Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.595
|
čitano: 13.124.698
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Deawood kaže...

Ako WP onda Lumia 920 (imaš ju za nekih 600kn u Tele2), a android Sony Xperia Z (1100kn, Tele2).

Nazovi Tele2 i pitaj kako je kod njih sa tim ugovorima jer ja stvarno neznam :/

Otvori cjenik i ima dvije mogucnosti.. Odabrati recimo Revoluciju 150 (135kn je naknada ako prenosi broj u Tele2 za tu Revoluciju) i uzeti lumiu za 795 kn i placati jos opciju uredjaj 135 kn (na tarifu jos 135 kn kroz 24.mj = 275 kn/mj.) ili odabrati tarifu Revolucija = 140kn/mj. i platiti jednokratno telefon 3228,00kn.

Revolucija = pozivi prema tele2 neograniceni, prema drugim fiksnim i mobilnim mrezama je 1500 minuta ukljuceno (preko toga 0,49kn/min - nema uspostave poziva), sms neograniceno i 1GB interneta (nije flat sa manjom brzinom nakon tog potrosenog 1GB-a)

14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

što kupiti?

15 y300
0 gigabyte rio r1
5 ili neki treći
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tinchy199 kaže...

što kupiti?

možete li mi napisati koji bi to bili treći mobiteli? :)

14 godina
odjavljen
tinchy199 kaže...
tinchy199 kaže...

što kupiti?

možete li mi napisati koji bi to bili treći mobiteli? :)

npr - Cubot GT 99 .

13 godina

mobitel za igre,multimediju za oko 1500 ? novi

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo dečki ja namjeravo kupit Huawei ascend y300,ALI !

Ja dns vidim za 1200 kn tele2fon V3.

Isplati li se dati 300 kn vise za 1 GB RAM,8 mpx kameru zadnju i 2 mpx kameru prednju,4,3 inch ekran HD,ali za ICS android ?

0 0 hvala 0
13 godina

ja mislim da isplati, samo me zanima kakva mu je grafika, 3D/2D šta je to ??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa valjda mu to znaci da podrzava i jedno i drugo.

0 0 hvala 0
13 godina

to mu znaci nista .. treba sačekati konkretniju informaciju

0 0 hvala 0
13 godina

čačkao sam na netu i otkrio da je to MobiWire Lyra mobitel brendiran od strane Tele 2 .... ja sam također planirao uzeti Huawei y300 jer mi je Alcatel Idol malo skup ali mi je ovaj trenutno najzanimljiviji

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo nasao sam i ja isto to , ali i tamo nepise nista za GPU.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo ja pronaso da je ovaj GPU :PowerVR SGX531 GPU

1 0 hvala 1
13 godina

ee bravo,   to je to... možes li mi samo reći gdje si to pronašao ? to je solidna grafika za taj cjenovni rang

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma upiso ono mobiwire lyra i prvi link otiso.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Lumia 920 mi je preskupa kod svih operatera.

Danas sam posjetio centre sva tri operatera i najisplativiji su mi:

Alcatel idol za 800 kn uz ugovor na 2 godine (mjesečno 165 kn u tarifi za mlade s flatom) u t-mobile

ili lg optimus 4x hd u tarifi 135 kn revolucija za 2070 kn mjesečno (mogućnost amex do 24 rate bez kamata što mi odgovara) u tele2.

Ako imate bolji prijedlog napišite...

Evo anketa:

21 lg optimus 4x
0 alcatel idol

0 2 hvala 0
13 godina

mobitel pretežno za multimediju i igre do 1500, nije na odmet ni polovni al novi je prioritet ? hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Skansi kaže...

mobitel za igre,multimediju za oko 1500 ? novi

Za igre neki galaxy a multimediu sony

13 godina

mislim kombinirano, konkretno neki model?

14 godina
@VILLA

Ja ne razumijem zasto ti klasificiras mobitele po brendu, niti je svaki samsung za igre a nit je sony bolji od drugih za multimediju.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
13 godina

ljudi treba mi novi mobitel do 1500kn, jako mi je vazan brand, htc, samsung, sony. Ali moze i preporuka sa njuskala ali da je u splitsko dalmatniskoj i da ima garanciju

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

xperia J ...u tele2 za 1400

14 godina
Skansi kaže...

xperia J ...u tele2 za 1400

Xperia J je jako zalostan model, ne vrijedi ni 1000kn..

Vjerojatno je preporucujes zato sto se nisi susreo sa njom uzivo i nisi mogao iskusiti njen stekavi UI..

Nazalost, uvjet novi mobitel do 1500kn, te zahtjev da bude neki dobar `brand` dovodi do jako malog, ako ne i nikakvog izbora, ako zelis kupiti u ducanu..

Moja preporuka je traziti na njuskalu Xperiu P ili SGS3 mini..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 1:05 (assassin.st).
14 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

ljudi treba mi novi mobitel do 1500kn, jako mi je vazan brand, htc, samsung, sony. Ali moze i preporuka sa njuskala ali da je u splitsko dalmatniskoj i da ima garanciju

Ogranicen budzet za te brandove... dobit ces nesto dosta losije u tom cjenovnom rangu nego da odes na Alcatel primjer...

A mogo bi se i ugodno iznenadit sa nekim ne toliko poznatim imenom...

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina

ljudi da je do mene, nebi mi smetalo, ali to mi je za prijatelja kojem nisu vazne specke, vec ime

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Neka si onda kupi iPhone 4, ako mu je ime važno.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Koje su maske najbolje za telefon?

Na Wildfire S imam Gel masku i nije losa,i koja je razlika izmedju gel i silikonske maske?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
@VILLA

Ja ne razumijem zasto ti klasificiras mobitele po brendu, niti je svaki samsung za igre a nit je sony bolji od drugih za multimediju.

Pa zato sto je namijenjen za one koji slusaju glazbu i opcenito,ako nisi koristio ni jednu xperiu nemozes onda ni znati.

14 godina
neaktivan
nemoj pisati gluposti, danas ne mozes tako govoriti, to je mozda nekad bilo da sony ima walkam i npr xpress music od nokije da su sluzile za glazbu, ali danas nije tako i nemoj ljudima tako nesto preporučiti, kao sto si napisao da je za igre samsung, pa svaku aplikaciju sa androida mozes instalirati na bilo koji mob, a ne samo na samsung.

Danas je vazno koji procesor, ram i graficki imaju mobi a ne koja su firma ;)
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
16 godina
VILLA18900 kaže...
gamer34 kaže...
@VILLA

Pa zato sto je namijenjen za one koji slusaju glazbu i opcenito,ako nisi koristio ni jednu xperiu nemozes onda ni znati.

A sony nije namijenjen i za igre? Sto je sa originalnom podrskom za dualshock joystick i playstation mobileom?
Potpis!
12 godina
neaktivan
Ezio kaže...
VILLA18900 kaže...
gamer34 kaže...
@VILLA

A sony nije namijenjen i za igre? Sto je sa originalnom podrskom za dualshock joystick i playstation mobileom?

Pa je al svi znamo da su gotovo svi sony mobiteli dvojezgreni osim z i da malo trzaju u igrama,i sam imam xperiu pa znam i nepravim se pametan nego je a za multimediju isto tako

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice