ako sam ja dobro skužio, bez skidanja novog updeatea (froyo) nemoguće je igrati igrice i skidati aplikacije za gt i5800?

e ljudi moze mi neko dat link za update na 2.2 froyo ???? plz ...
@dalibor2222
imaš možda originalne postavke za gpssetup2??
Sori nemam. Ali, što će ti? Ako ti ovo ne paše, poigraš se dok ti ne proradi kako treba - nije tako strašno. Ja sam stvarno probao sve kombinacije i ovo je ispalo optimum.
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i5800.htm
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123
dalibor evo jos samo jedno pitanje : jeli ti linkovi koji si mi dao ofical update za nas mob ili neki drugi???
Ja sam ga punio cijelu noć (negdje oko 12 sati) iako su mi rekli da ga treba puniti negdje oko 4 5 sati. Mislim da je 2.2 official i obavezno ga updatej jer je tada mobitel dosta bolji, brži, više traje baterija...
Jučer sam stavio ovi ROM i super je. Lijepo izgleda i dosta je brži (vjerovatno zato što je CPU clockan na 780 Mhz :) U početku mi je nešto malo štekao, ali je sada sve u redu. Čak sam pokrenuo strees test oko 10 min i sve je u redu.
Ja sam ga punio cijelu noć (negdje oko 12 sati) iako su mi rekli da ga treba puniti negdje oko 4 5 sati. Mislim da je 2.2 official i obavezno ga updatej jer je tada mobitel dosta bolji, brži, više traje baterija...
sako jel mi mozes dat link od oficall updatea froyo ????
sako jel mi mozes dat link od oficall updatea froyo ????
Mislim da ga možeš updateati preko Samsung Kiesa. Instaliraj to pa vidi. Ja sam svoj updateo kad još nije izašao official update.
fejlo mi je firmware update prvi put sad ćemo vidjeti opet što se zbiva... btw. kies čim sam priključio mob je pitao hoću li update-at
EDIT: ponovljeni prošao bez problema
dalibor evo jos samo jedno pitanje : jeli ti linkovi koji si mi dao ofical update za nas mob ili neki drugi???
Samfirmware je, Kyrillos nije - ja se upravo mučim s njim - prvo mi OC nije radio stabilno, a sad se NonOC nećka sa SD karticom, točnije Ext4
Meni su rekli da ga treba puniti prvi put 12 do 16 sati
Sve sam uradio kako je navedeno, ali kad spojim mobitel i PC, nema znakova spajanja i ništa mi se ne javlja.
Nakon nekoliko pokušaja, ipak sam uspio. Hvala.
e ljudi jel moze mala pomoc?? jel mi moze neko napisat tutorial kako back up sve sam mobitela ( u slucaju da nest strgam ) , i ako mi moze neko objasnit kako se stavljaju rom-ovi na nas mob???? unaprjed hvala :)
tnx ;)
koliko inače vama traje baterija na mobitelu?
tnx ;)
koliko inače vama traje baterija na mobitelu?
Pa meni bez problema 2 dana uz korištenje Wi-Fi (youtube, bug itd.) možda 1 2 sata neke igrice i malo slušanja ponekad.GPS i BT i ne koristim!
moze mala pomoc...... neznam kako updejtati preko odina .....pa ako neko zna moze mi malo pomoc oko tog..? :/
Kakva je situacija sa GPS.om na 2.2? tj sa gps.om opcenito. malo sta sak kopao po web.u vidim da se neki ljudi zale na isti...
dal zna možda tko kakav tutorijal kako napraviti particiju na sd kartici i podesiti da se aplikacije instaliraju na memorijsku a ne na mob?
Imam jedan problem i molim pomoc sto prije. Kad sam intalirao rom na mobitelu, napravio sam sve sto treba u odinu i stisnem start i kad mi zavrsi Downloading samo mi se pojavi ono kao kad se ukljuci mobitel ( pise GT-I5800 i ispod SAMSUNG) i tako stalno, nista se ne događa. Molim pomoc brzo!!!
moras cekati malo duze i upalit ce se mob..
Hvala na odgovoru, ali rijesio sam to vec tako sto sam ponovno instalirao Froyu, i onda poslije InDroid v5.2 i super mi sve radi. Jeli mi dobar InDroid v5.2 i koji je najbolji ROM za ovaj mobitel??
bok svima,
googlo sam po netu, pa sam ovdje našao najveći broj vlasnika ovog telefona (na jednom mjestu) :)
budući da mi ističe pretplata planiro sam uzeti ovaj curi...
sam sam vlasnik androida oko 2 ipo godine i to prve verzije galaxija i7500, bio je polusmeće sa onim defaultnim 1.5 softwareom, onda je ko fol izašo update na 1.6 (donut) koji nije bilo moguće odradit preko samsung pc studia, jer isti je bio dostupan za instalaciju samo u engleskoj (ne znam zašto), a meni je ladno svaki puta piso "new update found" . nećete vjerovat tek je oko prošlog božića je bio moguć za instalaciju i u hr.... no ja sam se počeo igrat s custrom romovima i recoveryima prije isteka garancije tako da sam nakon 2 mjeseca već imo na njemu sve i svašta ...
e sad mene zanimaju MANE ovog telefona, da znam prije nego kupim, ako mi je bolja opcija uzeo bi čak galaxy ace, no za curu uzimam pa s obzirom za šta ona koristi mobitel, ovaj bi odradio i više nego očekivano.
vidim problem spuštanja slušalice, klasični problem apn-a kod instaliranja novog softwarea i to, vidio sam u 2 navrata problem sa sim karticom (traži pin malo malo??) - koliko je to učestalo?, zanima me jel trza kod određenih operacija tipa otvaranje "teže" stranice ... custrom romovi me ne zanimaju (bar što se tiče ovog telefona) jer dosta ih se mora isprobat - na koliko sam ja smeća od romova naišo dok nisam našao dobre ne biste vjerovali, zatim koliko traje baterija bez task killera tj. jeli nužan kako ne bih morao punit mob svaki dan? koliko ima free interne memorije u startu tj. koliko stane prosječnih aplikacija do 1mb na internu ? i ima li opciju downclocka procesora sa 2.1 ili 2.2 službenom verzijom?
eto, sorry na malo dužem postu, nadam se da će se nać neka dobra duša koja će mi dat tražene odgovore :)
unaprijed hvala :)
double post. ispričavam se.
Jel mogu updejtat galaxy 3 bez usb kabla ?
Ako je moguce, moze link ?