Otvaranje porta radi torrenta

poruka: 9
|
čitano: 8.627
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ima li smisla otvoriti port na ruteru radi boljeg rada torrent programa? Koliko točno otvoreni port ubrzava vezu? I sa kojim bi programom mogao najlakše otvoriti port? Probao sam sa PFConfigom, ali nikako da nabavim full verziju...

Smatram da treban otvoriti port jer mi se u utorrentu doli kod brzine skidanja često pojavi žuti trokul, ili čak neka crvena ikonica, umisto normalne zelene.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Otvaranje porta radi torrenta
Al.Capone.zd kaže...

Ima li smisla otvoriti port na ruteru radi boljeg rada torrent programa? Koliko točno otvoreni port ubrzava vezu? I sa kojim bi programom mogao najlakše otvoriti port? Probao sam sa PFConfigom, ali nikako da nabavim full verziju...

Smatram da treban otvoriti port jer mi se u utorrentu doli kod brzine skidanja često pojavi žuti trokul, ili čak neka crvena ikonica, umisto normalne zelene.

koji  router ima?? i pomocu koje klijenta skidas, ako je to utorretn oda dva puta klikni dolje di ti je zuti ili crveni uskljicnik i provjeri da li ti je otvoren port, ako nije potrazi u googlu ima ti na stotine s time da moras creirati post u control panle > windovs firewall > add port dodosa port vise od 30000
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 20:02 (deja_vu).
16 godina
neaktivan

[0:auto]

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
Al.Capone.zd kaže...

koji  router ima?? i pomocu koje klijenta skidas, ako je to utorretn oda dva puta klikni dolje di ti je zuti ili crveni uskljicnik i provjeri da li ti je otvoren port, ako nije potrazi u googlu ima ti na stotine s time da moras creirati post u control panle > windovs firewall > add port dodosa port vise od 30000
 Iman zyxel 660. I da port mi nije otvoren. Zato san i pita ovo gori... Inače u psotavkama torrenta (utorrenta) mi je sve na 0, dakle max speed.
17 godina
protjeran
Al.Capone.zd kaže...
deja_vu kaže...
Al.Capone.zd kaže...

Iman zyxel 660. I da port mi nije otvoren. Zato san i pita ovo gori... Inače u psotavkama torrenta (utorrenta) mi je sve na 0, dakle max speed.
 evo ovjde pogledaj tocno ucini kako je upisano s time da i napravis i ovo sto sam napisao za control panelu!!
16 godina
neaktivan

Puno fala majstore!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Radi li ovo otvaranje portova kod osoba koje imaju dinamicku IP adresu? Takvu, naime, imamo većina...

Ukoliko radi di moremo viditi IP adresu računala koja se utraži u zyxelu kod otvaranja porta? Je li to ona IP adresa koju nam prikaze sama stranica za provjru otvorenih portova u utorrentu??

Unaprid fala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Al.Capone.zd kaže...

Radi li ovo otvaranje portova kod osoba koje imaju dinamicku IP adresu? Takvu, naime, imamo većina...

Ukoliko radi di moremo viditi IP adresu računala koja se utraži u zyxelu kod otvaranja porta? Je li to ona IP adresa koju nam prikaze sama stranica za provjru otvorenih portova u utorrentu??

Unaprid fala!

Radi dok se ne resetira router i ne podijeli nove adrese, onda moras sve ispocetka...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
neaktivan

Ja sam si stavio statičku ip adresu i radi super :D

Radio sam po uputstvima na onoj stranici di te utorrent odvede da provjeriš port.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice