Zato sto nemam kome da reklamiram. Nemam nasu garanciju. Kupio sam ga novog preko KupujemProdajem,i sta dalje mogu il da pokusam da ga resim il da ga dam u delove. Stim da maticna ne moze da se upotrebi zbog loseg sistema. Il zato sto je zakljucana na taj KNOX 0x1.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Flashnuo sam ga natrag na stock rom i opet nista. Kad odem upisat kod za provjeru IMEI-a dobijem "null/null".
Mob je nakon toga bio kod jednog "majstora" koji se kao razumije u telefone i vec dugo radi sa njima. Navodno ima i famozni BOX za koji su neki spominjali da je jedino rjesenje za krpanje izgubljenog IMEI-a, medjutim bez uspjeha. Kaze da je Boot Loader zakljucan i za sada nema rjesenja.
Uredjaj je jos pod garancijom, ali mi je Knox 0x1, pa pretpostavljam da bi ga odmah vratili natrag sa reklamacije. Jel postoji procedura za vracanje brojaca na 0x0?
Ima li pomoci za uredjaj? Odakle krenut?
Flashnuo sam ga natrag na stock rom i opet nista. Kad odem upisat kod za provjeru IMEI-a dobijem "null/null".
Mob je nakon toga bio kod jednog "majstora" koji se kao razumije u telefone i vec dugo radi sa njima. Navodno ima i famozni BOX za koji su neki spominjali da je jedino rjesenje za krpanje izgubljenog IMEI-a, medjutim bez uspjeha. Kaze da je Boot Loader zakljucan i za sada nema rjesenja.
Uredjaj je jos pod garancijom, ali mi je Knox 0x1, pa pretpostavljam da bi ga odmah vratili natrag sa reklamacije. Jel postoji procedura za vracanje brojaca na 0x0?
zapravo cak ti je i najbolje rjesenje otic na servis, nema veze što je knox 0x1..
ja sam sa s2 bez garancije i racuna sa blacklistanim IMEI-om isao da mi probaju poppravit pa nisu htjeli iz razloga što nisam mogao dokazat svoje vlasništvo nad uređajem..
što se tiče samog popravka IMEI-a ima fora i forica koje ne funkcioniraju u vecini slucajeva, zato što jednostavno provideri blokiraju svaki novi imei na mobitelu, iz razloga što im je Imei ajmo reć zaštita od krađe.. mogu ga i blokirat ukoliko je mobitel ukraden i vlasnik zatraži blokadu..
sam popravak mobitela kod ovlastenog operatera nebi trebao biti skup.. 50-100 kn ukoliko ti ne priznaju garanciju..
ps. ne postoji knox reset za sada..
da, tako je funkcioniralo kad sam ja isao za s2, u biti ti naplati samo ruke, nece ti to biti pre skupo sad jedina je stvar koliko mobitel nece biti kod tebe..
op op na sammobile stize updejt :P
2014-06-12VIP - Croatia (VIPNET)GT-I9505I9505XXUGNE8 I9505VFGGNE2 Queued
http://www.sammobile.com/firmwares/
http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=30796
140mb improved stability
koliko vidim dodan je kids mode i knox 2.0
Dogodilo se to i meni sa Omega ROM-om.
Samo sam flashao preko ODIN programa kompletno official ROM i sve je radilo kako treba.
Ne znam kako tebi onda to nije pomoglo.
Pozz
Trebam pomoc :D
Naime, kupljen novi Galaxy S4 - VIP... i nakon nadogradnje... jedna oko 450MB i jedna od 140MB ne mogu se ulogirati u Play Store... Ni preko wifi ni normalno...
Sto napraviti???
Ima li neko rjesenje???
Hvala
gdje je najpovoljnije kupiti novi s4 s garancijom?
da li je tko rootao sa towel root-om ??
kažu da ne okine knox te se vrlo lako uninstala unutar SuperUsera.
imam 9505 t-mobile sa 4.3 androidom.
Ima li itko problema s postavljanjem vlastite MP3 pjesme za dojavu poziva ?
Odaberem pjesmu i odaberem " Automatska preporuka " u kojem on sam odabere dio i njega bi trebao postavit za dojavu poziva.
Naravno, pri dolaznom pozivu svira pjesma od pocetka a ne taj dio koji je mob sam odabrao.
Ima li rjesenje kakvo ?
Odaberem pjesmu i odaberem " Automatska preporuka " u kojem on sam odabere dio i njega bi trebao postavit za dojavu poziva.
Naravno, pri dolaznom pozivu svira pjesma od pocetka a ne taj dio koji je mob sam odabrao.
Ima li rjesenje kakvo ?
Najlakse ti je u nekom programu na kompu tipa audacity "izrezat" dio koji zelis, spremis kao mp3, prebacis na mob i postavis kao melodiju za dojavu poziva.
Ima li rjesenje kakvo ?
Najlakse ti je u nekom programu na kompu tipa audacity "izrezat" dio koji zelis, spremis kao mp3, prebacis na mob i postavis kao melodiju za dojavu poziva.
Znam za to, al mislio sam da ta automatska preporuka radi kako treba.
Namjeravam kupiti S4 uskoro, i pošto sam pročital da dosta ljudi ima probleme nakon nadogradnje na android 4.4.2, zanima me kak se vaše S4-ke ponašaju?
Da li je itko imao problem sa povezivanjem S4 sa kompom?
Naime, meni već par dana komp uopće ne prepoznaje mobitel. Do sada je uvijek sve radilo normalno. Koristim uvijek originalni kabel a kada ga spojim na usb od kompa na mobitelu mi pokazuje samo da puni i ništa više. Isprobao sam sve usb utore na kompu i svugdje isto. Zanimljivo je da sa istim kabelom na 2 druga kompa sve normalno radi i bez instaliranog kiesa. Probao sam reinstalirati drivere i kies ali bezuspješno. Samo mi se ponekada kada spojim mobitel na komp pojavi onaj ton koji označi da se spojilo nešto na usb od kompa ali taj ton bi se trebao čuti samo jednom nakratko ali kada je mobitel priključen onda se taj ton uzastopno ponavlja svake sekunde. Pokušao sam uključivati i usb ispravljanje grešaka, vaditi microsd i karticu od operatera,....
Mobitel nije rootan i na njemu je 4.4.2
Namjeravam kupiti S4 uskoro, i pošto sam pročital da dosta ljudi ima probleme nakon nadogradnje na android 4.4.2, zanima me kak se vaše S4-ke ponašaju?
Moj radi kao svicarski sat. Nemam zamjerke.
Sve radi super sa Kitkat na S4, a jedini malo veći problem je što na vanjsku SD više ne možeš instalirati, npr. neku navigaciju, vec samo na internu memoriju. Prije Kitkat je sve moglo bez problema.
Zahvaljujem na odgovoru .
rootao,knox ostao 0x0 :)
napokon mogu titanium backupom vratiti neke stvari sa starog moba!
i maknuti j...e reklame :))
Knox 2.0 A ja rootao sa Towelroot, Šta sada smijem li ga updateti
S kojim ste ROM-om generalno najazdovoljniji?
Tražim nešto izgledom najbliže stock TW-u, a opet da ima nekih tweaksa i to...
Baš me zanima oce s4 dobit Android L...
Pitanjce vezano za Nandroid, totalni sam n00b od kako sam rootao mob.
Da li Nandroid radi nešto tipa 1:1 backup cijelog moba?
Npr, stavim gore CM11, ne svidi mi se i onda mogu vratit stock ROM kojeg sam backupirao?
Upravo to radi.
Kopira sve podatke i sistem,kao image diska napravi.
Znaci prije bilo kakvog flashanja nekog roma il ceg se napravi backup i ako nesto nije u redu il ti se ne svida,restoraš originalni rom u ovom slučaju i to je to.
Super!
To je nešto što mi najviše fali od kako sam prije godinu dana prešao s iOSa na Android. Alat da mi kompletno backupira sve i napravim restore ako se nešto sje...
To je jedina dobra stvar iTunesa
Upravo mi skida update 155.15mb, ima netko link na release notes?
EDIT: Radi se o onom update-u za Kids mode i KNOX 2.0.
EDIT 2:
Instalirao sam, uredaj se cini fluidniji. KNOX mi ne treba kao ni Kids mode ( odmah sam ga disable-ao ). Manje UI promjene, takoder sucelje kamere je nesto drugacije. Vidjet cu kroz par dana kakva je baterija. Takoder nema vise GPS ikone, sad pise location.