Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 972.665
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Miki_16 kaže...
Ja razmisljam da si kupim S8 ili S8+ ali kada vidim koliko baterija traje, pitam se cemu davati 5000-6000kn za uredaj na kojem pola toga moras ograniciti da bi ti baterija donekle izdrzala? Po meni je to veliki minus za Samsung i s obzirom kolika je cijena uredaja...

Jedan od najizdržljivijih uređaja na tržištu. Jača - srednja upotreba oko 6-7 sati SoT kroz 1-2 dana. Sasvim pristojno. Jako je malo flagshipa koji mogu toliko. Zapravo, ne sjećam se da sam koristio puno takvih... iPhone 7 Plus i Xperie stare, npr. Z2, Z3C i Z5Compact te S7Edge su nešto bolji... ali ne puno.

Nope.
15 godina
neaktivan
lucifer.ie kaže...
Dardevil kaže...

Prijatelju, a koliko bi ti? Uz 6.2" QHD display, octa core procesor i 4G... Zato imaš u funkcijama njegovim da to sve ugasiš po potrebi, koliko je meni poznato niti jedan proizvođač ne nudi smanjivanje rezolucije, a da to nije nekakav custom ROM.

Ja osobno očekujem da mob izdrži od ujutro do navečer, što mi S8+ omogućuje bez ikakvih problema, nikakva štednja nije uključena.

Huawei nudi na Mate uređajima. Sa 1080p na 720p.

To se može i preko adb-a, vjerojatno na svakom mobitelu, bez custom ROM-a ili roota:

http://forums.crackberry.com/blackberry-priv-f440/howto-reduce-screen-resolution-preserve-battery-life-enhance-framrate-1093326/

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Evo slika ovo je 8 nije plus

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ekipa nije tema ali posto vas najvise ima tu sada pa mozda neko zna..iso provjerit stanje megabajta i slao poruku tcomu na broj 13110 i slucajno kliknuo da zapamti broj i da ne salje poruke na taj broj..i sada je nastao problem neznam kako to ponistit vise nemogu uglavnom slat poruke na taj broj..pomoc ekipa

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
17 godina
Robi1992 kaže...
Ekipa nije tema ali posto vas najvise ima tu sada pa mozda neko zna..iso provjerit stanje megabajta i slao poruku tcomu na broj 13110 i slucajno kliknuo da zapamti broj i da ne salje poruke na taj broj..i sada je nastao problem neznam kako to ponistit vise nemogu uglavnom slat poruke na taj broj..pomoc ekipa

Kad otvoriš poruke uđi u postavke - blokirane poruke - blokirani brojevi.

(pretpostavljam da je ovako na hrvatskom)

8 godina
neaktivan
Problem je sto nema nista pod blokiranim brojevima

0 1 hvala 0
14 godina
Robi1992 kaže...
Problem je sto nema nista pod blokiranim brojevima

Imaš li "broj" spremljen uopće u kontaktima kolega?! 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
Nemam nemam to je onaj 13110 za provjeru stanja mb ili minuta za tcom..ugl tako zna pitat i kad saljes sms za parking

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problema...
1.Ukucaj taj broj i memoriraj ga
2.Kad ga memoriras, odi u kontakte i nadi ga. Klikni na kontakt i odi na detalje.
3.Gore na vrhu imas "uredi" / "dijeli" i tri tockice
4.Klikni na tri tockice...
5.I onda klikni na "deblokiranje broja"
6.Rijesen problem
13 godina
Tonči kaže...
Miki_16 kaže...
Ja razmisljam da si kupim S8 ili S8+ ali kada vidim koliko baterija traje, pitam se cemu davati 5000-6000kn za uredaj na kojem pola toga moras ograniciti da bi ti baterija donekle izdrzala? Po meni je to veliki minus za Samsung i s obzirom kolika je cijena uredaja...

Jedan od najizdržljivijih uređaja na tržištu. Jača - srednja upotreba oko 6-7 sati SoT kroz 1-2 dana. Sasvim pristojno. Jako je malo flagshipa koji mogu toliko. Zapravo, ne sjećam se da sam koristio puno takvih... iPhone 7 Plus i Xperie stare, npr. Z2, Z3C i Z5Compact te S7Edge su nešto bolji... ali ne puno.

Teško mi povjerovati to xD

nije da želim blatit mob ili da sam iphonefun nego jednostavno mi tesko povjerovati :-/ jedino ako ga koristis kao mama mi (skoro nikad) ili uz neka ogranicenja...

10 godina
Iz kojeg razloga bi bilo teško povjerovati? Imam 7+ i S8+ i baterije su podjednake. S tim da mi je sve uključeno, i aod display.

0 1 hvala 0
13 godina
NorthBlue kaže...
Iz kojeg razloga bi bilo teško povjerovati? Imam 7+ i S8+ i baterije su podjednake. S tim da mi je sve uključeno, i aod display.

Pa jer ima 3000/3500mAh, sto je po meni malo za takvu rezoluciju, procesor itd (da ne nabrajam) da izdrzi od 7h do 20-21h hm.....

13 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...
NorthBlue kaže...

Pa jer ima 3000/3500mAh, sto je po meni malo za takvu rezoluciju, procesor itd (da ne nabrajam) da izdrzi od 7h do 20-21h hm.....

Reci mami da ti kupi mobitel pa nam javi...

10 godina
Miki_16 kaže...
NorthBlue kaže...

kad vec gledas brojeve onda pogledaj sve brojeve, tj koliku potrosnju ima chipset, i sl.

13 godina
neaktivan
digitall kaže...
Miki_16 kaže...
NorthBlue kaže...

kad vec gledas brojeve onda pogledaj sve brojeve, tj koliku potrosnju ima chipset, i sl.

A s kim se i Vi zamarate. Vidite da je lik imao u životu jedan mobitel...i to sad ovaj koji ima...

Meni je S3 izdržao od ujutro do navečer., šta neće S7 ili S8 ili bilo koji mobitel...

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

I Samsung nešto mulja s UFS 2.1 memorijom...kao i Huawei...

Exynos ima UFS 2.1 a Snapdragon UFS 2.0 memoriju na S8.

0 0 hvala 0
13 godina
R36 kaže...
digitall kaže...
Miki_16 kaže...
NorthBlue kaže...

A s kim se i Vi zamarate. Vidite da je lik imao u životu jedan mobitel...i to sad ovaj koji ima...

Meni je S3 izdržao od ujutro do navečer., šta neće S7 ili S8 ili bilo koji mobitel...

E pa dragi moj ko prvo zensko sam, a ko drugu po cemu zakljucujes da sam imala samo jedan mob?? Mjenjam ih svakih 4-5mj. 

I nedaj boze da nesto lose se rece o Samsungu...odmah halabuka..vidi cuda ima mi ga susjed i neizdrzi mu od 7h do 17h...

13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Koliko vidim po serverima, za S8 (ne i +), jutros je izašao update za uređaje kupljene u VIP-u (dakle, csc kod je VIP, ne i SEE)...pa provjerite ko ima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Miki_16 kaže...
R36 kaže...
digitall kaže...
Miki_16 kaže...
NorthBlue kaže...

E pa dragi moj ko prvo zensko sam, a ko drugu po cemu zakljucujes da sam imala samo jedan mob?? Mjenjam ih svakih 4-5mj. 

I nedaj boze da nesto lose se rece o Samsungu...odmah halabuka..vidi cuda ima mi ga susjed i neizdrzi mu od 7h do 17h...

E pa draga ti optuzujes ljude da lazu a nemas taj isti mob pa to radis na osnovu pretpostavki sto ne baca lijepo svjetlo na tvoj lik i djelo....

15 godina
Miki_16 kaže...

ajmo zanemariti sve moguće reviewe i iskustva ljudi koji su zadovoljni sa baterijom. ajmo se ravnati po tom susjedu koji vjerojatno cijeli dan igra igrice na mobitelu.

PSN - darklydexter
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Jučer ih prvi put vidjeh uživo i moram priznati da sam ostao "malo razočaran". Na slikama su mi i zanimljivi, cool ovo ono, ali u stvarnosti je to stvarno glupo previsoko, zaobljenja kuteva imaju daleko veći radijus nego što mi se činilo preko kompijuktorskog ekrana i baš su užasna, kao da mu fali 20% ekrana koji bi inače trebao biti tamo. Totalno bezvezan dizajn IMO.

Srećom nemam tu potrebu, ali da moram izabrati između nekog S7 i S8, čak i za iste pare, brijem da bih uzeo S7 edge. Just saying.

Moj PC  
4 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Žensko...ja mislio muško...aha sad se sječam xiaomi Note 4...puno putuješ., nigdje nema utičnice i treba ti mob s velikom baterijom.

Mislim da smo ti dali već odgovor...ali evo ponovit ću :

1. Kupi si Power bank

2. Lenovo ti ima mob s baterijom od 5000mAh

3. Nisu još izmislil smartphone kojem baterija drži 5 dana a da koristiš balgodati 21st

4. Svaki mobitel će ti izdrža jedan radni dan.

Također što su koelge rekle...a i ja ponavljam - na S8 će ti baterija trajat bez beda od ujutro do navećer osim ako ne ideš u ekstreme.

Nije tu bitan Samsung., naveo sam da će toliko trajat baterija i kod drugih top modela.

Mislim da nema smisla da više postavljaš isto pitanje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 10:41 (R36).
15 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Eto još jedan mobitel s navodno izvrsnom baterijom.

Realno, ako ti je baterija najbitnija, uzmi si tako nešto sa SD625 koji je vrlo štedljiv a više nego ok što se tiče performansi. Najjači čipset na tržištu i najbolji battery life ne idu baš "ruku pod ruku". Osim ako bi mu uz to turili i 5-6 Ah bateriju, a to nitko neće napraviti jer onda nije sexysleek lagan ovo ono što je većini bitno.

11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Hoce li biti kod nas dostupna verzija dual sim? 64GB je meni sasvim dovoljno a druga kartica bi mi bila daleko korisnija od micro SD...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Purger155 kaže...

Koliko vidim po serverima, za S8 (ne i +), jutros je izašao update za uređaje kupljene u VIP-u (dakle, csc kod je VIP, ne i SEE)...pa provjerite ko ima...

Dobio ga u petak, cca 450MB-a, S8 "otključan".

Nisam primjetio neke promjene, osim dodatnih display opcija...

8 godina
neaktivan
Nebi se složio...
Moj S7 edge od jutra pa do...vidi se na fotki...
13 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...
R36 kaže...
digitall kaže...
Miki_16 kaže...
NorthBlue kaže...

bez zajebancije šta taj radi s mobiteom??? meni bez problema izdrži i više nego 1 dan,a bome sam često na mobitelu (pogotovo na poslu)

13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+
Torent: ja nisam nikom rekla da laze nego mi cudno..

Pa nemam pojma sto radi, samo znam da 10000% igrice ne igra :D

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice