Uzivam ja u zovtu nista se ti ne sekiraj ;)
Tvoja konacna konstatacija jeste da kog ima problema sa W10m phonom je u stvari glupan koji ne zna koristiti telefon koji iace savrseno radi? Neprocjenjivo.....
Tvoja konacna konstatacija jeste da kog ima problema sa W10m phonom je u stvari glupan koji ne zna koristiti telefon koji iace savrseno radi? Neprocjenjivo.....
ne već vi koji imate problema ne vjerujete da postoje uređaji na kojima nema problema i automatski za vas je WM OS sranje samo zato što imate problem i ne želite prihvatiti činjenicu da ima uređaja na kojima radi sve kako treba, te da smo automatski ludi ili glupi jer koristimo WM umjesto androida....to je tvoj stav kako ga prenosiš ovdje
i kad ljudi imaju problem nastojim im pomoći a ne odmah trolati da se pređe na android....iz vlastitog iskustva mogu reći da većina uređaja koji su prošli kroz moje ruke da rade odlično i da ih korisnici još uvijek koriste... to što imate neko svoje mišljenje da ništa ne valja to je vaše mišljenje. ali skoro svakodnevno trolati ovdje... smiješno i bolesno... ako ja poštujem tvoj izbor da koristiš android, ili bilo čiji tuđi, i ne idem po forumu pisati protiv androida, onda moli poštuj i ti naš izbor koji smo odabrali WM, a ne nas smatrati budalama i stalno nas napadati ovdje...
ne već vi koji imate problema ne vjerujete da postoje uređaji na kojima nema problema i automatski za vas je WM OS sranje samo zato što imate problem i ne želite prihvatiti činjenicu da ima uređaja na kojima radi sve kako treba, te da smo automatski ludi ili glupi jer koristimo WM umjesto androida....to je tvoj stav kako ga prenosiš ovdje
i kad ljudi imaju problem nastojim im pomoći a ne odmah trolati da se pređe na android....iz vlastitog iskustva mogu reći da većina uređaja koji su prošli kroz moje ruke da rade odlično i da ih korisnici još uvijek koriste... to što imate neko svoje mišljenje da ništa ne valja to je vaše mišljenje. ali skoro svakodnevno trolati ovdje... smiješno i bolesno... ako ja poštujem tvoj izbor da koristiš android, ili bilo čiji tuđi, i ne idem po forumu pisati protiv androida, onda moli poštuj i ti naš izbor koji smo odabrali WM, a ne nas smatrati budalama i stalno nas napadati ovdje...
ali isto tako da imaš android uređaj koji bi volia koristit i vidiš da nešto ne radi kako treba sigurno bi se oglasia i na android forumu, zar ne
Čekaj, došli smo dotle da ima WP uređaja koji prave probleme bez krivice korisnika?
Kad smo se oko toga razumeli, vezano za nastavak tvog posta, kao što to što neko ima problem na WM uređaju ne znači da je OS sranje, isto tako to što postoji neko ko nema problem na WM ne znači da gomila drugih nema probleme, niti da nije sranje, nego je pitanje kom je od ta dva ekstrema bliža istina. I o tom pitanju imam određeno mišljenje, ali mislim da ne bi bilo produktivno da ponovo ulazimo u tu raspravu.
O čemu ti pričaš?
A vidi naslova u tom tvom clanku ;)
The NYPD is fighting crime with outdated Microsoft Windows phones
Posto je tebi navoldjene icega konkretnog pa i linka SCI FI evo linka ;)
http://www.businessinsider.com/nypd-windows-phones-2016-10
Odluka donesena 2014 godina kad je mali jos obecavao kao sto bi miro rekao i tada je bio won 8.1...
JA sam budala ;) Hahahhahahaa Sta sam pogresno rekao ...;)
Ocigledno ti ni engleski niej jaca strana ;) Sta jest osim seljakluka koji izbija iz svake tvoje recenice ;)
Sto na godinu kad vec sada to radi savrseno ;) Mozda se uzdaju da ce to raditi pristojno do tada a za sada se drze 8.1 ;)
Nisu tebe pitali ocigledno ;)
In fact, Microsoft has been slowly separating itself from the phone business, laying off employees while it sells off assets it got in the disastrous acquisition of Nokia.
Eto cak i tvoj izvor kaze da MS polako odje...a telefone ;)
Ma da. Sta bilo ko zna o icemu ostim tebe i drugog lika ovdje. On vidi svjetsku zavjeru protim fotoaparata na lumiama a ti navodis clanak u jendom postu kao referencu a onda u drugom postu kazes da autor nema pojma ;) I svi su budale osim vas dvojice ;) Hahhahahaha
Da vas nema trebalo bi vas izmsilti ;) Isto kao atjlucko i evga na iphone temama ;)
4 karikature koje sve znao bolje od ikoga; )
A to opremanje ce se zavrsiti fijaskom jer ce ili ostati bez podrske za 2 godine ili ce ih MS oderati za istu ;)
I ajd jednom neavedi koja su to 4 uredjaja kad na gsmareni stoje samo tri ;) Ili ni oni nemaju pojma ;)
Da pogodim sad ces reci da ti se neda traziti da nadjem sam ;)
1. Windows os na mobilnim telefonima izvor gsmarena
2014 godina 35 modela
2015 godina 27 modela
2016 godina 3 modela available, coming soon 0 modela, rumored 0 modela
Citaj sa razumijevanjem ;) Gdje sam rekao da ih je proizvoe MS ;)
Kome je potrebno liejcenje? ;)
Svaki post bruka jedna ;)
Dokle mozes nisko pasti bas me interesuje ;)
Buducnost je tienda???? Svijetla buducnost....
1. Windows os na mobilnim telefonima izvor gsmarena
2014 godina 35 modela
2015 godina 27 modela
2016 godina 6 modela available, coming soon 0 modela, rumored 1 modela
Zaboravio si alcatel Fierce XL ;)
I sta bi sa citanjem sa razumijevanjem? Nista izvinjenje? Al ko bi to ocekivao od tebe ;)
Nego znas li ti sta znaci podrska? Kakve veze imam kako SAD rade? I ako tebi radi ne znaci da ces svih 36000 raditi tako i iduce godine a ovdje imas hrpu likova kojima ne rade ;) Ili si samo ti referenca ;) Ako tebi radi nemoguce da nekom drugom ne rade....
Mislis da ce MS izdavati nove verzije os-a koji radi na 6 modela? I iduce godine na 1 ili 3 max? Da bas.....
Ovaj vaio mozes kupiti na ebayu i ima ih ukupno pe ponudjaca... Niej bas da je raspolloziv a pogotvo nije jeftina a kad ga kupis mozes se slikati sa podrskom. 600+eur plus dazvbine...i nije iz eu....
A ovaj tienda postoji samo u spaniji pa je i on vise anomalija nego siroko rasprosrranjen model...
Niti jedan od ova 3 zadnja niko ni u ludilu nece kupiti za poslovne potrebe....Nece valjda NYPD slati u spaniju ili japan kad se pokvare?
Opet se pravis blesav. Podrzani su sada a ko ce ih podrzavati 2017 2018? I odluka d anabave je iz 2014 godine kad je situacija bila drasticno drugacija nego sad.... Ciaj clanak koji si sam spomenuo.... 2018 je veliko pitanje da li ce biti ijedan uredjaj za kupiti? lumia vise nece biti a ove sto si linkao nece ni u ludilu uzeti jer ih nece moci uzeti.... Vaio ne moze ni sada uzeti a ovaj iz spanije je gori od kineza sto se tice raspolozivosti plus sto rade i android uredjaje i jednostavno ce dici ruke od novih modela....
I btw nisam vjernik i nevidim cemu spominjanje svetog save.... Jos ti je ostalo d ami spomenes porodicu pa si dotakao dno a i ovako si blizu....
Pa jesu li ili nisu outdated? De se dogovori sam sa sobom.... Proizvode li se te lumie jos?
Kolege, mislim da nema smisla da se svađate i samo krcate po meni, nepotrebne poruke u grupu. Uvijek će biti netko tko je "za" i netko tko je "protiv" svega, doslovno svega. Neovisno o tome da li to bila aplikacija, neki operativni sustav, program, velika kompanija, ili bilo što treće. Mislim da bi možda bilo bolje da ova tema slući za informacije korisnicima i forumašima koji imaju nekakvih problema i nekakvih pitanja oko OS-a, a ne za vašu međusobnu svađu i prepirku..
Ja konkretno raspravljama dok me "postovani" kolega naziva lazovom, manipulatorom i ostalim kulturnim imenima koje je pokupio iz kucnog vaspitanja i to ne smeta nikome...
Kata faking strofa... Mesenđer se pokreće 30 sekundi... 
U međuvremenu instaliran još jedan beskorisni WP10 apdejt. Promjene? NA mom telefonu - ravno nikakve.
Whaaa? Dakle L650 nije zvanično podržana? Niti bilo koji drugi ne-flagship?! Dobra stvar za one kojima ove aplikacije trebaju je da se i dalje mogu instalirati i da kako-tako rade, ali je odraz koliko ekipu iz FP-a boli uvo za WM (a to da im se tako može govori neke druge stvari...). Al' opet mi je neverovatno da MS nešto ne preduzme, makar da "podmaže", tj da po potrebi sufinansira razvoj aplikacije za svoju platformu koja bi odgovarala uređajima koji na njoj postoje.
Kata faking strofa... Mesenđer se pokreće 30 sekundi... 
U međuvremenu instaliran još jedan beskorisni WP10 apdejt. Promjene? NA mom telefonu - ravno nikakve.
meni se pokreće za 5-6 sekundi na 3GB... na L920 sa 1 GB pokreće za 8-9 sek... i to koristim i Fejs i Mess kji su samo za W10 (beta verzije) a ne službene koje su za WP8.1/W10...
što ti ne vidiš nikakvi napredak, ne znači da drugi ne vide poboljšanja... baterija puno bolje drži s novime ažuriranjem, više ne zauzima u prosecima procesor 100% u mirovanju, ljudi kažu da sada konekcija sa BT puno bolje radi
Whaaa? Dakle L650 nije zvanično podržana? Niti bilo koji drugi ne-flagship?! Dobra stvar za one kojima ove aplikacije trebaju je da se i dalje mogu instalirati i da kako-tako rade, ali je odraz koliko ekipu iz FP-a boli uvo za WM (a to da im se tako može govori neke druge stvari...). Al' opet mi je neverovatno da MS nešto ne preduzme, makar da "podmaže", tj da po potrebi sufinansira razvoj aplikacije za svoju platformu koja bi odgovarala uređajima koji na njoj postoje.
to je neka greška, trgovina možda krivo pokazuje jer meni na 3 GB pokazuje da nemam dovoljno memorije...
kod Beta verzije je sve u redu... evo i screenshoota
to je neka greška, trgovina možda krivo pokazuje jer meni na 3 GB pokazuje da nemam dovoljno memorije...
kod Beta verzije je sve u redu... evo i screenshoota
Mislim da je bolje pričekati FB/MS da se oglasi.