Antec 1200 modding

poruka: 294
|
čitano: 80.468
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
moderator
Antec 1200 modding

evo ja pobojao jednog al nemam pojma di mi fotić xD

isto tako nemam pojma gdje da tražim 5mm svrdlo koje znam da imam pa da postavim te ledice gore :/

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Antec 1200 modding
Imas to svrdlo u bauhausu, gramatu, itd. aj kad budes gotov stavi slike...
Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: Antec 1200 modding

ma htio sam sad završit...i znam da ga imam al nemam pojma gdje je :D

sutra će slike :D

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan
Antec 1200 modding

evo maloprije zavrsio sa busenjem rupa.... izbusio sam rupu ispod napajanja, pokraj napajanja da mogu kablove provuc i gore di mi je potenciometar da mogu direkt kablove iza provuc :D
Al mi je ponestalo crnog spreja tak da opet sutra u ducan xD

e da donjeo mi je jedan frend 2 serverska venta koja imaju snagu ja mislim oko 2300rpm-a i duplo su deblji od obicnih ventova i 3 puta tezi jer imaju keramicko kuciste....tak da kad izvadim sve iz starog kucista prvo cu malo gledat temp. na procu :D

Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 23:21 (timmyzg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
timmyzg kaže...

evo maloprije zavrsio sa busenjem rupa.... izbusio sam rupu ispod napajanja, pokraj napajanja da mogu kablove provuc i gore di mi je potenciometar da mogu direkt kablove iza provuc :D

e da donjeo mi je jedan frend 2 serverska venta koja imaju snagu ja mislim oko 2300rpm-a i duplo su deblji od obicnih ventova i 3 puta tezi jer imaju keramicko kuciste....tak da kad izvadim sve iz starog kucista prvo cu malo gledat temp. na procu :D

Brum, brum, buka !{#}

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
odjavljen
perkoxcar kaže...
timmyzg kaže...

Brum, brum, buka !{#}

To je bolje od Delte.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
moderator
perkoxcar kaže...

Brum, brum, buka !{#}

bar će bit siguran da mu komp radi :D

16 godina
odjavljen
Antec 1200 modding

Najbolje da prikuca čavlima kejs na pod da mu ne odleti. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
perkoxcar kaže...
timmyzg kaže...

Brum, brum, buka !{#}

To je bolje od Delte.

Papst 7500 r/pm :)))

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
vexx5555 kaže...
perkoxcar kaže...
timmyzg kaže...

Brum, brum, buka !{#}

To je bolje od Delte.

Papst 7500 r/pm :)))

eeee to su ti papst made in germany :D nigdje na njima ne pise al to su ti :)

15 godina
protjeran

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
perkoxcar kaže...

Brum, brum, buka !{#}

bar će bit siguran da mu komp radi :D

hahaha e vidis :D al to ce samo biti jedno max sat vremena da probam oc :)

vexx5555 kaže...

Najbolje da prikuca čavlima kejs na pod da mu ne odleti. {#}   

hahahaha ostavim jedan test i odem jest, vratim se za 15 min, a kompa nema xD

17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Sta njima zrak struji u suprotnom smjeru nego kod obicnih ventilatora?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
Antec 1200 modding

zavisi kako okrenes zice na ventu 

ako promjenis smjer struje promjenices i smjer venta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Antec 1200 modding

onda , di je boćna stranica , ocemo sliku :DDDDD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

evo novih slika :D (nisam mogao ranije nije imala cijela sjevero-istočna hrvatska internet xD)

sad još samo da mi bude gotova stranica i treba izrezat rupu za napajanje i to je to :D

svaka cast, sad se mislim da i ja uradim crno-bijelu kombinaciju, a imao sam namijeru crno-zelenu, znas nvidia, razer,{#}

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

onda , di je boćna stranica , ocemo sliku :DDDDD

evo slike stižu, nisam bio dugo tu jer sam (ne sastavljao to sve) nego sam većinom racio cable managment koji me jako JAKO iscrpio xD

zeus-mo kaže...
timmyzg kaže...

evo novih slika :D (nisam mogao ranije nije imala cijela sjevero-istočna hrvatska internet xD)

sad još samo da mi bude gotova stranica i treba izrezat rupu za napajanje i to je to :D

svaka cast, sad se mislim da i ja uradim crno-bijelu kombinaciju, a imao sam namijeru crno-zelenu, znas nvidia, razer,{#}

hhh mislio sam i ja crno zeleno pa da na bočnu stranu (iztetoviram) razer logo :D 

14 godina
neaktivan
Antec 1200 modding

evo malo ''test bencha'' xD  kako su na papst ventovima samo ''gole'' žice pa sam ih morao stavljati u 4 pin-ske konektore, stalno su mi ispadale žice pa sam popi*dio pa sam sve opet razmontiro xD

imate TU sliku temperatura, makar mi ovi papst ventovi nisu skroz brzo radili možda na 1500 okretata, tak da niš spektakularno :/  ( e da slika je u 3600x1080 rezoluciji xD )

Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Antec 1200 modding

evo par slika, dok je još bilo ''u izgradnji'' :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 1:07 (timmyzg).
Moj PC  
9 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Antec 1200 modding

više slika sutra hebe me opera -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 1:22 (timmyzg).
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
Antec 1200 modding

odlićno, mogu se kladit da bi zaki sad htio otkupiti kučište...{#}

haha {#}

http://hwbot.org/community/user/intelaati?tab=profile
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Antec 1200 modding

stari perfektno izgleda , prekrasna je ova bijela

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Antec 1200 modding

dali je to moguće da sam ja gotov napokon :D

jučer sam pola dana proveo na cable managmentu :D (koji je po mojem mišljenju ispao pristojno, a moglo je normalno i bolje)

još mi je samo preostalo da si ''iztetoviram'' kučište sa jednim preljepim Republic of gamers logom :)

E da stavljat ću slike u par postova jer uvijek dok stavim više slika od jednom mi se sruši ili opera ili chrome :S

Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Antec 1200 modding

Ima još par stvari za koje vas nisam ni obavjestio da ću ih raditi na kučištu (a ni sam nisam znao):

1. Ofarbao sam sve thumb screw-ove u bijelo :)

2. Rastavio sam corsair airflow ventove i ofarbao šerafe u bijelo :)

3. Izbušio sam rupu pokraj napajanja tako da mogu lakše kablove provuć :)

4. Izbušio sam rupu kod drugog slota iza potenciometra da lakše mogu provuć kablove od njega :D

5. petog nema :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Antec 1200 modding
Eh, sad je kasno, 800D je vec pod stolom
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

odlićno, mogu se kladit da bi zaki sad htio otkupiti kučište...{#}

haha {#}

hahaha a gle možda bi i htio, al znam da je njemu sad u cijlu corsair obsadian 700d ili 800d :)

athlon64 kaže...

stari perfektno izgleda , prekrasna je ova bijela

hvala :D

14 godina
neaktivan
zaki kaže...
Eh, sad je kasno, 800D je vec pod stolom

evo u sekundu smo isto napisali :D

ja sam reko da ćeš nabaviti corsair obsadian a ti si napisao da si ga nabavio :D

14 godina
Antec 1200 modding

Jako dobro obavljen posao. Kombinacija crno-bijelo je pun pogodak. Kod kucista mi se  jedino ne svidaju ovi crveni ventilatori na H50.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Strider-X kaže...

Jako dobro obavljen posao. Kombinacija crno-bijelo je pun pogodak. Kod kucista mi se  jedino ne svidaju ovi crveni ventilatori na H50.

da znam i mene malo smetaju ali to budem danas ili sutra, kod njih se nemoram mučiti samo ih izvučem :D

14 godina
neaktivan
Antec 1200 modding

evo još par slika sa prisutnom stranicom :D

Potenciometar može upravljat 6 ventova (tj. ima 6 priključka za ventove), a ja sam to ovako posložio:

1- prednja tri venta

2- Veliki vent skroz gore

3- ova dva crvena venta na corsair h50

4- zadnji cooler 

5- corsair airflow hladnjak 

6- ovaj unutarnji sorsair vent 

:D

Moj PC  
14 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice