Ultimativna tema za iPhone aplikacije izdvojena tema

poruka: 348
|
čitano: 180.130
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Ultimativna tema za iPhone aplikacije
gorki8701 kaže...

Jedno pitanje,jucer kolegi dignem iphone 3gs s verzije 3.1.2 na ovu zadnu 4.2.1 i napravim backup isve sto ide,i nakon updatea nigdje mi nema imenika,nemogu ga vratiti nazad kada sam aktiviriao ponovnu sinkronzaciju,niti im imenika niti ima aplikacija ni slika nicega,jednostavno ga je resetirao i akivirao ispocetka naravno s najnovijim updateom,ima li tko ideju kako doci do imenika,

I jos nesto interesantno,kada se brzo stisne home tipka,nema aplikacija koje rade u pozdini,

Uredaj je kupljen i funkcionira u USA,ovdje se koristi,na AT&t-u

¸Uređaj si jailbreakao?

Inaće, ako u iTunes nije stavljena kvačica da sinkronizira podatke / radi backup  (kontakte, email accounte, note...) onda, bojim se da ništa od kontakata.

Možeš probati sa restore, ali ne postaviti novi uređaj nego restore sa prethodnog.

Na WinXP backup se nalazi ovdje, citiram:

C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup

Under that Backup directory is a directory which looks like a GUID and in that is the files that itunes uses to backup your phone and all the settings.

Probaj prvo kopirati taj backup (ili više, ako ih ima, u neki drugi folder, pa ih onda vrati kad budeš trebao odabrati da postaviš iPhone od prethodnih backupa (ne novi phone)

Zdravac
13 godina
neaktivan

znam ali nista,ama bas nista,iznenadio sam se

16 godina
neaktivan

Jesi napravio backup prije ili poslije update-a?

Backup trebalo napraviti na verziji 3.xx, pa update na 4.xx i onda sve vratiti na ajfon.. ako si nakon updatea, backup-irao si "svjež" mob.. :)

UPDATE: hm, sad kad bolje razmislim, možda ovo i nije točno.. nisam siguran da li se update-om briše sve sa moba.. anyone?  znam da sam prije mjesec dana selio sve podatke sa 2G na 3G, 3G na 3GS, 3GS na 4G, ali kod svakog sam prvo napravio backup, pa reset/restore na najnoviju verziju i nazad vratio podatke sa određenog backupa..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 0:31 (ferovca1).
13 godina
neaktivan

Tako sam i ja napravio,nije mi prvi puta da to radim,zato sam i ostao iznedanjen,

prvo sam napravio backup,pa unda isao na update,ali nema nicega,biio je na verziji 312,pa sam mu ga digao na 421,

i jos mi je cudnije sto nema multitaskinga,

Napominjerm da je mob updejtan u USA i da je uzet u ATT,i nekako mi ne klizi fino u ruci,sav je nekakav u banani.

I ne nisam ga Jailbrejkao,

Nisam pametan sta da jos pokusam

13 godina
neaktivan

Brise se sve s updateom,ne ostaje nista na njemu,i on odmah poslije updeta trazi sinkronizaciju i backup,ali ja sam ostao kratlih rukava

14 godina
protjeran
Ultimativna tema za iPhone aplikacije
Ev samo pitanjce da ne otvaram novu temu. Zna li netko koliko koštaju nove slušalice za iPhone? Znači one koje se dobiju u kutiji, ja sam svoje izgubio. I pazite ove idiote u T-Comu: ja nazove službu za korisnike da pitam cijenu, ona kaže nema tu informaciju (WTF?!) i kaže da odem u T-Centar (a zamisli da živim negdje u Prćivragovićima) i pitam tamo. Ja dođem u T-Centar, tamo nema naravno na licu mjesta, i ona nemože naći u kompjuteru koliko su koštale i ni ona nema tu informaciju, a ja u sebi mislim si WTF?! Kakvi debili ovi u T-Comu Pa kog ću pitati ako ne njih
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kora kaže...
Ev samo pitanjce da ne otvaram novu temu. Zna li netko koliko koštaju nove slušalice za iPhone? Znači one koje se dobiju u kutiji, ja sam svoje izgubio. I pazite ove idiote u T-Comu: ja nazove službu za korisnike da pitam cijenu, ona kaže nema tu informaciju (WTF?!) i kaže da odem u T-Centar (a zamisli da živim negdje u Prćivragovićima) i pitam tamo. Ja dođem u T-Centar, tamo nema naravno na licu mjesta, i ona nemože naći u kompjuteru koliko su koštale i ni ona nema tu informaciju, a ja u sebi mislim si WTF?! Kakvi debili ovi u T-Comu Pa kog ću pitati ako ne njih

zasto kupit originalne? ne valjaju i preskupe su.

14 godina
protjeran
ansha kaže...
Kora kaže...

zasto kupit originalne? ne valjaju i preskupe su.

Ne valjaju?! Rofl, meni su savršeno valjale i besprijekorno radile dok ih nisam izgubio, a hoću da imam original a ne neko kinesko sranje ili bilokakvu zamjenu

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Evo, samo sam u google upisao "t-mobile oprema"

I prvi rezultat mi je bio OVO

Nemogu vjerovati da nisi našao, a još manje da teta u T-centru nije znala.

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 19:40 (Zdravac).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zdravac kaže...

Evo, samo sam u google upisao "t-mobile oprema"

I prvi rezultat mi je bio OVO

Nemogu vjerovati da nisi našao, a još manje da teta u T-centru nije znala.

Ove slušalice tu nisu one obične koje dobiješ u kutiji sa iPhoneom, već kao sa remoteom, štogod to značilo, ali evo baš sam pitao frenda iz Srbije koliko je kod njih i kaže 20 eura, a pošto je to Apple, mislim da je slična cijena i u Hrvatskoj

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran
Da li je moguće koristiti iPhone 3 G kao web kameru, i ako da, kako?
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ansha kaže...

2 bucks f

koji zadnja verzija se uspijesno moze jb ??

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
14 godina
neaktivan

skinuo max tv aplikaciju, instalirao na 3g i ne uspjevam se ulogirati na telefonu.

korisničko ime i lozinka ispravno uneseni barem 10 puta.

ima netko nekakvo objašnjenje ?

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.

0 0 hvala 0
16 godina
Jesi aktivirao netid?
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina

iSWiFTER - Flash na iOS-u

I certainly hope Tim Cook is more reasonable
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za iPhone aplikacije
Ima tko preporuku facebook snyc programa ili može s Facebook aplikacijom?
Hoće li se kontakti koji su sad u imeniku izbrisati??
Hvala... ;)
14 godina
neaktivan
Dijelim acc-ove za www.thebigu.info To je stranica za stream i download novih filmova na iPhone/iPod. Dobijete lifetime membership koji inače košta 19,99 dolara. Zahtjeve šaljite na pp. (napišite željeni username i pass) Jedini uvijet je Hvala :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imaš sync opciju u facebook aplikaciji. Ideš na frends i onda je gore desno sync.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MERCHANT KINGDOM
Odlična BESPLATNA MMO igra, u kojoj gradite svoje kraljevstvo koristivši stvarne lokacije! Igra je nedavno promjenila izgled i dodala par odličnih novosti, a kod nas je još uvijek u početku. U Hrvatskoj trenutno igra samo desetak ljudi, i vrijeme je da se što više ljudi uključi jer je slobodna još uvijek hrpa okruga i regija! Postanite od običnog trgovca vitez svojeg grada, paladin županije ili princ Hrvatske!

Igru ćete lako naći pretražujući
14 godina
neaktivan
MERCHANT KINGDOM
Odlična BESPLATNA MMO igra, u kojoj gradite svoje kraljevstvo koristivši stvarne lokacije! Igra je nedavno promjenila izgled i dodala par odličnih novosti, a kod nas je još uvijek u početku. U Hrvatskoj trenutno igra samo desetak ljudi, i vrijeme je da se što više ljudi uključi jer je slobodna još uvijek hrpa okruga i regija! Postanite od običnog trgovca vitez svojeg grada, paladin županije ili princ Hrvatske!

Igru ćete lako naći pretražujući iTunes store! Pozdrav i vidimo se u pravom, merchant kingdom svijetu, a ne u ovom virtualnom!
16 godina
neaktivan

T-Wisepilot

Besplatna navigacija za T-Mobile korisnike

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

0 0 hvala 0
16 godina
vjeko kaže...

T-Wisepilot

Kolko sam skužio, ne radi se o klasičnoj navigaciji, potrebna je veza s internetom da bi radila.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
vjeko kaže...

T-Wisepilot

Kolko sam skužio, ne radi se o klasičnoj navigaciji, potrebna je veza s internetom da bi radila.

Da treba net ali je ok navigacija.

Dobio sam gps navigaciju Dont panic od mirea na nagradnoj igri.

Gps naivgacija je ok,dosad najbolja mapa hrvatske ima dosta poi i fluidna je navigacija i dosta je brza u odnosu na igo koji je spor i trom i nije optimiziran za ip4.Loše strane su nema retina display loše izgleda na iphonu4,ima zumiranje na tipke i sučelje vuče na win mobile kad je tam bio.

Inače je cijena 10 dolara dosta dobra i uz par updejta će bit među najboljim naivgacijama.Updejt će sad negdje kako su mi odgovorili.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 20:09 (jpelko2).
16 godina
neaktivan

Koja ono prepaid kartica radi sa App Store-om?

EDIT: Hypo Prepaid Refresh

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 0:00 (vjeko).

0 0 hvala 0
15 godina
jpelko2 kaže...
Danny_HR kaže...
vjeko kaže...

T-Wisepilot

Gps naivgacija je ok,dosad najbolja mapa hrvatske ima dosta poi i fluidna je navigacija i dosta je brza u odnosu na igo koji je spor i trom i nije optimiziran za ip4.Loše strane su nema retina display loše izgleda na iphonu4,ima zumiranje na tipke i sučelje vuče na win mobile kad je tam bio.

Inače je cijena 10 dolara dosta dobra i uz par updejta će bit među najboljim naivgacijama.Updejt će sad negdje kako su mi odgovorili.

Dobro izgleda. Kako ti se ponaša u gradu kada trebaš npr napraviti dva zavoja unutar pedesetak metara? 

Obično navigacije imaju najviše problema sa brzinom (a)gps signala,,,

I koja su ti još iskustva?

16 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
jpelko2 kaže...
Danny_HR kaže...
vjeko kaže...

T-Wisepilot

Dobro izgleda. Kako ti se ponaša u gradu kada trebaš npr napraviti dva zavoja unutar pedesetak metara? 

Obično navigacije imaju najviše problema sa brzinom (a)gps signala,,,

I koja su ti još iskustva?

Nisam ga još dosta koristio ok je navigacija dosta brza a i brzo nađe gps jer je vani gps čip na iphonu 4.Navigacija je brza sve radi ok samo kaj bi trebali sredit neke stvari kao podrška za retinu display,multitouch,malo promijenit ui.

Rekli su da će i nove karte u updejtu iz 12/2010.

Sve su svemu odlična navigacija koja malo košta,brza je i još je hrvatska i ima svijetlu budučnost.

Evo još nekoliko slika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 20:37 (jpelko2).
13 godina
neaktivan
Jeste naisli na neku aplikaciju tipa Bandwidth-a koja mjeri 3G i WiFi promet? Moze biti neka do nekih 10 dolara...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Jeste naisli na neku aplikaciju tipa Bandwidth-a koja mjeri 3G i WiFi promet? Moze biti neka do nekih 10 dolara...

Za 3g imaš u postavkama a za wifi npr Xsysinfo ili samo napiši system u appstore traženje.

16 godina
neaktivan

MS Photosynth - magična aplikacija, čak je nema ni na W7 :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice