Treperi monitor

poruka: 6
|
čitano: 4.076
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Treperi monitor

Imam problem sa racunarom..Ugasio sam racunar ispravan i kad sam upalio nije bio uedu..kada sam upalio LCD monitor se nije palio,mislio sam da je do vga kabla pa sam mijenjao..Sjetio sam se da imam negdje crt monitor i probao sam na njega ,i upalio je se..ali slika treperi..sad dali je rijec o grafickoj kartici ili u cemu je vec problem ako neko zna ? Graficka je nvidia geforce 210gt..I da napomenem da LCD na drugom racunaru radii..ako neko zna neka pomogna..hvala unaprijed :)

adis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Treperi monitor

Kako misliš da slika treperi? Probaj staviti refresh s 60 na 75 Hz pa da vidiš jel se smanjilo (ili prestalo) treperenje.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Treperi monitor

Treperi,igra...stavim odem na ok,pa na apply,nista se ne desava,isto kao da nisam ni promijenio..

adis
15 godina
neaktivan
Treperi monitor

90% da je grafa otisla. meni je tako bilo sa 8500GT(znao se cak cesto na random rusit) i odkako sam je zamjenio sve radi normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Treperi monitor

Aha.Hvala..

adis
15 godina
neaktivan
Treperi monitor

da se nadovezem na slican problem....selio sam preko ljeta komp iz sobe u sobu, i odjednom kada palim komp, slika na monitoru treperi nekih pola sata...mislio sam da je u grafickoj problem, pa sam spojio cijelo kuciste na drugi monitor, no tam je sve normalno... probao sam i s drugim kablom spojiti no opet nista...znaci konektori su svi dobri....nakon tih pola sata slika jednostavno postane normalna ko da nista nije bilo... tako je bilo prije..sad mu treba dobrih sat vremena da se slika opet unormali... jel zna neko dal je to mozda problem u kojem kondenzatoru ili cemu, kaj da radim ili kome da se obratim?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice