evo ja pobojao jednog al nemam pojma di mi fotić xD
isto tako nemam pojma gdje da tražim 5mm svrdlo koje znam da imam pa da postavim te ledice gore :/
evo ja pobojao jednog al nemam pojma di mi fotić xD
isto tako nemam pojma gdje da tražim 5mm svrdlo koje znam da imam pa da postavim te ledice gore :/
ma htio sam sad završit...i znam da ga imam al nemam pojma gdje je :D
sutra će slike :D
evo maloprije zavrsio sa busenjem rupa.... izbusio sam rupu ispod napajanja, pokraj napajanja da mogu kablove provuc i gore di mi je potenciometar da mogu direkt kablove iza provuc :D
Al mi je ponestalo crnog spreja tak da opet sutra u ducan xD
e da donjeo mi je jedan frend 2 serverska venta koja imaju snagu ja mislim oko 2300rpm-a i duplo su deblji od obicnih ventova i 3 puta tezi jer imaju keramicko kuciste....tak da kad izvadim sve iz starog kucista prvo cu malo gledat temp. na procu :D
evo maloprije zavrsio sa busenjem rupa.... izbusio sam rupu ispod napajanja, pokraj napajanja da mogu kablove provuc i gore di mi je potenciometar da mogu direkt kablove iza provuc :D
e da donjeo mi je jedan frend 2 serverska venta koja imaju snagu ja mislim oko 2300rpm-a i duplo su deblji od obicnih ventova i 3 puta tezi jer imaju keramicko kuciste....tak da kad izvadim sve iz starog kucista prvo cu malo gledat temp. na procu :D
Brum, brum, buka !
Brum, brum, buka !
To je bolje od Delte.
Brum, brum, buka !
bar će bit siguran da mu komp radi :D
Najbolje da prikuca čavlima kejs na pod da mu ne odleti.
Brum, brum, buka !
To je bolje od Delte.
Papst 7500 r/pm :)))
Brum, brum, buka !
To je bolje od Delte.
Papst 7500 r/pm :)))
eeee to su ti papst made in germany :D nigdje na njima ne pise al to su ti :)
Brum, brum, buka !
bar će bit siguran da mu komp radi :D
hahaha e vidis :D al to ce samo biti jedno max sat vremena da probam oc :)
Najbolje da prikuca čavlima kejs na pod da mu ne odleti.
hahahaha ostavim jedan test i odem jest, vratim se za 15 min, a kompa nema xD
zavisi kako okrenes zice na ventu
ako promjenis smjer struje promjenices i smjer venta
onda , di je boćna stranica , ocemo sliku :DDDDD
evo novih slika :D (nisam mogao ranije nije imala cijela sjevero-istočna hrvatska internet xD)
sad još samo da mi bude gotova stranica i treba izrezat rupu za napajanje i to je to :D
svaka cast, sad se mislim da i ja uradim crno-bijelu kombinaciju, a imao sam namijeru crno-zelenu, znas nvidia, razer,
onda , di je boćna stranica , ocemo sliku :DDDDD
evo slike stižu, nisam bio dugo tu jer sam (ne sastavljao to sve) nego sam većinom racio cable managment koji me jako JAKO iscrpio xD
evo novih slika :D (nisam mogao ranije nije imala cijela sjevero-istočna hrvatska internet xD)
sad još samo da mi bude gotova stranica i treba izrezat rupu za napajanje i to je to :D
svaka cast, sad se mislim da i ja uradim crno-bijelu kombinaciju, a imao sam namijeru crno-zelenu, znas nvidia, razer,
hhh mislio sam i ja crno zeleno pa da na bočnu stranu (iztetoviram) razer logo :D
evo malo ''test bencha'' xD kako su na papst ventovima samo ''gole'' žice pa sam ih morao stavljati u 4 pin-ske konektore, stalno su mi ispadale žice pa sam popi*dio pa sam sve opet razmontiro xD
imate TU sliku temperatura, makar mi ovi papst ventovi nisu skroz brzo radili možda na 1500 okretata, tak da niš spektakularno :/ ( e da slika je u 3600x1080 rezoluciji xD )
odlićno, mogu se kladit da bi zaki sad htio otkupiti kučište...
haha
stari perfektno izgleda , prekrasna je ova bijela
dali je to moguće da sam ja gotov napokon :D
jučer sam pola dana proveo na cable managmentu :D (koji je po mojem mišljenju ispao pristojno, a moglo je normalno i bolje)
još mi je samo preostalo da si ''iztetoviram'' kučište sa jednim preljepim Republic of gamers logom :)
E da stavljat ću slike u par postova jer uvijek dok stavim više slika od jednom mi se sruši ili opera ili chrome :S
Ima još par stvari za koje vas nisam ni obavjestio da ću ih raditi na kučištu (a ni sam nisam znao):
1. Ofarbao sam sve thumb screw-ove u bijelo :)
2. Rastavio sam corsair airflow ventove i ofarbao šerafe u bijelo :)
3. Izbušio sam rupu pokraj napajanja tako da mogu lakše kablove provuć :)
4. Izbušio sam rupu kod drugog slota iza potenciometra da lakše mogu provuć kablove od njega :D
5. petog nema :)
odlićno, mogu se kladit da bi zaki sad htio otkupiti kučište...
haha
hahaha a gle možda bi i htio, al znam da je njemu sad u cijlu corsair obsadian 700d ili 800d :)
stari perfektno izgleda , prekrasna je ova bijela
hvala :D
evo u sekundu smo isto napisali :D
ja sam reko da ćeš nabaviti corsair obsadian a ti si napisao da si ga nabavio :D
Jako dobro obavljen posao. Kombinacija crno-bijelo je pun pogodak. Kod kucista mi se jedino ne svidaju ovi crveni ventilatori na H50.
Jako dobro obavljen posao. Kombinacija crno-bijelo je pun pogodak. Kod kucista mi se jedino ne svidaju ovi crveni ventilatori na H50.
da znam i mene malo smetaju ali to budem danas ili sutra, kod njih se nemoram mučiti samo ih izvučem :D
evo još par slika sa prisutnom stranicom :D
Potenciometar može upravljat 6 ventova (tj. ima 6 priključka za ventove), a ja sam to ovako posložio:
1- prednja tri venta
2- Veliki vent skroz gore
3- ova dva crvena venta na corsair h50
4- zadnji cooler
5- corsair airflow hladnjak
6- ovaj unutarnji sorsair vent
:D