Sto mislis o monitoru kojeg bi mogao okrenuti za 90 stupnjeva, pa imas puno vecu vertikalu, tj. preglednost za programiranje, prvi takav ti je dell p2414h u Hrvatskoj, to ti je vec 1445kn, al je isplativ s obzirom sta nudi. Radi se o AH-IPS flicker-free, konkurentnoj matrici za taj rang, monitor 100% siguran za oci, dobar i za gejmanje. Neke posebne karakteristike su vrlo cvrst i kvalitetan stalak sa opcijama da ga vrtis kako oces te sto dobijes u paketu DP kabel. Imas za Dell standardnih 3 god jamstva. Znaci konkurentni 24" AH-IPS (LG.. uostalom ta matrica kod Della je isto od LG-a) i PLS (Samsung) 24" nude slicnu stvar za kakvih 200kn manje kao sam pisao, al eto ovaj je karakteristican ponajvise radi stalka i jer je istestiran do zadnjeg detalja na tft-centralu, zakljucak je vrlo pozitivan kao i na jos nekim reviewima poznatih stranica.
još sam sad malo gledao taj Dell i LG i Samsung što si u onom postu prije naveo.. vidim da samo Dell ima DVI priključak, a ova dva imaju VGA i HDMI.. guglao sam da bi trebala biti bolja slika na full hd preko DVI nego na VGA.. zašto stavljaju samo VGA? :/