Pozdrav! Imam specifičan problem sa otključavanjem ovog sticka. Naime : uređaj je star 6 godina, a uredno radi na t- com sim kartici . dobio sam od t-coma kod za otključavanje i to je ok , Međutim kada ubacim drugu vrstu kartice neće da se otvori program za unos koda, a kada ubacim druge kartice ( neke stare) onda trži pin i puk koji ja naravno neznam i zaboravio sam ili izgubio, nego ispiše - GREŠKA ! uređaj je zaključan i nazovite operatera. Slao sam ga u t-com servis , ali oni nisu ništa napravili nego se ogradili da je uređaj fizički neispravan. Uređaj je radio nakon predaje u servis i nakon primitka sa servisa i nisam htio više sa njima se ubjeđivati. PITANJE : dali postoji neki drugi način da se otvori program za unos koda ??? molim pomoć ,ako neko zna. Za usporedbu, bez problema sam otključao ZTE mf 626 sa istom vip karticom i 2 komada mobitela uz odgovarajući kod. Svaki savjet dobrodošao !!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skinuo sam mega ,ali se ne snalazim, može pomoć kako dalje ? nemogu naći readme txt i html .
Ovo je sadrzaj arhive (vidi slike)... Pronjuskaj cega sveg ima (javi u slucaju da mi arhiva ne valja).
Jedan od tutoriala za otkljucavanje je ovo.
A mislim da sam jos koristio ovo (google translate poljskog) i ovo. (treba proc translatorom, samo fale slike u tom slucaju)
Zahvaljujem se na pomoći !! pokušao sam sve kako si napisao , ali ništa ne radi kako treba , posebno kao na drugoj slici - nema tih fileova !! Nije taj uređaj vrijedan tolikog truda !!! Odustajem i neću ga otključavati , neka ostane na t-com. Možda ova tema pomogne nekom drugom forumašu. Srdačan pozdrav !