Može li još jednom pomoć oko izbora monitora.
Treba imati
-ips
-do od 21,5 do 24''
-1920x1080
- flicker free ili bilo što da ne zamara oći pretjerano
- HDMI
- ne treba se moći objestiti na zid osim ako ima TV
-HDMI
-DVI... i šta ja znam
do 2000kn ili nešto više ako je bitno bolja opcija.
Samsung S24D390HL, 1200kn, najbolji /najispaltiviji izbor.
I sam sam tražio, dugo gledao, proučavao.. na kraju sam odabrao njega i nimalo ne žalim. Perfektan 24" IPS/PLS monitor za malo para. Svima preporuka.
-IPS, full HD, flicker free, HDMI (DVI ti ne treba, a ionako postoje DVI-HDMI kablovi i adapteri), 5ms (inače ghosting praktički nevidljiv na njemu), mala potrošnja, izuzetno dobre boje (uz malo kalibracije). Izlaz za slušalice/zvučnike (nove ATI kartice imaju jako dobre zvučne procesore u sebi).

mislim da je njemu ipak najbitnije da monitor ima DVI a ostalo je sporedno.Razloge znam zakaj je to tako, a HDMI je spomenul onako usput da bi to trebalo bit reda radi jel.
 mislim da je njemu ipak najbitnije da monitor ima DVI a ostalo je sporedno.Razloge znam zakaj je to tako, a HDMI je spomenul onako usput da bi to trebalo bit reda radi jel.

AL SWEARENGEN  Welcome to fucking Deadwood!

AL SWEARENGEN  Welcome to fucking Deadwood!
                     osim neke usputne škrabotine pa eto nek se nekaj napiše i vozi miško.Pogledaj kaj se pisalo na dolnjem linku, dakle od te stranice pa prema novijom i onda buš videl o čemu se tu radi.
 osim neke usputne škrabotine pa eto nek se nekaj napiše i vozi miško.Pogledaj kaj se pisalo na dolnjem linku, dakle od te stranice pa prema novijom i onda buš videl o čemu se tu radi.