Xperia arc s restart problem

poruka: 1
|
čitano: 1.989
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Xperia arc s restart problem

Pozdrav svima, novi sam član ovdje.

Kao što sam naziv teme kaže, imam problem sa navedenim mobitelom, Xperia Arc S.

Problem je taj da kada otvorim neku jako malo zahtijevnu aplikaciju (npr. Doodle Jump ili nešto slično), nakon pola minute mobitel se restartuje. :S

Nema šta nisam probao uraditi da riješim problem, ali je on i dalje tu.

Gledao sam po nekim stranim forumima, piše da se kao treba staviti nešto, kao komad papira iza baterije tako da je potisne prema onim konektorima, ali mislim da je moj problem software-ske prirode.

Pokušavao sam sa raznim Android OS-ima kao : 2.3.4, 2.3.6, 4.0.4, Ultimate HD (custom ROM), ali problem ostaje isti. Znači ne instaliram ništa, samo tu jednu igricu i ista priča.
Probao sam sa formatiranjem sistema, formatiranjem sd kartice, pokušavao sam i bez sim kartice, sd kartice, ali ništa.

Interesantno je to, što kad pričam s nekim, minimiziram poziv, otvorim aplikaciju i sve radi ok, samo se zna desiti da se nekad aplikacija crasha, ali to bih nekako i mogao podnijeti, ovo restartovanje me ubija.

Stvarno ne znam šta da radim, išao sam po servisima ljudi samo bulje u mene kad im kažem šta sam uradio s mobitelom sve, ne razumiju se u pola tih pojmova.

Znaju samo da kažu potrebno je instalirati novi software, oficijalni, a ja taj oficijalni software 100 puta instalirao i opet isto sve.

Da li je neko imao sličan problem i zna li kako da riješim ovaj svoj? :( hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice