PHILIPS LCD monitor

poruka: 8
|
čitano: 2.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PHILIPS Lcd monitor

Pozdrav, imam jedno pitanje.

dvoumim se izmedju ovog Phillipsa i ovog AOC-a

monitor mi treba ponajviše radi rada u officeu na mojim tekstovima, ali i surfanja webom. čitala sam da je jako dobro imat monitor koji ne zamara oči pa ako može pomoć.  koji je od ova dva modela bolji i ima li  u tom cjenovnom rangu nešto slično možda bolje.

hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PHILIPS LCD monitor

lege? nitko ništa? ovaj tjedan kupujem pa ako ima netko iskusan da mi preporuči. kažu phillips je phillips al sam dobre recenzije za aoc pročitala.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: PHILIPS Lcd monitor
licicka.janic kaže...

monitor mi treba ponajviše radi rada u officeu na mojim tekstovima, ali i surfanja webom. čitala sam da je jako dobro imat monitor koji ne zamara oči pa ako može pomoć.  koji je od ova dva modela bolji i ima li  u tom cjenovnom rangu nešto slično možda bolje.

hvala!

AOC 

-bolji kotrast , brži odziv , i imam jednog frenda koji ima taj monitor, meni je skroz dobar ... Tako da AOC kupi nečeš pogriješit Izlanuo se

Erik
15 godina
neaktivan
PHILIPS LCD monitor

ok, puno hvala. vidit ću još s svojim frendom pa konačno odlučit.Izlanuo se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PHILIPS Lcd monitor
licicka.janic kaže...

hvala!

Ja kojih godinu i pol imam ovaj Philipsov monitor i mogu reć da sam jako zadovoljan http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=220CW9FB/05&scy=gb&slg=en

koristim ga najviše za surfanje, za word i za igre i iskreno nisam primjetio da mi umara oči, ali to je vjerojatno od osobe do osobe. Što se tiče kontrasta to su većinom marketinški trikovi sa jako velikim brojkama jer ljude vole velike brojeve :). Pošto nećeš igrati igre onda jako mali odaziv nije bitan, iako sa ova 2 možeš igrati bez problema. Najbolje bi bilo da zamoliš da li možeš vidjet oba u prikazivanju videa, slika, rada u office-u pa sama odlučiš. Ja ti mogu preporučit Philipsa jer Aoc-a nisam nikad vidio u akciji. Pozdrav!

15 godina
neaktivan
PHILIPS LCD monitor

hehe, dva odgovora i dva različita mišljenja. sad ste mi dečki dali mislit. :)

al s obzirom daj e drugi odogovor malo konkretniji, a i phillips mi je poznatija firma...ne znam.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: PHILIPS LCD monitor

Imam dotični AOC i prezadovoljan sam.

To ti je još uvjek "top of the tops" od AOC-a, jedini sa 2ms odzivom.

Ako je ispod 1500kn, kupi ga.

Gledam cijene i vidim da se penje i preko 1700kn u pojedinim trgovinama.

Očito mu popularnost diže cijenu, ja sam ga platio u 12. mj 2009. 1399kn.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan
PHILIPS LCD monitor

imam ga ja doma kolegice. definitivno AOC. ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice