Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.574
|
čitano: 5.694.545
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Koji monitor kupiti

LOL, ja kupio u ED i monitor je bio 500 kn jeftiniji nego bilo gdje drugdje, bila je akcija. Došao u roku od pet dana, naravno tvornički super zapakiran i radi izvrsno. 500 kn ostalo u džpu ali neka svatko za sebe odlući....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Koji monitor kupiti
XXX kaže...

LOL, ja kupio u ED i monitor je bio 500 kn jeftiniji nego bilo gdje drugdje, bila je akcija. Došao u roku od pet dana, naravno tvornički super zapakiran i radi izvrsno. 500 kn ostalo u džpu ali neka svatko za sebe odlući....

Lol, i drugi su kupili u ED jer su htjeli uštedjeti 500kn, i sad mjesecima pokušavaju utjerati pravdu.

Ali neka svatko za sebe odluči.

P.S. i ja sam kupio u ED i prošao jeftinije....

Ali mi je stigla kriva roba...

Nikad se ne smije prema sebi odlučivati, nego prema skupu iskustva. A prema iskustvima, E.D. je loš dućan s prilično niskim cijenama.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen

LOL je bilo na njegvu opasku da je sigurno 400 kn jeftiniji jer je korišten, pišu se gluposti samo takve.

Kao što vidiš nisu me pokolebala ta skupna iskustva, ušedio sam kod njih pa bum kupovao i dalje kad bu vanserijska ponuda, bez puno straha

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2018 15:39 (XXX).
8 godina
protjeran
Koji monitor kupiti

Može li preporuka gaming AMVA 27" MAT (ako može da nije glossy) monitora.

Cijena do najviše 2200 kn. Ako valjaju Curved modeli, može i takav.

Hvala.

Ima li tko ovaj ????

https://www.hgshop.hr/proizvod/monitor-iiyama-prolite-x2783hsu-27-amva-full-hd-4-ms-vga-dvi-hdmi-3x-usb-2-0-zvucnici/217889

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2018 14:29 (Anđeo bez falinge).

0 0 hvala 0
11 godina
Koji monitor kupiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav, ima li smisla kupovat  AOC 27" AGON Gaming AG271QX [ 1440p/144HZ]Za 4 iljade u instaru ako imam Gtx 1070 8gb i i5-6600K 3.5GHz.

Ili da uzmem 1080p 144Hz. Malo mi je žao da uzimam sad novi monitor i opet uzmem 1080p, al ako nemogu vrtit 2k s tim ona jbg.

btw mora bit 144hz :)

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
RMWasp kaže...

Pozdrav, ima li smisla kupovat  AOC 27" AGON Gaming AG271QX [ 1440p/144HZ]Za 4 iljade u instaru ako imam Gtx 1070 8gb i i5-6600K 3.5GHz.

Ili da uzmem 1080p 144Hz. Malo mi je žao da uzimam sad novi monitor i opet uzmem 1080p, al ako nemogu vrtit 2k s tim ona jbg.

btw mora bit 144hz :)

To je freesync monitor a ne gsync... nema nikakvog smisla da ga kupujes, a ni 1070 nema sanse ni blizu drzati 144fps na 1440p. 

Ako ti je nuzan kriterij 144hz monitor onda mislim da je najjeftiniji onaj 24" predator xb241 1080p rezolucija

14 godina

Hej,

Kao vlasnik XB271, savjetovao bi ti da stisneš još tisuću negdje i kupiš njega (ima ga u ADMu za 4930kn) i da onda budeš miran neko vrijeme. 1070 ne može na 2k rezoluciji držat stabilan fps, ići će posvuda ovisno o settinzima i igri tako da bez gsynca možda nećeš imati best experience. Ne kažem da neće biti dobro, al realno ne bih dao 4k kuna da se razočaram ako ću za 5k dobit ono što želim.

9 godina
neaktivan

E hvala na odg, nisam neki za monitore.

Priča je da igram csgo poluozbiljno i tu mi treba 144Hz, jer kanter tako i tako igram na 4:3 1280:1024 stretched, i dobijem preko 300 fpsa.
2K mi treba za druge igre kad se odmaram tipa witcher il fifa di mi fps nije bitan vec samo da bude preko 60. Opcenito mislim da zbog posla (AutoCAD vecinom) mi treba veci monitor od 27 inča a 1080p izgleda loše na 27 po meni. Također mislim da mi je lakse radit na 2K monitoru. Al ko što rekoh ne znam bas o monitorima puno pa ako imas neku preporuku ili danji savijet bio bi zahvalan 

9 godina
neaktivan
Skyburn kaže...

Hej,

Kao vlasnik XB271, savjetovao bi ti da stisneš još tisuću negdje i kupiš njega (ima ga u ADMu za 4930kn) i da onda budeš miran neko vrijeme. 1070 ne može na 2k rezoluciji držat stabilan fps, ići će posvuda ovisno o settinzima i igri tako da bez gsynca možda nećeš imati best experience. Ne kažem da neće biti dobro, al realno ne bih dao 4k kuna da se razočaram ako ću za 5k dobit ono što želim.

E 4 sam razvuko do jaja sto  se kaže.  3 mi je buđet lol. Ima neki sa Gsyncom 2k 144hz za do 4 iljade?

8 godina
protjeran
RMWasp kaže...
Skyburn kaže...

Hej,

E 4 sam razvuko do jaja sto  se kaže.  3 mi je buđet lol. Ima neki sa Gsyncom 2k 144hz za do 4 iljade?

A jbg nema... na amazonu ti je sa nasim pdv i dostavom ovaj xb271 nekih 4500 i to je najjeftinije sto vidim

13 godina
Koji monitor kupiti

Samo usputni upad. 

Dal se pojavio koji UltraWide 34", 100Hz, 1440p za normalnu cijenu?

(ili još više od 100Hz i da ima G-sync  )

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Samo usputni upad. 

Nema, sve je to 1000eura na vise, gledao neki dan

7 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Imam gtx 1060 6gb, 16 rama i 3.2 gHz 4 jezgre procesor. Kaj bi mogo ja dobit od toga ~ koji monitor mi se najviše isplati kupit? Budžet do nekih 3000 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Matek27 kaže...

Imam gtx 1060 6gb, 16 rama i 3.2 gHz 4 jezgre procesor. Kaj bi mogo ja dobit od toga ~ koji monitor mi se najviše isplati kupit? Budžet do nekih 3000 kn

Pa s obzirom da imas i5 6500, vjerojatno neki 24-27" fullhd, sam odluci koja ti je dijagonala potrebna, iako se aoc q3279vwf pokazao kao trenutno najbolji best buy, posto imas i5 a solidnu grafu na full hd-u ce ti cpu biti vise iskoristen a na ovom monitoru s 1440p rezolucijom nesto manje no puno veci impakt na gpu, ja sam s gtx 980 koja je u rangu s gtx 1060 imao solidne perfomanse s tom rezolucijom pa svakako razmisli jer monitor nebus mijenjao godinama, stovise isplativije ti je prodati tu gtx 1060 i nadoplatiti za 40% jacu gtx 1070 imas ih vec od 2200kn i ovaj 32" monitor to ce ti biti ooooogroman upgradelp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
12 godina

Ništa preko 1080p, ne treba ti toliki budžet

15 godina
Molim preporuku za 27" 2560x1440 monitor. Mora biti IPS ili (A)MVA, te min 75Hz. Cijena do 3000kn. Ostale stavke manje bitne.
Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

zaista? ja sam razmisljao o nekom 1080p 1 ms response  time 144 hz monitor od 24 incha za moj 1060, iako nebih na najnovijim igricama na ultra settingsima to vrtit

na svih 144  FPSa, nek se nadje pa cu mozda s vremenom kupit novu grafu

12 godina
antebr kaže...
Molim preporuku za 27" 2560x1440 monitor. Mora biti IPS ili (A)MVA, te min 75Hz. Cijena do 3000kn. Ostale stavke manje bitne.
Hvala

Ako ti nije puno 32" imas ovo za upola manje novaca od planiranog troska klik

15 godina
Nažalost 32" je za moj ukus veliko, tako da mora biti 27".
12 godina
antebr kaže...
Nažalost 32" je za moj ukus veliko, tako da mora biti 27".

klik

7 godina
neaktivan

Iz iskustva velim, brzo ces se naviknut na veci monitor. i jos ak imas AMDovu karticu, taj monitor ti ima Freesync. ako zelis igrat igre na njemu u slobodno vrijeme, radit neki photoshop ili nesto, divota za te novce

12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Samo usputni upad. 

koliko pratim dell je izbacio novi UW 1440p sa novijim panelom (LG 8bit), nativnih 100hz + OC do 120hz, naravno g-sync support (30-120hz)

uglavnom kontrast je slabiji od acera i asus-a ali je response kao i input lag nešto bolji

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_alienware_aw3418dw.htm 

13 godina

Nije loše!

Na brzinu sam išao pogledati koji review i pod "bad" piše cijena. Nisam ni išao gledati koliko košta :)

11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Lp.. u velikoj sam dilemi u vezi izbora monitor. Ugl imam hp omen gejming laptop, u njemu je 1060 6gb, 8gb rama, i7 7gen.

120hz.. nisam ja neki gejmer jer igram samo jednu igru, radi se o world of tanks. Ugl vrtim sve na ultri i sve moguce sta se moze ukljucit.. monitor je 120hz a vrtim sve na 75fpsa. Nisam osjetio nikakvo trzanje itd. E sad bi tio uzet neki monitor od 25-27incha. Dilema je dal uzet 144hz sa gsyncom ili jednostvno uzet nesto sa manje hz bez gsynca i zakljucat na 60 ili malo vise hz ako ima opciju.. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

E a što kažete onda da uzmem ovaj ALIENWARE AW2518H, Pa da ga sparim sa svojom 1070. Za kanter dušu dalo

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
15 godina
Izbor je suzen na ova tri modela, koji su cijenom do 3000kn:
Samsung S27H850QFU
ACER CB271Hubmidprx
Iiyama XUB2792QSU-B1

Ima li netko koji od ovih monitora pa da napise svoje dojmove.
Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav,

zamolio bih nekog iskusnijeg za malo pomoći,

Dosta sam googlao, gledao, proučavao, ali nikako se ne mogu odlučiti.

Cijenovni rang je oko 3000 - 4000 idealno oko 3500.

Gledao sam one ultrawide 34' FHD (DELL Professional P3418HW), ali se bojim da je to premala rezolucija, 1440p u tom cijenovnom rangu nisam pronašao.

Od svih monitora najbolje mi izgledaju DELL 27 1440p. Točnije ova dva modela:

Monitor Dell UltraSharp U2715H

Monitor Dell UltraSharp U2717D

Jeli netko zna razliku između njih i što bi u praksi to značilo? Postoji li nešto bolje za te novce? Obavezno mora biti IPS panel.

Monitor se uglavnom koristi za web development, design, povremeno igranje.

Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2018 9:07 (mate33).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav! Potrebna mi je pomoć oko kupnje monitora, jer je moj stari Samsung T220 konačno otišao. Gledam malo nabava.net i druge i ponuda je ogromna; ne znam što odabrati.

Evo što mi treba:

Monitor je isključivo za multimediju, znači filmovi, serije, kao i za nekoliko sati dnevno surfanja po internetu, čitanja članaka, pdf-ova, worda... Nemam tv u kući, pa bih htio nešto barem 32 incha, a da je rezolucija dovoljno dobra

da se može na njemu ugodno raditi i sa pola metra udaljenosti i da ne umara oči. Igrice neću igrati. Barem ne na ovom monitoru, jer na tom kompu nemam niti grafičku.

Ne znam što odabrati, nemam iskustva sa monitorima, kad mi je stari T220 radio deset godina i nisam ništa pratio na tržištu monitora. Svaki savjet je dobrodošao!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice