Viber kakav je radi odlično na W10M... sad što nije univerzalan ili nešt drugo vrlo važno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rekli su da nemaju planova nikakvih.
Viber kakav je radi odlično na W10M... sad što nije univerzalan ili nešt drugo vrlo važno...
Ne bi rekao, malo notifikacije zezaju. Whatsapp je tu puno bolji
Jučer sam tek skužio da Viber nema opciju videopoziva za Windows Phone. Zašto? Android i iOS verzije to podržavaju.
Jučer sam tek skužio da Viber nema opciju videopoziva za Windows Phone. Zašto? Android i iOS verzije to podržavaju.
Zašto nečeg nema na WP u 2016 je totalno bespotrebno pitanje...Ali evo, zato sto neke third party aplikacije na WP razvija ili MS (i u tom slucaju su sranje) ili ih razvijaju njihovi developeri i u tom slucaju ta aplikacija jedno deset svjetlosnih godina kasni za ostalim platformama. Jedino je Whatsapp izuzetak od toga.
kako vidjeti da mi rade aplikacije u pozadini i da ih zaustavim
- Lumia 640 DS -
Bacite ocjenu za screen. Čekam kad će Weather dobit live tile bez fotke, kad će FB i XB dobiti transparentni live tile. Također ovaj live tile od People app mi ide na živce, kako da vratim nazad kockaste fotografije?
Nikako.
Malo san se igrao danas...
jesi to slagao sam na zaslon sebi ikone
Jel ima ovaj novi Messenger Beta za skinuti za win phone ili je samo za pc ?
Malo san se igrao danas...
jesi to slagao sam na zaslon sebi ikone
Sam slagao.....
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Fast je za Redstone buildove. Ako hoćeš .164, stavi na Release.
novi Redstone 14283 dostupan preko Fast za Lumia 950, 950 XL, 650, 550, Xiaomi Mi4 i za ALCATEL Fierce XL
http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-preview-build-14283-released-insiders-fast-ring
mislim da mi je ovo ok jer mi treba samo tjekom dana da ga malo nadopunim pa neću ništa jako a ni skupo
ljudi, viber je nebitna aplikacija, ako vam je frka radi drugih, nagovarajte ostalu raju da predju na whatsapp, ili da je bar imaju instaliranu, viber je karina aplikacija, ni na ostalim platformama ne radi nešto naročito, samo što je kod windowsa najviše razvikana da loše radi.
btw. ovaj Facebook messenger beta bi mogao već sutra biti pušten u store, sudeći po onome kao što su ovi italijani pokazivali Instagram Betu
Jel ima negdje za kupit olovke(kao što ima Note 4) za 640 XL?
Nadam se ovaj trenutni Mesenger je smeće.
Jel ima negdje za kupit olovke(kao što ima Note 4) za 640 XL?
čemu? sam WP ne podržava "pametne" olovke (nije to Surface), bilo koju "glupu" olovku možeš koristiti ako ti je baš do toga....
Ja sam kupio ovakvu(tamno plavu), odnosno došlo 5 komada za malo više od 1$ i radi bez problema na mojoj 630ki, a ujedno mi i štiti 3.5mm izlaz od prašine :)
Slična situacija i kod mene, tablet i mobitel (Ativ S) su bili na stolu i poruka na WP messenger je stigla 10-ak sec prije one na Android messenger...
Ja sam kupio ovakvu(tamno plavu), odnosno došlo 5 komada za malo više od 1$ i radi bez problema na mojoj 630ki, a ujedno mi i štiti 3.5mm izlaz od prašine :)
Ček, to se može staviti u audio jack?

.