Poker

poruka: 4
|
čitano: 978
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Poker

Lijep pozdrav svima!

Naime htio bi se registrirati na Bwin kako bi igrao poker jer se na toj stranici dobiju poprilični bonusi. Međutim problem je jer više ne primaju igrače iz Hrvatske. Zanima me dali postoji program kojim bi mogao sakriti svoju IP adresu i spojiti se preko njihovog programa i igrati. Hvala! 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Poker
deeiimoos kaže...

Lijep pozdrav svima!

Naime htio bi se registrirati na Bwin kako bi igrao poker jer se na toj stranici dobiju poprilični bonusi. Međutim problem je jer više ne primaju igrače iz Hrvatske. Zanima me dali postoji program kojim bi mogao sakriti svoju IP adresu i spojiti se preko njihovog programa i igrati. Hvala! 

Ne znam postoji li išta takvo nit se želim petljati u tvoj život, ali ti samo dajem savjet da se ostaviš toga :) Igraj neki free poker za virtualnu lovu :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 14:07 (Reedy).
15 godina
neaktivan
Poker

Poslusaj djecace sto ti rece Reedy!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Poker
deeiimoos kaže...

Lijep pozdrav svima!

Da, možeš sakriti i onda se čuditi kad ti ne žele isplatiti na karticu registriranu u HR.

Okani se toga.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice