Problemi sa Samsungom T220

poruka: 73
|
čitano: 20.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam ga tek dva miseca i danas mi se pojavilo desetak zarobljenih pixela ali odma san ih rješija.Odjednom počeli navirat pa kako jednog riješim pojavi ih se još.Tako moj dojam je da ima izvrsnu sliku ali nepouzdan glede mrtvih i zarobljenih pixela.Mršti se

Glede provjere koji je panel ne mogu to vidit jer se pojavi service meni.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 17:03 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Problemi sa Samsungom T220
dery kaže...

Imam ga tek dva miseca i danas mi se pojavilo desetak zarobljenih pixela ali odma san ih rješija.Odjednom počeli navirat pa kako jednog riješim pojavi ih se još.Tako moj dojam je da ima izvrsnu sliku ali nepouzdan glede mrtvih i zarobljenih pixela.Mršti se

Glede provjere koji je panel ne mogu to vidit jer se pojavi service meni.

kako misliš da si ih riješija. čime popravljaš mrtve/zarobljene pixele

''how yes no''
16 godina

Mrtve ne možeš ali zarobljene u sekund sa krpicom za brisanje monitora lagani pritisak nekoliko puta.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 14:25 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Mrtve ne možeš ali zarobljene u sekund sa krpicom za brisanje monitora lagani pritisak nekoliko puta.

Istina, tako sam i ja jednog plavog zarobljenog oživio

9A3BMQ
16 godina
protjeran

Zašto mi se dešava konstantno pucketanje iz displeja monitora svako malo? To nisam čuo dosada? I monitor je original Samsung panel kupljen 9/2008 dakle oko 18 mjeseci star! Koristi se intenzivno svaki dan po 8-12 sati nekad i duže?Mršti se

loss of interest question wonder waves of fear they pull me under
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stoncin3 kaže...

Zašto mi se dešava konstantno pucketanje iz displeja monitora svako malo? To nisam čuo dosada? I monitor je original Samsung panel kupljen 9/2008 dakle oko 18 mjeseci star! Koristi se intenzivno svaki dan po 8-12 sati nekad i duže?Mršti se

Misliš zujanje,vibriranje...

To ti je bilo od početka samo nisi čuo pravo. Povećaj brightness na 100 ili jednostavno uključi game profil i neće ti toga biti. To pravo da ti kažem ni neprimjetiš po danu bar ja nisam, tek po noći kada isključim zvučnike i nema buke, poprilično je iritantno.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina

moj nije orginal iz samsunga i stavrno nisam imao problema s njim, evo sada ce godinu dana. jedino nekad kad se ugasi ako ga ne diram, onda kad maknem misa, upali se i odmah ugasi. i tako ponovo ako pomaknem misa samo se pokaze slika i ugasi se odmah monitor, pa ga moram reset (komp), ali to mi je bilo mozda nekih 3-4 puta, ostalo sve ok. ni mrtvih piksela, niti zarobljenih, niti bilo kakvih drugis problema

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
rambox kaže...

T200 serija ima Samsungove panele i svi novi modeli Samsunga tj oni koji su napravljeni u Europi Rumunjskoj zapravo i tam se rade svi koji su namjenjeni za evropsko trziste. Ja kad sam kupoval svoj 2232BW onda je bilo raznih panela i tu su bili problemi ali sam se potrudil i pokupil informacije s raznih strana i ovaj moj kojeg sam kupil je bio iz Rumunjske i sa Samsungovim panelom normalno trud se isplatio normalno i slika je odlicna. A s ovim danas novim modelima Samsunga nema tih problema vise tj ne bi trebalo bit ako dolaze iz ove gore navedene tvornice zapravo pise na kutiji izvana Made In Romania a i moze se provjerit u ducanu preko servisnog meni-a. Nisu oni u Samsungu bedasti znaju da su se malo zeznuli s zbrkom oko panela na prijasnjim serijama monitora pa sad se vise ne kockaju s tim na evropskom trzistu sigurno a izvan Europe nemam poima kak stvari stoje. Ne treba previse prckat po tim podesenjima monitora malo detaljnije jer ak ne znas kaj delas mozes poremetit boju  pa onda je joj. Ima preko MagicBright gumba 7 modova slike koju se mijenja i to je to ili se podesi preko Custom modela detalnjije to osobno podesenje jos kak kome pase. Inace jedan dio Samsung monitora za evropsko trziste se radi i u Slovackoj!Cool

Posjedujem isti monitor ko i ti. Mozes mi pojasniti kako doci do tog servisnog menija????

rapidshare premium and warez-bb user
17 godina

Moj jedini problem je što mi je touch tipka nestala tj. onaj boja koja ocrtavala znak za gašenje se izbrisala.

Čuj ždereš burek pa s masnom rukom na tipku pa to obrišeš i tako stalno nešto i izbriše se boja, pa sada ti nađi gdje taj touch. Fala Bogu što uvijek iz prve- druge pogodim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
goodye kaže...

moj nije orginal iz samsunga i stavrno nisam imao problema s njim, evo sada ce godinu dana. jedino nekad kad se ugasi ako ga ne diram, onda kad maknem misa, upali se i odmah ugasi. i tako ponovo ako pomaknem misa samo se pokaze slika i ugasi se odmah monitor, pa ga moram reset (komp), ali to mi je bilo mozda nekih 3-4 puta, ostalo sve ok. ni mrtvih piksela, niti zarobljenih, niti bilo kakvih drugis problema

jeh da nikakvih problema! a tu govoriš ni sam neznaš o čemu da ti se gasi kad pomakneš miša? mislim kak se može ugasit kad pomakneš miš?

ja sam stavio da mi se monitor gasi nakon 5min ako ga dotad ne koristim,i kad pomaknem miš onda se pali

17 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Moj jedini problem je što mi je touch tipka nestala tj. onaj boja koja ocrtavala znak za gašenje se izbrisala.

Čuj ždereš burek pa s masnom rukom na tipku pa to obrišeš i tako stalno nešto i izbriše se boja, pa sada ti nađi gdje taj touch. Fala Bogu što uvijek iz prve- druge pogodim.

dobar si,ja nekad znam i više puta a ono nikako da se upali,a nekad i zaboravim da sam cijeli komp ištekao iz struje

16 godina
protjeran

Eh da kako se ono mijenjaju profili ono Gamer-Custom i što ima još? Na koju tipku (Menu-Source...)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...

jeh da nikakvih problema! a tu govoriš ni sam neznaš o čemu da ti se gasi kad pomakneš miša? mislim kak se može ugasit kad pomakneš miš?

ja sam stavio da mi se monitor gasi nakon 5min ako ga dotad ne koristim,i kad pomaknem miš onda se pali

E vidis, ja kad pomaknem misa on se upali ali se ugasi naklon sekundu dvije, i to mi se desilo mozda nekih 3-4 puta u godinu dana. Ali ostalih problema nemam, ne znam zasto me prozivas, jer da sam htio reci da nemam nikakvih problema ne bih rekao ni za ovo.

Ne kazem da je perfektan, nego kazem da sam ja zadovoljan monitorom i preporucit cu ga svakom i da nemam mrtvih piksela.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
stoncin3 kaže...

Eh da kako se ono mijenjaju profili ono Gamer-Custom i što ima još? Na koju tipku (Menu-Source...)?

Znaš ono kako imaš 2 tipke "strelica prema gore i strelica prema dole" sa ovom tipkom "strelica prema dolje" odabireš profile.

Kada ti se pojavi na monitoru ono gaming, internet,text... onda tek možeš i sa tipkom "strelica prema gore" buttonom odabirat.

Inače kada stisneš tipku prema gore direktno podešavaš brightness mislim,a ne profile.

16 godina
protjeran

Ah da. Evo našao sam. Profili se traže pritiskom na tipku <dolje>, a Brightness se uključuje pritiskom na tipku <gore>. Easy isn't it?Osmijeh

EDIT sry preduhitrio si me! thx

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 10:31 (stoncin3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gdje mogu vidjeti koji je panel za Samsung T220HD i gdje je switch gumb??

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pogledaj malo ovu temu otprije ili čak i ovdje. U par koraka je sve lijepo objašnjeno ti.

17 godina

Ak se nevaram svi T2*0HD imaju samsung panel.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Probao sam sve i kad pritisnem Source na 5 sekundi prebaci mi na MaxTV koji je prikopčan s monitorom..

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Ak se nevaram svi T2*0HD imaju samsung panel.

Istina. Nisam vidio HD na kraju posta!Šutim

16 godina
neaktivan

Možda malo glupo pitanje, ali kako podesit kontrast, svjetlinu i slično na T220 ? Nisam nigdje na monitoru primjetio nikakav gum za meni, ni ništa takvo... jel se to pomoću nekog programa namješta ? Hvala

16 godina
protjeran

Ma daj pa sad o tome piše ovdje... kako ne vidiš. Inače imaš tipke (gumbi) sa desne strane na bočnoj stranici monitora. Stisni prvi gdje piše Menu pa će ti se otvoriti mali window i nakon njega stisni četvrti gumb "Source" pa podešavaj sa tipkama dva i tri. Tamo se malo igraj dok ne prokužiš. Za ući u podmeni uvijek je četvrti gumb, a za vraćanje u glavni je najgornji, 'Menu'.

16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
stoncin3 kaže...

To ti je bilo od početka samo nisi čuo pravo. Povećaj brightness na 100 ili jednostavno uključi game profil i neće ti toga biti. To pravo da ti kažem ni neprimjetiš po danu bar ja nisam, tek po noći kada isključim zvučnike i nema buke, poprilično je iritantno.

Sad sam razmislio i to mi je do ovih Logitechovih 2.1 sustava. Iz subwoofera se čuje katkada preko min glasnoće neki zvuk kao da pucketa, ali nea veze to nestalo sad...Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 16:33 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ma daj pa sad o tome piše ovdje... kako ne vidiš. Inače imaš tipke (gumbi) sa desne strane na bočnoj stranici monitora. Stisni prvi gdje piše Menu pa će ti se otvoriti mali window i nakon njega stisni četvrti gumb "Source" pa podešavaj sa tipkama dva i tri. Tamo se malo igraj dok ne prokužiš. Za ući u podmeni uvijek je četvrti gumb, a za vraćanje u glavni je najgornji, 'Menu'.

Ahaaaa, sad sam ih napipo :D Hvala :D

17 godina
stoncin3 kaže...
Hyperion kaže...
stoncin3 kaže...

Sad sam razmislio i to mi je do ovih Logitechovih 2.1 sustava. Iz subwoofera se čuje katkada preko min glasnoće neki zvuk kao da pucketa, ali nea veze to nestalo sad...Cool

Imam ja isto logitech 5.1 x-530 , zuje/pište također...

16 godina
stoncin3 kaže...

Hehe i ja to cujem iz svog LG w2234 od ovog tjedna nezz sto je

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
17 godina
odjavljen

ja ne čujem nikakvo zujanje na t220,a brightness mi je na 60,contrast 75

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

kod mene t220 zuji kad je u standby modu. zuji ledica ispod područja za paljenje, kako blinka tako i zuji.

''how yes no''
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 14:05 (mierda-del-torro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Takodjer imam t220 i nikad nikakav zvuk nije ispustio,niti najmanji bip

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam ni ja čuo dok nije me netko pitao jel čuješ zujanje?

Starci otišli negdje van, bila noć ugasio telku, zvučnike i onda se bome čulo.

Sada ga većinom držim na game modu (100% brightness)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice