Visenamjenski monitor

poruka: 10
|
čitano: 3.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Monitor kao tv

Pozz ljudi

Evo trebao bih vasu pomoc!

Naime planiram kupiti monitor preko kojeg cu moci gledati tv, pa me zanima sad vase misljenje koji monitor odabrati i zanima me kako to ide sa gledanjem tv-a, jel mora racunalo biti upaljeno dok gledam tv, i dali je potrebno samo spojiti antenu na njega i to je to?

Evo nasao sam na netu neke modele koji mi se cine ok, znaci cijena do nekih 2200kn

http://www.links.hr/index.php?naziv=Monitor+23%27%27+LCD+SAMSUNG+2333HD+LS23CFVKF%2C+5ms%2C+300cd%2Fm2%2C+10000%3A1%2C+D-Sub%2C+DVI-D%2C+HDMI%2C+crni%2C+wide%2C+TV+tuner%2C+zvu%E8nici&option=artikl&id_kategorija=100332403&id_artikl=100.319.138

i ovaj

http://www.hgspot.hr/43803/monitor-samsung-syncmaster-p2270hd

pa evo zanimaju me vasa misljenja o ovim monitorima i naravno ako imate neke druge prijedloge

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Visenamjenski monitor

Ako monitor ima ugrađen TV tuner onda ti nemora radit pc kada hočeš gledat TV.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Visenamjenski monitor
pinkskin kaže...

Ako monitor ima ugrađen TV tuner onda ti nemora radit pc kada hočeš gledat TV.

A preporuka nekog odredenog modela mozda?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 20:28 (Raptoxx).
16 godina
protjeran
Visenamjenski monitor

Ja ti imam ovaj prvi samsung  23".. tja.. nemam puno za reci osim da radi ono za sta je namijenjen. Ima i digitalni i analogni tuner u sebi. Sve zive prikljucke iza. Nemam prituzbi. Ako cemo bas mak na konac, daljiski upravljac i meniji su malo zbunjujuci, kao da bi se to dalo jednostavnije rijesiti. 

Neznam sta te zanima jos osim da radi onako kako pise po specifikacijama. nista bolje nista losije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 22:29 (bnaci).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Visenamjenski monitor

Ja imam ovaj Samsung 2370HD

Zadovoljan svime, nemam zasad nikakvih problema; možda jedino neke nelogičnosti na daljinskom (al na to se navikneš) i zvuk možda nije na razini pravog TV-a, ali za običnog korisnika je OK.

Pripazi samo s ovim 2333 modelom ako ti je bitan MPEG4 tuner (ako si blizu slovenije i mislis hvatat HD signal); iako u specifikacijama piše da ima MPEG4 tuner, mislim da ga ipak nema. Vidio sam čak u nekim dućanima preljepljenu neku naljepnicu preko slova H tamo gdje piše HDTV (mislim da je taj problem vec bio u nekoj ranijoj temi).

Također, postoje neki LG modeli za nesto manje novce, al ja sam od njih bio odustao jer mi se zvuk činio dosta lošijim od Samsunga.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Klik . iz jedinog razloga jer favoriziram asus

16 godina
neaktivan
zdk kaže...

Zadovoljan svime, nemam zasad nikakvih problema; možda jedino neke nelogičnosti na daljinskom (al na to se navikneš) i zvuk možda nije na razini pravog TV-a, ali za običnog korisnika je OK.

Pripazi samo s ovim 2333 modelom ako ti je bitan MPEG4 tuner (ako si blizu slovenije i mislis hvatat HD signal); iako u specifikacijama piše da ima MPEG4 tuner, mislim da ga ipak nema. Vidio sam čak u nekim dućanima preljepljenu neku naljepnicu preko slova H tamo gdje piše HDTV (mislim da je taj problem vec bio u nekoj ranijoj temi).

Također, postoje neki LG modeli za nesto manje novce, al ja sam od njih bio odustao jer mi se zvuk činio dosta lošijim od Samsunga.

A jesi zadovoljan sa slikom? dali je kvalitetna matrica i kako se ponasa u radu sa pc-om?

0verlord kaže...

Da, ali taj mi je malo preskup! :(

15 godina
Raptoxx kaže...
zdk kaže...

A jesi zadovoljan sa slikom? dali je kvalitetna matrica i kako se ponasa u radu sa pc-om?

0verlord kaže...

Pa tvoj prvi monitor kojeg si ti stavio bio je koš skuplji! Asus su snizili cijenu za 200 kn koliko vidim...

16 godina
neaktivan
...
...
0verlord kaže...

Pa tvoj prvi monitor kojeg si ti stavio bio je koš skuplji! Asus su snizili cijenu za 200 kn koliko vidim...

Pa bio je, ali temu sam otvotio danas i trenutno mu je cijena 2299kn, a 2300 je max koliko mogu dati za monitor-tv, ali cini mi se da je ovaj drugi mozda i bolji...

A kad otvorim link od ovog tvog cijena je 2779 to mi je ipak malo previse

15 godina
Raptoxx kaže...
...
...
0verlord kaže...

Pa bio je, ali temu sam otvotio danas i trenutno mu je cijena 2299kn, a 2300 je max koliko mogu dati za monitor-tv, ali cini mi se da je ovaj drugi mozda i bolji...

A kad otvorim link od ovog tvog cijena je 2779 to mi je ipak malo previse

e sorry ali ja mislim da sam vidio 3000 kn kada sam otvorio tvoj.. zato sam ti ono napisao...

Pogledaj ovu stranicu ima dosta veću ponudu od linksa

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 23:49 (0verlord).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice