Na stock browseru nemogu pronaci opciju tipa display desktop version za web stranice..
Nema toga da ih Browser forsira kao desktop verziju.
Ako nema na stranici ta opcija, žalim slučaj
Na stock browseru nemogu pronaci opciju tipa display desktop version za web stranice..
Nema toga da ih Browser forsira kao desktop verziju.
Ako nema na stranici ta opcija, žalim slučaj
A steta. A browser koji je gore je fenomenalan. Moram jos spomenuti kameru. U usporedbi sa thl t11 je za koplje bolja.
Stvarno je smijesno da ta dva telefona imaju razliku u cijeni od 150 kn(do poskupljenja na mobicyti). Definitivni best buy bez minute razmisljanja..
[M|C] jokaCRO ingame
Kako je kolega majdo ponudio maskice, imam i ja nekih za trampu/prodaju (detalji u PP).
A također vam želim "recenzirati" masku koja mi je jučer stigla.
Konkretno, riječ je o Rock Simple Dual Layered Soft TPU & PC Back Case Cover.
Nekoliko riječi o samoj maski:
p.s. da ne bude zabune, na prvoj je fotografiji SPIEGEN maska ranije naručena.
A steta. A browser koji je gore je fenomenalan. Moram jos spomenuti kameru. U usporedbi sa thl t11 je za koplje bolja.
Stvarno je smijesno da ta dva telefona imaju razliku u cijeni od 150 kn(do poskupljenja na mobicyti). Definitivni best buy bez minute razmisljanja..
Da, browser je stvarno dobar.
Ja koristim Camera FV-5 aplikaciju kao primarnu za fotkanje.
Što se tiče cijene, ne čudi što su jučer opet oborili rekord - 25.000 komada za 2,3 sekunde 
Nisi na dobru lokaciju postavio, kod tebe je lokacija Documents and settings, i cim ima razmake MiFlash ne moze doci do lokacije, kopiraj direktno na C diskt, da ti putanja bude c:/cancro_images............
Kada ides na advance promjeni samo fastboot script, nvboot script nemoj mjenjati..
Molio bih pomoć vezano za flashanje, napravim sve kako je objašnjeno i onda kad spojim mobitel i kliknem flash mi javi "The specified service does not exist." i još mi u nastavku piše "/flash_all_except_storage.bat" premda sam označio flash all...Evo i slike da se vidi gdje je problem. Hvala
To je i mene mucilo...
Pa sam kopirao raspakirani folder na c:/...
I onda je radilo bez problema...
Reflash pa onda opet isprobas prije nego krenes brisati one aplikacije.. Meni osobno radi i u kuci ig prepoznaje par dok sam na wifi spojen..
Probam pa javim rezultat.
Evo refleshao ponovno i radi kao podmazano. Znaci da sam obrisao nesto sto ne smijem..
Kod internet bankarstva IBAN mi ne prolazi. Napisao sam ga na mjesto broja računa primatelja, a naziv primatelja sam stavio mobicity.co.uk, mjesto manchester, i pod opis plačanja order number. Što sam učinio krivo?
I stavio 1800,1 kn (opet poskupio..)
Raiffeissen bank
EDIT: Platio sam kreditnom karticom i piše payment processed. Sad preostaje da čekam, pisalo je dispatched in 3 working days pa se nadam da će biti do sljedećeg tjedna.
Nakon malo problema kod flashanja (moja greška je bila) stavio sam dev 4.8.8. i posložio ga po svome. Nakon prvog dana korištenja jako zadovoljan, mobitel je uistinu puno bolji nego što bi se dalo pomisliti za te novce.
Nisam još pobrisao sve što je Majdo naveo da se može, jer jednostavno nisam danas stigao, vjerovatno ću još večeras malo posložiti stvari do kraja.
Antutu mi je 27500, zašto nejde preko 30000 ne znam.. Ali, bez obzira na to radi kao švicarski sat, kamera je vrlo dobro, vidio sam da je bilo prigovora oko toga, ali osobno sam vrlo zadovoljan, a imao dosta mobitela u "rukama".
Trenutno još gledam tutoriale da naučim sve "trikove" oko MIUI-a jer mi je ovo prvi MIUI mobitel, ali toliko je intuitivan za korištenje da je to stvarno fantastično. Ne znam, mogao bih još pisati ali manje više je rečeno sve.. Eto malo da podjelim dojmove, a sad dalje na mobitel i namiru uz tekmu čačkati po njemu ;) Hvala Majdi još jednom na svemu. ;)
Antutu mi je 27500, zašto nejde preko 30000 ne znam..
Zato sto je mobitel na balance iliti ga regular modu, prebaci na performance i preskocit ce on i 32k s bodovima.. ;)
Nije, to je rezultat sa performance modom, na balaced mi je bilo oko 25000...
Moj bed, to nisam ni provjeravao, jer mi ne igra uopce ulogu, kod mene 29k nakon prebacivanja na perf mod i restarta.. Do roma je to, nisu taj detalj jos ispolirali, ali to je totalno nebitno, to je samo za hvaljenje i klince koji se samo time bave kad kupe mob kao ono moj Antutu je veci od tvog, moj tata je jaci od tvog, moja mama kuha bolje od tvoje, moj dida ima veca jaja od tvog i tako u nedogled.. :D
Nisam našao odgovor ovdje, što je točno ovo što zahtjevaju od mene da im pošaljem? a scan of photographic ID, with your billing address - a scan of the front of your credit card (front only)
edit: Stvarno dugo traje da to potvrde
Skeniranu osobnu s adresom za placanje, znaci mora biti ona adresa na osobnoj koju si naveo na mobyu ja mislim jer to je ujedno i adresa na koju ide placanje, skeniranu SAMO PREDNJU stranu kreditne kartice..
PS. To si mogao puno lakse rijesiti, samo se javiti i zamoliti nekoga od forumasa da umjesto tebe obavi placanje preko paypala, ili nekog od prijatelja tko ima paypal da ti naruci uređaj i to je to..
jos jedna stvar,dali ste stavljali kakvu foliju na ekran? nisam skinuo jos ovu zastitnu sto je na njemu dok ne nadem nesto
Ako ima Gorilla Glass šta če ti folija?
Kako znati imaju li ovi modeli GG? Jer bilo je govora da samo oni za Indijsko tržište imaju Gorillu, no moj primjerak konkretno je namjenjen Hong Kongu koliko vidim na kutiji...
Ništa vam je znači taj Gorilla Glass. Moj One M8 ima Gorilla Glass 3 pa već nakon par dana vidim ogrebotine.
Ništa vam je znači taj Gorilla Glass. Moj One M8 ima Gorilla Glass 3 pa već nakon par dana vidim ogrebotine.
Ispravak, ogrebe se i to samo tako lako necete vjerovati.. Nece ga izgrebati lako ni kljucevi ni kovanice ni nista nego koliko zrnca SEĆERA! Probao sam osobno na SGS4, mob taze nov prakticki samo upao u vodu i crko nije mu bilo spasa, folija na ekranu od prvog dana.. Skinem foliju ekran bez jedne jedine recke, isprobam kljuceve nista, isprobam kovanice nista, otvorim vrecicu secera iz kafica, i par zrnaca istresem i ruku na njih stavim i protrljam, milijon reckica doslovno!
Za MI3 pise da ima Gorila Glass, ali sam isto tako citao na kineskom MIUI forumu da zapravo nije GG nego Dragon Trail, pa sad ne znam sta je ispravnije, bilo kako bilo, furao sam mob dosta bez folije i s folijom i sve, niti jedne jedine recke nema na ekranu.. Te budalastine necu ga kupiti nema GG zaboravite, pa nisu to vremena TFT ekrana od prije 5 godina, di je ova tehnologija od te tada..
Ma grebe se isto jako lagano, znam iz iskustva. Najbolje puknut foliju goru ili jos bolje tempered glass protector i miran si.
Nabavio MI3w 64GB prije mjesec dana i imao potpuno isti problem.
Na svom kućnom ruteru (uređaj star cca 8 godina) spojio se samo jednom i nakon 5 sekunda pukla i trajno nestala veza s kućnom mrežom.
Više se nikad nisam uspio spojiti na stari ruter.
Razbijao glavu dva dana, flešao najnoviji rom, radio upgrade novog tjednog roma ali se nisam uspio spojiti.
Otišao u fastboot i napravio skroz novu čistu instalaciju, počistio kinesko smeće i opet se nemogu spojiti.
Na mobitel instalirao dva pomoćna programa, WiFi Manager Premium i WiFi Overview 360 Pro, prošetao gradom i bez problema se odmah spojio na šet različitih otvorenih wi-fi mreža.
Otišao u Linksa i za 200 kn kupio novu generaciju rutera, instalirao i podesio novi ruter, i sada se spajam bez problema za najviše dvije sekunde.
Znači kod mene je bio problem u starom i nekompatibilnom ruteru, a ne u hardweru ili romu.
Prije flešanja i sličnih mučenja u obliku reklamacija, predlažem da ispitaš gore opisano jer je to najbezbolniji način da riješiš problem.
Cime stitite svoj mi3? Da li je bolje uzeti neku debelu gumenu masku ili mozda tempered glass screen protector?
Uvijek plačajte paypalom, ne plačajte karticom... (kao ja). Što je ovaj utility bill na slici? UK lvl 3 status sam, poslao sam im slike osobne s adresom i kreditne kartice danas i još ništa nisu odgovorili. Vjerojatno jer im nisam poslao u formatu kako je na slici.
Netko bio u sličnoj situaciji?
EDIT: Sve je u redu sad, Pending fullfilment. Ispričavam se, rijetko naručujem stvari preko neta :)
Evo da nesto napisem o MI3 nakon par dana koristenja.
Mobitel je fenomenalan.
Nakon Galaxy-a S3, Zopo-a ZP998 i OPPO-a Find 5... Ovo je preporod za mene... :D
Da nesto moze raditi toliko glatko i brzo nisam ni ocekivao...
Sto se tice MIUI-a, sve je na svom mjestu i tocno onako kako treba biti...
Kako bi Majdo rekao... "Nikad više samsunže..." :D
Ja sam moj MI3 obukao u : http://www.ebay.co.uk/itm/251609347908?var=550511819494&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Ovaj cover je aluminijski, unutra je sve od nekog mekanog "plišanog" materijala...
Maska je savršena, tko god je mob uzeo u ruke, nije ni skužio da ima neka maska na njemu...
A na ekran sam stavio : http://www.ebay.co.uk/itm/371116067076?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Mat foliju koja je fenomenalna... Bez ikakvih tragova masnih prstiju, i nekakvih refleksija...
Eto toliko za sada...
Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Napiši nam malo prve dojmove o V6 :)
Napiši nam malo prve dojmove o V6 :)
Ako me majdo ne pretekne, nadam se da će večeras osvanuti neka mini recenzija 
Stay tunned.