Virus - Android

poruka: 3
|
čitano: 4.988
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Virus ili ne?

Nedavno sam surfala u Chrome-u na mom mobitelu ( Samsu ng - Android) i kad sam izlazila iz neke stranice izasao mi je neki prozorcic kao upozorenje da mi je mobitel zaražen s 3 virusa i da problem rjesim nekim od andorid antivirusa .. Bilo mi je uopce.cudno to upozorenje, imala sam vec avast antivirus ali sam instalirala jos neke i s njima i s ovim skenirala cijeli mobitel ali nije ništa pronađeno.. Sad meni nije jasno je li problem u anttvirusima ili? Help :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Virus ili ne?
nikolina_kk kaže...

Nedavno sam surfala u Chrome-u na mom mobitelu ( Samsu ng - Android) i kad sam izlazila iz neke stranice izasao mi je neki prozorcic kao upozorenje da mi je mobitel zaražen s 3 virusa i da problem rjesim nekim od andorid antivirusa .. Bilo mi je uopce.cudno to upozorenje, imala sam vec avast antivirus ali sam instalirala jos neke i s njima i s ovim skenirala cijeli mobitel ali nije ništa pronađeno.. Sad meni nije jasno je li problem u anttvirusima ili? Help :/

Nema virusa.

15 godina
Virus - Android

nije ti virus nego to su stranice koju daju virus kratko receno dobijes skocni prozor novi tab kak ces.

i imas dvije spike

prva: da skines njihov program samo da platis

druga skines program koji ti ta stranica nudi a zapravo skidas virus.

za andrid ima malo virusa tako da dont worry

Moj PC  
0 1 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice