Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 972.801
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
E jbg ja sam konkretno osvrnuo na njegov zadnji post di je napisao "prokleti edge ekrani". Ak je prije komplicirao oko kvalitete ekrana, to ne bi znao.

Al nije samo problem ni edge, ni za obični S7 ne postoji kvalitetno staklo. Ili ne prekriva sve, ili ako prekriva onda ne drži dobro ili touch ne šljaka, uvijek nešto. Al ak je slučajno netko otkrio kvalitetno staklo za S7 ili S8 nek javi, imam frendove kojima bi dobro došlo.
13 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
E jbg ja sam konkretno osvrnuo na njegov zadnji post di je napisao "prokleti edge ekrani". Ak je prije komplicirao oko kvalitete ekrana, to ne bi znao.

Al nije samo problem ni edge, ni za obični S7 ne postoji kvalitetno staklo. Ili ne prekriva sve, ili ako prekriva onda ne drži dobro ili touch ne šljaka, uvijek nešto. Al ak je slučajno netko otkrio kvalitetno staklo za S7 ili S8 nek javi, imam frendove kojima bi dobro došlo.

Ja sam na običnom S6 ima nillkin a mislim da imaju i za običan S7. Nillkin sam koristio uvijek i po meni najbolje staklo. Frend ga je imao na S6+.

16 godina
odjavljen
aleng3 kaže...

Pa jesam rekao da je vrlo teško moguće da dva pojedinca na isti način koriste svoj uređaj? Pa nismo mi test roboti u tvornici koji po cijele dane na različitim uređajima ponavljaju IDENTIČNE akcije. Dosad nisam imao Samsung uređaj pa neznam kakve su im baterije pa neželim komentirati. Samo kažem da iz svog iskustva s mobitelima znam da je battery life "subjektivna" stvar. Netko napiše svoje iskustvo s uređajem i odmah trola jer je vaše iskustvo drugačije/pročitali ste drugačije na internetu.....

Ali postoje standardizirani testovi za baterije. Ne trebaš lab uvjete u smislu čiste sobe, nego podesiš uređaj (a Android to zaista može) na nešto fiksno i "vozi". S8+ (baš ovaj po kojem on pljuje) ima vrhunsku bateriju. Pljuvao je i po ekranu iako je ekran trenutno najbolji na tržištu.

Kako sam već rekao: netko tko anonimno kritizira s glupim argumentima koji pokazuju da nema uređaj niti ga je imao, a istovremeno agresivno promovira nešto drugo i s vrlo specifičnim argumentima jeftinog tečaja prodaje, meni upućuje na... pa, agenta prodaje. :)

Pitaj R36 tko je ovdje jedan od većih kritičara Samsunga :) Ali, eto, kao inženjer moram objektivno reći kad je nešto dobro ili loše, a Samsung dosta točaka rastura ove godine. :)

Nope.
14 godina
neaktivan

Evo još jedan super mobitel za tebe.  Ovaj ima 5 dana da drži. 

http://www.androidauthority.com/oukitel-k10000-pro-770247/

🤣 moj muz ga kupio.. majko isusova to je ko onaj lik iz reklame vipa..cigla u svakom smislu rijeci, ne znam sto mu je bilo da ga kupi ali da baterija traje 4 dana oko 25% baterije u danu potrosi, uzasno glasan mobitel , svaki put kad poruka dodje svi se zbrecamo 🤣

Sorry na off t al morala sam 

10 godina
odjavljen
R36 kaže...
kbenzema kaže...

Ja sam na običnom S6 ima nillkin a mislim da imaju i za običan S7. Nillkin sam koristio uvijek i po meni najbolje staklo. Frend ga je imao na S6+.

Ima, ali ak se ne varam fali dosta da prekrije cijeli ekran. 

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Možda je glupo pitanjce,ali dal se dobije neki popust recimo na s8 ili neki drugi flagship ako si već  par godina na Vip pretplati

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

trolovi pljuju po bateriji s8, a tonci pokusava objasniti da je baterija jedna od boljih od svih top modela, dokazano sa svih strana, ne govori se o tome tko na koji nacin koristi uredaj i koliko ce kome trajati baterija, nego o tome da ako zeli opcenito bolju bateriju od s8(+) onda ce birati izmedu par kineza sa 5000mah baterijom i to je to, i eventualno nekih midrange modela sa slabijim procesorima..

ne branim niti hvalim samsung ili nekog drugog, radi se o cinjenicama koje neki ne zele prihvatiti

kakve su to glupe usporedbe koliko kome traje, ovome do 16h, ovome do 18h, ovome 3 dana... ta prica ne vrijedi, nekome traje do 16h , a npr. takvim koristenjem bi mu neki drugi model crkao jos u podne.. prestanite se sramotit

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
aleng3 kaže...
Horatio_Hornblower kaže...

Nakon par dana koristenja 8+ ne svida mi se jednostavno nije mi legao dug a uzak kao daljinski  dizajn mi je jeftin i prokleti edge ekrani eto to je sve sto cu za sad rec.. Baterija slaba u 5 popodne je mrtva oko 4 do 4 i po sati sota uz neko normalno koristenje. Sad u iscekivanju op....

Auuuuuu šta učini...... Pred R36 i Torentom si iznjeo svoje mišljenje! A još i nepovoljno za Samsung......

Brže kolega popravi to prije nego vide . Nisi vidio što su učinili kolegici koja je kometirala battery life! To je NO-NO....

Ajmo sad ozbiljno: neznam zašto odmah skačete pravdati Samsung kao da se ne može dogoditi da je na nekom od MILIJUNA uređaja baterija zbog nečega slabija. Meni nema nikakog smisla uspoređivati battery life kad smo svi jedinstveni korisnici. Teško ćemo izvan laboratorija kreirati iste testne uvjete. Dakle, može nekom SOT biti 5,5 sati a nekome jedva 4. Jeb*ga, dogodi se. Ja imam G4 509 seriju. SOT redovito oko 4h. 3 push maila, pozivi, IM, poruke, lokacija always on, Endomondo barem 2h dnevno, glazba, news, twitter.

Kolega s posla ima isto G4 601 seriju i dva ga je puta nosio na servis zbog matične (bootloop) a SOT mu je jedva 2,5h (facebook, messenger, instagram i jubito).

Džabe raspravljate kad neznate pravo stanje uređaja ni kakav je korisnik. Ali slažem se, za Samsung uređaj od 6000kn očekujem barem 5h SOT, minimum. Ako nisi out of the box zadovoljan s battery life, zamisli nakon godinu dana stanje kad baterija padne na 85-80% kapaciteta...

Molim te nemoj pisati budalaštine. Baterija je vrlo fiksna stvar - možeš ti uređaju raditi što hoćeš, ali baterija daje jednaku snagu. Nemoguće je da ispravan uređaj za istu upotrebu daje nekome 6 sati, a drugome 5 sati. Ako mu baterija S8+ nije dovoljna, onda je otpisao ogroman broj pametnih telefona na tržištu, jer je S8+ prilično visoko http://www.gsmarena.com/battery-test.php3 

Tako da, kritika baterije na S8+ je najobičnije trolanje. U slučaju Horatia, on više zvuči k'o domaći uvoznik "kineza" koji po forumu pokušava nagovarati ekipu da mu kupuje telefone nakon čitanja. E cijena, e baterija, e Xiaomi ovo, Xiaomi ono, naši dućani imaju servis, upute, garanciju... bla, bla, truć, truć. :)

A i ovo s dizajnom je smiješno jer je S8 dizajnom najmoderniji telefon na tržištu , ali ajd' subjektivna je stvar što se kome sviđa pa nema veze.

Nije istina da je baterija fiksna stvar. Ako imaš instaliran fb, messenger, viber, whatsupp, imaš više mailova koje sinkroniziraš, uređaj će ti se bitno brže trošiti nego na nemaš većinu toga. Isti auto će može trošiti 5 ili 10 litara na sto, ovisi kako ga voziš.

Dakle. BATERIJA NIJE FIKSNA. Kako će se ponašati uvelike ovisi o broju i vrsti aplikacija instaliranih.

jaska jaska jaskaja
10 godina
KRISTIJANJE kaže...
Tonči kaže...

Nije istina da je baterija fiksna stvar. Ako imaš instaliran fb, messenger, viber, whatsupp, imaš više mailova koje sinkroniziraš, uređaj će ti se bitno brže trošiti nego na nemaš većinu toga. Isti auto će može trošiti 5 ili 10 litara na sto, ovisi kako ga voziš.

Dakle. BATERIJA NIJE FIKSNA. Kako će se ponašati uvelike ovisi o broju i vrsti aplikacija instaliranih.

aj procitaj post iznad svog..

baterija je FIKSNA! svi koji su kupili taj uredaj dobili su ISTU bateriju, nisi ti dobio 3500 mah, a ovaj sto je kupio nakon tebe isti uredaj dobio 3200 mah, uvijek je FIKSNIH 3500 mah !

to kako netko trosi tu istu fiksnu bateriju dovodi do toga kako potrosnja baterije nije FIKSNA kod svakog pojedinca

ali baterija je i dalje fisksna, i jedna od boljih

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 11:15 (digitall).
8 godina
neaktivan
Dali je ikako moguce nadograditi aplikacije koje se placaju na play storu ali da je skinuta s interneta?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Dali je ikako moguce nadograditi aplikacije koje se placaju na play storu ali da je skinuta s interneta?

Je. Platiš je na Play Storeu k'o pošten narod.

15 godina
neaktivan

Evo moje viđenje baterije kod S8+. Znači napunio sam bateriju u utorak oko 22 sata. U srijedu oko 21:30 ja sam bio na 2% baterije. Znači trajanje je bilo malo manje od 1 dana. U tom jednom danu ja sam ostvario 6 sati SoT-a, sa sljedećim postavkama. Bluetooth uključen cijelo vrijeme (sync sa Fenix 3 satom), preko dana (od nekih 7:00 do 23:00) uključeni wi-fi, lokacija, mobilni promet, always on screen, WQHD+ rezolucija, auto brightness. Preko noći, gasim, wi-fi, mobilni promet i lokaciju, te uključujem mod uštede (FHD+ rezolucija, isključen always on screen i ostale default postavke štednje). Od aplikacija preko dana aktivno koristim, FB, Messenger, Viber, whatsapp, tapatalk i instagram. Barem sat vremena dnevno mi ode na igranje (angry birds 2, temple run 2 i pokemon GO).  Ono što sam napravio, i što napravim uvijek na uređajima koje koristim je to da sam obrisao i onemogućio nekolicinu aplikacija koje ne koristim (Excel, Word, OneDrive, Power Point, Skype, Google slides, Google sheets, Google docs, Google play movies, Google music).

Ovi brojevi nisu temeljeni na jednom ciklusu, nego na sigurno jedno desetak njih. Ono što sam zapazio da nisam nikada dobio manje od 5:20 SoT-a i nikad više od 6:15. I sa time sam jako zadovoljan. Zadnja 2 uređaja koja sam imao (G3 i V10) nisu nikad došli ni blizu ovome s time da je V10 bio baš katastrofalan i morao sam ga puniti dva puta u danu svakako. 

Galaxy S8+ :)
9 godina
odjavljen
KRISTIJANJE kaže...
.....

Baterija se ponaša UVIJEK ISTO. Pod istom potrošnjom isto će trajati..... Ali potrošnja nije ista.... Ako ja igram RR3 a sve ostalo je iskljčeno a ti ne koristiš ništa osim sync maila i fba isto će trajati? Malo morgen što bi djeca rekla ;)

Kao da kažeš da rezervoar od 70 l na audiju i ferrariju nije isti jer ferrari ga prije isprazni.... Budalaština....

digitall kaže...
.....

baterija je FIKSNA! svi koji su kupili taj uredaj dobili su ISTU bateriju, nisi ti dobio 3500 mah, a ovaj sto je kupio nakon tebe isti uredaj dobio 3200 mah, uvijek je FIKSNIH 3500 mah !

to kako netko trosi tu istu fiksnu bateriju dovodi do toga kako potrosnja baterije nije FIKSNA kod svakog pojedinca

Dzaba. Pričaš sa zidom ;)

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

3 maila bt sa mi bandom fb messenger viber what ap word excel ukljuceni mobilni podatci ponekad neka igra tipa brain it ili nesto slicno ponekad navigacija i eto oko 4  do 4 i po sata... I da ja booim kineze jer svima dajem podjednaku priliku... A otisak prsta oslobodi boze glupe pozicije a meni je to isto bitna stavka...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Valja napomenuti i da baterija dosta ovisi o vašoj mikrolokaciji i promjeni iste.
Primjera radi, u Slavoniji na godišnjem sam bez problema izvlačio po 5h SoT, dok bi u Zagrebu, zahvaljujući čestom vozikanju kroz grad, jedva dobio 4h SoT s istim načinom korištenja.
youtube.com/mislavbusic

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
digitall kaže...
KRISTIJANJE kaže...
Tonči kaže...

potrosnja baterije nije FIKSNA kod svakog pojedinca

Na to sam i mislio, samo sam se krivo odrazio (Molim te nemoj pisati budalaštine. Baterija je vrlo fiksna stvar)- na ovo sam se referirao, naglasak na fiksna stvar. mAh je fiksan, sve ostalo nije.

jaska jaska jaskaja
16 godina
odjavljen

I to ne mijenja priču niti malo: isti uvjeti i isti način korištenja rezultirat će istom potrošnjom s malim odstupanjima (temperatura rada, stvarni kapacitet pojedine baterije itd. variraju nešto malo). Poanta je da postoje minimalno i maksimalno vrijeme koje će uređaj dati. 

I dok nije posve nebitno kako netko koristi telefon (LCD ekrani će trošiti više u prosjeku od AMOLED-a ako se ne radi o vanjskom korištenju gdje će AMOLED s 1000 nita očekivano prešišati LCD), operativni parametri su usporedivi. Možda će S8+ trajati manje od iPhonea 7 ako se koristi na max osvijetljenju cijelo vrijeme, ali to je neusporedivo jer iPhone 7 ni ne može dati istu kvalitetu i performanse na suncu. Na 250 nita, S8+ će trajati bitno dulje.

Ukratko, rejting baterije S8+ je 88 sati, što je u rangu legendarne Xperie Z2, S7Edgea itd.

Nope.
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Krivi post*

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 15:04 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Shit happens! 

LINK; 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dobra recenzija za one koji planiraju kupiti S8
http://www.balkangadgets.com/samsung-galaxy-s8-recenzija/

4 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Posto imam s7e gold jel ima s8 ili s8+ kod nas kupit u toj boji jer vidim samo

crne sive orhidej...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kolko sam ja zapratio nema..samo silver black i orchid..crni je daleko najljepsi..meni stize iduci tjedan

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Steta meni gold kida...moza NE8 bude u toj boji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Bit ce u zlatnoj boji ali ne znam tocno jesu li najavili kad izlazi i oce opce bit dostupan u hr

Don't complain about things you are not willing to change.
9 godina
neaktivan
Poz ako nekog zanimaju slusalice od s8 prodajem.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dino s7edge kaže...

Pošto prodaješ ?

Galaxy S8+ :)
13 godina
neaktivan
Mislim da spamate temu. Imate pp i oglase za takve stvari

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Poslo sam ti privatnu poruku.
13 godina