ne
Je li moguce upogoniti android 2.3 verziju na ovaj mob?
Je li moguce upogoniti android 2.3 verziju na ovaj mob?
Da, a o tome pogledaj vise na xda
Hvala, svakako cu to prolistati... a mozes li mi samo ukratko odgovoriti hmm, ima li kakvih nuspojava jer koliko znam officialno nije podrzana?
Ovisi koji rom nađes, moze biti da kamera ili nesto ne radi.
zato pogledas dobro prije nego krenes u "akciju"
Kupio i ja g3 i sad bih htio na njega staviti Indroid v6.
Može li mi neko ko je već stavljao ovaj ROM na koji način se to radi, što se sve treba obaviti.
Znači neki mali tutorial.
Može li mi neko ko je već stavljao ovaj ROM na koji način se to radi, što se sve treba obaviti.
Evo na ovoj stranici prvo skini dolje Indroid 6, ODIN i OPS file. Nakon toga prati sve upute koje su navedene za flashanje Indroid 4 i trebalo bi biti sve u redu!
Ahan znači isti je postupak kao i za verziju 4. Onda OK.
A je li prije toga mob treba nešto pripremiti, nzn formatiranje memorije, particioniranje ili vraćanje tvorničkih postavki i to?
Je li v6 stabilna, da li su primjećeni koji bugovi?
Baš sam sad gledao na xda forumu i prema pričanjima ova v6 ima puno bugova.
Ne izgleda mi baš da se isplati prelaziti.
jedno nadam se jednostavno pitanje
Kako uključiti da mi dolazi izvješće o isporučenoj sms poruci?
Ili sam ja ćorav ili ne znam šta ali ne nalazim tu opciju nikako.
koristim froyo 2.2.
Može li mi netko preporučiti neku dobru sms aplikaciju?
Mozda handcent
koristim froyo 2.2.
Poruke - ovaj lijevi klik znaš? SMS postavke - izvješća o isporuci - da ;)

moze mala pomoc, imam problem kad zelim nesto skinuti sa marketa, stisnem da se skida i onda kad se skinulo pise mi installing i tako stalno nikako da se instalira
koristim froyo 2.2.
Poruke - ovaj lijevi klik znaš? SMS postavke - izvješća o isporuci - da ;)
Hvala! Našao sam
moze mala pomoc, imam problem kad zelim nesto skinuti sa marketa, stisnem da se skida i onda kad se skinulo pise mi installing i tako stalno nikako da se instalira
preko wi-fi-ja ili gprs-a?
Bilo koja aplikacija ili sve?
Provjeri stanje memorije?
preko wi-fia pa nekoliko sam aplikacija skidao i nijedna nece da se instalira, a ima dovoljno memorije u mobitelu, mozda oko 30mb slobodno
jeli mi moze neko reci kako vratiti android 2.1 software jer mi ovaj 2.2 ne radi kako triba. Ili sto se moze napraviti da bolje radi
verzija 2.2. je puno bolja. Nema smisla da se vraćaš korak nazad. Napiši koje probleme imaš?
ok jako sam se zainteresirao za ovaj mobitel i sad me zanima gdje je on najjeftiniji nebi uzimao na pretplatu samo uređaj sad t mobile inače sad sam na njemu ili vip ili nešto treće hvala
ok jako sam se zainteresirao za ovaj mobitel i sad me zanima gdje je on najjeftiniji nebi uzimao na pretplatu samo uređaj sad t mobile inače sad sam na njemu ili vip ili nešto treće hvala
kolko znm u tele 2 je 900 i nesto sitno kn..
Gledao sam cijene 5 dana jer i sebi mislim uzeti neki mob, najpovoljniji ti je kod tele 2, ako preko web shopa kupis start paket na bonove platit ces 895 KN + besplatna postarina do tvojih vrata. Za pretplatu, hmm isto je najpovoljniji, npr ako uzmes na 24mj s trajnim nalogom u tarifi 50 platit ces ga 195 KN, ili tarifa 100 za 1kn. Usporedi ga s ostalim uredajima po specifikacijama i cijenama, vidjet ces da je to trenutno best buy za te novce, mob ima sve gotovo sve od vaznijih stvari, osim led bljeskalice i nema podrsku za adobe flash (ovo rijesis sa skyfire-om).
i još nešto što se sve dobije s njim u paketu ?
Mob, baterija, punjac, 1GB mem card, usb kabel, sluske.... ugl sve, pise tako na netu, jos sam bio neki dan u gardenmallu i vidio da zbilja sve dobijes
nekad mi se zamrzne ekran i zna stekati na 2.1 mi se to nije događalo
nekad mi se zamrzne ekran i zna stekati na 2.1 mi se to nije događalo
probaj staviti drugi 2.2...
ako bi moga samo opisati kako se to radi jer ja stvarno neman nekih iskustava s takvim stvarima
ako bi moga samo opisati kako se to radi jer ja stvarno neman nekih iskustava s takvim stvarima
imas na ovoj web stranici sve, a mislim da na youtubu, ako se malo potrudis, mozes naci tutorial
jel sad imas gore neki custom rom (npr. kyrillos) il imas basic?
ja sam pokusavao flashat indroid dok sam jos bio na kyrillosu, to je ubitacno... smrzavanje, bootloop, koma ziva... sad imam kyorarom i g3 mod kernel ultimate na OC 1,2 GHZ i radi preeeeeeeeeedobro
P.S.
kyorarom v0.2.0 - konačno rom koji ima hrvatski swype, manji lag od ostalih (smooth interface), i gps lock puuuno brzi od ostalih
za sve koji imaju problema s gps-om, skinete gps status and toolbox s marketa i upalite ga... kad dobi lock, sve apps love bez problema. (naravno prije toga fasterfix) - ako nekome treba detaljnije mogu objasniti

ma jok... OC na 1.2 je stabilan... pa na extreme kernelu se vrti do 1.4
jeli mi moze netko reci jeli ima neki program kao zamjena za adobe flash player jer ga ne mogu nikako instalirati