Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.622
|
čitano: 13.207.322
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
zuper kaže...

Pa evo sad će skoro 3 mjeseca od kada ga koristim i mislim da je to najbolja kupnja moba koju sam napravio zadnjih godina.

Koristio sam prije i OP 12 tako da sam upoznat sa softverom i paše mi. Mada mislim da je OneUI bolji, naročito sa Good Lock opcijama.

Uređaj je fin komad hardvera, sa tankim bezelima izgleda dojmljivo. Malo je previše zaobljen u kutovima pa u nekim aplikacijama slovo ili dio ikone mogu biti van ekrana. Uzeo sam crni jer izgleda elegantnije i ima staklo iza, ali da ponovo biram odabral bi sandstone. Nosim ga bez maske pa već sad na donjem okviru kamere je malo izlizao. Jbg ne štedim ga

Od prvog korištenja se vidjelo da je baterija posebna. S ovom mislim da svi mogu biti potpuno bezbrižni.

Sa svjetlinom na otvorenom nemam problema već nekoliko godina, mislim da vidljivost više nije problem. Ali Galaxy Ultra je tu kralj zbog AR stakla. Automatsko osvjetljenje u jako tamnim uvjetima, praktički mrak, preagresivno smanji svjetlinu.

Ne znam za certillia, ali ako mi rade bankovne app, ne vidim razlog da to ne radi

Certillia bi trebala biti puno viši sigurnosni standard. Sama činjenica da je za sustav e-građani certillia 4 razina, a bankovne aplikacije 3. sve govori... :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice