Non-stop mi se javljate na PP, nemogu sada još ofarbati BF znak, gosti su kod mene.
Nadam se da ste strpljivi :)
Modao sam i Accelera S1 da stane na HD 5770 :=)
Strpite se još malo, dolazi čak i Corsair Airflow ako se s kolegom dogovorim.
Non-stop mi se javljate na PP, nemogu sada još ofarbati BF znak, gosti su kod mene.
Nadam se da ste strpljivi :)
Modao sam i Accelera S1 da stane na HD 5770 :=)
Strpite se još malo, dolazi čak i Corsair Airflow ako se s kolegom dogovorim.
Evo dogovorio sam se s kolegama,
Šiloman će mi poslati Corsair Airflow-a, zahvalan sam kolegi na razumnoj pondui(još će mi dati 120mm vent i par stvari za modanje)
The Man će mi poslati Corsair 140mm vent, njemu sam jako zahvalan!
Mstaglicic - poklonio mi je par kablova, svaka čast
Oly570 - sredio font za BF, fenomanelano!
Strpite se, kada gosti odu idem na posao!
Što reći ?
Koju posluku porati ?
Stvarno ti je dobro ispalo,hio bih pokušat nešto sa svojim HAF-om 912+ ,ali ne vjerujem,možda ventilatore obojat i to i možda plexi stranicu ,al dalje toga ništa.
Svaka čast!
Što reći ?
Koju posluku porati ?
Stvarno ti je dobro ispalo,hio bih pokušat nešto sa svojim HAF-om 912+ ,ali ne vjerujem,možda ventilatore obojat i to i možda plexi stranicu ,al dalje toga ništa.
Svaka čast!
Donesi ga meni, samo plati troškove, ja ću ga modati po tvom izboru!
Super izgleda i bolje od onog prije. Nije prenapadno , jednostavno je i ove bijele kopče kaj drze plexi daju jedan poseban stih ! Zasad si napravio odlican posao pa cekam slike unutrasnjosti kejsa !
Što reći ?
Koju posluku porati ?
Svaka čast!
Donesi ga meni, samo plati troškove, ja ću ga modati po tvom izboru!
Da,sve to stoji,samo nemam ideje trenutno kako bi moddao svog HAF-onju :D
bravo,kejs izgleda izvrsno!
U stvarnosti još bolje izgleda, samo je fotić loš...
Evo uslikat ću cable managment, zasada sam sleevao samo 24pinski, 6pinski, trebam još samo onaj molex na sata!
Ma to nije problem , posto u Haf-u prevladava crveno-crna kombinacija ( zbog ventilatora ) mozes na njoj radit daljnji modding ili promjenit vent za neki druge boje pa ga moddat u tu drugu odabranu boju ! Ja bih na primjer ovaj dio na bocnoj stranici koji nije izbocen ofarbao u crveno , pa bih i vjerojatno i onu plastiku na prednjoj masci u crveno !Gumbe za paljenje i restart ostavit crne Na drugoj bocnoj strani obojao rub i stavio neki crvenkasti logo po zelji!Stavio straznji crveni vent i naprijed neki fan controler . ( slicno sam ja na svojem planiral al jos nije realizirano ) Evo na brzinu jedan primjer koji bi trebalo jos razraditi i doci do jos boljih i novih ideja za modd !
Što reći ?
Koju posluku porati ?
BItfenix i ne izgleda nešeto, ali šišmiš je zvijerka i pol, SVAKA TI DALA ZA TO
Meni je Bitfenix najbolji po izgledu, inače sam ja za malo ozbiljnija kućišta... Tipa Corsair, Bitfenix, Fractal design...
EDIT: Nemogu sada slikati iznutra, idem flashati HD 5770!
Lijepo izgleda, svaka čast!
Ja trebam sebi napraviti na bočnoj stranici staklo ili pleksi, ali nikako da smislim kako.
Sutra nosim plastike na pravo lakiranje, kod frenda iz osnovne.
Samo nastavi ovako, super ti ide!
Kolega , kad ce slike unutrasnjosti pile ?
Kolega , kad ce slike unutrasnjosti pile ?
Pokušavam srediti probleme s karticom, il' mi treba nova il' matična sa integrirkom i HybridCFX!
Slika će biti ne brini!
Imaš za cable menagment imaš one držače za vezice(vezice koje drže kabele) pa bi ti bilo malo lakše. Ja sam ih vidio 10pcs za 20kn u BauHausa.
Imaš za cable menagment imaš one držače za vezice(vezice koje drže kabele) pa bi ti bilo malo lakše. Ja sam ih vidio 10pcs za 20kn u BauHausa.
Imam ja te stvari ugrađene u kejs!
Hvala na informaciji inače :D
Super izgleda.
Slike u petak :P
Kada stara donese fotoaparat, subota/nedjelja najvjerovatnije.
Slike u petak :P
Jedva čekan :D
Da, i srijedu stize meni.
Evo ljudi slika, nema baš puno napretka jer nemam baš love, ali biti će još dosta toga, nadam se nekom potenciometru... Kablove sam sredio najbolje što se može, kakve sve managmente vidim na forumu, moj je odličan :D Ploča mi dolazi za par dana, nema CF podršku, ali ima integrirku što mi je trenutno jako bitno(ASRock 790GX Pro)!
Bravo majstore , odlican cable managment kao i ostatak kejsa !
Legendarno!
Sad se i ja mislim svoj kejs malo modat! :D
Inače imam Sharkon Vaya (basic, ne value edition)...
Jel može kakva preporuka? :D
Mislio sam stavit plavi vent, plave neonke, nešto kao što je i Marko napravio..
Al ne želim krast dizajn, to je problem. :D
Želim napravit nešto svoje. :D
Može kakve preporuke ?
Ma to nije problem , posto u Haf-u prevladava crveno-crna kombinacija ( zbog ventilatora ) mozes na njoj radit daljnji modding ili promjenit vent za neki druge boje pa ga moddat u tu drugu odabranu boju ! Ja bih na primjer ovaj dio na bocnoj stranici koji nije izbocen ofarbao u crveno , pa bih i vjerojatno i onu plastiku na prednjoj masci u crveno !Gumbe za paljenje i restart ostavit crne Na drugoj bocnoj strani obojao rub i stavio neki crvenkasti logo po zelji!Stavio straznji crveni vent i naprijed neki fan controler . ( slicno sam ja na svojem planiral al jos nije realizirano ) Evo na brzinu jedan primjer koji bi trebalo jos razraditi i doci do jos boljih i novih ideja za modd !
Zanimalo me kako bi odprilike izgledalo kada se napravi pa evo :D
@duma.ivan - Slika kako bi ja napravio.
Ja san mislija na tu stranu stavit plexi da mi se vide komponente iznutra, i na taj plexi stavit 1x120/140 vidija bi...
Šta mislite?
Ja san mislija na tu stranu stavit plexi da mi se vide komponente iznutra, i na taj plexi stavit 1x120/140 vidija bi...
Šta mislite?
Plexi i iznad njega stranica pobojana u onu bijelu boju kako sam prikazao u postu iznad.
Evo ljudi slika, nema baš puno napretka jer nemam baš love, ali biti će još dosta toga, nadam se nekom potenciometru... Kablove sam sredio najbolje što se može, kakve sve managmente vidim na forumu, moj je odličan :D Ploča mi dolazi za par dana, nema CF podršku, ali ima integrirku što mi je trenutno jako bitno(ASRock 790GX Pro)!
Sve 5 samo okreni HDD da sakrijes i njegove kablove..ovako:
Šta mislite?
Plexi i iznad njega stranica pobojana u onu bijelu boju kako sam prikazao u postu iznad.
Mogao bi..
Nego, šta mislite, bili bilo previše da na gornjoj stranici napravim otvore za 2x120mm ?