[Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)

poruka: 982
|
čitano: 306.552
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
imamkryllios 9.5 skinuo chainfire 3d 2.8 instalirao ga ali nemogu ga pokrenut samo pise loading data saving data i to je to, plugins sam takodje skinuo unzipo ih
neznam gdje grijesim :S

0 0 hvala 0
15 godina
Re: [Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)
CroNk3r kaže...

Evo, zdanjih dana sam se malo igrao s mobom(isprobavao razne ROM-ove) i zavrsio opet na kyorarom-u.

Uspio sam sloziti dobre postavke u chainfire3D i sad mogu igrati gangstar west coast hustle bez ikakvog laga(jedino dok sam u autu mora iskljucit radio jer inace lagga)

Ako bi netko igrao:

http://adf.ly/55j5f  <--Kyorarom

http://adf.ly/55jGc <--Chainfire3D(pro)

http://adf.ly/55jJo  <-- plugini za Chainfire

http://adf.ly/55jV3  <-- stari Superuser

Znaci sad tutorial:

1. flashajte kyorarom (0,5,0 verziju, nemojte updateati) i instalirajte stari superuser(novi blokira chainfire-a)

2. instalirajte chainfire 3d

3. pokrenite chainfire i instalirajte drivere

4. stavite plugine na sd karticu(prvo extract da dobite mapu plugins i tu mapu stavite na sd)

5. reboot moba

6. udite u chainfire i stisnite install plugins i instalirajte sva 3 plugina

7. odite pod defalut settings i odaberite reduce texture quality, reduce texture size, disable mapbuffer emu, qualcomm plugin i hide cf3d id.

8. instalirajte bilo koju zahtjevniju igru i uzivajte {#}

Ovako , ti nisi napravio ovaj boldani postupak.

Sry kaj nisam prije odgovoril, bil sam suspendiran.{#}

Ovo za kyorarom preskocis.

:D
13 godina
neaktivan
problem je kad instaliram Chainfire3D nemogu ga pokrenut
jednom sam uspio pokrenut instalirati drivere i onda ga nisam nigdje mogao naci da install plugins
13 godina
neaktivan

BOK SVIMA!
evo kako baš nisamvićan u ovome moli za pomoć..
imam navedeni mobitel i zanima me sljedeće..
ovakvo je stanje sada na mobu...
SAMSUNG GALAXY 3 ANDROID

firmware verzija:2.1-update
Osnovna verzija:I5800XXjG3
Kernel verzija:2.6.29 root@SE-5603#2
Broj verzije:ECLAUR.XWjG6

dali bi ga bilo pametno nadograđivati i kako da to napravim ..neznam ? i na koju verziju je smijem?

neke igrice mi ili neda instalirati ili mi kaže da trebam oslobodit memoriju..

a imam karticu od 4 i 8Gb....

što mi je činiti ako mi tko može tati što detaljnije upite....bio bih jako zahvalan

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 6:24 (teslazagi).
14 godina
teslazagi kaže...

BOK SVIMA!
evo kako baš nisamvićan u ovome moli za pomoć..
imam navedeni mobitel i zanima me sljedeće..
ovakvo je stanje sada na mobu...
SAMSUNG GALAXY 3 ANDROID

firmware verzija:2.1-update
Osnovna verzija:I5800XXjG3
Kernel verzija:2.6.29 root@SE-5603#2
Broj verzije:ECLAUR.XWjG6

dali bi ga bilo pametno nadograđivati i kako da to napravim ..neznam ? i na koju verziju je smijem?

neke igrice mi ili neda instalirati ili mi kaže da trebam oslobodit memoriju..

a imam karticu od 4 i 8Gb....

što mi je činiti ako mi tko može tati što detaljnije upite....bio bih jako zahvalan

Imaš na prvoj stranici ove teme linkove za nadograđivanje. Najbolje ti je stavit custom romove Kyrillos ili Kyorarom (oba su odlična, bez bugova). Otiđi na taj link i samo prati upute. Ne bi trebalo biti problema. Mobitel će ti biti brži, baterija će više trajati..

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
13 godina
neaktivan

jel može na privat poruci da mi pomogneš da nekaj ne sje... skinuo sam..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 18:40 (teslazagi).
13 godina
neaktivan
ne kužitu nekaj ..
jel moram prije svega rotati najprije ...

a za ovo update kako to piše da stisnem sljedeće:
Vol down + Home + Power onda tek da ukopčam usb i kak sad da to ubacim u mob ili to prije na memori moram staviti...malo sam težak za ovo...
13 godina
neaktivan
jdali si uspio ako neide kyararom probaj kyliros rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123
on je mislim u dva dijela,uglavnom kad ih unzip pojavi ti se one package file to u odinu stavis pod ONE PACKAGE
u download mod na mobitelu ides tako sto stisnes i drzis volume down home buton i upalis ga
skopcas ga na usb i kad pozuti prvo polje u odinu stisnes start
13 godina
neaktivan
nemoras nista rootati nisam ni ja i uspijeo sam...imao sam pomoc od par momaka al trenutno ih nema ovdje oni to znaju bolje nego ja
13 godina
neaktivan

Moze pomoc, ovo se pokaze kada pokusam Sing In na nalog 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVO SVE SAM NAPRAVIO I SADA MI NEČE PREPOZNAT MOB KADA UKLJUČIM NA USB I STISNEM START U ODINU
14 godina
teslazagi kaže...
EVO SVE SAM NAPRAVIO I SADA MI NEČE PREPOZNAT MOB KADA UKLJUČIM NA USB I STISNEM START U ODINU

Instaliraj Samsung Kies. Meni je pomoglo. I poslije sam ga odma uklonio.

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
14 godina
Moras instalirat kies zbog drivera
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

EVO SVE SAM SREDIO SAMO ŠTO MI JE MALO NEKAK ČUDAN..A I NEŠTO MI STALNO VIBRIRA KAO VIBRA...A NEMREM TO ISKLJUČIT NEZNAM KAJ JE...

uspio sam to prekinut neznam kaj je to ali sam išao na reset tj.tvorničke postavke i sada više ništ ne vibrira ...ak se opet ne uključi nekaj...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 10:54 (teslazagi).
13 godina
neaktivan

@teslazagi

KAD SE NEKOME OBRAČAŠ IZGASI CAPS JER ČE LJUDI MISLITI ILI DA SI RETARDIRAN ILI DA SE DEREŠ NA NJIH.

A ta sto vibrira kao vibra hahaha to ti je postavljeno kad god kliknes nesto na touch dobijes lagani response u obliku vibracije.

udji u postavke pa zvuk, pa dolje povratna vibracija dodira i to odznači. to si mogao i sam nac. ili zapravo ne, nisi..

Support the software developers. If you like their products buy them !
13 godina
neaktivan
znam za to već sam bio to pokušao ali nije bilo to to...jer je ta vibracija bila nestala pa se opet pojavila i tako stalno..tako da nije bilo to u pitanju..hvala ti na iscrpnoj pomići
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima... htjeo sam vas pitat imal tiko problem sa svojim galaxy-em 3 sa verzijom 2.2.Izgleda da mi je ram preopterecem mozel mi itko rec sta da radim :P korisitm svakakve programe i sve al nista nepomaze. Od 246 mb rama slobodno imam 34 :S pa mi dosta zastajkuje. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav svima ... htjeo sma vas pitat imal itko problema sa svojim galaxy-em 3. Imam problem u mene je preopterecen ram neznam zbog cega od 246 mb u mene ima slobodno 26 :S neznam sta da radim.u mene je verzija 2.2 ,a kako ljudi pricaju po forumima da stom verzijom treba bit jos brzi al et umene je obratno.ako mi itko moze pomoc nek mi se javi pozz hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
celavi_cupo kaže...
problem je kad instaliram Chainfire3D nemogu ga pokrenut
jednom sam uspio pokrenut instalirati drivere i onda ga nisam nigdje mogao naci da install plugins

instaliraj ga ponovo i radit ce, vec ce ti biti instalirani driveri

teslazagi kaže...
ne kužitu nekaj ..
jel moram prije svega rotati najprije ...

a za ovo update kako to piše da stisnem sljedeće:
Vol down + Home + Power onda tek da ukopčam usb i kak sad da to ubacim u mob ili to prije na memori moram staviti...malo sam težak za ovo...

odmah ga ubaci i pisat ce ti download mode i onda ga ukopcas

grde kaže...

Moze pomoc, ovo se pokaze kada pokusam Sing In na nalog 

nece ti se na net spojiti, neznam zasto, probaj drugi wifi.

ivannikic96 kaže...

pozdrav svima ... htjeo sma vas pitat imal itko problema sa svojim galaxy-em 3. Imam problem u mene je preopterecen ram neznam zbog cega od 246 mb u mene ima slobodno 26 :S neznam sta da radim.u mene je verzija 2.2 ,a kako ljudi pricaju po forumima da stom verzijom treba bit jos brzi al et umene je obratno.ako mi itko moze pomoc nek mi se javi pozz hvala unaprijed

custom rom flashaj, stock romovi suckaju.

13 godina
neaktivan
rekli ste na krylios 9.5 da se treba instalirati chainfire 2.8 v i jesam al znaci nemogu ga uopste pokrenut samo pise loading nesto saving i zatvori ga i to je to kako plugins da instal ...imali kakvo rijesenje da nestavljam kyorarom

0 0 hvala 0
15 godina
celavi_cupo kaže...
rekli ste na krylios 9.5 da se treba instalirati chainfire 2.8 v i jesam al znaci nemogu ga uopste pokrenut samo pise loading nesto saving i zatvori ga i to je to kako plugins da instal ...imali kakvo rijesenje da nestavljam kyorarom

gle, stvarno neznam, meni radi 3.3 i na kyorarom i na cm7, probaj 3.3 prema mom tutorialu pa vidi...

Kyrillos zadnji kojeg sam koristio je 7.0, a i ne mislim se vracati na njega(osim ako ce njegov gingerbread zavladati) jer mi je kyorarom dobar, a mislim da to sto je hillbeast napravio s kyoraromom da je to maximum sto se moze izvuci iz galaxy-a 3 baziranog na froyo ROM-u.

Tak da nemogu ti pomoci, probaj 3.3 to je jedino kaj ti mogu reci.

13 godina
neaktivan

e ovako, bio sam na kyrillos 9.0, nisam bio zadovoljan veoma je spor, juce sam instalirao kyorarom odlican je, brz, baterija stabilna i izgledom ljepsi od kyrillos-a. I ja imam probleme sa Chainfire 3d 3.3, 2.8(problemi koje je celavi_cupo naveo gore)  pa sam instalirao 1.7 verziju koja mi je radila i na kyrillos i nemam problema sa igrama (gangstar, asphalt5, dangeon hunter...)

Samsung Galaxy 3 Kyrillos&#180; ROM v9.5
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
grde kaže...

e ovako, bio sam na kyrillos 9.0, nisam bio zadovoljan veoma je spor, juce sam instalirao kyorarom odlican je, brz, baterija stabilna i izgledom ljepsi od kyrillos-a. I ja imam probleme sa Chainfire 3d 3.3, 2.8(problemi koje je celavi_cupo naveo gore)  pa sam instalirao 1.7 verziju koja mi je radila i na kyrillos i nemam problema sa igrama (gangstar, asphalt5, dangeon hunter...)

O tome ti ja pricam, kyorarom je brzi, stabilniji i ljepsi.

Kyrillos nema ni 1 prednost pred kyoraromom.

13 godina
neaktivan
kyorarom stvljen...eh Dali Ja sad da update uradim pa da stavim chainfire 1.7 I'll day ostanem. na kyorarom 0.5.0 I instal v 3.3 chainfire
15 godina
celavi_cupo kaže...
kyorarom stvljen...eh Dali Ja sad da update uradim pa da stavim chainfire 1.7 I'll day ostanem. na kyorarom 0.5.0 I instal v 3.3 chainfire

ostani na 0.5.0 jer kad updateas onda nema mjesta u rom-u za chainfire drivere, a razlike u performansama nema, updatei su zbog nekih sitnica tipa:

Nije se dobivalo izvjesce za poslane poruke i takve gluposti.

13 godina
neaktivan
ma nekontam,nemogu plugins skinit ...znaci moram downgrade superuser...i zasto kad instaliram chain fire i kad instliram drivere zasto mi nestane i nemogu ga naci ...jel trebam i ja stavit verziju ti 1.7 gdje da je nadjem gdje pluginse moze link?
13 godina
neaktivan

ne moras stavljati stari superuser, meni radi odlicno na ovom

Samsung Galaxy 3 Kyrillos&#180; ROM v9.5
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
celavi_cupo kaže...
ma nekontam,nemogu plugins skinit ...znaci moram downgrade superuser...i zasto kad instaliram chain fire i kad instliram drivere zasto mi nestane i nemogu ga naci ...jel trebam i ja stavit verziju ti 1.7 gdje da je nadjem gdje pluginse moze link?

Gle, instaliras driver, nestane, opet chainfire installas i bit ce dobro, ali prvo moras superusera downgrade.

I inace plugine moras unpackati i na sd stavit one zipove xxxxxxxNvidia xxxxxxxQUALCOM i jo 1

13 godina
neaktivan
ja nemogu s ovog linka sto si stavio pluginse skinut nece...provjeri pa vidi
15 godina
celavi_cupo kaže...
ja nemogu s ovog linka sto si stavio pluginse skinut nece...provjeri pa vidi

http://adf.ly/5NSnp

evo novi

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice