Ja sam to napravio prije tjedan dana ...Normalno spojio preko usb-a pratio sto mi pise i nikakve komplikacije nisam imao ...
pokreće se priprema za nadogradnju programske opreme za gt-i5800 ne odspajajte kabel spojen na računalo meni dođe do toga i ide išlo je sat vremena i odusto sam nakon par pokušaja
Imao sam i ja pravi put problem takav,ali nakon restarta racunala normalno mi je napravio upgrade na 2.2...
Pozdrav!
Imam Samsung Galaxy i5800 3. Kupljen prije neki dan.
Nisam zadovoljan sa sms porukama, odnosno sa tipkovnicom, i to kada se radi o jednoručnom pisanju poruka na 3x4 tipkovnici.
Zanima me da li postoji neka tipkovnica koja se može skinuti sa neta!?
Ovo je vrlo spora tipkovnica. Čisti gubitak vremena. Qwerty je ok, ali isključivo kada se piše dvoručno.
BTW, Mob je odličan, ali jedino se slažem da je fotić trebao, mogao, biti bolji...
Neke druge mane mu nisam našao, za sada, a nadam se da će tako i ostati.
I usput, ako netko zna gdje se mogu skinuti melodije, odnosno teme, bio bi zahvalan na info.
Hvala!
Pozdrav!
Imam Samsung Galaxy i5800 3. Kupljen prije neki dan.
Nisam zadovoljan sa sms porukama, odnosno sa tipkovnicom, i to kada se radi o jednoručnom pisanju poruka na 3x4 tipkovnici.
Zanima me da li postoji neka tipkovnica koja se može skinuti sa neta!?
Ovo je vrlo spora tipkovnica. Čisti gubitak vremena. Qwerty je ok, ali isključivo kada se piše dvoručno.
BTW, Mob je odličan, ali jedino se slažem da je fotić trebao, mogao, biti bolji...
Neke druge mane mu nisam našao, za sada, a nadam se da će tako i ostati.
I usput, ako netko zna gdje se mogu skinuti melodije, odnosno teme, bio bi zahvalan na info.
Hvala!
Ako ti je to prvi takav mobitel onda se trebaš naviknuti. Ja sada vrlo brzo pišem jednom rukom na qwerty tipkovnici.
Pozdrav svima... zanima me dali je netko pokušao spojiti samsung galaxy3 na tvi dali je to uspilo?
koja je naj navigacija za ovog androida?
jel itko uspio stavit froyo preko kiesa
Ja sam uspio bez problema, cim sam prikljucio mobitel na keis reko je da se moze nadogradit, bio je 2.1 a sad je 2.2 FROYO.XXJPQ
Molim pomoć! Od prije nekoliko dana ne mogu se prijaviti na Gmail. Kad upišem lozinku odgovara da nije prava ili je promijenjen račun. S drugim računom na gmailu nemam problema.
Što se tiče Froya preko Kiesa, išlo je ko pekmez!
Poz!
ja sam htio updejtati na froyo ali mi je stao na 33% oko pola sata,pa sam prekinuo,mob radi ali lagga?(i na mobu piše da je 2.2 froyo u postavkama)kak da ponovo napravim update?

Ako netko hoce da mu stavim meni najbolji rom na mobitel nek se javi. Mob radi na 1.2GHz, extra brz, al baš extra brz. Baterija mi radi vec 5 dana i sad je na 50%. Neradim puno na njemu, al opet traje previše. Nema bagova, dosta screen lockera, ma presavršen. Kyarorom v0.2.0
I ja ne primjetim razliku u brzini izmedju 800 i 1300mhz.

Nije, na 50% mi je zaslon. Desetak poziva na dan, isto toliko poruka i non-stop upaljen live score (potreban mi je), tako da se mob koristi dovoljno. I ja primjetim brzinu itekako. Pa nemogu se usporedit tvornicki i ovi šta ja imam. Nikako. A koji ti rom imaš sa 800MHz?
Kupio danas mobitel u Tele 2 paketu, ali nikako da mi proradi GPS Navigacija, sto treban napraviti da ju pokrenem.
Kupio danas mobitel u Tele 2 paketu, ali nikako da mi proradi GPS Navigacija, sto treban napraviti da ju pokrenem.
Probaj ukljuciti data traffic, usput da te pitam (nevezano za temu), mozes li provjeriti potrosnju? ja kada posaljem SMART? oni mi vrate povratnu poruku na kojoj pise da usluga trenutno ne radi i tako vec 2 dana :S.... srecom, instaliran mi je DroidStats od prvog dana, al zelim usporediti taj DroidStats sa tele 2 racunicom da vidim je li program precizan
ja sam htio updejtati na froyo ali mi je stao na 33% oko pola sata,pa sam prekinuo,mob radi ali lagga?(i na mobu piše da je 2.2 froyo u postavkama)kak da ponovo napravim update?
nitko nezna?
Nemam Smart tarifu. imam Knock-out tarifu, i mogu provijeriti potrišnju.
A gdje ja taj data traffic.
Da li ce mi obrisati postavke za internet i mms ako napravim nadogradnju na 2.2 ?
Ovako imam navedeni mob vec neko vrijeme i sad bih ga upgrade na neku verziju i poboljsati ga na neki nacin.
Mene zanima sta vi predlazete da instaliram sve na njega ?
Ono sto je must have na njemu
Hvala unaprijed
Imaš PM
Može i meni isti PM?
Jucer stavio froyo i kyarorom na njega i radi odlicno.
Brzi je i baterija radi duze. Dobio nove opcije, vizualni izgled je bolji ma super zadovoljan svime.
Sve zahvaljujuci kolegi forumasu Moby-Split-u
Tu smo da si pomažemo.
Gdje trebam podesiti opciju da mi se aplikacije spremaju na SD karticu?
nwm rijesio
Imam sada opciju u "Postavkama" s kojom mogu prebaciti aplikaciju s moba na karticu
Gdje trebam podesiti opciju da mi se aplikacije spremaju na SD karticu?
Skini sa marketa App2SD.
Imaš PM
Zašto na PM? Šta nije bolje ovdije napisat. Kasnije če svaka strnica bit postavljanja istim pitanjem il otvaranjem teme.
Ako imaš vremena kopiraj taj PM koji si mu poslo i stavi ovdije, pa kad netko bude tražio da lakše nađe, jer i meni bi dobro došlo par programa, hvala!!