htio sam poslati pp, ali koliko sam vidio u outboxu nije ništa otišlo, tako da izgleda nisam nikom uspio postaviti pitanje na pp, pa moram tu.
Radi se o tom da mi facebook traži potvrdu identiteta, a užasavam se se slanja tih podataka njima, ne želim uopće tamo imati ništa "osobno", imao sam cijelo vrijeme fejk imena i sad su me pikirali valjda jer sam često mijenjao imena, i ne daju mi koristiti profil dok ne "potvrdim" identitet nekim skeniranim dokumentom.
a kako ne želim poslati svoje, izbor mi je ili zaboraviti na profil (što ipak ne bih) ili se nekako snaći. a to znači poslati im nešto fejk.
ja sam u net cafeu uredio u microsoft paintu sken osobne, ime i prezime (stavio ime i prezime prilikom prve registracije) i još mi je jedino preostalo da na tu "osobnu" stavim neku tuđu facu.
nije mi cilj nikog sjebavati, pa eto ja ne predlažem nikakvu fotku tuđe face, mada čak fejs ionako tvrdi da će odmah obrisati sken kad dobiju, samo žele pogledati dokument i uvjeriti se u ime i ostale podatke. dakle ime i prezime, lokacija i datum rođenja moraju biti "perfektno fotošopirani" , ujednačeni da se ne skuži da nije dio osobne karte..možda se to može i bolje neg sam ja napravio, ali to sam bar uspio i nije loše makar je u paintu, ali to su slova....a lice nisam bio ni blizu. photoshop ni nemam, niti sam uopće radio s tim ikad.
dakle lice može biti i neko lice iz turske, rusije, svejedno .samo ne baš kinez ili tipična američka faca jer bi to bilo polusumnjivo. :)
ja sam googlao neš i našao sam jednu fotku iz rusije, ali ne mora uopće biti ta, može biti bilo koja, ja ne pravim nekome spačku...
moj profil nije lažan u smislu da se lažno predstavljam kao netko drugi, nego je lažan u smislu da nije realan/istiniti i ja bih da tako ostane...
da li bi bio voljan netko uraditi, ako se vec dobro služi tim programom ili da mi bar preporuči nekog tu kog bih mogao pitati?
A ja bih poslao, šta ja znam jel dovoljno 50-ak kuna za cugu, ako je komplicirano ovo.
nije baš ful etički, al kako nije usmjereno ni protiv koga, nije baš ni previše zločesto...