Imam pitanje u vezi Mobicity,kako se preko njega ostvaruje garancija?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uz samu posiljku dobijes jos ovako neku vrecicu i naljepnicu na koje pises podatke, i imas adresu i sve, cujes se s ovima s MC-a, kasnije samo nazoves kurirsku sluzbu da pokupi to i to je to..
Edit: nece mi sliku preko moba staviti, kasnije ju s laptopa uploadam..
EDIT2: Evo i slike.
Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
To pitaš preventivno, ili se nešto dogodilo?
Ne ništa se nije dogodilo,stvar je u tome da općenito povoljniji od domaćih dućana 30-40% ,neovisno koji mob kupuješ,čisto me zanima ako uzmem preko njih što mogu očekivat.
A na temi o Mobicity-u nitko ne odgovara,zato isprike na OT.
Evo moj upavo stigao 
Uz samu posiljku dobijes jos ovako neku vrecicu i naljepnicu na koje pises podatke, i imas adresu i sve, cujes se s ovima s MC-a, kasnije samo nazoves kurirsku sluzbu da pokupi to i to je to..
Edit: nece mi sliku preko moba staviti, kasnije ju s laptopa uploadam..
EDIT2: Evo i slike.
ja ovo nisam dobil...
Hehehe... A 2 dana nakon mene narucio... A moj jos nije poslan...
:D
Toliko o tome da idu nekim redom... :D
Ja i dalje cekam da moj posalju...
Evo meni stigao danas! Jednom rijecju zvijer! Kvaliteta izrade vrhunska,tanak ne prelagan ekran najbolji do sada kojeg sam imao prilike vidjeti.
Za one koji se sluze s njim duze,gdje ima prikaz nedavno pokrenutih aplikacija?
[M|C] jokaCRO ingame
Evo meni stigao danas! Jednom rijecju zvijer! Kvaliteta izrade vrhunska,tanak ne prelagan ekran najbolji do sada kojeg sam imao prilike vidjeti.
Za one koji se sluze s njim duze,gdje ima prikaz nedavno pokrenutih aplikacija?
Ovisno o romu, ili dugi pritisak na home ili na menu. Mozete li se vi registrirati da bi skidali teme? meni javlja da nije u mogucnosti, cini se da sam obrisao nesto sto nisam smio s onim programom iz tutorijala 2 stranice prije :-D
Registrirati se moras prije brisanja..
Iza toga radi skidanje tema skroz normlano.. :)
To sam zaboravio napomenuti, jer meni osobno nije bilo bitno kad imam acc jos od Hongmija..
Registrirati se moras prije brisanja..
Iza toga radi skidanje tema skroz normlano.. :)
To sam zaboravio napomenuti, jer meni osobno nije bilo bitno kad imam acc jos od Hongmija..
I sta sad? Moram vratit na tvornicke? Mozes mi i na pm objasniti.. A bas sam sve podesio..
https://account.xiaomi.com/pass/register
Preko neta odradis registraciju :)
Btw, vracanje na tvornicke na xiaomiu je maciji kasalj.. Znaci odes u backup & reset, i tamo ides na local backup, odaberes backup "tipku" i napravis kopiju apsolutno svega, on sprea apsolutno sve, wifi sifre, raspored ikona na ekranu, sve do jedne aplikacije s prijavljenim accom, bokmarkse, alarme, ma sve sve sve.. Backup se nalazi u folderu MIUI, od tamo ga kopiras na desktop, zlu ne trebalo, odradis full wipe, i vratis to kopirano ponovno u folder MIUI, pod backup, odes na isto mjesto u backup& reset, i daberes zadnji backup i samo restore i to je to.. :)
Ekipa, koja je sad konačna cijena za HR ?
Nisam baš u tijeku, dal se šta dizalo ?
za bijeli ti je 242 eura ali njega imaju na skladištu,te 229 za crni ali njega nemaju te se nezna kada će biti.
Uglavnom stigla i moja 2 Mi3-a
https://account.xiaomi.com/pass/register
Preko neta odradis registraciju :)
Btw, vracanje na tvornicke na xiaomiu je maciji kasalj.. Znaci odes u backup & reset, i tamo ides na local backup, odaberes backup "tipku" i napravis kopiju apsolutno svega, on sprea apsolutno sve, wifi sifre, raspored ikona na ekranu, sve do jedne aplikacije s prijavljenim accom, bokmarkse, alarme, ma sve sve sve.. Backup se nalazi u folderu MIUI, od tamo ga kopiras na desktop, zlu ne trebalo, odradis full wipe, i vratis to kopirano ponovno u folder MIUI, pod backup, odes na isto mjesto u backup& reset, i daberes zadnji backup i samo restore i to je to.. :)
vidiš, nije mi palo na pamet registrirati se preko neta. sad sve radi kako treba, hvala!
Ekipa, da li netko od vas koji ste unazad par dana dobili mobitele ima potrebu za maskom, a ne cekamu se da dodje iz kine? Imam viska jednu, Ultra Shock-Absorbing, pa za ostale info moze na pm..
Jel ima netko od ekipe da je slucajno flashao svoj mi3 na WIN8?
Naisao sam na poteskoce... Koje bi eventualno mogle imati veze sa WIN8, pa ako je tko uspio na WIN8 flashat... kako?
Hvala
* Rjeseno - hvala Majdi na pomoci... (problem je bio u lokaciji update-a... "&" u nazivu kompa/acc u win, je pravio problem)
Na stock browseru nemogu pronaci opciju tipa display desktop version za web stranice..
[M|C] jokaCRO ingame
Imam jedan MALI problemčić - ne radi mi GPS. Znači kad ga upalim, nikakva ikonica se ne pojavljuje, na GPS testu ne pronalazi ništa. Znači kao da ga i nema, nikakvih znakova života. Čitao sam po netu i pretpostavljam da je problem u ROM-u. Jel netko imao (ili ima) sličan problem?
Koji ROM je gore? Jesi probao izaci na livadu negdje pa upaliti gps test?
Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
DEV rom 4.8.15. Ma isprobao i vani - 0 bodova... Možda sam izbrisao nešto važno s onim programom? Jer apsolutno nikakvih znakova da je upaljen nema, osim što je pod "toggles" označen kao upaljen. Nikakvih ikonica, ama baš ništa.. Mislim da neće biti druge nego prefleshati ponovno :D
ne radi niti meni,jos nisam mjenjao ROM,no mislim da ce to rijesiti problem
Reflash pa onda opet isprobas prije nego krenes brisati one aplikacije.. Meni osobno radi i u kuci ig prepoznaje par dok sam na wifi spojen..
Reflash pa onda opet isprobas prije nego krenes brisati one aplikacije.. Meni osobno radi i u kuci ig prepoznaje par dok sam na wifi spojen..
Probam pa javim rezultat.
jos jedna stvar,dali ste stavljali kakvu foliju na ekran? nisam skinuo jos ovu zastitnu sto je na njemu dok ne nadem nesto
jos jedna stvar,dali ste stavljali kakvu foliju na ekran? nisam skinuo jos ovu zastitnu sto je na njemu dok ne nadem nesto
Ako ima Gorilla Glass šta če ti folija?
nemam pojma zato i pitam..imao sam hrpu satova sa slicnim staklima pa i nije bas tako kako pise..