- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja otkljucao danas na VIP svoj, radi i na FW 5.1
Napomena: Ako otkljucate na neku drugu karticu (bas karticu, ne ovisi o mrezi, osim ak vam nije dovoljno dosadno da probate radit unlock na podrzanoj mrezi ili na otkljucanom iPhoneu) nece vam bez aktivacije u iTunesu radit na staroj (original) mrezi/kartici (vrijedno znanja, na putu sam danas vracao staru karticu i nisam je mogao aktivirati dok nisam dosao doma na komp, traje sekunda na kompu, ali komp je potreban)
Untethered jailbreak za 3GS postoji za SVAKI firmware OSIM 5.1 (zadnjeg), sve sa programom Redsw0w mozes Jailbreakat...A ako bas imas zadnji (5.1) jos uvijek postoji sansa da mozes imat Untethered Jailbreak ako imas old bootrom 3GS, ako ne samo tethered (palis ga prek kompa)...Sad ce u mjesec dana izac Unt Jailbreak za 5.1 za SVE uredaje ukljucujuci iPad 2 iPad 3 i iPhone 4S :)
Imam bootrom 6.15.00 to je novi. A jer se isplati sad raditi tethered i ocu li moci samo nadograditi untethered na tethered bez gubljenja aplikacija i igrica
Isplati se. Aplikcije samo sinkroniziraš sa itunesom i one će ti tamo ostati pa kada restoraš samo povučeš aplikacije sa itunesa opet nazad na iphone
Musclenerd je preporucio da svi korisnici sacuvaju "Activation ticket" pomocu novog redSn0wa. Link za Tutorijal.
Musclenerd je preporucio da svi korisnici sacuvaju "Activation ticket" pomocu novog redSn0wa. Link za Tutorijal.
Sry za ali sto je Edge napravio? Zašto je suspendiran, zna tko?
Ljudi, požurite s unlockanjem, izgleda da će Apple zakrpati rupu uskoro...
Pa ne mogu zatvorit "rupu". Mogu samo prek apdejta, a stvarno bi sad neko bio glup da ide apdejtat iPhone
ETA za 5.1 jailbreak:
Uglavnom kako stvari sada stoje, pod2g navodi da JB možda neće biti dostupan još mjesec dana, ili čak 2.
Također navodi da se mjesec dana čini predugo, ali kada je to hobi, kao što je to njemu, onda je to vrlo kratko vrijeme.
Zakrpat ce rupu novim firmwareom, kako je kolega rekao, uzto Apple jos ni nema taj novi Firmware (jer i 5.1 je vunerabilan na taj unlock) pa tak da nema brige, iako je uvijek pozeljno (spremit ticket za unlock) :)
Sry za ali sto je Edge napravio? Zašto je suspendiran, zna tko?
Mozda zbog 2 teme koje su mu zakljucane?
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/tojanac-forumu/144088.aspx
:/
Ima da - manje više pod2g ima sve što mu treba za jailbreak, sad dok se to složi trebat će nekih mjesec-dva. Samo polako...
Nova verzija SAM unlocka omogućuje unlock na jednostavniji način. KLIK za tutorijal.
Ljudi!!! pod2g objavio anketu za jailbreak, molim vas, sto vise glasova!!!
http://pod2g-ios.blogspot.com/
Molim isto tako razmislite!! Jer kad iOS6 izade imat cemo (kako je po pravilu do sad bilo) najduze vrijeme cekanja Jailbreaka, ako ikad bude mogao izac iskoriste li sad exploite za 5.1, koji ce zastarit kad iOS6 izade, krajem ove godine!!!
Zato pamet u glavu, glasajte da se ne iskoriste exploiti za 5.1, vec ovo "iOS 6's gonna be a challenge. Keep your stuff."
Znam da vam je vec dugo vremena i dosta vam je, ali bit ce jos tezeee!! Ako sad izbace Jailbreak, mozda za novi iOS nikad necemo ni vidjeti isti, a biti ce vam isti problem kao i do sad!! Jos i veci, i puno veci!!
U interesu vam je, iako to mozda znaci jos cekanja, ali isplati se, nemojte zbog nestrpljivosti srljat, nadam se da ce se i ostatak svijeta opametiti, jer uvjerljivo pogled u buducnost po rezultatima ankete zamire
Iako to ne mora nista znaciti, trebali bi cijeniti rad pod2g-a: HUGE RESPECT
Molim isto tako razmislite!! Jer kad iOS6 izade imat cemo (kako je po pravilu do sad bilo) najduze vrijeme cekanja Jailbreaka, ako ikad bude mogao izac iskoriste li sad exploite za 5.1, koji ce zastarit kad iOS6 izade, krajem ove godine!!!
Zato pamet u glavu, glasajte da se ne iskoriste exploiti za 5.1, vec ovo "iOS 6's gonna be a challenge. Keep your stuff."
Znam da vam je vec dugo vremena i dosta vam je, ali bit ce jos tezeee!! Ako sad izbace Jailbreak, mozda za novi iOS nikad necemo ni vidjeti isti, a biti ce vam isti problem kao i do sad!! Jos i veci, i puno veci!!
U interesu vam je, iako to mozda znaci jos cekanja, ali isplati se, nemojte zbog nestrpljivosti srljat, nadam se da ce se i ostatak svijeta opametiti, jer uvjerljivo pogled u buducnost po rezultatima ankete zamire
Eto još jučer sam glasao za "iOS 6's gonna be a challenge. Keep your stuf."
Iako baš ni ne znam o čemu je riječ, samo znam da čekam JB za iOS 5.1 puno,puno vremena već.
Možeš li pojasniti zašto ne bi bilo puno vremena JB za iOS 6 ako bi izdali sada JB za iOS 5.1? Jel' to onda znači da ćemo čekat sve dok službeno ne izađe iOS 6 za JB???
EDIT: Kao što se i predviđalo, unlock iPhone-a 4/4S sa SAM je "neslužbeno" zatvoren.
Čini se da je Apple popravio rupu na koju koristi SAM, tako da se nadam da se svi koji ste željili napraviti unlock iPhone-a već to uspješno odradili.
Preporuka je da se napravi backup koristeći Redsn0w , kao što je također više puta naglašeno.
iPhone Dev-team nije još službeno potvrdio ovu vijest.
Eto još jučer sam glasao za "iOS 6's gonna be a challenge. Keep your stuf."
Iako baš ni ne znam o čemu je riječ, samo znam da čekam JB za iOS 5.1 puno,puno vremena već.
Možeš li pojasniti zašto ne bi bilo puno vremena JB za iOS 6 ako bi izdali sada JB za iOS 5.1? Jel' to onda znači da ćemo čekat sve dok službeno ne izađe iOS 6 za JB???
EDIT: Kao što se i predviđalo, unlock iPhone-a 4/4S sa SAM je "neslužbeno" zatvoren.
Čini se da je Apple popravio rupu na koju koristi SAM, tako da se nadam da se svi koji ste željili napraviti unlock iPhone-a već to uspješno odradili.
Preporuka je da se napravi backup koristeći Redsn0w , kao što je također više puta naglašeno.
iPhone Dev-team nije još službeno potvrdio ovu vijest.
Imaju rupu za JB za koju Apple još ne zna, a ako sad izbace update, do iOSa 6 ce tu rupu naci i zatvoriti. Ja sam glasao neka čekaju do iOSa6, jer ce ako sada izbace JB, jedina promjena je lockscreen slider, a iOS6 bi trebao biti puno veći paket.
vecina je glasal da sad izbace i to ce vjerojatno napravit, ali onda moramo znat da za iphone 5 jailbreak necemo vidjet jako jako dugo ako cemo ga uopce vidjet.
Big news!! pod2g otkrio 2 nova exploita :D i cini se da se nece tak lako krpat fw upgradeom :D (A5,A5X)
http://twitter.com/#!/pod2g
EDIT: sorry kolega, brzi si :P, i nije to samo za 5.1!!
Sitna ali ne i nebitna novost, u svijetu Jailbreaka, nekad je postojalo istovremeno 4 kernel hakera (dakle ono sto nam treba za jailbreak),
danas se sve svelo na jednog, kako vec znamo, pod2g, marljivi i hvalevrijedan velikodnusni "iOS Security researcher"...
No, ovi novi exploiti, kako to vidimo sa pod2g-ovog twitter profila, nisu vecinom s njegove strane, najvecu ulogu ima dosad
nepoznati mi haker https://twitter.com/#!/westbaer
Kako se i vidi, suraduje s pod2g, sto bi moglo biti dobro za nas, bolje nego onaj dreamteam :)

Samo za informaciju Jailbreakerima, u Tmobileu 4S (danas) dolazi jos uvijek s 5.0.1
pošto je SAM unlock prošlost, bar za sada, ima li nekih novih najava? prelazim na tele2 ovih dana, iphone 3gs lockan na tmobile pa sam u banani..na telefonu je zadnji firmware i baseband...
pošto je SAM unlock prošlost, bar za sada, ima li nekih novih najava? prelazim na tele2 ovih dana, iphone 3gs lockan na tmobile pa sam u banani..na telefonu je zadnji firmware i baseband...
koliko ti je star taj 3gs i na koliko dugu obaveznu pretplatu si ga uzeo, ako si ga uzeo?
poslao sam zahtjev za tvorničko otključavanje uređaja, ide ide, nejde nejde...jer sam uzeo iphone 4 kojeg sam prodao, a u međuvremenu kupio 3gs koji je star 1,5g i tako ima i njihovu garanciju...ali pošto raskidam ugovor, možda prođe...
poslao sam zahtjev za tvorničko otključavanje uređaja, ide ide, nejde nejde...jer sam uzeo iphone 4 kojeg sam prodao, a u međuvremenu kupio 3gs koji je star 1,5g i tako ima i njihovu garanciju...ali pošto raskidam ugovor, možda prođe...
Hmm, ako nemaš više nikakav obvezujući ugovor s njima, trebalo bi proć, al zasad druge metode nema nažalost.