.
Nisam ni skužio to haha
.
Nisam ni skužio to haha
Kad će Redstone na 8.1 uređaje?
čekaj prvo da W10M izađe za 8.1 uređaje... Redstone je tek nadogradnja veća za W10M i to je tek u začetku... Redstone ti je kao W10M ljetos. izgleda dobro ali ispod haube puno bugova
što ne pitaš koji su slijedeći brojevi za Loto? prije ćeš dobit točan odgovor.....
W10M za 8.1 uređaje je izišao. To je nadogradnja .164 i dostupna je. Dali će i kada to odraditi telekom operateri - to je nepoznato. Oni koji to hoće mogu ga dobiti od MS izravnon na slijedeći način:
1. Instalirati Windows Insider iz Windows Shop-a
2. Prihvatiti uvjete za Release Preview (nikako ne Fast Ring jer testne verzije idu preko Fast Ringa)
3. Preuzmi W10M. Provestu Update na .164
Nakon toga više niste ovisni o telekom operaterima. Updatiranje ide izravno od MS, jednom mjesečno.
Provjereno, radi izvrsno.
Redstone nije namijenjen 8.1. uređajima, nego tzv. nativnim 10 uređajima (L950/L550/L650).
nije izašao za Wp8.1, daj ne širi dezinformacije. tako je i 122 bio proglašavan "finalnim" kao i svaka verzija prije nje.. i još uvijek si ovisan o operaterima, to je tek plan za kasnije da microsoft preuzme software nadogradnje direkt preko "sebe"
to što instaliraš preko insidera nije finalna verzija već testna insider
btw još ni traga ni glasa od finalne verzije na serverima tako da možeš slobodno zanemariti što neki pišu na WMPU ili WC-u...
znam za koje je redstone namjenjen LOL ne moraš mi to objašnjavati, da čitaš vidio bi da sam to već pisao ;) inače i imam W10 uređaj i probavao sam redstone, kao što imam i druge WP8.1 uređaje pa znam na koji što ide...
Koji imaš Windiws 10 uređaj ?
550 i 950 XL
postavke - personalizacija - zaključani zaslon i na kraju imaš Mogućnosti prijave
postavke - personalizacija - zaključani zaslon i na kraju imaš Mogućnosti prijave
Čekam dan kad će napraviti otključavanje tako da napravimo tri poteza. To već na WXu postoji, samo čekam na WPX
Ma to sad ide samo na bolje...
a ovo je VIC godine, baš sam se dobro nasmijao: - jedini način zaobilaženja telekom operatera, za sada, je preuzimanje W10M kao Release Preview kroz Windows Insider
LOL pa naravno kad je W10M još u testnom periodu preko insidera i operateri još uvijek ne puštaju službenu ili bilo kakvu drugu (barem ne oni koji ne testiraju na određenim uređajima)
a operatori i dalje imaju dosta utjecaja i radnji sa W10M.. ne nadaj se tome da će ih Microsoft potpuno zaobilaziti... da softvare će ići direktno od microsofta.. a od koga će ići ostalo (firmvare, postavke i još ponešto)? preko Marsa možda?
nema potrebe filozofirati i raspravljati oko tih gluposti... nije išla službeno bez Insidera? nije finalna, end of stori.. i te gluposti RETAIL, BETA... to ne postoji, barem ne pod tim nazivima u Microsoftu... to se izvaljuje na WMPU i WC-u ili sličnim blogovima i ljudi automatski šire....
BMK... jednostavno ignoriram takve i slične naslove
samo da isprobam novi potpis na svom profilu
Makni navodnike, ne pokazuje ih kako treba.
Moj potpis je bolji 
Mediafire univerzalna aplikacija za W10/W10M https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9nblggh4qj9h
podržava automatski upload slika na mediafire
Mogli su joj dati UWP izgled, a ne WP 8.1 , no kontaktiraću Mediafire o tome.
Pozdrav ekipa. Htio bih preko Insider programa staviti Win 10 na moju Lumiju 640. Samo me zanima kakvo je stanje sa vraćanjem podataka, razgovora i dokumenata koje imam na računalu. Ja sam ono sigurnosno ažuriranje napravio samo jedanput, i od tada sam sve isključio da mi se ne ažurira automatski. Možete mi reći, sada kada bih radio hard reset, koliko je vjerojatno da ću ostati recimo bez podataka kao što su whatsapp razgovori i slično? Pokušao sam malo googlati po netu i tražeći rješenje, ali bezuspješno. Može li mi netko tko ima Win 10 mobile reći kakvo je na Lumijama 640 stanje? Ima li još nekih bugova i koliko su česti? Unaprijed hvala
Pozdrav ekipa. Htio bih preko Insider programa staviti Win 10 na moju Lumiju 640. Samo me zanima kakvo je stanje sa vraćanjem podataka, razgovora i dokumenata koje imam na računalu. Ja sam ono sigurnosno ažuriranje napravio samo jedanput, i od tada sam sve isključio da mi se ne ažurira automatski. Možete mi reći, sada kada bih radio hard reset, koliko je vjerojatno da ću ostati recimo bez podataka kao što su whatsapp razgovori i slično? Pokušao sam malo googlati po netu i tražeći rješenje, ali bezuspješno. Može li mi netko tko ima Win 10 mobile reći kakvo je na Lumijama 640 stanje? Ima li još nekih bugova i koliko su česti? Unaprijed hvala
sigurnosno kopiranje ti backupira postavke telefona i drugo vezano uz sistem... WhatsApp ima vlastitu opciju za arhiviranje razgovora ali moraš ih arhivirati na SD karticu da bi ih mogao vratiti.
za SMS/MMS moraš isto uključiti u postavkama da ih sprema (mada ima aplikacija od microsofta u trgovini za backup)..
dokumente ako ih nisi spremio na OneDrive, SD karticu ili kompjuter, moraš spremiti sam... isto vrijedi i za slike, video...
melodije zvona ako si druge skidao i stavljao, isto ne zaboravi backupirati
bugova imaju svi (i W10M uređaji kao 550, 650 ili 950) ali nisu toliki da bi te zabrinjavali... nema kritičnih bugova i na 640 radi super. a još uvijek rade i stalno sređuju pa se ne moraš brinuti. no da se vratim na početak... preporučujem ti da kad nadogradiš na W10M i napraviš hard reset da ne vraćaš backup postavki već da digneš sistem čisto jer ti je uzaludno raditi hard reset da ti očisti stare postavke a onda ih vraćaš....
You have to be odd to be number one
možeš sam popraviti ali događalo se ljudima da nisu dobro odradili posao pa bi imali problema sa novim zaslonom. kao i u svakom takvom postupku gubiš garanciju ako ti rastavljanje i zamjenu ekrana nije obavio ovlašteni servis (Mobis). nazovi njih i oni će ti reći cijenu...
ovdje imaš video o rastavljanju i sastavljanju
Spotify confirms it has ended support for its Windows Phone app.
Šteta, ali navodno rade na W10 aplikaciji...
Loco music player trenutno besplatno (16 kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/loco-music-player/9wzdncrfjh3b
Upgradao sam na Win10, .164 verziju, Outlook mi je radio normala za mailove, sad pri startu, odmah se chrasha. Vidim da nemogu izbrisati Outlook poštu pa instalirati, ima li druge alternative osim hard-reseta?
To se i meni dogodilo ali u roku od par sati se pojavi update u Storeu i sve proradilo... L640
Upgradao sam na Win10, .164 verziju, Outlook mi je radio normala za mailove, sad pri startu, odmah se chrasha. Vidim da nemogu izbrisati Outlook poštu pa instalirati, ima li druge alternative osim hard-reseta?
Meni se događaju na istoj verziji .164 nekakvi battery drainovi. recimo od 5 do 5 i15 mi za 16% baterije skalat a uopće neznam gdje i kako. Puno brze mi puni mobitel odnosno pokaze da je put ali bome i prazni...
738 put ove godine