Dell U2311H

poruka: 354
|
čitano: 124.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Dell U23111H
athlon64 kaže...
Saryne kaže...

Evo vidim da je u adm stigla i neka silver verzija ovog della koja je jeftinija 100 kn od black verzije. Jel ima tko ikakvih saznanja da li se model silver u čemu razlikuje od black modela (osim u boji), odnosno da li je itko kupio taj silver model?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_226&products_id=10039 (na slici kao da je neki philipsov model)

omfg wtf je ovo , ruzan je >.<

to nije taj monitor, na slici je philips

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
Mitch kaže...
athlon64 kaže...
Saryne kaže...

Evo vidim da je u adm stigla i neka silver verzija ovog della koja je jeftinija 100 kn od black verzije. Jel ima tko ikakvih saznanja da li se model silver u čemu razlikuje od black modela (osim u boji), odnosno da li je itko kupio taj silver model?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_226&products_id=10039 (na slici kao da je neki philipsov model)

omfg wtf je ovo , ruzan je >.<

to nije taj monitor, na slici je philips

aha da , vidim ja da je neki fail xd

14 godina
Dell U23111H

Da ne otvaram novu temu, eto ovih dana kupujem novi monitor pa me zanima da li se pojavio koji bolji monitor od U2311H za tu cijenu? Eto išao bi i 500-600kn gore ako ima koji bolji od njega. Neki spominju IPS236V, jer da ima noviju reviziju panela a cijenom su tu negdje.

Pa eto zanima me mišljenje vas koji to bolje pratite.

E i do sad sam imao, tj. još imam Samsungov 971p, pa me zanima da li dell ima bolju sliku, odnosno da li mi ga se isplati mjenjati ali ako uzmemo u obzir samo kavalitetu prikaza ne i veličinu?

Ajde ljudi, pljunite nešto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 18:23 (Janer).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Janer kaže...
(...)

E i do sad sam imao, tj. još imam Samsungov 971p, pa me zanima da li dell ima bolju sliku, odnosno da li mi ga se isplati mjenjati ali ako uzmemo u obzir samo kavalitetu prikaza ne i veličinu?

(...)

Imao sam Samsung 970P (tj. još ga imam ali ne koristim) prije nego sam ga zamijenio sa U2311H. Kolko ja znam 970P i 971P su skoro isti monitori, i to jako dobri, tak da ne razumijem zašto bi ih uopće mijenjao. Sjećam se da sam svog Samsunga kupio jer su ga nahvalili po recenzijama da ima nenadjeb*** sliku. Ja sam svoga poslao u mirovinu samo zbog veličine. Na Dellu mogu imati puno više prozora, il dvije stranice u wordu jednu do druge i veći je gušt gledat filmove i igrat igre + 4 usb-a. Kad sam prešao sa Samsunga na Della, odma sam se naviknuo, tj. ko da imam isti monitor ali veći. Nisam ih imao upaljenog jednog pored drugog i uspoređivo boje i slično, tak da neznam koja je točno razlika, al ovak dok sam prešao s jednog na drugog nisam niš skužio, osim razliku u veličini, koja je itekako dobro došla.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 11:36 (FLes).
14 godina

971p ima super sliku. I sad mi je došla prilika da njega mogu zamjeniti za veći monitor ali bih to napravio samo ako, što se tiče kvalitete slike neću ići na gore.Zbog toga sam ja tražio da mi usporedite dell i sammy samo što se tiče kvalitete slike.

Znači ti kažeš da je kvaliteta slike jednaka ili bar tu negdje?

Važno mi je da je prikaz boja realan, tj pošto se malo i dizajnom igram da kad odnesem u tiskaru da mi neće izaći skroz druge boje uodnosu na monitor; takvih problema do sada nisam imao sa 971p.

15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Imam problem s monitorom jedan, kad pokusam uci u menu, samo mi se pokaze lokot.

0 0 hvala 0
15 godina
Vuja12 kaže...

Imam problem s monitorom jedan, kad pokusam uci u menu, samo mi se pokaze lokot.

Možda ovo:

"To unlock the monitor controls and get rid of the Lock, press and hold the monitor Menu button for about 10-15 seconds."

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Ja bi samo nešto htjeo reć vezano za taj Dell U2311H. 8ms. Nisam osobno probao monitor, vjerujem da je kvaliteta slike za klasu bolja od TN monitora ali ako vam je brzina odaziva bitna, npr. za gaming onda je 8ms sporo. Svi oni komentari kako je sve to isti vrag, marketinški trik, da su razlike neprimjetne za ljudsko oko i bla bla su gluposti. Razlika postoji, možda neki ljudi to ne vide ili ne kuže razliku, ali oni koji vide znaju o čemu pričam. Možda razlika između 5ms i 8ms nije neka ali između 8ms i 2ms je. To vam je otprilike isto kao kad ljudi govore da neme razlike između 30fps i 60fps jer kao zašto se onda filmovi snimaju u 24fps :) Uglavnom, ako vam je brzina bitna i ako ne želite blurfest onda ništa ispod 2ms a još bolje i 120hz.

0 14 hvala 0
15 godina
Trancetto kaže...

Ja bi samo nešto htjeo reć vezano za taj Dell U2311H. 8ms. Nisam osobno probao monitor, vjerujem da je kvaliteta slike za klasu bolja od TN monitora ali ako vam je brzina odaziva bitna, npr. za gaming onda je 8ms sporo. Svi oni komentari kako je sve to isti vrag, marketinški trik, da su razlike neprimjetne za ljudsko oko i bla bla su gluposti. Razlika postoji, možda neki ljudi to ne vide ili ne kuže razliku, ali oni koji vide znaju o čemu pričam. Možda razlika između 5ms i 8ms nije neka ali između 8ms i 2ms je. To vam je otprilike isto kao kad ljudi govore da neme razlike između 30fps i 60fps jer kao zašto se onda filmovi snimaju u 24fps :) Uglavnom, ako vam je brzina bitna i ako ne želite blurfest onda ništa ispod 2ms a još bolje i 120hz.

kratko i jasno pricas piydarije ;) dobro znam jer sam se naigrao fps-ova na svome i na prijateljenom samsungu sa 2ms ;)

14 godina
protjeran
Trancetto kaže...

Mislim da je to ključna rečenica.....

15 godina
neaktivan
Trancetto kaže...

Netočno. Nadam se da ljudi prosurfaju netom i potraže prave recenzije, a ne uzimaju ovakve postove zdravo za gotovo jer je igranje na ovom monitoru normalno. Znam kako izgleda "ghosting" jer sam čitao po netu prije nego sam kupio ovaj monitor i mogu reći da ga nisam uočio u nekoliko igara koje sam na njemu pokrenuo. Međutim, svima je poznato kako "gejmeri" moraju imati razerovu periferiju i 2ms 120hz monitor inače to njihova superosjetila itekako zamjećuju i jednostavno je nemoguće ubit tog lika koji je prvi na ljestvici ako se nema pravi hardware!

Šalu na stranu, monitor je avion za te pare.

15 godina
Međutim, svima je poznato kako "gejmeri" moraju imati razerovu periferiju i 2ms 120hz monitor inače to njihova superosjetila itekako zamjećuju i jednostavno je nemoguće ubit tog lika koji je prvi na ljestvici ako se nema pravi hardware!

hahahahaa OWNED!!

15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Nemam monitor od 2ms i 120hz ali to ne znači da ne vidim razliku. Ne znam, izgleda da je taj dell stvarno neko čudo od monitora ako je tako kako kažete. Kako god, ovo je samo moj savjet koji bi volio da je meni neko dao kad sam kupovao monitor, a ja sam naivno povjerovao onima koji tvrde da je 5ms pa čak i 8ms super za gaming a sve više od toga nepotrebno. Ah očito neki ljudi imaju malo brže oko od drugih :). Di se u Rijeci može probat U2311H?

0 0 hvala 0
17 godina
Dell U23111H

Da si ovdje pitao za savjet dobio bi odgovor. I ja sam isto čitao po netu recenzije, ali sam više vjerovao ovim picama ovdje koji su me uvjerili da je monitor pila za te novce. I stvarno je, odličan je. Derem COD4, BC2, tu i tamo Need4Speed i nisam primjetio nikakvo "kašnjenje", sve ide savršeno.

NHF pice {#}{#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Trancetto kaže...

Nemam monitor od 2ms i 120hz ali to ne znači da ne vidim razliku. Ne znam, izgleda da je taj dell stvarno neko čudo od monitora ako je tako kako kažete. Kako god, ovo je samo moj savjet koji bi volio da je meni neko dao kad sam kupovao monitor, a ja sam naivno povjerovao onima koji tvrde da je 5ms pa čak i 8ms super za gaming a sve više od toga nepotrebno. Ah očito neki ljudi imaju malo brže oko od drugih :). Di se u Rijeci može probat U2311H?

8 ms ti nema nikakve primjetnosti na IPS matrici.

Da govorimo o 8 ms na nekoj slabijoj VA ili TN matrici onda se moš rokat u žilu i bit depresivan

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 11:55 (Mitch).
15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Jel ima taj monitor HDMI port?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dell U23111H

Njet, ali imaš DVI-HDMI adapter.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dell U23111H

A jbga onda.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

A jbga onda.

Pa imas : VGA/DVI i DisplayPort

display port ti je gotovo ko HDMI, imas ga na svim grafama od 2010. nadalje

15 godina
Praetorian1 kaže...

A jbga onda.

s obzirom da ekran nema ugrađene zvucnike ne vidim nikakvu poantu ugradnje hdm-ija na njega?

15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Pitao sam za HDMI port zbog spajanja PS3 na njega, ali vidim da se može spojit i s HDMI-DVI kablom, sam neznam kak izlgedaju PS3 igre na tom monitoru?

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 18:22 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pitao sam za HDMI port zbog spajanja PS3 na njega, ali vidim da se može spojit i s HDMI-DVI kablom, sam neznam kak izlgedaju PS3 igre na tom monitoru?

Ja ti za spajanje PS3-a na monitor svakako preporučujem Samsung bx2450, zbog razloga što možeš spojit PS3 i PC istovremeno i jednostavno preko switcha prebacivat na što želiš.

15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Čini se dobar monitor ali gdje ga ima za kupit, ADM možda?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Čini se dobar monitor ali gdje ga ima za kupit, ADM možda?

Bio je jednom u ADM-u na posputu za nekih 1800kn što je odlična cijena.

A sad ga valjda imaju tu http://www.nabava.net/out.php?firma=267

15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Jel znaš možda koju stranicu s dobrim recenzijama za monitore?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Jel znaš možda koju stranicu s dobrim recenzijama za monitore?

Neznam točno ali znam za google :)

Evo jedan solidan na youtube-u:

tu ti se točno vidi ono što sam ti pričao za spojit PS3 i PC istovremeno.

15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Šta misliš o ovom monitoru LG W2486L?

Recenzije nisu baš bajne prosječna ocjena 7/10, ali meni se čini odličan monitor za moje potrebe. Jedan lik ima spojen i PS3 i XBOX 360 i PC, kaže da je slika super.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Šta misliš o ovom monitoru LG W2486L?

Recenzije nisu baš bajne prosječna ocjena 7/10, ali meni se čini odličan monitor za moje potrebe. Jedan lik ima spojen i PS3 i XBOX 360 i PC, kaže da je slika super.

Ne znam baš ali ja da sam na tvom mjestu sigurno bih išao na Samsung BX2450 jer je po meni odličan i još s onim switcom {#}

17 godina
Dell U23111H

evo ... narucio sam Dell-a, optimum racunala, 1605 kn ukljucujuci dostavu ...

nadam se da nece bit kakvog zajeb-a :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dell U23111H

Baš pišem ovaj tekst na upravo montiranom novom Dell-u. Zaista odličan monitor (puj, puj, da ne ureknem {#}).

Peporuka {#}

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice