WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.166
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
knight kaže...
DommY kaže...
 ima svakako cvrsce kuciste, moja 925 malo zna krckat ako se stisne straznji dio, to nije bilo kod 920 nikako.

Moja 920 je krckala kao luda, ne samo straga, nego kada uzmem normalno u ruku, tj. blago pritisnem bocne ivice.

Koliko se sjecam, moja 920 je bila ko tenk, moderna nokia 3310 po cvrstoci..

Windows Phone FTW
16 godina
DommY kaže...
knight kaže...
DommY kaže...
 ima svakako cvrsce kuciste, moja 925 malo zna krckat ako se stisne straznji dio, to nije bilo kod 920 nikako.

Moja 920 je krckala kao luda, ne samo straga, nego kada uzmem normalno u ruku, tj. blago pritisnem bocne ivice.

Koliko se sjecam, moja 920 je bila ko tenk, moderna nokia 3310 po cvrstoci..

Moja 920 isto malo krcka kad se stisne po rubovima ekrana, tu i tamo ko da ima malo lufta unutra. Ali nije tako strašno, kako god okrenem super mi je mob. 

15 godina
WindowsPhone - Općenito

ima li tko htc 8s ili 8x pa da mi napise kratku recenziju o mobu ako nije problem?

Pi*kice derem ko sličice!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

ima li tko htc 8s ili 8x pa da mi napise kratku recenziju o mobu ako nije problem?

Pa imaš pun internet o tome xD

GSM arena usporedba

RECENZIJA: Htc 8x

RECENZIJA: Htc 8s

15 godina
1BIT kaže...
Genoxxx kaže...

Pa imaš pun internet o tome xD

GSM arena usporedba

RECENZIJA: Htc 8x

RECENZIJA: Htc 8s

procitao to sve, zanima me necije drugo misljenje 

12 godina
WindowsPhone - Općenito

imam problem u vezi slušalica na svojoj lumiji 520, znači događa mi se da cujem samo na jednu slusalicu (nije do slusalica, vise sam ih isprobao) dok nakon nekog vremena kad ih ponovo ukopcam cujem na obadvije, kako da sada rijesim taj problem jer stvarno ide na zivce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

genoxxx

sta te tocno zanima?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 13:44 (bik).
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Je li itko s kupnjom lumije 930 dobio bezicni punjac?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

ja ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

ni ja...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
apoteka kaže...

Je li itko s kupnjom lumije 930 dobio bezicni punjac?

E sad bi ti.... {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jer vidio sam da neka trzista dobijaju

nisam ni ja inace, jucer kupio 930

a nista, pravac ebay...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

jel to bas mora bit DT-900 bezicni punjac ili moze neki drugi?

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

mislim ako se ne varam da se u UK dobiva? moj iz vana,ali nista,samo osnove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

https://www.facebook.com/groups/thewindowsphone/
Ovo je grupa koju pratim. Vidim da je vec netko da link na vijest iz drugog izvora. :P 

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
bik kaže...

genoxxx

sta te tocno zanima?

zanima me kakv je u radu, ima li lagga, kvaliteta ekrana i kucista, koliko baterija traje, hoce li dobit update na windows phone 9, kvaliteta kamere i slika itd... trenutno ciljam na x8 samo me brine to sto nema microsd utor

17 godina
bik kaže...

genoxxx

sta te tocno zanima?

zanima me kakv je u radu, ima li lagga - nema

, kvaliteta ekrana i kucista -odlična

, koliko baterija traje - prosječno  

hoce li dobit update na windows phone 9 - to ni Steve Jobs ne zna, recimo da nece, jedino ces moci stavit wp 9 dp ako su glasine tocne 

kvaliteta kamere i slika itd... iznadprosjecno dobra

koliko vidim na njuškalu se krecu od 1000-1500kn, mislim da nema bolji mob za te novce ako ima neka me netko ispravi. eventualno ako upecaš L920 i ne smeta ti tezina.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 19:52 (bik).
15 godina
WindowsPhone - Općenito

s obzirom koliko su nokie smatram x8 best buy windows phone za male novce... dal baterija moze bez problema izdrzat cijeli dan?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Na 8x baterija može izdržat cijeli dan bez problema

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Meni na Ativu S nakon i drugog updatea Opere ne radi hahaha
Tim iz Opere je redefinirao pojam ''osramotiti se'' xD

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ima li koja app za prebacivanje datoteka izmedu pc i wp preko wifija tj lokalnog routera?
17 godina
apoteka kaže...
ima li koja app za prebacivanje datoteka izmedu pc i wp preko wifija tj lokalnog routera?

Probaj easy transfer.

Windows Phone FTW
15 godina
neaktivan

radije bi nesto s cime mogu browseat shareane foldere na pc

edit: ShareFolder Explorer, nasao

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 15:21 (apoteka).
17 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Pozdrav, zanima me kako izgleda kada me netko blokira na Viberu s Androida. Imam jednu osobu, mogu je zvati, vidim da je online, kad pošaljem poruku vidim da je isporučena... Samo mi je malo čudno što nikad nije ta osoba pročitala poruku, mogu je zvat stalno nikad se neće javit, samo mi ozvoni do kraja i to je to... Jel sam ja onda blokiran ili je to do te osobe?

0 0 hvala 0
15 godina
Dex.pwn kaže...
Pozdrav, zanima me kako izgleda kada me netko blokira na Viberu s Androida. Imam jednu osobu, mogu je zvati, vidim da je online, kad pošaljem poruku vidim da je isporučena... Samo mi je malo čudno što nikad nije ta osoba pročitala poruku, mogu je zvat stalno nikad se neće javit, samo mi ozvoni do kraja i to je to... Jel sam ja onda blokiran ili je to do te osobe?

mozda te jednostavno ignorira?

16 godina
Genoxxx kaže...
Dex.pwn kaže...

mozda te jednostavno ignorira?

Vidim da imaš 16 godina i još si mlad, svi smo bili mladi {#}. A da jednostavno pustiš tehnologiju i odeš pitati jel ima kakvih problema i tenzija među vama? 

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Hhahah, kak ste znali da je u pitanju žensko, možda sam gej hahahah xD
Ma nije blizu mene, u Njemačkoj je, Dieburg hahahaha

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pogled na iPhone 6 sa stanovišta WP korisnilka:

1 0 hvala 0
13 godina
8x ima najlosiju bateriju od svih mobitela koje sam imao. Kupio ga novog i imao ga godinu i pol. Baterija uzas najlosiji dio mobitela nakon dva mjeseca ga nosio na reklamaciju dobio novu bateriju i isti vrag. Dobijes oko 2 sata SOT-a. Inace mobitel je super radi jako fliidno bez trzaja i jak je ko tenk meni je ispao puno puta i nista mu nije bilo. Inace da se osvrnem malo na windows phone koristio sam ga sveukupno 2 godine na dva mobitela. Odlican software ja jako losim aplikacijama. Kad se poprave u tom segmentu vracam se nazad na wp. Mozete me sad tu napadat da ima ali znam kako je patio sam se s tim skroz. Sad kad sam se vratio na ios vidim kako sve to treba funkcionirat pa u storeu ima sta zelis. A tu nema mzaba niti posteni facebook
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice