Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.619
|
čitano: 5.720.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Kupujem ovaj monitor https://iponcomp.hr/webshop/product/lg_29um68_p/1371639

jel netko ima iskustva s ovom tvrtkom?

Čini mi se da su mađari ali kao dostavljaju po HR i odgovorili na mail na hr.

Mako
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Koji monitor kupiti

I od njih i od ED bjezi, osim ako ne preferiras navlacenje po 3-4 mjeseca u slucaju reklamacije

17 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

I od njih i od ED bjezi, osim ako ne preferiras navlacenje po 3-4 mjeseca u slucaju reklamacije

Evo pročitah dosta o njima...uh...kod nas u BiH 2800 kn, kod njih 2200...u ostalim Hr. tvrtkama nema ili je preskup...

Mako
13 godina
Koji monitor kupiti

Isprike odma unaprid jer nije prava tema, ali ne zelin otvarati novu samo radi ovog. Ugl kupija san LG 27UD58 monitor, stize mi za 2 dana, samo me zanima posto ovaj model nema mogucnost podesavanja visine, da li se moze neka naprava kupiti koja se stavi na monitor da mogu podesavati visinu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja koristim bibliju ispod monitora..
13 godina
protjeran
Koji monitor kupiti

ja zvucnike, no biblija je jeftinija pa preporuka ide ipak za nju

inace ako ti to ne pase razmisli o ovome:

http://www.satechi.net/index.php/computer/accessories/monitor-stands/satechi-f1-smart-monitor-stand-black

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 17:29 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 2
9 godina
Sta mislite o Benq ew2775zh, isplati li se uzeti za svoju cijenu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
brada09 kaže...
Ja koristim bibliju ispod monitora..

Ja stavio zidni nosać za 70 kn i podignuo na idealnu visinu. Ispod monitora prazan prostor za odlaganje.

klik

14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

ja zvucnike, no biblija je jeftinija pa preporuka ide ipak za nju

inace ako ti to ne pase razmisli o ovome:

http://www.satechi.net/index.php/computer/accessories/monitor-stands/satechi-f1-smart-monitor-stand-black

lp

ja sam se salio za bibliju (moj je podesiv po visini) ali ovaj satechi f1 mi je sick! i like it alot 

cekaj sredisnji zvucnik ti je ispod monitora?

15 godina
neaktivan
Razaniash kaže...

Isprike odma unaprid jer nije prava tema, ali ne zelin otvarati novu samo radi ovog. Ugl kupija san LG 27UD58 monitor, stize mi za 2 dana, samo me zanima posto ovaj model nema mogucnost podesavanja visine, da li se moze neka naprava kupiti koja se stavi na monitor da mogu podesavati visinu?

jel ima taj monitor freesync? na lg ovoj stranici pise da ima a na stranicama koje prodaju ne pise da ima.

13 godina
protjeran
Koji monitor kupiti

Da ima!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Da ima!lp

i na official stranici stoji da ima podesiv stalak. a u prodsji to ne vidim?!

13 godina
Koji monitor kupiti

Fala svima na odgovorima. Iman i ja enciklopedie ispod, ali bi mi bilo lakse s gadgetom. 

Ima freesync, a to za stalak ne pise, znan da ovaj model ima "LG 27MU67-B"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

al ovaj ima podesiv stalak. a taj koji ai ti kupija vjerovatno nema. a isti je model pa mi je cudno. di si ga kupija? koliko kn?

to je ovaj 

http://www.lg.com/pa_en/monitors/lg-27UD58

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Zanima me kakvi su 21:9 monitori za rad u wordu, autocad, internet, youtube. Znači za nekog tko ne gleda filmove na monitoru i rijetko igra igre. Da li ima neke prednosti 29'' 21:9 u odnosu na npr. 27'' 16:9.

0 0 hvala 0
13 godina
Duh_ratnika kaže...

al ovaj ima podesiv stalak. a taj koji ai ti kupija vjerovatno nema. a isti je model pa mi je cudno. di si ga kupija? koliko kn?

to je ovaj 

http://www.lg.com/pa_en/monitors/lg-27UD58

Gle stvarno ima. Neznan jesan ja onda nesto krivo procita. Narucija san iz Instara, 3k kuna. Bas cu in poslati mail sad da vidin jel ima stalak. 

13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozz, Koji je best buy monitor do 1ooo kuna ? Ugl su u pitanju tekstualni dokumenti,dakle no gaming @ all. Jel ovo ičemu :http://www.adm.hr/product.asp?product=monitor-dell-e-series-e2216h-22-fhd-tn-210-afprafpp&code=23874ADM

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a stvarno neznam... ocito ima 2 verzije istog monitora sta mi je nelogicno al ok. aj bas javi kad ti odgovore. i kad stigne javi dojmove. i mene zanima taj monitor.

11 godina
protjeran
Koji monitor kupiti

Imam navedeni monitor i kupio sam kabel da mogu spojiti ps3 na njega ali mi ne uspijeva...

Znači imam ovaj kabel koji je na jednom kraju HDMI a na drugom VGA...

Dali je to uopće moguće izvesti na ovom monitoru ili ?

https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-2033sw/specs/

http://www.ebay.com/itm/Full-HD-HDMI-Male-to-15-Pin-VGA-Connector-Adapter-Converter-Cable-for-HDTV-1080P-/111975674935?hash=item1a12453437:g:EHAAAOSw2GlXGJO4

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 21:52 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
loko_1 kaže...

Zanima me kakvi su 21:9 monitori za rad u wordu, autocad, internet, youtube. Znači za nekog tko ne gleda filmove na monitoru i rijetko igra igre. Da li ima neke prednosti 29'' 21:9 u odnosu na npr. 27'' 16:9.

Savršeni su za multitaskanje. Ako radiš s više dokumenata odjednom to ti je odličan izbor. Možeš na ekranu komotno imati tri otvorena dokumenta i svaki će ti prikazivati cijelu stranicu u default veličini. Ja sam se u poslu preporodio otkako više ne moram tabati između različitih dokumenata, interneta i programa. Sad svo troje lijepo imam na jednom ekranu.

27'' ti neće dati prednost u smislu iskoristivog prostora. Imat ćeš isto prostora kao i na manjim 16:9 ekranima, samo što će sami monitor naravno biti veći. On je možda bolji za autocad zbog visine, iako ja ne koristim autocad pa ne mogu reći.

11 godina
neaktivan
HolyPotato kaže...

Za 1600 kuna se definitivno isplati uzeti. Ima Va panel i 1080 rezoluciju, pa vidi da li ti to odgovara. Ali odlican monitor za te novce.

11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

AOC I2481FXH

razmisljam o kopovini ovog AOC monitora, jel neko koristi/koristio, kakvi su utisci 

0 0 hvala 0
12 godina

ja sam ga kupio i preporodio sam se. imao sam neki 20" nije bio ni fhd. samo bi morao novu grafu ako zelim igrati nesto bolje. al monitor za te pare stvarno odlican.

17 godina
danny_2 kaže...
HolyPotato kaže...

Za 1600 kuna se definitivno isplati uzeti. Ima AMVA panel i 1080 rezoluciju, pa vidi da li ti to odgovara. Ali odlican monitor za te novce.

Uz bitnu napomenu, da je to prilično novi model načičkan sa dodatnim tehnikalijama.

http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/koji-monitor-kupiti/156916.aspx?page=273&jumpto=5233331&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/koji-monitor-kupiti/156916.aspx?page=104&jumpto=4520670&sort=asc&view=flat

9 godina
O super, hvala vam onda cu ga definitivno uzeti
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Jedino vidio sam da ima 4ms GtG response,time a pise da ima i 12 ms response time takoder pa cudno mi je malo,sto je razlika dosta veca
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Jedino vidio sam da ima 4ms GtG response,time a pise da ima i 12 ms response time takoder pa cudno mi je malo,sto je razlika dosta veca
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Molio bi pomoć pri odabiru monitora već sam nešto pitao za rezoluciju i omjer, ali nemogu odlučiti šta uzet.

Ovo su neki koje sam stavio u uži izbor.

Cijene su približne

1080p 16:9:

Dell U2414H - 2000kn ili novi U2417H

Dell P2717H - 2300kn

Dell SE2716H - 2400kn

1440p 16:9:

Dell U2515H - 2750kn

Benq GW2765HT - 2900kn

1080p 21:9:

LG 29UM68-p - 2400kn

Trenutno sam na 20'' 16:10, ali glavni razlog promjene nije veličina nego loša slika na starom TN-u i umaranje. Novi monitor bi trebao biti što blaži za oči.

Da li netko zna rangirati serije kod Della, mislim da je U najbolja ali neznam S, P, SE.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HolyPotato kaže...

Ovako na brzinu ovih 4ms gtg je vecinom njegov najbrzi odziv izmjeren, u realnosti odziv je
veci nego reklamiran, pa se vecinom krece od 7 do 14 ms recimo.  Recimo stariji 2760h monitor je imao
prosjecan response time oko 7 do 14 ms, a u tamnijim prijelazima i rijetkim situacijama dode do 30 ms primjer.
Ne znam tocne brojke za ovaj monitor, ali VA panel je nesto sporiji od IPS-a, u tim tamnijim scenama.
Imas puno toga napisanog ovdje na forumu o navedenim razlikama.
Takoder ovih navedenih 12 ms, moze biti btb response time, koji je uvjek veci od gtg.

Ipak posto i sam koristim VA panel reci cu da je je odlican za gledanje filmova, a dobar za igranje.
U nekim scenama u igrama se primjeti da je sporiji od IPS-a, pa tu i tamo malo u tamnim scenama
kao dode do preljevanja ili muljanja slike, ali nista sto meni smeta, jer su to minimalne stvari za sada.
Inace input lag je dobar, pa te strane nema problema. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice