belji se

lol shvatit ću ovo kao komliment, bolje bit ograničen nego nemati pojma o čemu pričaš. također zahtjevam ispirku jel nisam zašlužio ovakav tretman od tebe!

17 godina
moderator
HG Spot - rasprodaja!

Gospodo - inzistiramo na kulturi komuniciranja!

Mjesecima se na ovom forumu pišu kritike na razne trgovine računalne opreme, među njima jako puno ih je izrečeno na račun HGspota.

Doživjeli smo i to da se na forum aktivno uključi predstavnica firme i to pod svojim punim imenom i prezimenom. Izvrsna prilika za saznavanje novih informacija i dobivanje vjerodostojnih odgovora.

No, pojedinci su to iskoristili za obračun na ime nekih svojih starih problema, pri tome gubeći mjeru i osjećaj za vrijeme i prostor. Na taj način je ugrožena mogućnost daljnjeg razgovora, daljnje dvosmjerne komunikacije!

Držite se teme (konkretno u ovom slučaju jako je puno vas otišlo u off-topic), budite kulturni u svom nastupu, poštujte ostale sugovornike, kao i što želite da oni poštuju vas.

Sve što ne zadovoljava te kriterije moderatori BRIŠU bez upozorenja, a oni koji ne mogu kontrolirati osobnu verbalnu agresivnost bit će udaljeni s foruma!

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HG Spot - rasprodaja!

Po meni neki su ovdje zabrijali neki svoj film, da je HG zaštićen na ovom forumu ne bi ni bilo onih silnih tema kao HG= nikad više ili kako već, svakom se desi da neka komponenta ne radi kupljena bilo gdje (links, adm,...), da se otegne sa servisom i navlači kupca, prema tome stvarno ne razumijem toliko vrijeđanja, jer oni su sami sebe usosili i pokušavaju se sada izvući

+ pitanje za Mihaelu: kada u planu imate ponovno otvorenje poslovnice u Vinkovcima, trebalo je biti 16.11 ali zbog kašnjenja robe još nije, hoće li biti do kraja ove godine?

google is my frend too!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
HG Spot - rasprodaja!

Tri stvari su bitne i trebaju se promijenit:

1.) Radnici trebaju biti ljubazni, a firma ih mora poslati na osnovnu edukaciju o robi koju prodaju. Ne treba znati proizvodni proces procesora, ali mora znati koji procesor ide na koju ploču, preporučiti napajanje dovoljne snage za određenu konfiguraciju (makar u računali provjeravali te podatke).

2.) Serviseri moraju biti brzi i pošteni. Kupac koji je tri puta vračao robu na servis neće odustati od vračanja robe, ali će odustati od daljnje kupovine u tom dučanu.

3.) Ovo već nekoliko dučana provodi, a po zakonu bi ovako trebalo i biti: garancija na kompletnu konfiguraciju uključuje besplatnu dijagnostiku, besplatnu ugradnju novih komponenti kupljenih u vašem dučanu, a preporučivo bi bilo da kupac ima i popust na održavanje. Garanciju štiti naljepnica, međutim, skidanjem naljepnice se gubi samo garancija na kompletnu konfiguraciju i gore navedene beneficije, dok garancija na pojedinačne komponente nastavlja vrijediti (isto vrijedi i za komponente koje imaju dulji peroid garancije nakon isteka garancije na konfiguraciju). Prodavač mora kupcu ponuditi kompletnu ambalažu i sve popratne sadržaje koji su došli uz svaku komponentu (često se dogodi da računalo dođe bez PS/2 na USB, DVI na VGA adaptora, dodatnih kabela, maski od kućišta, šarafa i sl. koji su uredno došli s komponentama koje su ugrađene).

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HG Spot - rasprodaja!

1. Prvo i osnovno ja curama i dečkima koji rade u HG spotu ne zamjeram ništa jel znam da imaju isti tretman i plaču ko da rade kod Keruma ili u Konzumu ili nekom drugom lancu sve je to isto samo šta je ovo IT sektor.

2. drago mi je kaj se više ne koristi taj famozni izraz aukcija (jel ono nije imalo veze sa aukcijom)

3. neznam ko Vam održava Web al je to još uvijek živi užas ako već nešto je 50% sniženo bilo bi uradu da na cijeniko to tako i piše

mislim ima toga malo puno poviše al eto počelo se više ne govorit aukcija valjda ce zaposleni imat i malo veće plače pa će to počet funkcioniratm, koliko toliko

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shark kaže...

Po meni neki su ovdje zabrijali neki svoj film, da je HG zaštićen na ovom forumu ne bi ni bilo onih silnih tema kao HG= nikad više ili kako već, svakom se desi da neka komponenta ne radi kupljena bilo gdje (links, adm,...), da se otegne sa servisom i navlači kupca, prema tome stvarno ne razumijem toliko vrijeđanja, jer oni su sami sebe usosili i pokušavaju se sada izvući

+ pitanje za Mihaelu: kada u planu imate ponovno otvorenje poslovnice u Vinkovcima, trebalo je biti 16.11 ali zbog kašnjenja robe još nije, hoće li biti do kraja ove godine?

kopirano sa hgšrot weba:

TRAŽI SE ... POSLOVNI PROSTOR

Kako bismo svojim kupcima osigurali što bolje lokacije naših poslovnica, tražimo poslovne prostore za najam u sljedećim gradovima: Bjelovar, Dubrovnik, Kutina, Metković, Osijek, Pula, Rijeka, Šibenik, Sisak, Slavonski Brod, Split, Varaždin, Vinkovci, Zadar. Željeni prostori trebaju zadovoljavati nekoliko uvjeta - imati minimalno 30 kvadrata, a maksimalno 50, biti smješteni na frekventnim lokacijama, imati parkiralište i izlog. Prostori u Osijeku, Rijeci i Splitu trebaju imati od 80 do 100 kvadrata. Ponude i pitanja možete slati Goranu Riđiću, na mail: goran.ridzic@hgspot.hr ili se javiti na broj 091/6658-181 za sjevernu regiju te Vedranu Kljajiću na mail vedran.kljajic@hgspot.hr ili broj 091/6634-666 za južnu regiju.

17 godina
neaktivan
moTo kaže...
shark kaže...

kopirano sa hgšrot weba:

TRAŽI SE ... POSLOVNI PROSTOR

Kako bismo svojim kupcima osigurali što bolje lokacije naših poslovnica, tražimo poslovne prostore za najam u sljedećim gradovima: Bjelovar, Dubrovnik, Kutina, Metković, Osijek, Pula, Rijeka, Šibenik, Sisak, Slavonski Brod, Split, Varaždin, Vinkovci, Zadar. Željeni prostori trebaju zadovoljavati nekoliko uvjeta - imati minimalno 30 kvadrata, a maksimalno 50, biti smješteni na frekventnim lokacijama, imati parkiralište i izlog. Prostori u Osijeku, Rijeci i Splitu trebaju imati od 80 do 100 kvadrata. Ponude i pitanja možete slati Goranu Riđiću, na mail: goran.ridzic@hgspot.hr ili se javiti na broj 091/6658-181 za sjevernu regiju te Vedranu Kljajiću na mail vedran.kljajic@hgspot.hr ili broj 091/6634-666 za južnu regiju.

e sad vezano uz ovo.

imam ija jedno pitanje, to znači da HG spota u Križevcima neće više biti već se (barem po meni) seli u Bjelovar gdje je i Vemil? thnx na odgovoru

16 godina
naxeem kaže...
Anti-fa kaže...
Preporuke općenito za komponente koje prodajete , probajte se malo više orijentirati na one kvalitenije proizvode ,  gigabyte,asus,asrock,msi,dfi(a ne biostar),sapphire,xfx,(a ne poit of view) coirsair,kingston,G.skill,chiftec,forton i sl.(naravno uvijek treba imati i jeftinija riješenja tj. ona manje kvalitetna za manje zahtjevne kupce).

Oprosti, ali ASROCK su bezvezne ploče, kao što je i Point of View vrhunska marka. To što ti nisi u nas čuo za njih, kao ni većina u nas, ne znači da su loši. Imaju jedan od najkvalitetnijih podrški i RMA model u svijetu.

Problem s "markama" je što se u nas neke stvari guraju, a neke uopće nisu dostupne, bez obzira na kvalitetu i jednih i drugih.

Potpuno se slažem , što se tiče asrock ploče netvrdim ni da su dobre ni loše to sam zaključi po tome što ih ima skoro svugdje za kupit ,za point of view nisam nikad čuo ni vidio dok se nije našla u mojem pc-u. Bio sam našao neku trgovinu u njemačkoj , sve što postoji na tržištu ima za kupit(većina) a kod nas nemožeš ni dobro vodeno hlađenje kupit.(jer nemaš gdje)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 20:20 (Anti-fa).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HGspot pred izlazom, a Vemil?, Vemil se preuređuje, u HG Spotu rasprodaja, a Tech
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice