HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 450.995
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Htc M8

Neke od mojih ideja su:

Zaslon kojem ne ostaju packe, xenon flash i bolje noćno snimanje fotografija, neki manji optički zoom uz zadržavanje dimenzija telefona i naravno baterija koja bi trajala minimalno 2 dana uz maksimalno korištenje uređaja (4-5 dana normalnom upotrebom). Spajanje bluetooth miša i tipkovnice i bežično spajanje s monitorom/TVom te mogućnost korištenje uređaja kao PCa.

I neizostavni feature, tuš kabina i opcija eksplozivnog samouništenja telefona u slučaju krađe {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 15:55 (lllnuclearlll).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Htc M8
Za mene dobar 5inch-a (1080p IPS) zaslon uz fin omjer ekrana i bezela naprijed (da mogu stavit prste sa strane dok gledam video u landscape mode-u), baterija za dvodnevno koristenje (uz 6h on screen-a da mogu u jednom danu izvuci), fin dizajn (nesto kao XZ) i IP68, te htio bi da imam bar 120gb interne memorije posto nemam racunalo, pa se hebem sa Dropbox-om. Od hardvera mi je dosta Snap 800+2GB Ram-a za iducih 5 godina.
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
14 godina
neaktivan
Htc M8

Ma bulaznite sve to imate u danasnjim flagshipima.

Jedna Xperia Z2 i di je problem, 128GB Micro SD i rijesena stvar.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Mitsuoka kaže...

Krivo vi kužite kapitalizam, sve je u prodajnim rezultatima, a dok kupaca ima situacija i je ovakva, niti jedan proizvođač nije donio neku novost ni u vidu snage ni mogućnosti, a ponajmanje baterije. 

Niti jedan od velike trojke, istina. No netko drugi je

Drugi je problem što su oči uperene samo u trojku, odnosno četvorku ako uključiš još jedan sustav.

O razlici u cijeni između velike trojke i "dark horsea" ne treba uopće pričat. 

16 godina
neaktivan

Mogao si bar reć koji je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Htc M8

Radi se o Oppu. Uređaje sam opisao u temi koju sam otvorio u podforumu Vijesti forumaša, jer naravno na BOLu ni riječi o tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne vidim ništa pretjerano drugačije od konkurencije, osim bezveznog bildanja rezolucije. Pitanje je kakvi su ekrani, a i podrška... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Htc M8

Osim što se baterija napuni 0-75% za pola sata.

I sve isto kao konkurencija, na 7a, za cca 350€. Koliko je konkurencija? 450€-500€?

A 7 dobiš sve to + qHD ekran. za 450€. 

O SuperZoomu ne treba pričat.

Ekrani nisu ništa lošiji od konkurencije, Oppo je poznat po svojoj otvorenosti prema Custom ROMovima, podrška nije ništa lošija od drugih.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 23:17 (mystik).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Baterija se puni onoliko koliko punjač dozvoljava. 

Cijenu ne komentiram, komentiramo novosti. Uglavnom, nema oni wow faktor, a otvorenost Custom ROM-ovima znači da se ne žele potrudit sami sredit podršku za svoj uređaj. Zadnji put sam rootao/flashao mob ima više od godinu ipo dana, jer je jednostavno gubitak vremena za one koji ga imaju na pretek. Uostalom, pošto Oppo dolazi iz Kine, na 350€ dodaj još carinu i gluposti, pa se cijena penje na cijenu ovih uređaja. A sad oko ekrana, jel ga tko od nas vidio uživo?

13 godina
Htc M8

Kad vec pricate o deugim mobitelima 

Pogledajte OnePlus One

5,5" ekran a mobitel manji od xperie Z

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Odlično. I opet nitko drugi nije ponudio bolji punjač. 

Meni je to odlična stvar, često puta mi se desi da jednostavno zaboravim stavit punit mob navečer i ujutro 0. A ovaj feature/gimmick bi mi odlično došao u takvim situacijama.

Wow faktor je osobno pitanje. Meni definitivno najljepši smartphone na tržištu, jednostavan, elegantan. M8 jer oduran, M7 je bio dobar. S(N+1)=S(N), svi su isti, Z2 mi djeluje dobro, prvenstveno zbog stakla.

Pa Oppo je jedini dobio MTKove sourcove za SoC iz R819. Toliko o podršci. 

Uostalom, 7 travnja počinje preorder za 7a na europskom shopu, 99% po cijeni od 499$ što je cca 360€. S obzirom da dolazi iz UK, nema PDVa.

Oko ekrana, je si vidio uživo ekran novog HTCa?  

16 godina
neaktivan
mystik kaže...

Ne, ali ja ne govorim o njegovom ekranu.

A u vezi punjača, ja doma imam svakakvih punjača, a najslabiji kreće od 0.7 pa sada do 2.5A, tako da meni to nije feature, kad mi se za pola sata svaki mobitel doma napuni za max sat vremena skroz. Iako do prije tjedan dana sam imao 2A punjač pa mi je opet bilo svejedno. 

U kojem shopu?

15 godina
Htc M8

Na europe.oppostyle.com, official retail partner za OPPO za EU. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mystik kaže...

Odlično. I opet nitko drugi nije ponudio bolji punjač. 

Meni je to odlična stvar, često puta mi se desi da jednostavno zaboravim stavit punit mob navečer i ujutro 0. A ovaj feature/gimmick bi mi odlično došao u takvim situacijama.

Wow faktor je osobno pitanje. Meni definitivno najljepši smartphone na tržištu, jednostavan, elegantan. M8 jer oduran, M7 je bio dobar. S(N+1)=S(N), svi su isti, Z2 mi djeluje dobro, prvenstveno zbog stakla.

Pa Oppo je jedini dobio MTKove sourcove za SoC iz R819. Toliko o podršci. 

Uostalom, 7 travnja počinje preorder za 7a na europskom shopu, 99% po cijeni od 499$ što je cca 360€. S obzirom da dolazi iz UK, nema PDVa.

7a nije nista posebno, to jest to je slabija verzija. I ja stvarno ne znam odkud ocekujes da ce cijena biti 360eura kad je N1 450.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina
Htc M8

Pogledaj si official OPPO shop za Kinu. 

Find 5 - snižen za 400CNY, bio 2998CNY-> sad 2598CNY

Find 7a - najavljena prodajna cijena 2998 CNY, prodaje se za 2998 CNY

Oppo N1- 3498CNY 

Find 7- najavljena prodajna cijena 3498CNY.

S obzirom da si u europskom shopu mogao kupiti Find5 za 350€, koja u Kini koštala kao što trenutno košta 7a, ne vidim razloga zašto bi bila puno veća cijena u EU. Uostalom najavljena prodajna cijena za sva ostala tržišta je 499$, što ti je cca 360€. 

7a nije ništa posebno. => Ni jedan novopredstavljeni flagship velike trojke(M8,S5,Z2) nije ništa posebno. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 15:22 (mystik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mystik kaže...

Pogledaj si official OPPO shop za Kinu. 

Find 5 - snižen za 400CNY, bio 2998CNY-> sad 2598CNY

Find 7a - najavljena prodajna cijena 2998 CNY, prodaje se za 2998 CNY

Oppo N1- 3498CNY 

Find 7- najavljena prodajna cijena 3498CNY.

S obzirom da si u europskom shopu mogao kupiti Find5 za 350€, koja u Kini koštala kao što trenutno košta 7a, ne vidim razloga zašto bi bila puno veća cijena u EU. Uostalom najavljena prodajna cijena za sva ostala tržišta je 499$, što ti je cca 360€. 

7a nije ništa posebno. => Ni jedan novopredstavljeni flagship velike trojke(M8,S5,Z2) nije ništa posebno. 

Jel moze link di je najavljena ta cijena? A i ne kuzim ti ovu logiku, u Kini novi model kosta koliko kod nas stari, pa normalno da ce onda ovaj kod nas biti skuplji.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina

O bože. Pa kad je Find 7 pušten u prodaju, u Kini su snizili cijenu Find 5. 

Uostalom napravi konverziju cijena iz kineskog shopa pa vidi koliko koštaju trenutni uređaji u ponudi u EU shopu. Razlika je mizerna.

Di je najavljeno? Najavljeno je na službenom predstavljanju Find 7 modela.

Android Authority je spomenuo cijene 499$/599$ ovdje, ovdje,

. Engadget
. I službeni odgovor od strane OPPOa jednom korisniku putem e-maila, ovdje.

Dovoljno ili treba još?

16 godina
Htc M8

Uživo je puno lijepši nego na slikama, ali još uvjek mi je M7 ljepši. Od ostalog nisam primjetio neke ogromne promjene, ali imao sam ga u rukama jedva minutu, tako da nisam ni mogao više vidjeti, izgleda mi kao dobar mobitel za nekoga tko je preskočio zadnju generaciju ili dvije, kao upgrade sa M7/S4 nema previše smisla.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
U VIPa ocekuju M8 pocetkom Svibnja... Tko ce docekat. Cak sam i ja mislio da nije veliki upgrade sa M7, ali cu ga uzet cim dodje. Nema mane :)
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
Htc M8
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Danas sam imao priliku malo se igrat sa M8 gun metal verzijom u Splitu.
Sve moje skepse oko duljine/težine su nestale. Uređaj u ruci leži savršeno, težina je raspoređena savršeno, a sami Sense6 radi nevjerovatno glatko/brzo/responsivno ...
Kvaliteta izrade je besprijekorna, jednostavno, 10/10. Zamjerke nemam niti jedne. Od 01.05 će biti dostupan u HR, a u VIP i THT nešto prije, no u ograničenim količinama. Kamera je strava, brza, slike su perfektne.
14 godina
Htc M8
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Stigao

MKBHD-a.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sardax kaže...
Danas sam imao priliku malo se igrat sa M8 gun metal verzijom u Splitu.
Sve moje skepse oko duljine/težine su nestale. Uređaj u ruci leži savršeno, težina je raspoređena savršeno, a sami Sense6 radi nevjerovatno glatko/brzo/responsivno ...
Kvaliteta izrade je besprijekorna, jednostavno, 10/10. Zamjerke nemam niti jedne. Od 01.05 će biti dostupan u HR, a u VIP i THT nešto prije, no u ograničenim količinama. Kamera je strava, brza, slike su perfektne.

pošto sam posjedujem HTC (doduše Sensation,koji ima slike katastrofalne kvalitete)...teško mi je vjerovati u nekakvu kvalitetu slika pod imenom ''HTC''..

15 godina
Ask internet :)
Za sve koji sumnjaju u kvalitetu "samo 4 MPx", nek poledaju: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694621
Pictures Taken With M8
16 godina
Htc M8

Slike su kao i sa svakog highenda iz 2013/2014, to sto su dobri kadrovi ne znaci nista za kvalitetu slike.

Tako da zapravo gledas LG G2 sliku u 3 puta manjoj rezi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

4 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Vi koji govorite da je na HTC One kamera odlicna, ocito niste neki drugi flagship probali
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
15 godina
Eto, ti nam reci što to fali kameri?
Ovo za rezoluciju i LG G2 bolje ne komentirat :)
14 godina
odjavljen
sardax kaže...
Eto, ti nam reci što to fali kameri?
Ovo za rezoluciju i LG G2 bolje ne komentirat :)

Ma ništa joj ne fali, ona ima one super duper Ultra pixele, takvih nema ni na jednom mobitelu!!

Uopće mi se neda raspravljati, samo prekinite dezinformirati ljude 

15 godina
Da imas argumente, napisao bi ih ...
Osim sto S5/Z2 i slicni imaju vise MPx, sto je to bolje od M8? Usporedjivat uredjaje nema smisla, vec samo o kameri govorimo, pa da vidimo. Thnx.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice