SAMSUNG I5800 Galaxy 3

poruka: 410
|
čitano: 172.353
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Evo poslo mi je Moby-Split na PP tutorial :D

Sve je od njega al je reko da tu stavim pa evo:

Prvo skini: http://www.multiupload.com/LFJRACWNQ2
Drugo skini: http://www.multiupload.com/SOMN2EWF0J
Trece skini:
http://www.mediafire.com/?mm2088v6g1kpip7

Skini ove 3 stvari. Onda ovo što trece skineš, ovaj kyarorom, jednom ga unzipiraj na desktop (ja nakon unzip izbrišem ovi prvi kyarorom file da mi se nepomješaju jer ikone izgledaju isto). Onda otvori odina (prvo skinuti link, i slika koju sam ti poslao) na njemu oznaci sva polja sa ljeve strane po sredini, sva moraju bit oznacena. Onda tu di piše OPS klikni na to i otvorit ce ti se prozor, u taj prozor stavi file (drugo skinuti link), trece: Di piše One package dole po sredini stisni na to i opet se otvara prozor i tu stavi kyarorom file (trece skinuti link). Znaci, sve kucice oznacene, upisan OPS file i na one package upisan kyarorom file. Onda, iskljuci mobitel, kad se ugasi stisni "VOLUME DOWN+POWER+HOME (srednja tipka) zajedno" i onda ce ti mobitel uc u download system. Spoji mob sa kompicem i izgled odina treba bit isti kao i na slici. Kad ti bude isti kao na slici stisni start. Kad on obavi svoje pricekat da mobitel sam uđe u recovery mode (može potrajat i do par minuta) ako neuđe, izvadit bateriju i stisnit "POWER BUTTON+VOLUME DOWN+VOLUME UP+HOME BUTTON" zajedno.
U RECOVERY MODU moraš napraviti sljedeće: Sa tipkom "Volume down" spustit na opciju "Wipe Data / Factory Reset i stisnit "Home tipku, srednju, onda ce ti se otvorit tablica di ce pisat puno "NO" i jedno "Yes", ti spusti na "Yes" i stisni opet "Home" tipku, srednju.Onda ce on vrtit nešto i kad izvrti na vrhu ceš imat "Reboot" sa tipkom "Volume up" stani na "Reboot" i stisni "Home" tipku, srednju i to je to. Ako ti je šta nejasno, pitaj. (upisat u google odin android za dobit sliku o kojoj je rjec)

BY:Moby-Split

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 23:02 (XVII Mini).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Jesi mudar i gotovo

13 godina
neaktivan

.... he, ovo je super ali sam zapeo.... pa ako nije problem da mi netko proslijedi taj tutoral... skinu ja sve redom, ali sam se putem izgubio kod polja iz 2.reda i nisam dalje našao ništa..... unaprijed zahvaljujem...

15 godina
Dr.Lucky kaže...

.... he, ovo je super ali sam zapeo.... pa ako nije problem da mi netko proslijedi taj tutoral... skinu ja sve redom, ali sam se putem izgubio kod polja iz 2.reda i nisam dalje našao ništa..... unaprijed zahvaljujem...

Evo i ja sam instalirao taj ROM. Sve je super i zahvaljujem se Moby-Split-u.

Gdje si se izgubio? Nakon što si skinuo te fileove raspakiraj ovi pod trećim linkom te onda upali Odin koji si skinuo sa prvog linka. Kad to upališ označi sa strane One Package (ova druga dva su označena). Onda tamo desno od toga piše OPS. To pritisni i nađi datoteku ovu pod drugim linkom. Kad si to onda dolje ispod toga OPS na dnu imaš ONE PACKAGE. Pritisni to i nađi ovo što si raspakirao (s trećeg linka). Dalje bi trebao znati sam. Evo da vidiš to vizualno.

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
16 godina
neaktivan

Ako nije problem da mi se objasni kakve su razlike nakon instaliranja roma i cemu on sluzi ?

15 godina
neaktivan

da se može bakup napraviti starog roma?ako se stazi drugi rom,dal se gubi garancija?

14 godina
neaktivan

Garancija se gubi al se može vratit factory rom (imam i njega ako netko treba). 

14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 12:39 (Moby-Split).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Malo sam radio benchmark testove i nisu velike razlike sa cloackanim na 900 mhz i na stock frekvenciji. Sad ću ga malo testirati u radu pa javim rezultate.

EDIT - Totalno loše. Crashao mi je od jučer valjda 10 puta. Ne valja na žalost.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 13:09 (turopoljac84).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A koji ti je rom?

15 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Na koliko je uopće ovi ROM od Moby-a?

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na 800mhz al se diže do 1.2GHz ako oceš. Skineš program sa marketa i digneš. Meni je na 1.2GHz

14 godina
turopoljac84 kaže...

Malo sam radio benchmark testove i nisu velike razlike sa cloackanim na 900 mhz i na stock frekvenciji. Sad ću ga malo testirati u radu pa javim rezultate.

EDIT - Totalno loše. Crashao mi je od jučer valjda 10 puta. Ne valja na žalost.

benchmark ne znaci nist. lose izveden i lako se prevari. totalno neobjektivni rezultati. ono sto je vazno je gledati scroll u meniju, odaziv na prst i takve stvari.

i uglavnom ljudi rade istu gresku. nije uopce vazno visoko dizat gornju granicu takta. ako je previsok takt, mobitel dobiva lag. meni je gornja na 800 a donja na 400 mhz. uz kyorarom imam mob bez laga kojem baterija uz 2 sata prosjecno razgovora, ukljucen data promet, i surfanje po netu vise od 2 dana...

14 godina
neaktivan

Meni dok je bio na 100-800MHz, trajala je baterija oko 5-6 dana (7-8 poziva na dan i surfanja nekih 2h dnevno), a sad kad mi je na 100-1200MHz traje mi bez problema oko 3 dana (uz isto korištenje). Al kako sam cuo od ljudi, netraje baterija svakome isto uz isto korištenje. Znaci neko je imao srece sa baterijom (kao ja), a neko nije.

14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

oce ovi ICS moc na i5800?

0 0 hvala 0
16 godina
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Koji rom vam se cini najbolji od customa?

Ja sam si slozio multiboot kyrillos, indroid, cm7 i cm7 ima jos nekih nedostataka(ne rade bt, fm i slicne stvari jer je jos u alphi)

meni se kyrillos i indroid nemaju neke velike razlike, ja preferiram kyrillos jer sam se priviknuo na njega.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Evo sam stavija dutcgmode 4.1 i baš sam zadovoljan- Nema puno aplikacija (što mi treba skinem) i lagano brz. Baš po mome guštu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Pozdrav svima.Imam veliki problem htjeo sam da stavim kyarorom i sve sam radio kako je navedeno u upustvu od Moby-Split.Ali kada sam završio telefon samo učitava G3Mod

kernel zatim logo samsung,a zatim se vrati na one stavke reboot,Extenden Power Menu,Update.zip i tako dalje,znači telefon neće da se pokrene.Nešto sam zeznuo,šta sada.Imali neko konkretan prijedlog ili telefon mora u smeće.

0 0 hvala 0
16 godina
laniko kaže...

Pozdrav svima.Imam veliki problem htjeo sam da stavim kyarorom i sve sam radio kako je navedeno u upustvu od Moby-Split.Ali kada sam završio telefon samo učitava G3Mod

kernel zatim logo samsung,a zatim se vrati na one stavke reboot,Extenden Power Menu,Update.zip i tako dalje,znači telefon neće da se pokrene.Nešto sam zeznuo,šta sada.Imali neko konkretan prijedlog ili telefon mora u smeće.

Smece ne dolazi u obzir{#}

1. Odi u odin i flashaj novi rom.

2. Dok se on sam upali onda odi na reset data/factory reset(tako nesto)

3. Dok reseta odi reboot i to je to :D

16 godina
Moby-Split kaže...

oce ovi ICS moc na i5800?

Moci ce, ali ga samsung nece izdati tako da se samo mozemo nadati da ce neki developer s xda portati cyanogen mod 9 (temeljen na ics)

15 godina
neaktivan

Kako da maknem CyanogedMOD 7?kad prikopčam usb uopče mi ne prepozna mobitel?Gledam postavke uopce nema izbora USB postavke....

dali znate kako ga maknut i staviti drugi rom? Za frenda je!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 12:21 (Imbra12).
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

iman problem kod paljenja mob. pocme se paliti i kad se pojavi samo da pise samsung na ekranu tu stane i nece dalje da se pali

0 0 hvala 0
16 godina
ang9ry9 kaže...

iman problem kod paljenja mob. pocme se paliti i kad se pojavi samo da pise samsung na ekranu tu stane i nece dalje da se pali

Koliko si dugo čekao ?

Kad mi se prilikom paljenja mobitela pojavi samsung logo, ja trebam pričekat oko 1 min da mi dode do dijela s pinom.

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
14 godina
ang9ry9 kaže...

Jesi li stavljo ne custom rom

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
14 godina
Pa skini odin i android 2.2 firmware sa JPF završetkom stavi mob u download mode i flashaj ga potom downloadaj najnoviji firmware i opet ga flashaj.Firmware skini sa samfirmware
17 godina
protjeran
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

Imam I5800 2.2 android gore, i imam par problema.

Imam gore skype i Viber i kad uključim razglas (speaker) tjekom razgovora više neradi mikrofon i tako u svim aplikacijama, jedino ne kad nekoga zovem normalno. Kad snimam govor onda radi normalno.

jel imo tko takvih problema

I don't need sex, T-com fucks me every day
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 2:33 (pinkskin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SAMSUNG I5800 Galaxy 3

napravia san sad opet radi normalno ali mi nije tipkovnica ka prije kako vratiti hrvatsku tipkovnicu

0 0 hvala 0
14 godina
Imas u marketu cro keyboard
14 godina
neaktivan

mozes mi dati link za taj najnoviji firmware jer ovo prije san napravia i sad je opet froyo 2.2 sa JPF zavrsetkom ali nemogu naci taj najnoviji

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice