Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 823.705
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
LUNAT1C kaže...
nul-3 kaže...
LUNAT1C kaže...
nul-3 kaže...

Mislim da rezolucija ekrana ne treba prelazit 4.7"..ako baš mora, onda 5"

...

Zeznio sam se u veličini ekrana. Znam razliku hvala Bogu.

Netko je gore spominjao razliku između s5 i s4 i htio sam reči kako je S4 sa svojim 5" ekranom, rezoluciju 1080x1920 te 4 jezgrenim procesorom odličan mobitel koji nema mana što se tiče hardvera. Jedino na čemu treba poraditi u budučnosti je trajanje baterije. Nije da kratko traje, dapače, danas mi je durala puna 24 sata sa skroz uključenim WIFIom. Umjesto što su ugradili fingerprint senzor, razne senzore za oči koje gotovo nitko ni ne koristi, što ubacuju drugi procesor i nez ja šta ne, mogli su poraditi na bateriji, povečati kapacitet i sl. Tko koristi te gluposti uopče. Bateriju sigurno svi koriste...

da ali ja ponavljam, nema razloga komentirat ovdje nešto što nema veze s vezom, i9500 je izasao prije i9505, i od tada su vidjeli da nema bas nekih promjena u radu pa su se vratili na 4 jezgre, kao i u s5..
što se tiče usporedbe baterije na s5 i s4 baterija je bolja, što se tiče kojekakvih senzora, istina, nitko ih ne koristi, ali ne trose bateriju, kao ni fingerprint senzor.. te stvari im služe kako bi privukli kupce, u reklamama ces vidit samo cool feature koje niko nakon 2 tjedna nece koristit, nikad nisam vidio kako se u reklami firma hvali tako sto pokazuje bateriju.. a i iskreno, kome ce sluzit tih par sati baterije vise, da je par dana ajde ali za to je dug put, povecat bateriju za 300 mah ce samo povecat masu mobitela tako da i bolje da ju ne diraju, 2 dana je cisto dovoljno.. 

Pa svi ti senzori zauzimaju mjesta, drugačije planiranje prostora samog hardvera i sl. A i novci uloženi u te senzore su se mogli uložiti u bateriju. Smanjiti njenu težinu i povečati kapacitet. Mogu oni sve, samo su im pare bitne i s toga stavljaju te idiotarije.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina

DI JE JE:BENI UPDATE KOJI BOG, punk kuraac mi ih je, nek svi krepaju u t mobileu

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
nul-3 kaže...
LUNAT1C kaže...
nul-3 kaže...
LUNAT1C kaže...
nul-3 kaže...

Mislim da rezolucija ekrana ne treba prelazit 4.7"..ako baš mora, onda 5"

...

...

Pa svi ti senzori zauzimaju mjesta, drugačije planiranje prostora samog hardvera i sl. A i novci uloženi u te senzore su se mogli uložiti u bateriju. Smanjiti njenu težinu i povečati kapacitet. Mogu oni sve, samo su im pare bitne i s toga stavljaju te idiotarije.

pa ti ni inace nemozes stavit bateriju tamo di su ti senzori, jednostavno nema mjesta, gore su ti zvucnici i antene a dolje napajanje i tipke.. i sad da je bas ta folija koja je stavljena dodatno na home key oduzela 400mAh baterije nemoguce... isto kao i gestures senzori.. i vec nekoliko godina se radi na prozirnim ekranima i trajnim baterijama koje ne trebaju punjenje (kemijski spoj koji konstantno proizodi određenu količinu energije)...i ne vidim problem zasto nekoj poslovnoj firmi nebi bile samo pare bitne ?! pa sto nije poanta proizvodnjei  prodaje da si zgrnu velike pare za što manje utrošenog novca, firma koja to ne radi je loša firma..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 14:30 (LUNAT1C).
12 godina
Qudek kaže...

DI JE JE:BENI UPDATE KOJI BOG, punk kuraac mi ih je, nek svi krepaju u t mobileu

Rokni od Tele2 preko Odina.

16 godina

Jel ide ovaj 4.4.2. black edition na galaxy s4 od t-mobile? Ako ne ide jel mi može netko staviti link od black edition? Hvala!

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima netko možda iskustva s mirror screen protectorom? Planiram ga kupiti, pa me zanima ima li onih 'mjehurića' po ekranu kad se postavi i je li teško za postaviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav svima,

ima netko neku preporuku dobrog ROMa? Gledam Omegu, koristio sam ga i na S2 i na S3 neko vrijeme, pa mi ostao u dobrom sjećanju.

Verzija i19505 ..sada sam ga rootao i stavio philz recovery, pa gledam koji rom ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Scorp21 kaže...

Jel ide ovaj 4.4.2. black edition na galaxy s4 od t-mobile? Ako ne ide jel mi može netko staviti link od black edition? Hvala!

Ide.

15 godina
neaktivan

Bok, znate li možda ima li negdje u ZG za kupiti Spigen Neo Hybrid case za Galaxy S4? Preferiram kupnju u dućanu da ne čekam predugo da stigne s ebaya, a da ne kažem da za ove na ebayu cijena dostave je prevelika. Može i preporuka neke dobre kopije.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Clockwork kaže...

Bok, znate li možda ima li negdje u ZG za kupiti Spigen Neo Hybrid case za Galaxy S4? Preferiram kupnju u dućanu da ne čekam predugo da stigne s ebaya, a da ne kažem da za ove na ebayu cijena dostave je prevelika. Može i preporuka neke dobre kopije.

Ne preporučujem kopiju.

Da bi prepoznao da li je kopija ili nije, ako dolazi u paketu krpica za brisanje ekrana, znaj da je kopija. Meni se raspala kroz mjesec dana.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina
neaktivan

Gledao sam na youtubeu i kao ima dosta loših kopija i dobrih. Inače nikad ne uzimam kopije ali 250kn za case mi je stvarno previše.

14 godina
neaktivan

Jel se tko igrao sa google search na hrvatskom? Mislim sa naredbama na hrvatskom. Gledam engleski i radi sve ok, možeš "upravljati" mobitelom, dok na hrvatskom samo googla sve kaj kažeš :D. Bio sam i na temi vezano za google search ali tamo nema novih informacija, možda reko netko ovdje zna ili se igrao s time.

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Lp.

Imam jedno pitanje, naime frend mi ima s4, a ja s3, i sad želim mu staviti Stock na njegov s4. Princip je isti kao i na s3? Znači preko download mode-a, pokrenem odin, skinem s sammobilea stock i instaliram ga ? 

Hvala. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
igstromar kaže...

Lp.

Imam jedno pitanje, naime frend mi ima s4, a ja s3, i sad želim mu staviti Stock na njegov s4. Princip je isti kao i na s3? Znači preko download mode-a, pokrenem odin, skinem s sammobilea stock i instaliram ga ? 

Hvala. 

Da, princip je isti.

17 godina
neaktivan
Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
12 godina
neaktivan

probala al ne radi na mom s4 {#}

17 godina
neaktivan
Irma kaže...

Čudno, na mom radi. Doduše ja imam njemački ROM, pa je možda tu razlika. Jesi li uključila u samom programu?

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
14 godina
neaktivan
Visak kaže...
Irma kaže...

Čudno, na mom radi. Doduše ja imam njemački ROM, pa je možda tu razlika. Jesi li uključila u samom programu?

Kad hoću isključiti zvuk kamere tj. onog okidača samo prebacim na Vibrate u onim kliznim postavkama(kad povučeš prstom prema dolje-postavke)...ako je o tome riječ

12 godina
neaktivan

pokusala sve al bezuspjesno. ne mogu shvatiti da nema neko rjesenje koje ce djelovati. Kao da je moj mobitel "special edition" pa na njega nista ne djeluje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozzz. Imam galaxy s4 i jedan problem koji sam primjetio u zadnje vrijeme. Mobitel jednostavno izgubi signal za mobilne podatke. Dok stajim na istom mjestu imam h+signal i odjednom nemam nikakvog signala za int ali imam ovaj da mogu pricat par minuta pa opet dode h+. Unaprijed hvala na savjetima ako ko ima koji

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mario.galusic kaže...

Pozzz. Imam galaxy s4 i jedan problem koji sam primjetio u zadnje vrijeme. Mobitel jednostavno izgubi signal za mobilne podatke. Dok stajim na istom mjestu imam h+signal i odjednom nemam nikakvog signala za int ali imam ovaj da mogu pricat par minuta pa opet dode h+. Unaprijed hvala na savjetima ako ko ima koji

Možda je do mreže, jer npr. Tele 2 ima jako loš signal i gubi se svako malo.

Na kojoj si mreži?

14 godina
neaktivan
Mario.galusic kaže...

Ista stvar se i meni događala, isto tako mi se nije htio spojit na 4G mrežu.

Ako si na T-mobile, pogledaj da li su ti ovakve postavke APN-a, to je meni riješilo problem.

• Ime: Internet
  • APN: internet.ht.hr
  • MCC: 219
  • MNC: 01
  • Vrsta provjere: PAP
  • APN vrsta: default,supl
  • APN protokol: IPv4
  • APN roaming protokol: IPv4
  • Uključi/isključi APN: APN uključen
  • Prijenos: Neodređeno

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
13 godina
neaktivan

Ime:t-mobile

Apn:web.htgprs

sad sam to promijenio...

pa ću popodne kad budem u gradu vidit kakav mi je signal sad ....

sa ovime u gradu mi dok stajim na istom mjestu imam ful signal h+ i ono odjednom mi nestane nema nikakve oznake za int samo ovaj obični signal i nemogu nikako na internet na mjestima di sam prija uvik ima signala dok sam ima s3 sad sa s4 skoro nigdi nemam...

npr....sjedim na faksu u učionici ne pomjeram mob imam h+ signal 4 crtice i odjednom nestane i nemaga npr po ure

13 godina
neaktivan

Fala prijatelju pomoglo je prije di mi je gasilo int imam 4g....

14 godina
neaktivan
Mario.galusic kaže...

Fala prijatelju pomoglo je prije di mi je gasilo int imam 4g....

Nema problema, glavno da smo riješili problem :)

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
15 godina

Je li itko vračao na stock ROM. Ako je može pomoč?

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bok ekipa, instalirao jutros 4.4.2 i sync maila se poremetio skroz. Ne vuce mi nove mailove nakon sta kliknem refresh, sync je poremećen, ne pomazu ni nekakvi fixovi koje.sam našao na internetu tipa Auto sync data. Javlja mi stalno "email sync turned off" iako je sync omogućen....ima tko sličnog iskustva?

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pixie_st kaže...

Bok ekipa, instalirao jutros 4.4.2 i sync maila se poremetio skroz. Ne vuce mi nove mailove nakon sta kliknem refresh, sync je poremećen, ne pomazu ni nekakvi fixovi koje.sam našao na internetu tipa Auto sync data. Javlja mi stalno "email sync turned off" iako je sync omogućen....ima tko sličnog iskustva?

Čini mi se da ti je do postavka maila, pa kontaktiraj SZK svoje mreže da ti ju ponove, koliko se meni vidi da je kod tebe problem!!!!
ATJ Lučko
16 godina

stigao neki update od 387 mb,vjerojatno kitkat.

jel ko instalirao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jel ima netko neku preporuku za dobru slim maskicu, po mogućnosti da je gumena, da nije ona skliska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice