http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pojma neznan!!!! Evo prigleda sve i nema
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Pojma neznan!!!! Evo prigleda sve i nema
Ako pod Settings imas opciju ''touch'' , ulaskom u nju bi trerbao imati i on/of za ''navigation bar '' ... stavi na off i mislim da bi trebao restartati mob ...
Napravljeno. Hvala na pomoći.
nikako da se naviknem na veliki ekran 😒
Naviknut ćeš se, al dok se navikneš, nebuš tak brzo više vraćao na mali ekran..
To je relativno...Imao sam mobitela sa ekranom od 5" i koristio ih dugo. Trenutno sam na 4.5 i puno mi je lakse i komotnije koristiti manji ekran.
Pozdrav svima!.
U fazi sam kupovanja novog moba ,i WP mi se sviđa,mislio sam potrošiti cca 1500njak kn,za oko mi je zapela Lumia 625,zanima me da li ima još kaj u tom cjenovnom razredu?
Jel problem što je to prošlogodišnji model?
Pozdrav svima!.
U fazi sam kupovanja novog moba ,i WP mi se sviđa,mislio sam potrošiti cca 1500njak kn,za oko mi je zapela Lumia 625,zanima me da li ima još kaj u tom cjenovnom razredu?
Jel problem što je to prošlogodišnji model?
Razmisli o L925 za 1700kn!
U domaćem dućanu za 1700?
Ne bas nazalost, mobicity.co.uk.
Da znam za to,gledao sam i preko njih 625 ispada 1100kn,925 1700.
Nisam ni sam pametan da li da naručujem ili da uzmem kod nas
,moram još prespavat.
Da znam za to,gledao sam i preko njih 625 ispada 1100kn,925 1700.
Nisam ni sam pametan da li da naručujem ili da uzmem kod nas
,moram još prespavat.
Ja ako ne nadem povoljno na njuskalu znaci nekih 200kn-300kn nize, budem sigurno narucio sa mobicitya.
poz, evo mene sa dojmovima l930.
o bateriji, one stvari da je baterija sranje jednostavno ne stoje... bez beda izguram dan i pol a ja sam jedan od onih koji ništ ne gase (osim NFC i bluetootha jer to ni ne koristim)...
na ekran mi se je bilo malo teže priviknuti ali eto nakon par dana i to je sjelo na svoje mjesto. sad mi je super ali ne toliko da bih (da mogu birati) žrtvovao glance. tek sad vidim koliko je glance ubiti jako ali jako super stvar. mogu ja i bez njega ali nije to to :D.
purple hue sam rješio tako da sam izbrisao display (postavite si godinu na telefonu na 2300 i onda samo tap i ovaj javi da je certfikat istekao i dali želiš deinstalirati). em su sada boje bolje, nema purple hue i nema parcijalnog bleedanja ekrana... ms je uspješno zayebao display drajver , to mu se mora priznati.
pregrijavanje? koje pregrijavanje? pregrijavanja nema, telefon bude topao nakon korištenja ali ne i vruć kako se dalo po nekim forumima isčitat. barem meni ne bude vruč.
telefon mi odlično leži u ruci ali opet kako i nebi kad sam i sa l1520 balansirao sa jednom rukom kad je to trebalo. razlog zašto sam je prodao je upravo ta njena veličina. preko ljeta mi je još bilo OK ali sad kad počmem opet planinarit morao bih imat posebnu torbu samo za nju.
za l1520 sam dobio surface RT 64GB sa touchcover tipkovnicom + 100eURA. nikako mi nije žao jer je ovaj odličan, da je pro bilo bi bolje ali i puno skuplje. i ovaj ima desktop sučelje sa normalnim win opcijama i vjerujte mi kada kažem da nikako nije ugodno windowse u deskotopu koristiti isključivo sa prstičima. da se, to svakako ali samo ćete se naljutit
Ovo je moje razmišljanje:
625ica,kod nas u dućanu se može nać za 1500kn,preko MC je 1100njak i upitno je da li se isplati zaj*bavat sa online naručivanjem za 400njak kn.
Dok je 925ica kod nas najjeftinija preko lokalnog online dućana 2400kn, tu je već osjetna razlika.
Ovo je moje razmišljanje:
625ica,kod nas u dućanu se može nać za 1500kn,preko MC je 1100njak i upitno je da li se isplati zaj*bavat sa online naručivanjem za 400njak kn.
Dok je 925ica kod nas najjeftinija preko lokalnog online dućana 2400kn, tu je već osjetna razlika.
Meni 400kn itekako znaci tako da bi radije kupio na mobicity. Jedino je malo zeznuto jer bi trebalo slati na garanciju u UK, al nema veze.
Ne bas nazalost, mobicity.co.uk.
Gdje vi vidite l925 za 1700 kn?
Kolko ja znam plaća se incVAT cijena?
216,77€ je trenutno ,to je cca 1625kn,da gledaš ovu Ex VAT cijenu
216,77€ je trenutno ,to je cca 1625kn,da gledaš ovu Ex VAT cijenu
Zašto da nju gledam?
Na internetu ljudi govore da se plaća incVAT cijena, jedino da trvtke dobivaju po exVAT cijeni.
Oni valjda neznaju da smo mi usli u EU pa za nas vrijedi ona cijena bez poreza, dakle niza. Nemoj ih pitat zasto ni nista u vezi toga!
Pozdrav. Imam Lumiu 920. Kvaliteta izrade vrhunska, još je plave boje. Super izgleda. Kamerom sam prezadovoljan i posramim sve kolege s razvikanim Samsungima etc. kad se fotka pri slabom svijetlu. Uglavnom uređaj je fantastičan, ali počeo me jako smetati WP8 (WP 8.1 mi ne znači puno).
Ovo mi je već drugi WP uređaj i mislim da su mi kockice i limiti konačno prisjeli. Sad problem je, da li se uopće isplati uzimati novi Android do cca 1700kn koji bi bio tu negdje s L920? Gledao sam Xiaomi Note za tu paru i ima dobre specifikacije, samo da li je i izrada na nivou?
I drugo pitanje koliko bih mogao dobiti za L920 staru cca 9 mjeseci s garancijom i silikonskom maskom ako odlučim preći na droide?
Pozdrav. Imam Lumiu 920. Kvaliteta izrade vrhunska, još je plave boje. Super izgleda. Kamerom sam prezadovoljan i posramim sve kolege s razvikanim Samsungima etc. kad se fotka pri slabom svijetlu. Uglavnom uređaj je fantastičan, ali počeo me jako smetati WP8 (WP 8.1 mi ne znači puno).
Ovo mi je već drugi WP uređaj i mislim da su mi kockice i limiti konačno prisjeli. Sad problem je, da li se uopće isplati uzimati novi Android do cca 1700kn koji bi bio tu negdje s L920? Gledao sam Xiaomi Note za tu paru i ima dobre specifikacije, samo da li je i izrada na nivou?
I drugo pitanje koliko bih mogao dobiti za L920 staru cca 9 mjeseci s garancijom i silikonskom maskom ako odlučim preći na droide?
Mozes za 1700kn nabavit solidan Android, pogotovo ako u obzir dolaze polovni. Novi za tu cijenu imas Xiaomi Mi3 koji je stvarno dobar za tu cijenu.
Imaš i Xperiu M2 ak nečeš kineza.
nemoj uzmati neki skup uredjaj, jer ces se svakako vratiti na Windows Phone, vidjeces ;)
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Velika je razlika izmedju wp8 i 8.1 pogotovo na 920. Ja nekidan prodao svoju 920 za 1500kn i bio sam obasipan pozivima. Trebali mi novci hitno, a imam namjeru uskoro uzet 930 ili opet 920 jer je uredjaj fantastican.
Ajde, budem onda pričekao još official 8.1. To vjerujem, uvijek postoji strah da će mi biti žao.
Debrandirao sam Lumiu 520 (RM-914) sa Vipovog firmwarea. Mi nemamo naš vlastiti CV, nego ustvari onaj hungary, jel tak? U Aboutu, onom manje detaljnom, piše CEE-SW. To je to, ne?
Ako ti ne pase OS, ne pase ti OS i bojim se da je tesko da ce WP8.1 to nekako promijeniti, osim ako ti ne fale neki featuri koji dolaze u 8.1.
Ako kupujes Android za 1700 kuna, bojim se da ce te razocarati kvaliteta izrade bilo kojeg Androida u tom cjenovnom rangu. Kvaliteta izrade l920 je na jednom visem nivou.
Ja ti osobno preporucam neki Sony ako vec uzimas Androida, oni me jedini nisu razocarali kvalitetom izrade, sto ne mogu rec za HTC, Samsung i LG. Ove nove kineze nisam probao koristiti ali pretpostavljam kakve su izrade.
treba mi pomoc nece mi telefon sam da se zakljuca i neradi mi srednja tipka huawei 300 molim za pomoc hvala
Ako kupujes Android za 1700 kuna, bojim se da ce te razocarati kvaliteta izrade bilo kojeg Androida u tom cjenovnom rangu. Kvaliteta izrade l920 je na jednom visem nivou.
Ja ti osobno preporucam neki Sony ako vec uzimas Androida, oni me jedini nisu razocarali kvalitetom izrade, sto ne mogu rec za HTC, Samsung i LG. Ove nove kineze nisam probao koristiti ali pretpostavljam kakve su izrade.
iPhone 5 se može naći za nekih 1800kn, ako si voljan čekati i biti uporan, viđao sam ih za toliko. HTC One M7 može za 1900, možda nategnutih 1800, ali opet treba biti vrlo uporan.
Ali da, kvaliteta nokie je na jednom većem nivou od praktički svih androida u tom cjenovnom rangu. Mislim da bi čak mogao i navući neku 925, nije neka velika razlika između mobitela ali eto..
za 1700kn neces dobiti nikakav posteni android neg nesto sto ce ti za mjesec dana laggati ko ludo. mozda neki rabljeni gs4,m7 oni bi se mogli kupit za nekin 1700-1900kn