Jel netko isprobao ovu talijansku verziju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bas citam na strwnim forumima... xda i na nekim talijanskim... kazu ljudi da je razlika vidljiva.. stabilniji je, autonomija baterije duza, uklonjeni neki bugovi itd...
Vjerujem da bi trebao raditi i u ostalim regijama...takoder i kod nas.. jer rom nije brendiran ni za jednu mrezu
Dosad nisam isprobavao, ako netko je nek podjeli mišljenje
sad da mi netko objasni koja je razlika između I9070XXLQE two i tra?
TWO ti je oznaka za Croatia (Tele2)... a TRA ti je oznaka za Croatia ( znaci bez brenda tj mreze, nekih softwerskih dodataka od Tmobile, tele 2, vip-a itd... )
U globalu su oba dva potpuno isti
I šta se čeka za T-com korisnike??
Evo upravo sam instaliro talijansku verziju, osjetno bolje i fluidnije radi od srpske. Za sad lijepo radi, a vidjet cemo kako ce biti kroz neko vrijeme.
a fakat svi okolo dobivaju nadogradnje, a mi (t-mobile) nikaj,kaj je nas pes popišal ...!
A najveći mobilni operater!!

Ja sam sinoć preko Kiesa updateala mob na JB, na t-mobile mreži sam...
ajde nam daj link da skinemo.. hvala..
ja sam sad skinuo bio za hrvatsku, jel mogu onda preko kiesa update napraviti, ako već imam 4.1.2., a htio bi inačicu od t - mobile... a kakva je razlika u ovom kao novom talijanskom... mene kod mog samo zeza youtube i općenito gledanje videa.... čuo sam da ako imate stavljen Viber da on zna zezat mob u radu...
Ako vec imas inacicu JB 4.1.2 XXLQE nema razloga da stavljas bilo koji drugi jer su svi potpuno isti... Ja sam sebi nekidan stavio od Tele2, a mobitel je kupljen i radi na Tmobile... i sve radi bez problema
Spojio sam na kies i kaze da je instalirana najnovija programska oprema
Ako bas inzistiras da si oces staviti ovaj od t mobilea, a nema potrebe... skines ga sa sammobilea i preko Odina ga nabacis i tjt...
Sto se tice talijanskog, on je najnoviji, tj izdan je 29.5. na stranim forumima xda i talijanskim kazu da radi bolje, tj bolja je autonomija baterije, nema vise tih bugova, ne steka u igrama, video itd... ugl kazu da je puno bolje, nisam jos isprobao ali namjeravam
Evo ja upravo nadogradio preko Kiesa JB,trenutno nema mreže i sve lagga za popi*dit,kao na starom kompu,učitava dvi ure što god pritisnem!!
što da radim??
Tvornicki reset obavezno napraviti nakon nadogradnje... inace ne radi mreza itd...
Jel gubim podatke s mobitela?
ne.. prije neg resetiras pita te jel oces resetirat i sd memoriju... to maknes kvacicu tako da
ono sto gubis su sms poruke sto imas u uredaju, postavke telefona i instalirane aplikacije... iako najbolje ti da prebacis podatke na komp pa radis reset
mene i na ovom talijanskom opet muči youtube... poludjet cu ne kužim u čemu je kvaka... sad mi dode da ga odnesem u t - com da mi stave ako je izašao njihov..
Napravio hard reset i za sad sve radi dobro!!Puno fluidnije od GB!!
Kako se radi hard reset?
Postavke - Sigurosno kopiranje i poništavanje - Vraćanje tvorničkih postavki - Vraćanje uređaja
Kad uđete u Vraćanje tvorničkih postavki spustite skroz dolje i pogledajte da vam nije kvaćica na Formatiraj USB memoriju
Zahvaljujem!
nadogradio jučer jb,bez reseta je malo štekal,ali nakon resetato leti,to je drugi mob,ćini mi se da i baterija duže traje ili mi se samo ćini,nisam ju još full testiral .
nadogradio jučer jb,bez reseta je malo štekal,ali nakon resetato leti,to je drugi mob,ćini mi se da i baterija duže traje ili mi se samo ćini,nisam ju još full testiral .
Da i ja sam nakon nadogradnje bio skeptičan jer je dosta šteka ali nakon reseta,sve leti,kao novi mobitel!!
danas sam skužil da mi mob ne vidi micro sd karticu,izvadio sam ju ponovo stavio,ništa,iskjučio-uključio,izvadio bateriju i opet ju ne vidi,kaj da mu delam ?
Jel zna netko kako promijenit onaj zvuk dok tipkaš i pišeš poruke? Znam da se može ugasiti,ali me zanima jel se može dodat neki drugi jer je ovaj koji se dobije nakon instalacije na 4.1.2 iritantan?
riješeno,greška u kartici stavil drugu,radi !
Dakle updateirao sam advance na JB i sad mi fale neki widgeti kao što su viber, navigon... točnije njih ima u datotekama ali ih ne znam izvući van da budu operativni... pomoć molim (napravio backup svega sa moba i nakon updatea i reseta sve vratio na mob)
Jel zna netko kako promijenit onaj zvuk dok tipkaš i pišeš poruke? Znam da se može ugasiti,ali me zanima jel se može dodat neki drugi jer je ovaj koji se dobije nakon instalacije na 4.1.2 iritantan?
?
odeš na postavke,pod "urdđaji"odabereš "zvuk" te pod sistem makneš kvačicu pod zvukovi dodira,i to je to.
Pa znam da se ugasi i kako ugasit,napisao sam to gore u postu,ali dali se može dodat drugi to je poanta...