Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 823.615
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jel netko preso na 4.4 na samsung s4 mini?

0 0 hvala 0
14 godina

Zna li netko neki dobar program za android os koji prati potrosnju mobilnog interneta

http://valid.canardpc.com/2gp8dx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Syke kaže...
vilon kaže...

Nakon prelaska na 4.4.2 indikator napunjenosti baterije na početnoj stranici mi više nije zelen nego bijel, iako je uređaj napunjen što se i vidi po postotku napunjenosti baterije. Može li se taj problem nekako riješiti?

Kaj bi rješavao?

Bijele ikone su standard od 4.4.2

Shvatio sam kasnije da je to u 4.4.2 tako. {#}

Mislio sam najprije da je neki problem sa baterijom i sl.

16 godina
Ivanjino96 kaže...

Zna li netko neki dobar program za android os koji prati potrosnju mobilnog interneta

odeš u postavke i imaš korištenje podataka.. izaberes datum od kad do kad hoces i prikaze ti sve..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
14 godina

Sad sam isao vidit dal mi je stigao update i ovo mi izbaci.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže ...

Mozda ti je rootan, otkljucavan na sve mreze itd.

16 godina

Ugasi mob i upali ga kombinacijom vol down+home+power i onda udi u odin mode i tam vidi kaj pise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav korisnicima Samsung S4 modela mobilnog uređaja !

Evo kako sam i obećao unazad nekoliko stranica sa glasanjem o review-u za 3200mAh Back Clip Mobile Power Charger with Smart Leather Case for Samsung Galaxy S4 black: http://www.tmart.com/3200mAh-Back-Clip-Mobile-Power-Charger-with-Smart-Leather-Case-for-Samsung-Galaxy-S4-i9500-Black_p225722.html.

Ukoliko se odlučite kupiti preko ovog linka mogli bi prije kontaktirati njihov chat ili na mail njihovog predstavnika: mail ću staviti ukoliko se njihov predstavnik složi, pa ćete dogovarati kupnju ako želite sa njim ili direktno preko linka.

Ja sam kontaktirao navedeni mail i uredno kupio i dobio traženi proizvod, a sada na vama je da odlučite i ništa vam ne sugeriram ili da vas nagovaram na kupnju.
Navedeni Power Bank Case 3200mAh ujedno je i zaštita za mobilni uređaj S4 kupljen na stranici www.tmart.com koji je koštao 19,31$ US bez dodatnih troškova dostave i carinjenja u Hrvatskoj, ali to ne mora biti slučaj i vama, ovisi o sreći da li ćete proći bez carine i troškova carinjenja.

Od narudžbe do dolaska na kućnu adresu je trebalo 30 dana jer sam se odlučio za free shipping

SPECIFIKACIJE:
1. Output Voltage: 5V
2. Output Current: 0.5A
3. Capacity: 3200mAh
4. Input Voltage: 5V
5. Input Current: 0.5A
6. Cell type : Lithium-polimer battery
7. Cycle life: 500 times
8. Charging time: 4-5 hours
9. Weight: 80g
10. Dimensions(mm): 147x72.5x17mm

Kako koristiti External battery power bank mislim da većina zna ali ću to i napistati:
Stavite svoj S4 mobilni uređaj u Power Bank Case i spojite ga na Mikro 5pin dock koji se nalazi u case-u, a pri samom dnu case-a imate power tipku On/Off koju aktivirate pritiskom za aktiviranje punjenja mobilnog uređaja ili iskljućujete te ćete vidjeti i na samom ekranu mobitela da li se puni na ikonici baterije sa time da je Power Bank Case prije toga napunjen putem punjaća ili Mikro Usb kabla i Pc-a

Također na power case-u se nalazi i led indikator sa 4 led lampice koji vam pokazuje koliko vam je baterija u samom power bank case-u puna ili koliko vam je preostalo energije na samom Power bank case-u.

1 LED=25%   2 LED=50%   3 LED=75%   4 LED=100%

Power bank case se također puni neovisno o mobitelu sa mikro usb kablom spojenom na Pc ili kao i mobilni uređaj sa punjaćem uključenim u struju.

Izrada samog Power bank Case-a je kvalitetna od čvrste plastike sa pokrovom za ekran koji ima na sebi otvor za osnovni pogled na ekran mobitela dok stražnji dio ima otvor za kameru i nožicu(naslon) koja je uredno ukomponirana u Case, gornji dio Power bank case-a se izvlaći za lakše stavljanje i vađenje mobilnog uređaja iz samog Power Bank Case-a.

Kako sam ja ovaj Power Bank Case ili External battery Charger kupio za prijatelja postavio sam i slike mobitela u njemu. Sve uredno funkcionira za što je i namijenjen Power bank case te je kompatibilan . 

Paket tmarta Paket tmarta
Sadržaj paketa Sadržaj paketa
Pastićna kutija i Pw bank Pastićna kutija i Pw bank
Otvoreni Pw. bank Otvoreni Pw. bank
PW. bank case stražnjim naslonom PW. bank case stražnjim naslonom
Punjenje Pw.bank case Punjenje Pw.bank case
Punjenje Pw.bank case Punjenje Pw.bank case
Stražnja strana Stražnja strana
Upute za korištenje Upute za korištenje
S4 u Power banku S4 u Power banku
S4 ukljućen Power bank i puni mobitel S4 ukljućen Power bank i puni mobitel
"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 21:20 (Fero).
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
Ivanjino96 kaže...

BMK kaže...
Ivanjino96 kaže ...

Mozda ti je rootan, otkljucavan na sve mreze itd.

skrba kaže...

Ugasi mob i upali ga kombinacijom vol down+home+power i onda udi u odin mode i tam vidi kaj pise.

Piše mi model moba pa onda offical i onda custom 

a mobitel je kupljen u t centru i nije ništa dirano na njemu bar ne sa moje strane 

evo sada doma na wi fiu sam probao i sada mi ovako izbacuje

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 13:54 (Ivanjino96).
16 godina

ovo custom ti se promjeni kad se roota čini mi se,trebalo bi biti official umjesto custom.

mob si ti kupio nov u tcomu il od nekog iz oglasnika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skrba kaže...

ovo custom ti se promjeni kad se roota čini mi se,trebalo bi biti official umjesto custom.

mob si ti kupio nov u tcomu il od nekog iz oglasnika?

u tcomu novi zapakiran 

znači i prvo i drugo mora pisati offical

sada odem na aktualizaciju i piše nema novih nadogradnji ne izbacuje mi više ono 

16 godina

evo sad sam provjerio na svojem i ovak ide:

current binary-samsung official

system status:official

knox kernel lock:0x0

knox warranty void:0x0

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skrba kaže...

evo sad sam provjerio na svojem i ovak ide:

current binary-samsung official

system status:official

knox kernel lock:0x0

knox warranty void:0x0

I kako da ja se vratim na offical 

16 godina

hmmm to baš neznam,ima na xda portalu i mislim da je pisalo da se to može sa onim triangle away programom kaj je poništavao counter na s3,pogledaj si to na xda.

izgleda da to ne utječe na skidanje updatea kad ti veli da imaš najnoviju verziju,tak je i meni isto jer još nema updatea za t mobile,to ovisi o csc broju/kodu,to vidiš sa *#1234#.

samo neznam kak si dobio to custom ak nisi niš radio na njemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skrba kaže...

hmmm to baš neznam,ima na xda portalu i mislim da je pisalo da se to može sa onim triangle away programom kaj je poništavao counter na s3,pogledaj si to na xda.

izgleda da to ne utječe na skidanje updatea kad ti veli da imaš najnoviju verziju,tak je i meni isto jer još nema updatea za t mobile,to ovisi o csc broju/kodu,to vidiš sa *#1234#.

samo neznam kak si dobio to custom ak nisi niš radio na njemu.

i9505croemj5 - s tim ima veze update?

Katastrofa im je rjesen sustav...

17 godina

Ček, a što točno ti nije jasno? I što je katastrofa?

Update za T-mobile još nije izašao. A za to je vjerojatno o određenoj mjeri kriv i sam T-mobile.

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
13 godina
neaktivan

Stavio mirror screen protector od 1,5€ i ne mogu vjerovati kako dobro izgleda.

Na prošlim mobitelima kako sam stavio, tako sam dobio i degradaciju kvalitete slike, ovdje to nije slučaj.

Niti jednog air bubble-a, valjda zato što sam očistio ekran sa etanolom i air can spray-om par puta ocistio od prasine.

Preporučujem, baš je sad kao neki drugi mobitel(+ što imate ogledalo, nekom za špijunažu a nekom za popraviti frizuru, ako je ima{#} )

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 14:11 (Prilika).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prilika kaže...

Na prošlim mobitelima kako sam stavio, tako sam dobio i degradaciju kvalitete slike, ovdje to nije slučaj.

Niti jednog air bubble-a, valjda zato što sam očistio ekran sa etanolom i air can spray-om par puta ocistio od prasine.

Preporučujem, baš je sad kao neki drugi mobitel(+ što imate ogledalo, nekom za špijunažu a nekom za popraviti frizuru, ako je ima{#} )

gjde ima nabaviti taj screen protector??

13 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
Prilika kaže...

Osobno nikad takav sp nebih stavio na mob. Imas ga na ebayu, evo ovaj npr. 

14 godina
Bok evo zanima me kada će napokon doći update za Samsung Galaxy S4 Kitkat jer kod drugih operatera u Hrv su update-i dostupni već par tjedana

Ivane, nadogradnja bi trebala biti dostupna tijekom ovog mjeseca. Nika

T-Mobile odgovor.

1 0 hvala 0
15 godina
zstef kaže...

Ček, a što točno ti nije jasno? I što je katastrofa?

Update za T-mobile još nije izašao. A za to je vjerojatno o određenoj mjeri kriv i sam T-mobile.

Kaje katastrofa, jos me pitas, kitkat je vec dugo vremena dostupan, i od flagship uređaja i jeebenog t-mobilea očekujem da ako sam platio za mobitel brdo love, želim update kad i svi ostali, a ne mjeses dana kasnije, što je sve ukupno x mjeseci kasnije od nexus uređaja....

12 godina

OBAVIJEST!!!

T-mobile vlasnici gt-i9505 koji nisu još dobili update na Kitkat

Možete fleshati firmware od Tele2(TWO) sa Sammobile (Ja sam skinuo od tamo) Kitkat sa odinom 3.09. Ja sam fleshao svoga,mob je sada NEBRENDIRAN,dakle originalna boot animacija i nema T-mobile aplikacija. Knox ostaje 0x0!

Nije mi se ništa pobrisalo,napravio mi je samo upgrade(barem na mom telefonu). File je težak 1.5gb

Aplikacije koje su na micro SD više ne rade,dakle,selite ih na telefon prije instalacije!

Više info: http://www.forum.hr/showthread.php?t=755538&page=72{#}

Dodatak:

Mobitel ne treba biti rootan za ovo flešati, radi se o original Samsung firmware-u, koji sadrži ključeve koji ovo dozvoljavaju. Moj mob nije nikada bio rootan. Za sada je isprobana samo ova verzija (kod mene) da radi i radi uredno već 15 dana.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 18:14 (Attitude).
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

Bok ljudi imam jedno pitance gledam na sammobile nove firmware i vidim da za SEE ima I9505XXUFNC4 BLACK EDITION

e pa sada me zanima sto im taj BLACK EDITION znaci

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=27458

hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 18:46 (hrcpin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Attitude kaže...

OBAVIJEST!!!

T-mobile vlasnici gt-i9505 koji nisu još dobili update na Kitkat

Možete fleshati firmware od Tele2(TWO) sa Sammobile (Ja sam skinuo od tamo) Kitkat sa odinom 3.09. Ja sam fleshao svoga,mob je sada NEBRENDIRAN,dakle originalna boot animacija i nema T-mobile aplikacija. Knox ostaje 0x0!

Nije mi se ništa pobrisalo,napravio mi je samo upgrade(barem na mom telefonu). File je težak 1.5gb

Aplikacije koje su na micro SD više ne rade,dakle,selite ih na telefon prije instalacije!

Više info: http://www.forum.hr/showthread.php?t=755538&page=72{#}

Evo malo prije sam stavio taj od tele 2 i sve izvrsno radi 

:D

13 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
Prilika kaže...

Kolega me prestigao, dobio si link, a sad da li su od istog proizvodjaca, ne znam.

Ja sam svoj dobio u kesici, ma sta ocekivati za 1.5€, al je legao ko budali šamar {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
12 godina
neaktivan

Bok svima

Dal mi netko može pomoč?

Imam kopiju s4 i sam od sebe neče se podignut tj. on se upali i napise ono standard koji je model ali ne ide dalje od toga

Dal ima neko rješenje za to?

Hvala

0 1 hvala 0
13 godina

Na zalost ta kopija nema nikakvih dodirnih tocaka sa s4. Tako da, u bilo koji thread da postavis pitanje, nema veze s temom. :/

ja

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na ovom mobitelu koristim Chrome preglednik ali svaki put kad otvorim neku stranicu otvara mi mobilnu stranicu pa ja svaki put moram stisnut tipku MENU i odabrati zatraži računalnu verziju. Jel se ima gdje uključit ta opcija da mi ne otvara uvijek mobilnu stranicu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kolko Vam je na kraju dana slobodno RAM memorije?

Meni uz desetak instaliranih aplikacija, bez ijedne igrice reovno bude slobodno tek 400-tinjak Mb. Istina da imam nepotrebne samsung aplikacije koje ne koristim a ne mogu ih maknit...

2 4 hvala 0
13 godina

Danas sam odnio mob u tcom i tamo su mi rekli da se baterija napuhala ali su ga svejedno poslali na provjeru sad mene zanima rekli su mi da cu vjerovatno morati kupiti bateriju jel nju ne pokriva garancija sad jeli to istina i stvarno moramplatiti bateriju sto meni izgleda totalno glupo za mob koji je star 6 mjeseci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice