Hardveraj = prijevara (2) i rješavanje problema zaključana tema

poruka: 133
|
čitano: 59.135
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hardveraj - webshop za prijevaru
16 godina
neaktivan
Hardveraj = PREVARA 2!!!!!

Evo da popljujem HARDVERAJ!!!!!

Nemogu vjerovati da se nisam propitao prvo, nego sam isao kupovati od njega!!!!

Slicno iskustvo kao i prvi post, narucio sam vodeno hladjenje u vrijednosti 1600kn (bez vodenih blokova)...

I to 11.08.2009 (danas je 14.09. i robe jos nema), upaltio sam novce iduci dan, a roba je trebala biti isporucena nakon 3 do 4 dana!!

Da bi krenule izlike, roba je ocarinjena kasno pa ce iduci dan krenuti, onda nakon 3 dana... bio je na putu pa je kriv njegov "radnik"... odmah ce ju poslati, pa onda nije stigao, pa onda je poslana, pa onda su je u posti izgubili, pa ju salje nakon dva dana neovisno o posti... i evo nas tu nakon mjesec dana laganja , besramnog muljnja...

Najnizi oblici zivota su gnjide kao Darko Tubić!!!!

Hardveraj
Mirka Bogovića 56
10 430 Samobor
Tel/Fax: 01/3365 952
GSM: 099/3365 952
info@hardveraj.hr
Matični broj: 92725040
Žiro račun: 2340009-1160226272 PBZ d.d. Zagreb

Hardveraj
Darko Tubić
Mirka Bogovića 56
10 430 Samobor
info@hardveraj.hr
www.hardveraj.hr
GSM: 385/99/3365 952

Ovo su neki od njegovih brojeva, na koje mi se vise ne javlja , odnedavno je iskljucio mobitel!
Napominjem da sam u svakom razgovooru bio pristoja, ovo sto sada pisem je u afektu!!!
JAKOO sam ogorcen, i ne zbog 1600 kn koje mi stvarno ne znace skoro nista... nego to zavlacenje,
to sto druga graficka stji na stolu vec sa montiranim vodenim blokom, sto sam samo za ta dva vodena bloka dao 160€ + 60€ postarine iz njemacke!
To sto svakih par dana cekam paket!!!!

Ne zelim i ne pristajem samo na povrat novca!!! Zelim narucenu robu.

Ako u srijedu ne dodje roba, osobno idem u samobor i taj novac ce se onda prebaciti na racun HZZO-a!!!!!
Veliku gresku je napravio... Vjerovatno zadnju u zivotu!
190 + 105 kg.... gadna kombinacija za njega!!!

Nikad ni u najludjim snovima nemojte kupovati u HARDVERAJU... ako se to uopce moze nazvati kupovinom!

Moj PC  
34 0 hvala 5
16 godina
protjeran
RE: Hardveraj = PREVARA 2!!!!!

Ako imas dokaz o uplati (uplatnicu iz banke) ja bih fino podigao tuzbu protiv njega.

17 godina

Nije mi jasno zasto si kupovao kod njega, nakon silnih prevara koje je gosp. Tubić napravio.

Na svim forumima ima tema o prevarama Hardveraja.

EDIT: kreten nezasluzuje ovo gosp.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 11:26 (BORG).
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Veliku gresku je napravio... Vjerovatno zadnju u zivotu!
190 + 105 kg.... gadna kombinacija za njega!!!

Smijeh

On topic:

Jebiga,žao mi je što se nisi prvo raspitao o hardveraju.Ima tema o tome kod nas i na PC ekspertu kao sticky.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Ako imas dokaz o uplati (uplatnicu iz banke) ja bih fino podigao tuzbu protiv njega.

Daj ne budi smiješan. Tužba u Hrvatskoj... LOL. U nas samo batina ima efekt.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan

Co7 lijepo nadji ekipu koju je doticni isto preveslao, naoruzajte se krampovima, lopatama i ostalim oruzjem i u potragu za Tubicem.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

39 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
fabijan654321 kaže...

Daj ne budi smiješan. Tužba u Hrvatskoj... LOL. U nas samo batina ima efekt.

stacu ja mlad, neznam kakvo je stanje sa tim stvarima... teoretski, bi bilo najbolje tako (bar ja tako mislim).

16 godina
neaktivan

Da u nas samo batine pale takav nam je jadan narod..ja bih rado ispricao svoja iskustva, ne znam smijem li!

Ali, puno puta nam se desilo da nam u borilacki centar dolaze ogorceni ljudi koji nisu zakonski sredili to sto ih je netko prevario i nudi nam novce da nekoga prebijemo..to je zalosno nadasve, ne biste vjerovali kakve sam price cuo i na koji nacin su ljudi izvozani i prevareni..i ostali bez novaca.

Naravno da nikad to nismo napravili vec smo ga uputili da i dalje rijesava stvari zakonskim putem..iako, jednom sam sreo neku uplakanu zenu koja kaze da je zadnjim novcima kupila racunalo dijeci za skolu, i nikad nije dobila racunalo ni novce..tad mi je malo falilo da iskljucim zdrav razum i napravim problem..

Odvratno

13 0 hvala 0
17 godina
protjeran

DEEP IMPACT...

nažalost. ali u tom slučaju sudovi su jako brzi. dobio sam uvjetnu i tisuće kuna kazne odšteta itd. što je nejgore razbio sam ljude i otišao se sam prijaviti u policiju. sad je isteklo te 2 godine,ali mogu ti reći da mi ih je još samo nekoliko dužno. sad kad je istekla uvjetna,u iskušenju sam :(

ali sud,to ništa neće riješiti.nažalost

Z
16 godina
neaktivan

Stvari ovakoo stoje, tuzba ce ici svakako ...  a ovo da sa tuzbom se nista ne rijesava u ovom slucaju nije tocno ;),

Tuzbe su skoro pa nemocne protiv d.o.o.-a , ali protiv obrta su itekako mocne !!!!!

Obrt jamci uredno poslovanje sa svom imovinom od fizicke osobe... tako da ako dobije kaznu od 50 000 kn, ode stan!

Dok u d.o.o.-u , jamci se samo sa imovinom drustva, znaci samo sa temeljnim kapitalom ako je na racunu (a vecina ga digne odmah nakon otvaranja)... jedino ako je firma veca onda mozes nesto postici posto sve sto je u vlasnstvu firem moze biti ovrhom oduzeto (ne od vlasnika firme, nego od firme iskljucivo... nadam se da shvacate)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...

Naravno da nikad to nismo napravili vec smo ga uputili da i dalje rijesava stvari zakonskim putem..iako, jednom sam sreo neku uplakanu zenu koja kaze da je zadnjim novcima kupila racunalo dijeci za skolu, i nikad nije dobila racunalo ni novce..tad mi je malo falilo da iskljucim zdrav razum i napravim problem..

Odvratno

Iznenađen strašno...

oko za oko,pasta za zube
17 godina

kad citam ovo skontam kako sam ja dobro prosao... ja sam u augustu 2008 godine uplatio skoro 4000 kuna za graficku karticu , maticnu plocu i napajanje... i cuo se sa njim telefonom i za par dana se dogovorili da ja dodjem u zg po to a inace sam iz bihaca :)

i kad sam dolazio u zg rekao je kako mu je zena u bolnici pa da ce malo kasniti ovo ono..hajd reko mozda bas..i nakon sat vremena ja nazovem ponovo i onda on kaze eto doci ce kolega i donijeti sve te stvari koje sam narucio... i na moju srecu tako je i bilo...dogovorili smo se ispred hg spota i momak je dosao donio mi je sve. ja pregledao pozdravio se i nazad za bihac... a sad kontam mogli smo se vuci po sudovima... al eto drugi put ne planiram nista unaprijed placati...ucim se na tudjem iskustvu :)

hmmm...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo sam da javim svima sa veseljem da sam podeno prijavu nadleznom tjelu... (hvala na linku, podeno bih i sam ali ovako sam odmah to napravio)!

Imam svu potrebnu dokumentaciju, tako da ce mu ovo prisjesti!!

Eto,na opce veselje svih :D,  moci cemo pratiti razvoj ove situacije... a ja cu vas izvjestavati o napretku.

Kao sto rekoh, tih 1600 kn mi ne znaci puno... tako da nije problem sada cekati ali bar znam zasto cekam!

tri puta hura za pravnu drzavu .... HURAAAA... HURA.... HURAAAAAA...!!!

Moj PC  
24 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Veseli se tek kada dobiješ lovu/opremu, poznavajući naše pravosuđe ovo ti je čisto gubljenje vremena/novaca i živaca, mada možda i ugodno iznenade u tvojem slučaju.

16 godina
neaktivan

Ja sam siguran da cu ja novce ili robu dobiti... u svvakom slucaju rađe robu.

Samo mrzim laganje, i sranje od konja koji se ne mogu odmaci od balkanskog mentaliteta...

ALi ovo ce mu svakako prisjesti!!!

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nađi više ljudi koje je prevario i odi u potrošački kod.

www.hrrap.co.cc posjetite moju stranicu za sve rap vjesti

1 0 hvala 0
16 godina

Prevari me jednom i tvoja je sramota!

Prevari me drugi put i sramota je moja...

Every hole is a goal!
16 godina
Co7 kaže...

tri puta hura za pravnu drzavu .... HURAAAA... HURA.... HURAAAAAA...!!!

-polako. -još te čeka naš pravni sustav... kao što kaže idući post.

thamdra kaže...

Veseli se tek kada dobiješ lovu/opremu, poznavajući naše pravosuđe ovo ti je čisto gubljenje vremena/novaca i živaca, mada možda i ugodno iznenade u tvojem slučaju.

-jer, prvo moraš dobiti termin, bez advokata vjerojatno ništa, javni bilježnijk itd.

-nakon uvoda, inspektor ga opomene i on (kao što do sad ima praksu-zavlačenja, procedura 'mirenja'...) naravno: kaže da će narudžbu isporučiti, tu pravni sustav stane. Imaš samo pravo na zateznu kamatu, recimo 20kn? ... ili wtf!!!

-društvo za zaštitu potrošaća? Da, dobra ideja, ali oni nemaju nikakve nadležnosti, to je samo udruga građana. Zaštićeniji su lički medvjedi i vuci... Ursuz je na 5kn, btw.

-prihvati se ti one batine, po nekim podatcima (poluprovjerenim) ''iz Raja izrasla''... obično rješiš nesporazum za par minuta.

-sretno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

Ma kakvi sudovi,u nasoj drzavi je to nepoznata rijec kolko se ljudi navlace oko sudova(primjer moji starci radi zemlje to jest gradevinske se vuku vec 5 godina i jedva je izvukli)sam ga treba izbatinat i bum onda on vidil svoje zvijezde i obit ce mu se to u glavu i nece vise lagat i prevarit nikog! a i mozda se povuce sa posla! bedak jedan!...Vas 20 i vile krampovi i grablje i neko nek uzme flaxericu pa ce se odmah zasrat i nacrtat ce ti opremu i pare i nece se vise zezat s tobom Namigiva

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Bukva kaže...

Prevari me jednom i tvoja je sramota!

Prevari me drugi put i sramota je moja...

lol, podsjetio si me na

Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 16:44 (alien).
16 godina
neaktivan

Bojim se da ćeš se načekati svojih para jer dok g. Tubić dođe do tebe sa svojom djedmrazovskom vrećom na kojoj stoji natpis: "povrat poreza / komponenti", već će biti vreća prazna, uključujući i njegovu imovinu - očito je čovjek dužan i živim i mrtvima... želim ti puno uspjeha ali na pravosuđe se ne bih oslanjao jer malom čovjeku pravosuđe funkcionira kako treba samo u jednom smjeru - onda kada je protiv malog čovjeka. G. Tubić očito ima neke vezice kada toliko dugo obnaša tu cijenjenu dužnost. Sjećam se da sam čitao neki blog prije davno vremena, a čovjek je imao (novčano) teži  slučaj nego je ovaj tvoj... Mršti se nažalost to je naša realnost... sve me to skupa podsjeća na naše drage političare...

They took our jobs!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Stvari ovakoo stoje, tuzba ce ici svakako ...  a ovo da sa tuzbom se nista ne rijesava u ovom slucaju nije tocno ;),

Tuzbe su skoro pa nemocne protiv d.o.o.-a , ali protiv obrta su itekako mocne !!!!!

Obrt jamci uredno poslovanje sa svom imovinom od fizicke osobe... tako da ako dobije kaznu od 50 000 kn, ode stan!

Dok u d.o.o.-u , jamci se samo sa imovinom drustva, znaci samo sa temeljnim kapitalom ako je na racunu (a vecina ga digne odmah nakon otvaranja)... jedino ako je firma veca onda mozes nesto postici posto sve sto je u vlasnstvu firem moze biti ovrhom oduzeto (ne od vlasnika firme, nego od firme iskljucivo... nadam se da shvacate)

S pravosudnim sustavom sam na ti, i kažem ti: objesi to morskom psu o rep. Naime, načina da te prevesla ima najmanje 7 (kojih se mogu sjetiti), a vremena ima na bacanje, a ne govorim o mjesecima, nego godinama. S obzirom kakve su odvjetničke tarife, na građansku tužbu zaboravi.

Ako nekim pukim slučajem i samom providnošću boga Merkura, nekako uspiješ dobiti na sudu unutar razumnog roka, od njega nećeš dobiti ništa, jer će sva imovina već odavno (ako već nije) biti na ženi, a on socijalni slučaj.

Maksimum je uvjetna kazna za njega od par mjeseci i to po kaznenoj liniji koja s tobom nema ništa.

Svakako na pravosuđe u Hrvatskoj zaboravi. Nije vrijedno truda ni vremena, a koštat će te. Da smo u nekoj pravoj državi, možda, ali ova pušta vodu na sve strane, pogotovo na pravosudnom planu... nešto kao olovno sito koje staviš da pluta na valovito more.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 18:24 (naxeem).
16 godina

-još jedan dodatak našoj pravnoj realnosti, za krađu u vrijednosti ispod 1000 kn policija ne izlazi na uviđaj. (naravno, to je neslužbena verzija, misli se na krađu u npr dućanima), dok u slučaju prevare -kao ovaj nema službene dužnosti uopće. Sve se prepušta osobi (pravno-fizičkoj) i privatnim tužbama. Dok d državne strane (inspektorat, financijska..) brinu samo dali je PDV uredno obračunat.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
16 godina

Ma nema ti ništa od pravne države jer je lik več triba bit u zatvoru,a radi te bespravne nedržave ti se lik ruga.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

E nema mi ništa gore nego kad nešto dogovoriš/neki posao i onda te ovaj je*e na rate...ono svako malo...

Nije mi jasno sada, jel taj tip ima trgovinu ili šta, nešto fizički gdje možeš otići i pokupit par komponenti i tražiti satisfakciju...

Jest' da je samovlašće, al' jbg.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

znaci autoru preostaje noz u ruke ili daj hardver/pare nazad ili u grob.

sve su žene sve tuge balkanske

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

NEMOJTE kupovat u HARDVERAJU jer ja sam narucio jos pretproslog petka vodeno hlađenje,tj. vodenu pumpu i spojnice al nazalost to nije jos stiglo. Uvjek ima neka izvlacenja npr. moram otic do kolege vidjet sta je s tom narudžbom a imaju tu pumpu kak oni kazu al ne znaju di je zapelo...te imat ces srece ak ga dobijes na telefon ili mobitel jer mu je iskljucen, to znam jer zovem po nekoliko puta na dan i nitko se ne javlja...et toliko o HARDVERAJU - to je samo prijevara nist vise.

Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,88, 2x 2gb ocz reaper - 5 5 5 15, 1066 Mhz, Asus P5Q Premium , Chieftec 650 watt, GTX280 , 1x WD 1TB Green ,2x Seagate 500 Gb, X-Fi Gamer Edition, Logitech Z-5500
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pravna država ha ha ha

to govorim ja , iskusni 51-jednogodišnji vuk

a puno puta ispao magarac uzdavši se u pravnu državu.

samo tri stvari puše - batina,batina i batina.

lol

tateK
16 godina
protjeran

A možda je on 205 + 120kg, pa ćeš ti grešku napraviti.

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hardveraj - webshop za prijevaru
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice