Mislim da rezolucija ekrana ne treba prelazit 4.7"..ako baš mora, onda 5"
...
Zeznio sam se u veličini ekrana. Znam razliku hvala Bogu.
Netko je gore spominjao razliku između s5 i s4 i htio sam reči kako je S4 sa svojim 5" ekranom, rezoluciju 1080x1920 te 4 jezgrenim procesorom odličan mobitel koji nema mana što se tiče hardvera. Jedino na čemu treba poraditi u budučnosti je trajanje baterije. Nije da kratko traje, dapače, danas mi je durala puna 24 sata sa skroz uključenim WIFIom. Umjesto što su ugradili fingerprint senzor, razne senzore za oči koje gotovo nitko ni ne koristi, što ubacuju drugi procesor i nez ja šta ne, mogli su poraditi na bateriji, povečati kapacitet i sl. Tko koristi te gluposti uopče. Bateriju sigurno svi koriste...
da ali ja ponavljam, nema razloga komentirat ovdje nešto što nema veze s vezom, i9500 je izasao prije i9505, i od tada su vidjeli da nema bas nekih promjena u radu pa su se vratili na 4 jezgre, kao i u s5..
što se tiče usporedbe baterije na s5 i s4 baterija je bolja, što se tiče kojekakvih senzora, istina, nitko ih ne koristi, ali ne trose bateriju, kao ni fingerprint senzor.. te stvari im služe kako bi privukli kupce, u reklamama ces vidit samo cool feature koje niko nakon 2 tjedna nece koristit, nikad nisam vidio kako se u reklami firma hvali tako sto pokazuje bateriju.. a i iskreno, kome ce sluzit tih par sati baterije vise, da je par dana ajde ali za to je dug put, povecat bateriju za 300 mah ce samo povecat masu mobitela tako da i bolje da ju ne diraju, 2 dana je cisto dovoljno..
Pa svi ti senzori zauzimaju mjesta, drugačije planiranje prostora samog hardvera i sl. A i novci uloženi u te senzore su se mogli uložiti u bateriju. Smanjiti njenu težinu i povečati kapacitet. Mogu oni sve, samo su im pare bitne i s toga stavljaju te idiotarije.