ali sveusvemu za sad jako zadovoljan :D
ali sveusvemu za sad jako zadovoljan :D
A izgleda da je bila neka serija uređaja koji su imali defekt, kakva je nova pošiljka nitko ne zna...
Bok, evo spremam se kupiti mob.pa me samo zanima ako mi netko može detaljnije objasniti malo u vezi dual sim-a. (kako radi itd.) BIo bih zahvalan ;)
Mozes mu namjestit defaultno (znaci bez pitanja) da pozive i poruke upucujes s jadne kartice,a internet s druge.
Mozes mu stavit da te svaki put pita s koje kartice zelis
NPR:
- pises poruku, stisnes SEND i on te pita oces preko TELE2 ili T-COM (isto tako i za pozive).
Jedna stvar koji sam danas primjetio: kada ukljucim speakerphone prilikom tel razgovora, zvuk je isprekidan, kao da radi pol sekunde, pa stane, pa ponovno tako. Nemoze se razumijeti sto sugovornik prica. Imate li i vi taj problem?
Inace, brat ima M1 V1, i cesto se desi da ga se ne cuje kada nazove ili se javi. Kada ponovi poziv, sve radi ok. Isto je potvrdilo jos nekoliko ljude koji imaju m1 v1.
Ima negdje Case za Mayu? Danas sam bio u Linksu - nemaju, zvao Protis - nemaju i u Vemilu našao nešto, ali nije to to. Ne štiti baš ni naprijed ni kameru iza.
Ima negdje Case za Mayu? Danas sam bio u Linksu - nemaju, zvao Protis - nemaju i u Vemilu našao nešto, ali nije to to. Ne štiti baš ni naprijed ni kameru iza.
On najvjerojatnije misli na silikonsku maskicu il nesto u tom stilu, a te futrole su gay
On najvjerojatnije misli na silikonsku maskicu il nesto u tom stilu, a te futrole su gay
...ovo - klik
...ili ovo - klik
Naručio ovo iz Svijet-Medija.
Baš me zanima kvaliteta kad košta manje od 50 kn
Hvala svima na pomoći
instaliral sam Poweramp i gustam gustam
btw, mob koristim tj dana, maltretiram ga i uzivam u fluidnosti bez trzanja/freezova/restarta
za sad me zaobisle musice koje su neki clanovi ovdje naveli :D
Maya M1 V2
Molim pomoć...
kako da podesim GMail da mi dolaze obavijesti i na mobitel. Naime,dođe mi mail na kompu,ali ne javlja na mobu da imam poštu.Ni notifikacije,ni zvuka.
Nekoliko puta sam prošao postavke,ali ništa.
Imam instaliran Task Killer ,ali je postavljen da ne gasi GMail. Imam i bateryDoctor,ali njegovi killing sam ugasio.
Hvala
ma znam,pregledao X puta i nikako da nađem. Mislim,nije mi prvi Android,ali ovdje stvarno ne pronalazim nigdje.
Help
ma znam,pregledao X puta i nikako da nađem. Mislim,nije mi prvi Android,ali ovdje stvarno ne pronalazim nigdje.
Help
Nemogu ti pomoć bez moba u rukama, neka netko ko trenutno ima Mayu pomogne, kod mene je drugi mob :(
Molim pomoć...
kako da podesim GMail da mi dolaze obavijesti i na mobitel. Naime,dođe mi mail na kompu,ali ne javlja na mobu da imam poštu.Ni notifikacije,ni zvuka.
Nekoliko puta sam prošao postavke,ali ništa.
Imam instaliran Task Killer ,ali je postavljen da ne gasi GMail. Imam i bateryDoctor,ali njegovi killing sam ugasio.
Hvala

OK,tu je sinkronizacija uključena. Do sada je bila neka greška,ali sam neke dijelove pogasio u ponovno sinkronizirao. Sada je krug "zelen",rpije bio crven.
poslao sam testno mail na GMail,ali opet ga nema na mobu ?!
Nešto krivo radim,a ne znam šta.
Zadnja sinkronizacija mi je od prije 2 dana.Stisnem sink.sada i ništa
Riješio sam...
Uklonio i ponovno podigao račun i proradilo je sve.
Eto,sjetio sam se sinoć u 11h šta da pokušam...Luda glava...
pozdrav moze li netko reći kakav je ovi gigabytov aku a1 već san pomalo sludila sviđa mi se a svaka recenzija je drugačija pa nisam sigurna molim pomoć
pozdrav moze li netko reći kakav je ovi gigabytov aku a1 već san pomalo sludila sviđa mi se a svaka recenzija je drugačija pa nisam sigurna molim pomoć
Procitaj si malo recenziju:
kako su ljudi zatucani u ovoj nasoj drzavi, omg...
dakle, na picu s odredenim ljudima i svi se redom cude/neznaju za Gigabyte "kaj ti je to za srot, mogel si kupiti Sony/Samsung/HTC, a ne to sranje" i onda sok nevjerica kad vide kolko njihovi Sony/Samsung/HTC do 2000kn stucaju a moj za srot za 1600 ne... OMG
i pricam ljudima da ima i vise na svijetu od razvikanih brandova i da treba malo proucavati trziste/ponude ali nitko ne slusa... sad je frend kupil Sony M i zali mi se u nevjerici kako Maya bolje radi...
Jeli se nekome da uc u APN postavke od tele2 i ode prepisat?
kako su ljudi zatucani u ovoj nasoj drzavi, omg...
dakle, na picu s odredenim ljudima i svi se redom cude/neznaju za Gigabyte "kaj ti je to za srot, mogel si kupiti Sony/Samsung/HTC, a ne to sranje" i onda sok nevjerica kad vide kolko njihovi Sony/Samsung/HTC do 2000kn stucaju a moj za srot za 1600 ne... OMG
i pricam ljudima da ima i vise na svijetu od razvikanih brandova i da treba malo proucavati trziste/ponude ali nitko ne slusa... sad je frend kupil Sony M i zali mi se u nevjerici kako Maya bolje radi...
Javi se kad mikrofon ode.
Jeli se nekome da uc u APN postavke od tele2 i ode prepisat?
Evo ako ce pomoc:
Tnx djigibao
radi sad ki urica
bok ljudi, imam mali problem. koristim mayu vec oko pola godine, sve radi super, osim sto sam primjetio da mi u zadnje vrijeme tipke za home, back i options titraju kao kad se pali neonska zarulja... restartao sam ga i nije prestalo, a reset na tvornicke postavne je zadnja opcija. sto da jos probam?