Da li je dobar Samsung P2770HD?

poruka: 94
|
čitano: 30.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Da li je dobar Samsung P2770HD?
Don Kihoty kaže...
Cvjetko kaže...

Dobra je za te novce ali ne i za full hd rezoluciju zato postoje skuplje kartice.A i baš me zanima kakve ti to igraš igre na full hd rezoluciji mozda super mario ili tetris?

HAWX, COD6, BF:MW2, eRepublik, Mafia Wars...

I sve mi radi glatko, jer nisam proklet na 8x AA.

Sve bez AA i fino radi.

A GPU na 740/1160 MAX OC...

Haha da baš si našo igre nema šta jedina igra koja je nesto malo zahtjevnija je cod 6 ovo ostalo je ništa probaj crysis,aliens  vs predator,assassin creed 2 itd pa se javi.

15 godina
protjeran
Cvjetko kaže...

Haha da baš si našo igre nema šta jedina igra koja je nesto malo zahtjevnija je cod 6 ovo ostalo je ništa probaj crysis,aliens  vs predator,assassin creed 2 itd pa se javi.

Prešao sve osim AC2, da i?

Šta bi sad? Oćeš orden?

Misliš da se ti više naigraš sa svojom konfom nego ja?

Ne vjerujem. Dapače, siguran sam da uopće ne iskorištavaš svoj CPU.

Jer ni jedna igra danas ne iskorištava pune 4 jezgre, a kamoli 8.

A razlika između 4GB RAM-a i 8GB RAM-a u igrama da i ne govorim, eventulno 1-2 FPS-a.

Mogu si priuštiti svaki mjesec hardwarea za 2-3k kn, ali čemu?

Za mene je to bacanje novca.

Hardware treba koristiti.

Jedino što sam ja entuzijast, pa čekam novu ploču 890GX Deluxe3, eto zato što je moram imati.

Al da ću se zbog toga više ili manje naigrati, ne vjerujem.

PS - Pogledaj to malo sa ekonomske strane.

Ti recimo u Crysis-u na fullHD rezi (karikiram) imaš 50 FPS-a, a ja 30 FPS-a.

Tvoja konfa košta 15.000kn, a moja recimo 2.500.

15.000 : 50 = 300kn po frejmu.

2.500 : 30 = 83,33kn po frejmu.

Whos the stupid now? Namigiva

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:36 (Don Kihoty).
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
Cvjetko kaže...

Prešao sve osim AC2, da i?

Šta bi sad? Oćeš orden?

Misliš da se ti više naigraš sa svojom konfom nego ja?

Ne vjerujem. Dapače, siguran sam da uopće ne iskorištavaš svoj CPU.

Jer ni jedna igra danas ne iskorištava pune 4 jezgre, a kamoli 8.

A razlika između 4GB RAM-a i 8GB RAM-a u igrama da i ne govorim, eventulno 1-2 FPS-a.

Mogu si priuštiti svaki mjesec hardwarea za 2-3k kn, ali čemu?

Za mene je to bacanje novca.

Hardware treba koristiti.

Jedino što sam ja entuzijast, pa čekam novu ploču 890GX Deluxe3, eto zato što je moram imati.

Al da ću se zbog toga više ili manje naigrati, ne vjerujem.

Po tvome bi bilo onda najbolje ne imat uopce komp Namigiva.

15 godina
neaktivan
Cvjetko kaže...
Don Kihoty kaže...
....

Po tvome bi bilo onda najbolje ne imat uopce komp Namigiva.

Poprilično sam siguran da on govori o omjeru uloženo/dobiveno, a ne o tome da je bolje kupiti slabije. Namigiva

Sorry za OT

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 0:14 (Minoza).
17 godina

Evo da se vratimo na naslov teme;

također planiram kupiti navedeni monitor pa ako ga netko ima može li napisati kakav komentar

vezano za kvalitetu slike, prednosti/mane, probijanje svjetla i sl.? Ne planiram na njemu igrat igre

nego uglavnom gledat TV i filmove. Hvala.

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Adoon kaže...

Evo da se vratimo na naslov teme;

također planiram kupiti navedeni monitor pa ako ga netko ima može li napisati kakav komentar

vezano za kvalitetu slike, prednosti/mane, probijanje svjetla i sl.? Ne planiram na njemu igrat igre

nego uglavnom gledat TV i filmove. Hvala.

Boljeg nema, osim Dell 30'  koji je skup ko zlato. Ja jos uvjek nemogu vjerovati koliko je moćan.

17 godina

Postoji li probijanje pozadinskog osvjetljenja? Ghosting?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Adoon kaže...

Postoji li probijanje pozadinskog osvjetljenja? Ghosting?

Kod LED nema, kod svih drugih uz rubove uvjek imaš minimalno probijanje svijetla,

to je poslijedica te tehnologije.

Ghosting ne vjerujem da se dešava na današnjim LCD-ima.

Imaju brz odziv tako da nema problema.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina

Ja ga koristim već par mjeseci i prezadovoljan sam. Topla preporuka.

Heal The World

0 0 hvala 0
17 godina

Hvala na odgovorima, mislim da mogu u shopping.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Javi dojmove...

Heal The World

0 0 hvala 0
17 godina

Evo mojih dojmova o navedenom monitoru:

IZGLED/UPRAVLJIVOST:

monitor izgleda jako lijepo, posebice prozirni stalak. Jedina zamjerka je osjetljivost na otiske prstiju i prašinu. Svjetla za kontrole na monitoru se mogu po potrebi isključiti ali čak i kad su upaljena nimalo ne smetaju. Monitor se može zakretati lijevo i desno po cca 45°, dok je naginjanje naprijd/nazad ograničeno na 10-15 stupnjeva.

DODACI U PAKETU

sa monitorom se dobije VGA kabel, audio kabel, daljinski, baterije, krpicu za čišćenje monitora, CD sa driverima i upute

ULAZI/IZLAZI

monitor ima po jedan VGA, DVI, HDMI, kompozitni, SCART, audio i antenski ulaz te digitalni audio izlaz i izlaz za slušalice. Obzirom na veličinu monitora i činjenicu da se kablovi spajaju okomito na stražnju stranu monitora malo je nezgodno pridržati monitor sa prednje dok se priključuju kablovi koji zahtjevaju malo jači pritisak kao što su napajanje ili DVI.

KVALITETA PRIKAZA/ODAZIV

kvaliteta slike je odlična, boje su žive i bogate ali ne prezasićene. Po mom mišljenju na tvorničkim postavkama ima malo viška zelene boje pa sam je smanjio za 10%. Svjetlina je zaista impresivna, po meni čak i prejaka pa sam je također smanjio za 25%. Što se odaziva tiče, odgledao sam nekoliko filmova na različitim rezolucijama (od 640x480 do 1080p), isprobao analogne i digitalne program te isprobao nekoliko igara (AvP, TC Hawx, COHOF, Batman AA) i nikakvih problema nisam primjetio. 

DALJINSKI/MENI

Daljinski je osrednje kvalitete izrade, kontrole su korektno razmještene. Meni zahtjeva privikavanja a odaziv je malo trom. Opcija ima i više nego dovoljno tako da bi svatko trebao moći podesiti monitor kako mu odgovara.

TV

kao što sam spomenuo ranije, monitor ima ugrađen anologni/digitalni MPEG4 TV tuner. Pronalaženje i memoriranje se svodi na odabir antene koju priključujete na monitor (air ili cable) te odabir opcije želite li memoriranje analognih, digitalnih ili obje vrste kanala.  U mom slučaju radilo se o kabelskoj anteni pa je tuner pronašao 45 analognih i 4 digitalna programa (HRT1,2,RTL i NOVA) te brdo radijskih postaja. Jedina zamjerka kod memoriranja programa jest što software podržava samo 6 znakova za imenovanje kanala.

CIJENA

2999 Kn, po meni prihvatljivo obzirom na veličinu i kvalitetu

To bi bilo ukratko to, ako koga zanima još nešto neka pita.

Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina
protjeran
Adoon kaže...

Evo mojih dojmova o navedenom monitoru:

IZGLED/UPRAVLJIVOST:

monitor izgleda jako lijepo, posebice prozirni stalak. Jedina zamjerka je osjetljivost na otiske prstiju i prašinu. Svjetla za kontrole na monitoru se mogu po potrebi isključiti ali čak i kad su upaljena nimalo ne smetaju. Monitor se može zakretati lijevo i desno po cca 45°, dok je naginjanje naprijd/nazad ograničeno na 10-15 stupnjeva.

DODACI U PAKETU

sa monitorom se dobije VGA kabel, audio kabel, daljinski, baterije, krpicu za čišćenje monitora, CD sa driverima i upute

ULAZI/IZLAZI

...

Svaka čast na ovom postu!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
17 godina
Cvjetko kaže...

Dobra je za te novce ali ne i za full hd rezoluciju zato postoje skuplje kartice.A i baš me zanima kakve ti to igraš igre na full hd rezoluciji mozda super mario ili tetris?

Ja recimo igram LOTRO, Dark Age of Camelot, Warhammer Online i još par igara sve na 1920x1200, sve ostalo na max, na radeon 4770 i to ne na fullHD nego na 1920x1200

16 godina
neaktivan

Zanimljiva tema, vidim da se rasprava razbuktala... Osmijeh

Jučer sam pokrenuo temu "FULL HD monitor za igre", jer dobivam veliki popust za full hd 22" samsung monitor, pa me zanimao pad performansi kod prelaska sa 1680*1050 od 20" na 22" 1920*1200 rezoluciju. Također se ekipa ne može složiti oko isplativosti prelaska na full hd monitor u kombinaciji sa HD 5770.

Malo sam čitao recenzije grafičke i pad fps-a iznosi oko 10 do 15 kod prelaska na full hd. E sada, to nije puno ali može značiti razliku između ugodnog igranja i štekanja igre, što da se desi bi bila katastrafa.

Opet, jedan forumaš kaže da se igra na full hd sa puno slabijom grafičkom a neka kaže da će sigurno štekati kod jačih igara. Ni sam nisam pametan, ali mislim da ću radije uzeti 24" monitor sa 1680*1050 rezolucijom nego riskirati usporavanje cijele gaming platforme. Sa dolaskom pristupačnih full ha monitora ova rasprava će samo postati žešća.

Možda neki test u Bugu riješi dileme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja ostajem na monitorima rezolucije 1680 x 1050 dokle ih god budem mogao negdje kupiti. Čak mi je to malo i presitno na 22" i mišljenja sam da je tek na 30" Full HD rezolucija ugodna za igranje i rad. Frend ima onaj nabrijani Lenovo L220x (bar mislim da se tak zove) i koma mi je kad vidim 1920 x 1200 rezoluciju na 22" monitoru.
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

gledajte ovog kapitalca

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Man kaže...
Ja ostajem na monitorima rezolucije 1680 x 1050 dokle ih god budem mogao negdje kupiti. Čak mi je to malo i presitno na 22" i mišljenja sam da je tek na 30" Full HD rezolucija ugodna za igranje i rad. Frend ima onaj nabrijani Lenovo L220x (bar mislim da se tak zove) i koma mi je kad vidim 1920 x 1200 rezoluciju na 22" monitoru.

A što bi rekao na rezoluciju 3840×2400 na 22" monitoru?

http://en.wikipedia.org/wiki/IBM_T220/T221_LCD_monitors

Najbolja fora je što je tehnologija postojala još 2001-ve godine, ali sad će proći još 10-ak godina dok se to vrati u upotrebu,

tj dok nam izmuzu pare sa lošijom tehnologijom Mršti se

15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Meni je dosta konstantnih 35-40 frejmova. i to je to.

Rezolucija fullHD, detalji medium, neki high, i to je to.

Kažem, kartica je dobra za svoju cijenu...

Ne vjerujem da bi itko mijenjao svoju 4870HD za 5770HD, makar je 5770HD nekad brža.

Ne mora se kartica mijenjati svakih 6 mjeseci da bi igre bile igrive...

Recimo tek ljeto 2011 planiram mijenjati karticu. Možda nVidija, možda ATi.

6600GT sam imao 3 godine i naigrao sam se i preveć na njoj. Witchera prešao 5 puta itd...

Bitno je maximalno iskoristiti hardware,a ne bacati ga kao toaletni papir, kad jednom brišeš,

nego ga koristiti dok stvarno nije preveć spor.

OMG!

Ja ga upravo igram 1. put i vec mi je lagano dopiz.dilo. (nekako mi je sve stalno isto, dosao sam u onaj dio grada odakle se moze uci na groblje, mislim da je Trade quarter). Diabla 2 sam presao 2 puta i zabrinuo se za svoje mentalno zdravlje, ali Witcher 5x????

Svaka ti cast!

On topic: 

1. cini mi se da jos ima ljudi koji ne shvacaju da je rezolucija ta koja stvara zahtjeve, a ne velicina tj. diagonala monitora. Dakle 192'x1080 na 22" i na 24" i u ovom slucaju 27" je ista stvar.

Ja kod kupovine graficke za doma (za igru) koristim pravilo godine zaostatka. Da pojasnim: danas izadje Metro 2033 za koji mi treba kartica od 4000kn ja mu mahnem i kazem vidimo se dogodine. dogodine ga igram na kartici koju sam platio 1500kn s tim da sam prodao karticu koju sam do tad imao za 700/800 kn. U medjuvremenu mogu igrati veliku vecinu igara a samo one najzahtjevnije (rijetke) moram cekat godinu da bi ih zaigrao na high/very high postavkama.

2. ne kupuje se monitor po kartici nego kartica po monitoru. 24"-27" monitor (ako budes imao srece) neces mijenjati 5-6 godina a promijenit ces 3 kartice. 5770 je uz 4870 definitivni best buy. posto directx11 igrica nema a mislim da ce ig biti ko i directx10 igrica trenutno je 4870 bolja kupovina.

15 godina
protjeran
The Man kaže...

Povecas ikone i toolboxe a ostaje ti radni prostor vece rezolucije. Po mom misljenju i iskustvu, a sa udaljenosti kolika je obicno do monitora, sve preko 24" na 1920x1080/1200 izgleda zrnato i nije ugodno za rad.  22" je taman za 1680x1050.

17 godina

Meni na 27'' i rezoluciji 1920x1080 ništa nije zrnato

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo mogu reći da ja imam P2470HD, koji je malo manji od ovog navedenog, i monitor je dobar.

Gledma i TV (digitalne programe) preko njega i slika je ok. HRT HD izgleda odlično.

Probijanje pozadinskog osvjetljenja postoji, ali to se primijeti na crnoj podlozi.

Da bi pozadinsko probijanje bilo manje vidljivo treba smanjiti BACKLIGHT koji je po defaultu podešen na max a to je 10.

Problem je što tu opciju ne mogu mijenjati kad sam spojen preko DVI-a. HDMI nisam niti probao. Kad gledaš TV može se mijenjati, ali kad monitor koristiš za PC onda to ne mogu promijeniti, a ne znam zašto. Igrao sam par igri i sve radi odlično. 5ms nije strašan odziv.

Ne vidim nikakve razlike između ovih 5ms i Samsunga koji sam prije imao a koji je imao odziv 2ms.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Adoon kaže...

Meni na 27'' i rezoluciji 1920x1080 ništa nije zrnato

pri rezoluciji 1920x1080 na 27" pixel je veci od 0,3mm a to je previse za udaljenost manju od metar.

za 27" optimalna rezolucija je 2560x1440 (vidi pod iMac 27)

Ako tebi pase, to je najbitnije. Znam neke ljude koji drze 32" TV umjesto monitora tako da je kod tebe jos super.

16 godina
neaktivan
izzy007 kaže...

Evo mogu reći da ja imam P2470HD, koji je malo manji od ovog navedenog, i monitor je dobar.

Gledma i TV (digitalne programe) preko njega i slika je ok. HRT HD izgleda odlično.

Probijanje pozadinskog osvjetljenja postoji, ali to se primijeti na crnoj podlozi.

Da bi pozadinsko probijanje bilo manje vidljivo treba smanjiti BACKLIGHT koji je po defaultu podešen na max a to je 10.

Problem je što tu opciju ne mogu mijenjati kad sam spojen preko DVI-a. HDMI nisam niti probao. Kad gledaš TV može se mijenjati, ali kad monitor koristiš za PC onda to ne mogu promijeniti, a ne znam zašto. Igrao sam par igri i sve radi odlično. 5ms nije strašan odziv.

Ne vidim nikakve razlike između ovih 5ms i Samsunga koji sam prije imao a koji je imao odziv 2ms.

Iz iskustva... u praksi nijedan monitor nema odziv ispod 5ms.

2ms je reklamni trik.

Čak i neki proizvođači sitnim slovima napišu "2ms gray to gray"; znači to je odziv sivo do sivog.

To je kao kad proizvođač auta napiše da troši 3 litre, ali ne napiše da je to u strogo kontroliranim laboratorijskim uvjetima :-)

2770HD je SUPER monitor za grafički  ne baš prezahtjevne korisnike. Za gledanje TV-a  i monitor  za home and office korisnike je sasvim OK.

Tko želi neku (polu) profi monitorsku uptrebu, za fotke , grafiku i sl.. onda neka uzme taj HM model...

Serviser monitora
15 godina
RE: Dali je dobar ovaj monitor

ŠEFE JA IMAM TAJ MONITOR P2770HD JER JE DEFENITIVNO BOLJI OD OVOGA STO TI JE KOLEGA PREPORUČIO 2494HM SAMSUNGA ISTE SU KARAKTERISTIKE JEDINO STO UZ P2770HD DOBIJEŠ 27 IN EKRAN +TV TURNER BOLJE KARAKTERISTIKE STO SE TIČE IGRICA PO MOME SLOBODNO UZMI NEŠ POŽALIT ZA GOTOVINU DOBIJES POPUST TAKO DA TIH 500Kn NEIGRA ULOGU AKO ZELIS PRAVU STVAR TO JE TO TI ODLUČI.

15 godina

IMAO SAM  SYNCMASTER LCD 226BW  2MS , GRAFIČKU GTS 250 1GB,DDR 3 NISAM IMAO PROBLEMA NI S FILMOVIMA SAD KORISTIM MONITOR SYCMASTER P2770HD OD 27IN S NAJ JAČOM REZULUCIJOM GLEDAM FILMOVE IGRAM IGRICE  BEZ IKAKVI TOČKICA ŠTO SE OVDJE SPOMINJE I ŠTEKANJA MORAM VAM REČ DA JE SLIKA JOŠ PUNO BOLJA ČAK I OD LENOVO L220X MORAM REČ PREZADOVOLJAN SAM.

17 godina
neaktivan
RE: Dali je dobar ovaj monitor
fight kaže...

ŠEFE JA IMAM TAJ MONITOR P2770HD JER JE DEFENITIVNO BOLJI OD OVOGA STO TI JE KOLEGA PREPORUČIO 2494HM SAMSUNGA ISTE SU KARAKTERISTIKE JEDINO STO UZ P2770HD DOBIJEŠ 27 IN EKRAN +TV TURNER BOLJE KARAKTERISTIKE STO SE TIČE IGRICA PO MOME SLOBODNO UZMI NEŠ POŽALIT ZA GOTOVINU DOBIJES POPUST TAKO DA TIH 500Kn NEIGRA ULOGU AKO ZELIS PRAVU STVAR TO JE TO TI ODLUČI.

Vidim da si novi clan pa savjetujem da procitas pravila foruma kako bi znao sto je dozvoljeno ili nedopustivo.Za pocetak,postove pisi malim slovima jer se velika smatraju VIKANJEM ili AGRESIVNIM ponasanjem.Vjerujem da ovo nisi znao pa samo skrecem pozornost.Lijepi pozdrav i nek je sretno i naucito BOLovanje na Bug OnLine Portalu :)

dasHHa
15 godina

OVAKO DEČKI I PAMETNJAKOVIČI NE ŽELIM SE S NIKIM OD VAS ZAMJERAT ALI ČU VAM REČ SAMO JEDNO IMAO SAM MOČAN MONITOR ZA URED ŠTO SE TIČE EXCEL ,IGARA ,GLEDANJE FILMOVA I OSTALOK.SAMSUNG SyncMaster 226BW, 2MS 3OOO:1, KOJI JE I KVALITETAN. SA GRAFIČKOM  NVIDIA GeForce,GTS 250/1GB. ISKRENO NISAM NEKI GAMER ALI OVO MORAM IZJAVIT SVE NOVE I STARIJE ZAHTJEVNE IGRE SAM IGRAO BEZ IKAKVIH PROBLEMA.A DANAS KORISTIM MONITOR SAMSUNG SyncMaster P2770HD S ISTOM GRAFIČKOM IGRAM ISTE STARE I NAJNOVIJE I JOŠ ZAHTJEVNIJE IGRE BEZ IKAKVIH PROBLEMA ZAPINJANJA I OSTALOK I TO RADI SVE NA FUL REZOLUCIJI I PUNO JE BOLJA SLIKA U SVEMU MONITOR JE HUL I STRAVA DEČKI TO SE MORA ISPROBAT A ONDA MOŽETE PISAT SRANJA I OSTALO, A TI PRIJATELJU AKO NEČU POMOČ NEČU NI ODMOČ SLOBODNO KUPI SAP2770HD NEČES POŽALIT I SIGURNO SE NEČES KAJAT STO SE TIČE LOVE BOLJU PONUDU NEČES IMAT SKORO A JA BIH JE NA TVOM MJESTU ISKORISTIO I TO ODMAH.SRETNO

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
fight kaže...

OVAKO DEČKI I PAMETNJAKOVIČI NE ŽELIM SE S NIKIM OD VAS ZAMJERAT ALI ČU VAM REČ SAMO JEDNO IMAO SAM MOČAN MONITOR ZA URED ŠTO SE TIČE EXCEL ,IGARA ,GLEDANJE FILMOVA I OSTALOK.SAMSUNG SyncMaster 226BW, 2MS 3OOO:1, KOJI JE I KVALITETAN. SA GRAFIČKOM  NVIDIA GeForce,GTS 250/1GB. ISKRENO NISAM NEKI GAMER ALI OVO MORAM IZJAVIT SVE NOVE I STARIJE ZAHTJEVNE IGRE SAM IGRAO BEZ IKAKVIH PROBLEMA.A DANAS KORISTIM MONITOR SAMSUNG SyncMaster P2770HD S ISTOM GRAFIČKOM IGRAM ISTE STARE I NAJNOVIJE I JOŠ ZAHTJEVNIJE IGRE BEZ IKAKVIH PROBLEMA ZAPINJANJA I OSTALOK I TO RADI SVE NA FUL REZOLUCIJI I PUNO JE BOLJA SLIKA U SVEMU MONITOR JE HUL I STRAVA DEČKI TO SE MORA ISPROBAT A ONDA MOŽETE PISAT SRANJA I OSTALO, A TI PRIJATELJU AKO NEČU POMOČ NEČU NI ODMOČ SLOBODNO KUPI SAP2770HD NEČES POŽALIT I SIGURNO SE NEČES KAJAT STO SE TIČE LOVE BOLJU PONUDU NEČES IMAT SKORO A JA BIH JE NA TVOM MJESTU ISKORISTIO I TO ODMAH.SRETNO

gledaj frende, kolega iznad te je već upozorio da pisanje sa velikim slovima znači vikanje i agresivni stav, dakle ISKLJUČI CAPS LOCK, drugo, na ovom forumu nema vrijeđanja pa komentari tipa "vi pametnjakovići" ne prolazi, znači lijepo je imati svoje mišljenje ali moraš poštovati i tuđe.... što se tiče monitora ne sumljam da je kvalitetan ali je činjenica da je to jako veliki monitor te ga mogu iskoristiti u potpunosti samo oni koji rade sa aplikacijama koje zahtjevaju puno ekranskog prostora....

15 godina

sori nemojte zamjerit ali iskreno ako sam nekog od frendova povredio duboko se ispričavam nisam imao namjeru i nisam skužio da pišem velikm slovima jer me iskreno itipkovnica zeza zato sori još se jednom ispričavam svim forumašima i hvala vam što steme opomenuli inače nebih skužio,frendu što se tiče rječi pametjakoviči ispričavamse i zbog toga jer sam tu riječ negdje tu vido pa sam ju zato i uptrebio a ne da bih nekog od vas povredio jer to nebih bilo u redu stoga još jdnom moja prijateljska isprika i hvala vam iskreno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice